-
Austin
Race Date: 18 Nov 2012
Circuit Name: Circuit of The Americas
First Grand Prix: 2012
Number of Laps: 56
Circuit Length: 5.516 km
Race Distance: 308.896 km
Lap Record: -TIME TABLE GREEK TIME
Fri 16 November 2012
Practice 1 17:00 - 18:30
Practice 2 21:00 - 22:30
Sat 17 November 2012
Practice 3 17:00 - 18:00
Qualifying 20:00
Sun 18 November 2012
Race 21:00Λαστιχα
και απο παιχνιδι
Για τον Φεττελ ειναι το 100στο grand prix. Που το ντεπουτο του το ειχε κανει παλι στην Αμερικη!
Για μας τους τορενταδες θα ειναι μια δυσκολη Κυριακη!
9 το βραδυ ο αγωνας! Χοντρικα μεχρι τις 11.Μεχρι να ανεβει στο site να τον κατεβασουμε και να τον δουμε φυσικα θα μας παει αργα!Οποτε μετα την δουλεια την Δευτερα θα τον δω εγω και ο Θεος βοηθος!
Καλο αγωνα και ευχομαι να μην κριθει ο τιτλος των οδηγων εδω. -
Austin
Fri 16 November 2012
Sat 17 November 2012
Sun 18 November 2012
και απο παιχνιδι
Για τον Φεττελ ειναι το 100στο grand prix. Που το ντεπουτο του το ειχε κανει παλι στην Αμερικη!
9 το βραδυ ο αγωνας! Χοντρικα μεχρι τις 11.Μεχρι να ανεβει στο site να τον κατεβασουμε και να τον δουμε φυσικα θα μας παει αργα!Οποτε μετα την δουλεια την Δευτερα θα τον δω εγω και ο Θεος βοηθος!
Austin
Fri 16 November 2012
Sat 17 November 2012
Sun 18 November 2012
και απο παιχνιδι
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Καλο αγωνα και ευχομαι να μην κριθει ο τιτλος των οδηγων εδω.
O τίτλος θα κριθεί εδώ σίγουρα, αλλά όχι μαθηματικά.
Η πίστα μου αρέσει και έχει έναν συνδυασμό παλιών και καινούριων στροφών (ολές είναι ωραίες).
-
H πίστα δεν είναι φτιαγμένη από τον αγαπητό μας Τilke αλλά από τον Tavo Helmund (o Tilke όμως το έβαλε πάλι το χεράκι του)
The circuit and Grand Prix were first proposed in the middle of 2010. The circuit will be the first in the United States to be purpose-built for Formula One. The layout was conceived by promoter Tavo Hellmund and 1993 Motorcycle World Champion Kevin Schwantz with the assistance of German architect and circuit designer Hermann Tilke, who has also designed the Sepang, Shanghai, Yas Marina, Istanbul, Bahrain, Yeongam, and Buddh circuits, as well as the reprofiling of the Hockenheimring and Fuji Speedway. The observation structure, amphitheater, grand plaza, and main grandstands were designed by architectural firm Miró Rivera Architects.
-
Ποιους ευνοεί (θεωρητικα) η χαραξη;
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ποιους ευνοεί (θεωρητικα) η χαραξη;Τους κόκκινους. Τους ταύρους στο τρίτο (γκάζι-φρένο), τους σκέτο στο δεύτερο (ευθείες) και τους δύο το πρώτο. Τους σκέτους τους ευνόει με την έννοια του χάνω λιγότερο χρόνο στο ένα κομμάτι σε σχέση με τα άλλα (χωρίς αναβαθμίσεις) και κερδίζω λίγο (με αναβαθμίσεις). Η Mclaren όμως δεν θα είναι πίσω. Η Lotus ίσως.
Η ζώνη του DRS θα είναι στη μεγάλη ευθεία (θα μπορούσαν να βάλουν άλλη μια στην ευθεία εκκίνησης-τερματισμού).
-
Εγώ τι κάνω τώρα, το βλέπω ή όχι?
Έχω μπερδευτεί
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εγώ τι κάνω τώρα, το βλέπω ή όχι?Έχω μπερδευτεί
-
Εσύ να πας για βραδυνή προπόνηση.
Θα το δείξει κανονικά η τηλεόραση, έτσι?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εσύ να πας για βραδυνή προπόνηση.Θα το δείξει κανονικά η τηλεόραση, έτσι?
Ναι, 20:00 η εκπομπή, 21:00 ο αγώνας
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εσύ να πας για βραδυνή προπόνηση.Θα το δείξει κανονικά η τηλεόραση, έτσι?
Nαι, έχεις δίκιο δεν οδηγάς συχνά το βράδυ. Σπάνια εμπειρία, χάνονται τέτοιες ευκαιρίες!
-
-
... η 'τυφλή' 1η και η 17 ( αλά Τουρκικη 8 ) είναι 2 ξεχωριστές στροφές. Οι άλλες υπάρχουν για να υπάρχουν.
Τα esses (από 3 εως 6 ) δεν είναι ασχημα αλλά ακολουθούνται από εντελώς ανώφελες στροφές.
-
Αν τα εσακια πηγαιναν με ρυθμό μέχρι τη φουρκέτα πριν την ευθεία θα ήταν πολύ καλό στοιχείο. Τωρα όπως πάντα το παραγάμησε. Ασε που μετράω 5-6 φουρκέτες λες και είμαστε στη Ριτσώνα
-
Αν δεν έχει καντίνα σε μια από αυτές ΔΕΝ είναι σαν την Ριτσώνα
-
Ο μεγάλος Emmo στους αγωνοδίκες.
Ο δις πρωταθλητής Formula 1, Emerson Fittipaldi, επιστρέφει στο πάνελ των αγωνοδικών ως εκπρόσωπος των οδηγών στο παρθενικό Grand Prix του Austin στο Τέξας. Ο Βραζιλιάνος είχε βρεθεί στην ίδια θέση το 2011 και το 2010 στο Grand Prix του Καναδά.
-
Analysis: Circuit of the Americas looks like a hit for Formula 1
By Jonathan Noble -
Χοντρογιάννη, Μαντολάτο, Καμουικάζι και λοιποί, κανονίστε την πορεία σας. -
Webber
Layout is not very important, temperatures are. If the black things on the corners are not working then you can put the layout up your arse – it is not going to work.
2012 - United States Grand Prix