-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
... .... δεν τον πρόλαβα ....BρίσκετΑΙ. Απλώς παρατήρηση.
-
Σταμάτα να τον εκθέτεις Joe. Τα καταφέρνει καλά κι από μόνος του.
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Τί έγινε εδώ 'αναστήθηκε' πάλι ο Ronnie Peterson;.... επίτηδες κάνεις τα quote ρε Joe ? ...
-
μάριος μέχρι προχθες με ποιο νικ εγραφες; απλή περιέργεια έχω
-
...εγώ πάντως, γουστάρω την πίστα του Όστιν και χέστηκα αν μετά από 3 ή 5 ή 10 χρόνια δεν γεμίζει από θεατές...
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
...εγώ πάντως, γουστάρω την πίστα του Όστιν και χέστηκα αν μετά από 3 ή 5 ή 10 χρόνια δεν γεμίζει από θεατές... -
Παντως όλοι λένε γενικά πως η βρώμικη πλευρά παραείναι βρώμικη, ειδικά οι 2 της Ferrari και ο Raikkonen που λένε πως είναι η 1η φορά που δε χαίρονται που κερδίζουν θέση στο grid, και επίσης Αλόνσο ακριβώς μπροστά από Maldonado και Grosjean
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
...εγώ πάντως, γουστάρω την πίστα του Όστιν και χέστηκα αν μετά από 3 ή 5 ή 10 χρόνια δεν γεμίζει από θεατές...... και εγώ .
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
.... επίτηδες κάνεις τα quote ρε Joe ? ...Ποια quote?
Αυτα εννοεις?
-
... είστε μεγάλα @@ ...
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
.... επίτηδες κάνεις τα quote ρε Joe ? ...
Ποια quote?
Αυτα εννοεις?
Ή μήπως αυτά:
Οι ταινιές του είναι. Γι αυτό από Αμερικη ξέρει μόνο Ν.Y και Λος Αντζελες/Hollywood o devote.
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Ποια quote?
Αυτα εννοεις?
Ή μήπως αυτά:
Οι ταινιές του είναι. Γι αυτό από Αμερικη ξέρει μόνο Ν.Y και Λος Αντζελες/Hollywood o devote.
Κλαιω απο τα γελια μονο και μονο που φανταζομαι την εκφραση του devote διαβαζοντας τις δημοσιευσεις μας....
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Ποια quote?
Αυτα εννοεις?
Ή μήπως αυτά:
Κλαιω απο τα γελια μονο και μονο που φανταζομαι την εκφραση του devote διαβαζοντας τις δημοσιευσεις μας....
στο τέλος θα μπούμε όλοι στο ignore list του
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Ποια quote?
Αυτα εννοεις?
Ή μήπως αυτά:
στο τέλος θα μπούμε όλοι στο ignore list του
Ειμαι σιγουρος......
-
Παντως το πολεοδομικό συγκρότημα ΝΥ/NJ είναι ίσο σε πληθυσμό με τον πληθυσμό Dallas - Houston - SA - Austin και όλα αυτά είναι σε απόσταση 2 ωρών από την πίστα περίπου. Δεν είναι ένας αγώνας στην ερημιά, μην επιμένεις Αγιε Δεβότα που έλεγε και ο Κόλλιας.
-
Πήγα να φάω και βλέπω όλα αυτά
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
Πήγα να φάω και βλέπω όλα αυτάΕιδες τι χανεις? Τα καλυτερα...
-
Θα μπορούσε άραγε η Ferrari να αλλάξει το κιβώτιο του Massa ώστε να πάει ο Αλόνσο στην 7η θέση?
-
Αφήστε τα όνειρα παιδιά .Πάει το χασαμε και φέτος από ένα βροντόσαυρο που ξεκινάει να σχεδιάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια το μονοθεσίου πάνω σε ένα φύλλο χαρτί ,τ'ακούς Domenicalli? .
-
2012 - United States Grand Prix