-
Η εκκίνηση του Grosjean ήταν χαρακτηριστική. Στο πλάνο από το ελικόπτερο είναι ο μόνος που δεν δοκιμάζει να πάει δεξιά ή αριστερά.
Sorry για τη μουσική στο βιντεάκι, αλλά αυτό βρήκα για την ώρα:Ανταμοίφθηκε μεν με μερικούς βαθμούς αλλά σίγουρα του έχουν κόψει πολλά από τα φτερά που είχε. Μα τι λέω; Τον ξεπουπούλιασαν. Ας ελπίσουμε να βρει τις ισορροπίες του και να μην ξαναέχουμε δράματα στις εκκινήσεις, αλλά να μάχεται κιόλας.
Δεξιά-αριστερά στην εκκίνηση δεν πήγε ούτε ο Kobayashi αλλά τα χάλασε στη συνέχεια...
Εντωμεταξύ παίζει να ήταν ο πιο βαρετός αγώνας μαζί με αυτόν της Ουγγαρίας και δε νομίζω να με επηρρέασε η νύστα από το πρωινό ξύπνημα. Κάποιες στιγμές κλείναν τα μάτια μου και έβαζα οδοντογλυφίδες να κρατηθώ
Respect στις Toro Rosso που με κρατάγαν ξύπνιο και στις μάχες Hamilton-Kimi. -
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
Η εκκίνηση του Grosjean ήταν χαρακτηριστική. Στο πλάνο από το ελικόπτερο είναι ο μόνος που δεν δοκιμάζει να πάει δεξιά ή αριστερά.
Sorry για τη μουσική στο βιντεάκι, αλλά αυτό βρήκα για την ώρα:Ανταμοίφθηκε μεν με μερικούς βαθμούς αλλά σίγουρα του έχουν κόψει πολλά από τα φτερά που είχε. Μα τι λέω; Τον ξεπουπούλιασαν. Ας ελπίσουμε να βρει τις ισορροπίες του και να μην ξαναέχουμε δράματα στις εκκινήσεις, αλλά να μάχεται κιόλας.
Δεξιά-αριστερά στην εκκίνηση δεν πήγε ούτε ο Kobayashi αλλά τα χάλασε στη συνέχεια...
Εντωμεταξύ παίζει να ήταν ο πιο βαρετός αγώνας μαζί με αυτόν της Ουγγαρίας και δε νομίζω να με επηρρέασε η νύστα από το πρωινό ξύπνημα. Κάποιες στιγμές κλείναν τα μάτια μου και έβαζα οδοντογλυφίδες να κρατηθώ
Respect στις Toro Rosso που με κρατάγαν ξύπνιο και στις μάχες Hamilton-Kimi.Σωστός!
ΥΓ: Θα εκνεύρισες τον Νίκο που δεν θέλει gangam style -
Απ' ότι άκουσα στο youtube ο Hamilton αρχίζει να προετιμάζεται για του χρόνου (10η θέση).
-
1,33 δίνει ο William Hill στο Vettel. Προλαβαίνετε ακόμα να βγάλετε κάνα χαρτζιλικάκι. Μετά την Ινδία στο 1,1 θα πάει πιστεύω.
-
ηρθαν τα σαλιγκαρια στο φορουμ
fn1m μας λειπεις
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
fn1m μας λειπεις
-
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
αφου σκεφτονται μονο το κατασκευαστων γιατι δεν αφηνουν τον μασσα να κανει κινηση στον webber? (ρητορικο ηταν ασε ξερουμε )
Επειδή κατασκευαστών δεν παίζει με την καμία. Οπότε πάμε για το άλλο μπας και...
είναι πιο απίθανο το κατασκευαστών, αλλά πιο θέλουν πιο πολύ;
Επίσης αν πέρναγε γρήογορα τον Webber, μπορεί να έφτανε και να πέρναγε και τον Vettel ( ) βοηθώντας έτσι και τον Αλόνθο! Σε αντίθετη περίπτωση θα μπορούσε να αφήσει να τον περάσει ο Webber και ο Alonso στον τελευταίο γύρο, ώστε να πάρει το πόντιουμ και τους περισσότερους πόντους ο Ιθπανόθ.Το εχουν πει κατα καιρους ολες οι ομαδες οτι των Κατασκευαστων ειναι σημαντικοτερο για την εταιρεια. Ο δικος σας το ειπε πριν 10 μερες. Απο εκει και περα για την Ferrari ειναι σχεδον αδυνατο αυτο οποτε παει για του Αλονσο αλλα ετο τελος δε θα παρει τιποτα. Οσο για τον Μασσα, δε μπορουσε να κυνηγησει τις RB οποτε τσαμπα κουβεντα γινεται.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης le man έγραψε:
@Go_For_Trollυγ ... Εικόνα Istanbul_Park οι κερκίδες .... έ-ε-ερχεται. Να δείς που θα πληρώσουν τον Μπέρνι ( Προσκυνώ ... είσαι θεός ... ) για να σπάσουν αυτοί οι ίδιοι το συμβόλαιο.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Πιστευω σε αγωνα αντοχης θα ειχαμε περισσοτερη δραση...
(μιλαω για την πρωτη 5αδα)Καλύτερα να πάμε στο 14 κατευθείαν με τις μεγάλες αλλαγές. Πολύ ύπνο σήμερα αδερφέ μου.
Φεττελ παγκόσμιος και φέτος. Τέρμα τα ψέμματα. Του χρόνου πάλι αν και αμφιβάλλω με το μουλάρι που φτιάχνουν στην γείτονα χώρα.
-
Κορεατικά media υποστηρίζουν ότι αυτό ήταν το τελευταίο GP στο βαλτότοπο. Είναι κρίμα, θα λείψουν τα one night ξενοδοχεία της περιοχής στις ομάδες.
-
Τα μόνα ενδιαφέροντα σημεία σήμερα ήταν η φάση με LH-NH-RG(?) .... και η διαχείριση του KERS του LH.
Αλήθεια , αυτά που λένε στον LH περί ελαστικών τα πιστεύουν στην McLaren ? ( μην πέιτε ότι αυτός το άρχισε πρώτος !!! )
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Κορεατικά media υποστηρίζουν ότι αυτό ήταν το τελευταίο GP στο βαλτότοπο.....ωχ .... τους ακούω ηδη τους Δραπετσονέους
-
Τις τελευταίες χρονιές η Red Bull είναι εκεί που είναι γιατί δεν δίνει βάση μόνο στην ταχύτητα, αλλά και στην αξιοπιστία, στις στρατηγικές, στη διαχείρηση των πιλότων κλπ. Αυτό δηλαδή που δεν κάνει η McLaren, διότι δίνει βάση μόνο στην ταχύτητα του μονοθεσίου.
Η Ferrari, δεν έχει την ταχύτητα στο μονοθέσιο και φέτος δεν την είχε ποτέ. Απλώς οι αγώνες οριοθετούνται απ' τη διαχείρηση των ελαστικών και ο ρυθμός φθοράς τους στον αγώνα είναι πανομοιότυπος για τις ομάδες, σε αντίθεση με τα δοκιμαστικά όπου ειδικά με τα κίτρινα και τα σκληρά, είμαστε αιώνες πίσω. Μόνο με τα κόκκινα κάτι γίνεται. Αυτή ήταν η πραγματικότητα όλη τη χρονιά και ο Alonso με την εμπειρία του μάζευτε τα πονταλάκια. Αυτό μόνο μπορεί να κάνει και στους επόμενους αγώνες, μη γελιόμαστε.
Το πρωτάθλημα δεν είναι ξεγραμμένο μεν, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τις αναβαθμίσεις της Ferrari και αν καταφέρει ο Alonso να πλασάρεται στα quals front row ή έστω τρίτος στη χειρότερη. Εδώ και πολλούς αγώνες βλέπουμε πως οι πρωτοπόροι τερματίζουν όπως πάνω-κάτω 'στρίβουν' μετά τις πρώτες στροφές, αδυνατώντας να υπερβούν ο ένας το ρυθμό του άλλου μέσα στον αγώνα. Άρα το ζουμί νομίζω ότι είναι τα quals και η εκκίνηση.
-
Hamilton wears his heart on his sleeve, and in one off-the-cuff remark to Finnish television after the race, he revealed a great deal about why he has decided to move to Mercedes next year. “It’s a day to forget,” Hamilton said. “A year to forget as well. I’m looking forward to a fresh start next year.”
In other words, I’ve had enough of four years of not being good enough, for various reasons, and I might as well try my luck elsewhere. There was another post-race comment from Hamilton, too, that said an awful lot. “I hope Fernando keeps pushing,” he said. Hamilton did not reply when asked directly whether that meant he wanted Alonso to win the title. But you can be sure that remark is a reflection of Hamilton’s belief that he is better than Vettel, that only Alonso is his equal.
http://www.bbc.co.uk/blogs/andrewbenson ... _down.html
-
We have lost the lead in the Drivers’ classification but we have moved up one in the Constructors’.
Pat Fry
http://www.ferrari.com/english/formula1 ... t-fry.aspxΔεν τους βλέπω δυσαρεστημένους πολύ.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Κορεατικά media υποστηρίζουν ότι αυτό ήταν το τελευταίο GP στο βαλτότοπο. Είναι κρίμα, θα λείψουν τα one night ξενοδοχεία της περιοχής στις ομάδες. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
We have lost the lead in the Drivers’ classification but we have moved up one in the Constructors’.
Pat Fry
http://www.ferrari.com/english/formula1 ... t-fry.aspxΔεν τους βλέπω δυσαρεστημένους πολύ.
Ρε συ Δία λυπήσου μας ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε συ Δία λυπήσου μας ...Γιατί το λες αυτό;
Εγώ θέλω ακόμα 1247 ποστ ύπερ του κατασκευαστών, για να αρχίσω να αντιλαμβάνομαι πιο πρωτάθλημα πιστεύει ότι είναι το σημαντικότερο.
Το οδηγών πιστεύω υποστηρίζει και αυτός. Αλλά δεν είμαι σίγουρος, θα δείξει. -
Εγώ είπα απλά ότι η ομάδα φαίνεται σχετικά ευχαριστημένη από την κατάσταση (απόλυτα δεν μπορεί να είναι αν δεν νικάει παντού). Σε όποιον δεν αρέσει... ξέρετε...
Από εκεί και πέρα φαίνεται ότι ο Κίμις θα πάει στο Γκαλά...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Από εκεί και πέρα φαίνεται ότι ο Κίμις θα πάει στο Γκαλά...
Και θα πάει, γιατί δεν θέλει να πάει ο Lewis
2012 - Korean Grand Prix