-
Γεια σας. εχω το εξης προβλημα εχω ενα astra h 2005 και κανα δυο μερες τωρα παω να το βαλω μπροστα γυρναω τη μιζα και ακουγεται ενα τακ τακ και αναβοσβηνουν τα φωτα στο κοντρερ και για να παρει πρεπει να το σπροξω. και μετα λητουργει κανονικα. μηπως φταινε τα xenon που εχω βαλει. αν γρωριζει κανεις τι φταιει ας μου απαντησει.
-
Γεια σας. εχω το εξης προβλημα εχω ενα astra h 2005 και κανα δυο μερες τωρα παω να το βαλω μπροστα γυρναω τη μιζα και ακουγεται ενα τακ τακ και αναβοσβηνουν τα φωτα στο κοντρερ και για να παρει πρεπει να το σπροξω. και μετα λητουργει κανονικα. μηπως φταινε τα xenon που εχω βαλει. αν γρωριζει κανεις τι φταιει ας μου απαντησει.
-
-
Ο χρήστης antonis_31 έγραψε:
Γεια σας. εχω το εξης προβλημα εχω ενα astra h 2005 και κανα δυο μερες τωρα παω να το βαλω μπροστα γυρναω τη μιζα και ακουγεται ενα τακ τακ και αναβοσβηνουν τα φωτα στο κοντρερ και για να παρει πρεπει να το σπροξω. και μετα λητουργει κανονικα. μηπως φταινε τα xenon που εχω βαλει. αν γρωριζει κανεις τι φταιει ας μου απαντησει.Μπαταρια;
-
Μπαταρια λες? δε το κανει ομως καθε μερα αλλες μερες δουλευει και αλλες δε περνει.
-
Τσεκαρε αν ειναι σφικτοι οι ακροδέκτες στην μπαταρία για αρχη. Αν ειναι τότε δες αν έχουν άλατα στους πόλους , ένδειξη οτι η μπαταρία ειναι τελειωμένη. Αλλιώς μπορεί να είναι βραχυκυκλωμένη....
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Τσεκαρε αν ειναι σφικτοι οι ακροδέκτες στην μπαταρία για αρχη. Αν ειναι τότε δες αν έχουν άλατα στους πόλους , ένδειξη οτι η μπαταρία ειναι τελειωμένη. Αλλιώς μπορεί να είναι βραχυκυκλωμένη....+1!
-
ok ευχαριστω θα το κοιταξω. παντος πιστευεις πως δεν φταινε τα xenon ετσι?
-
Μηπως φταιει ο ηλεκτρολογος που τα εβαλε?
ΠΑντως το τακ τακ στο κοντερ, ειδικα αν αναψεις και πλαφονιερα και δεις αδυναμο φώς, ειναι μπαταρια -
εμενα οταν το εκανε αυτο ηρθε ο ηλεκτρολογος επι τοπου με μηχανακι (2 τετραγωνα δρομος) και διεπιστωσε οτι ειχε φυγει μια συνδεση...την εβαλε στη θεση της και ολα καλα. Εφυγα και δεν ξαναασχοληθηκα. Πηρε τηλεφωνο το αφεντικο και του ειπε Λεφτα να μην ζητησει(πελατησ γαρ). Εδωσα ομως περμπουαρ στον πιτσιρικα για φραπεδες.
-
που ηταν αυτη συνδεση που σου ειχε φυγει eltasso?
-
δεν ηταν στους πολους αλλα το ενα καλωδιο που εφευγε απο μπαταρια καπου ηταν κομμενο και ειχαν βαλει (προηγ ιδιοκτητης) μια συνδεση με φυσσα (αρεσνικο θηλυκο). Αυτη η φθσσα ειχε λασκαρει απο κραδασμους και δεν εκανε επαφη, τι επαφη δηλαδη. ηταν στον αερα τα 2 ακρα. Το αμαξι δουλευε τελεια 2-3 χρονια με αυτη τη συνδεση και μολις τα σφηνωσε-κουμπωσε εριξε και σπρευ παλι ολα καλα. Ηταν ΝΙΒΑ...
του ειχα περιγραψει το συμπτωμα και αυτος υποψιαστικε μπαταρια και ειχε φερει μαζι του μια αλλα δεν χρειαστηκε καν διοτι ολα τα φωτα μεσα-εξω δουλευαν εντονα (κανονικα)
δεν παίρνει μπροστα!!!!!