-
Αλλος τσιμπάει!
Send from outer space ★
-
Τρολλαρει είναι το σωστο ρήμα.
Sent from Corsair's brick
-
Τον αγαπαμε γιατι ξεβρακωσε τον λεμπ αλλα εχει ξεφυγει με τις μαλακισμενες δηλωσεις.και ο κοντος ετσι ετρεχε τοσα χρονια και δεν παραπονιοταν.η ατακα οτι ο κανονισμος ειναι για τους looser ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.αν συνεχισει ετσι σιγουρα θα γινει ο πιο αντιπαθης που περασε ποτε απο το παγκοσμιο.εχει χασει καθε μετρο.
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
Τον αγαπαμε γιατι ξεβρακωσε τον λεμπ αλλα εχει ξεφυγει με τις μαλακισμενες δηλωσεις.και ο κοντος ετσι ετρεχε τοσα χρονια και δεν παραπονιοταν.η ατακα οτι ο κανονισμος ειναι για τους looser ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.αν συνεχισει ετσι σιγουρα θα γινει ο πιο αντιπαθης που περασε ποτε απο το παγκοσμιο.εχει χασει καθε μετρο.τον ξεβρακωσε ο Λεμπ θες να πεις ανοιγωντας τον δρομο σε ΟΛΟΥΣ τους αγωνες επι χρονια.
Ο ενας ανοιγε τον δρομο και επαιρνε στα ισια και παληκαρησια το πρωταθλημα ενω ο αλλος εκανε κολεγιες με τον ανεκδιηγητο μανατζερ.
Του Οζιε του ανοιγανε τον δρομο σε ολους τους αγωνες ολη τη χρονια και το εχασε.Μην αλλαξουμε και την ιστορια για το ποιος ξεβρακωσε ποιον.
υγ ξεχασες να πεις και για τα παραπονα που εκανε για τα σβηστα σπλιτ του Λατβαλα ο Οζιε.
Εκανε παραπονα για σβηστα σπλιτ ο Οζιε.Ναι το ειδαμε και αυτο.Ξεχασε το ρεζιλι του Ακροπολις,και οχι μονο.Εχει καταντησει αστειο σε ξενα φορουμ τα αορατα σπλιτ σε καθε αγωνα του Οζιε.
Ο Λεμπ τα αφηνε ανοιχτα,το στυλιαρι το εβλεπε λαιβ μεσα στην ειδικη,δεν τον αφηνε να εχει απορια μεχρι το στοπ. -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Τον αγαπαμε γιατι ξεβρακωσε τον λεμπ αλλα εχει ξεφυγει με τις μαλακισμενες δηλωσεις.και ο κοντος ετσι ετρεχε τοσα χρονια και δεν παραπονιοταν.η ατακα οτι ο κανονισμος ειναι για τους looser ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.αν συνεχισει ετσι σιγουρα θα γινει ο πιο αντιπαθης που περασε ποτε απο το παγκοσμιο.εχει χασει καθε μετρο.
τον ξεβρακωσε ο Λεμπ θες να πεις ανοιγωντας τον δρομο σε ΟΛΟΥΣ τους αγωνες επι χρονια.
Ο ενας ανοιγε τον δρομο και επαιρνε στα ισια και παληκαρησια το πρωταθλημα ενω ο αλλος εκανε κολεγιες με τον ανεκδιηγητο μανατζερ.
Του Οζιε του ανοιγανε τον δρομο σε ολους τους αγωνες ολη τη χρονια και το εχασε.Μην αλλαξουμε και την ιστορια για το ποιος ξεβρακωσε ποιον.
υγ ξεχασες να πεις και για τα παραπονα που εκανε για τα σβηστα σπλιτ του Λατβαλα ο Οζιε.
Εκανε παραπονα για σβηστα σπλιτ ο Οζιε.Ναι το ειδαμε και αυτο.Ξεχασε το ρεζιλι του Ακροπολις,και οχι μονο.Εχει καταντησει αστειο σε ξενα φορουμ τα αορατα σπλιτ σε καθε αγωνα του Οζιε.
Ο Λεμπ τα αφηνε ανοιχτα,το στυλιαρι το εβλεπε λαιβ μεσα στην ειδικη,δεν τον αφηνε να εχει απορια μεχρι το στοπ.Α γεια σου!!!!
-
Μμμμμ.... Ωραια νεα απο το WRC......
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μμμμμ.... Ωραια νεα απο το WRC......τι να κανουμε DAP?Αυτα ειναι τα νεα απο το Σαρδηνιας,εσβηνε τα σπλιτ,και γκρινιαζε επειδη ανοιγε το δρομο.
-
Και γιατι δεν κανατε ενα copy paste απο το θεμα του Λεμπ; Τα ιδια γραφουμε εκει μεσα ενα χρονο τωρα......
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Μμμμμ.... Ωραια νεα απο το WRC......
τι να κανουμε DAP?Αυτα ειναι τα νεα απο το Σαρδηνιας,εσβηνε τα σπλιτ,και γκρινιαζε επειδη ανοιγε το δρομο.
Απο καλπαζουσα φαντασια...καλα πας !!!
Διαβαζοντας την δημοσιευση σου, ανετρεξα στο επισημο Site του WRC και ελεγξα ολα τα split των 17 ε.δ.
Πουθενα δεν λειπει ενα split του Ogier.
Τωρα θα μου πεις οτι μπορει να εχω προσβαση εγω και να μην εχει ο Jari Mati!!!
Ειναι μια πιθανοτητα και αυτη !!!
Ε ρε φανατισμενοι που εισαστε !!!Φιλικα,
'el-em'
-
Μα αν κατάλαβα καλά έγινε το αντίθετο, ο Ogier παραπονέθηκε πως στη Σαρδηνία δεν του έστελναν split του Latvalla.
el-em νομίζω στη διάρκεια της ειδικής τα split δεν τα διαβάζουν από το site του wrc.com αλλά τους τα στέλνει η ομάδα με SMS οπότε μια χαρά μπορεί να είναι το split στο wrc.com αλλά να μην το έχει λάβει ο Ogier ή ο Latvalla. Εξάλλου το ίδιο έγινε και στο Ακρόπολις το 2011 (πρώτος διδάξας ο Ogier οπότε αν του έκανε το ίδιο ο Latvalla --> )
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μα αν κατάλαβα καλά έγινε το αντίθετο, ο Ogier παραπονέθηκε πως στη Σαρδηνία δεν του έστελναν split του Latvalla.el-em νομίζω στη διάρκεια της ειδικής τα split δεν τα διαβάζουν από το site του wrc.com αλλά τους τα στέλνει η ομάδα με SMS οπότε μια χαρά μπορεί να είναι το split στο wrc.com αλλά να μην το έχει λάβει ο Ogier ή ο Latvalla. Εξάλλου το ίδιο έγινε και στο Ακρόπολις το 2011 (πρώτος διδάξας ο Ogier οπότε αν του έκανε το ίδιο ο Latvalla --> )
Οπως τα γραφεις ειναι.
Ο Latvala εκρυψε τα δικα του, αλλα οι Loebikoi το μεταφραζουν οπως τους βολευει.
Οντως στα αυτοκινητα μεσω SMS φτανουν οι χρονοι, αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι εχω προσβαση εγω και δεν εχει ο Jari Mati !!!Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Και γιατι δεν κανατε ενα copy paste απο το θεμα του Λεμπ; Τα ιδια γραφουμε εκει μεσα ενα χρονο τωρα......Οχι δεν ειναι τα ιδια.Δεν ειχε ξανακανει παραπονα ο Οζιε οτι του κρυβουν τα σπλιτ.Ειχε πει αλλα γελοια,αλλα για σπλιτ οχι.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Μα αν κατάλαβα καλά έγινε το αντίθετο, ο Ogier παραπονέθηκε πως στη Σαρδηνία δεν του έστελναν split του Latvalla.
el-em νομίζω στη διάρκεια της ειδικής τα split δεν τα διαβάζουν από το site του wrc.com αλλά τους τα στέλνει η ομάδα με SMS οπότε μια χαρά μπορεί να είναι το split στο wrc.com αλλά να μην το έχει λάβει ο Ogier ή ο Latvalla. Εξάλλου το ίδιο έγινε και στο Ακρόπολις το 2011 (πρώτος διδάξας ο Ogier οπότε αν του έκανε το ίδιο ο Latvalla --> )
Οπως τα γραφεις ειναι.
Ο Latvala εκρυψε τα δικα του, αλλα οι Loebikoi το μεταφραζουν οπως τους βολευει.
Οντως στα αυτοκινητα μεσω SMS φτανουν οι χρονοι, αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι εχω προσβαση εγω και δεν εχει ο Jari Mati !!!Φιλικα,
'el-em'
o Latvala το εκανε,ενω το ειχε κανει στις προηγουμενες ειδικες ο Οζιε.Μολις το εκανε ο Λατβαλα στο στοπ δηλωσε ο Οζιε
iRally @Official_iRally · 7 Ιουν
Ogier 13:37.9: 'We had no splits [from Latvala] except at the end - he did a really good time on this one - we have to push on the next one'ειναι γνωστο οτι ο Οζιε κρυβει τα σπλιτ του χρονια τωρα.Μολις η διαφορα φτασει σε επικινδυνα σε αυτον επιπεδα ξαφνικα δεν υπαρχουν σπλιτ,ή λειπουν τα μισα σε καθε ειδικη ετσι ωστε να χανει χρονο ο αλλος για να αντιδρασει.
Τιποτα καινουριο,τα ιδια που εκανε απο το 2011 στο Ακροπολις με τον Λεμπ και εγινε παγκοσμιως ρεζιλι με τις δηλωσεις του στο στοπ της βραδυνης ειδικης. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Απο καλπαζουσα φαντασια...καλα πας !!!
Διαβαζοντας την δημοσιευση σου, ανετρεξα στο επισημο Site του WRC και ελεγξα ολα τα split των 17 ε.δ.
Πουθενα δεν λειπει ενα split του Ogier.την ωρα του αγωνα ελειπαν,και του Οζιε και του Λατβαλα .Το συζηταγαμε λαιβ με αλλους χρηστες σε ξενο φορουμ και γελαγαμε.Οχι ολα,ελειπαν μερικα σε καποιες ειδικες.
Απλα του Οζιε συμβαινει σε καθε αγωνα που εχει καποιον κοντα του.
Αυτο δεν ειναι κατι καινουριο,συμβαινει χρονια. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Οντως στα αυτοκινητα μεσω SMS φτανουν οι χρονοι, αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι εχω προσβαση εγω και δεν εχει ο Jari Mati !!!Γιατί όχι ? Εσύ διαβάζεις αυτό που έχουν στο wrc.com, που ναι μεν προέρχεται από το σύστημα tracking αλλά πιθανά με κάποια καθυστέρηση, που μπορεί να είναι ένα θέμα όταν τρέχεις εκείνη την ώρα την ειδική, ενώ εκείνοι διαβάζουν SMS που τους στέλνει άμεσα η ομάδα τους.
Αλλά θέλω να το θέσω διαφορετικά:
Η ομάδα έχει απευθείας πρόσβαση στο σύστημα tracking (έχουν τερματικά μέσα στο motorhome τους, ίδια με αυτά που βλέπουν Ανίτα και σια στη Γραμματεία του αγώνα) και πιθανότατα ο μηχανικός του κάθε οδηγού βλέπει το tracking και εκείνη τη στιγμή γράφει τα SMS και στέλνει στον οδηγό του (ή μπορεί να έχουν και κάποιο αυτόματο σύστημα, που μεταφράζει τις πληροφορίες του tracking σε SMS)Αυτό λοιπόν που είναι απίθανο είναι αυτό που λέει ο Ogier διότι, πολύ απλά, αρκούσε να βλέπει το tracking ο μηχανικός του Ogier και να του γράφει SMS τα split του Latvala. Δεν θα μπορούσε να τον εμποδίσει κανείς.
Αυτό που συνέβη το 2011 είναι διαφορετικό: ο Ogier έσβησε τον transponder στο αυτοκίνητό του οπότε κανείς δεν είχε πρόσβαση στη θέση και τα split του, ούτε καν η Ανίτα. Το οποίο φυσικά είναι πρόβλημα ασφάλειας και ναι μεν θα είπαν κάτι σαν 'κάηκε η ασφάλεια ' αλλά καταλαβαίνεις πόσο σοβαρό φάουλ ήταν.
Αν λοιπόν 'κάηκε η ασφάλεια' και του Latvala στη Σαρδηνία τότε δεν θα υπάρχουν δικά του split για εκείνες τις ειδικές = το ίδιο με το 2011. Υπάρχουν στο wrc.com split του Latvala ?
Αν δεν 'κάηκε η ασφάλεια' τότε τα split ήταν διαθέσιμα στο σύστημα tracking (και στο wrc.com) και άρα μια χαρά θα μπορούσε να τα έχει ο Ogier.
EDIT: Από αυτά που λέει ο dim8 φαίνεται ότι και οι δύο έσβηναν τον transponder τους και ότι (αν είναι τα πράγματα όπως τα λέει ο dim8) ο Ogier το κάνει συστηματικά. Θα πρέπει η FIA να τους κόψει τον κώλο, είναι απαράδεκτο να γίνεται κάτι τέτοιο συστηματικά
-
Eτσι ακριβως ειναι Ναςς.
Το σχολιο απο το twitter που εβαλα παραπανω του Οζιε αφορα την ειδικη 10 Μοντε Ολια με χρονο 13,37,9
τα σπλιτ του Λατβαλα τωρα υπαρχουνεδω
http://www.wrc.com/en/wrc/results/live/ ... -59--.html
και εδω...
http://www.citroenracing.com/live-resul ... plit&car=1τον παρακολουθουσαμε λαιβ τον αγωνα και ΔΕΝ υπηρχαν λεμε.Οποτε Λωρη τζαμπα ψαχνεις.
Θα σε ενημερωνω εγω στους επομενους αγωνες ποτε τα κλεινει. -
Τα split υπάρχουν εκ των υστέρων διότι τα κάνουν download από τον transponder -τον οποίο προφανώς (δεν τα είπα σωστά) δεν κλείνουν, απλά αποσυνδέουν την κεραία της επικοινωνίας και έτσι δεν στέλνονται πίσω Δε λένε 'κάηκε η ασφάλεια ' αλλά 'δεν είχαμε επικοινωνία ' Το οποίο φυσικά δεν μπορεί να ισχύει αν τα προηγούμενα και επόμενα αυτοκίνητα στο ίδιο σημείο είχαν κανονικά επικοινωνία...
Οπωσδήποτε πρέπει να λυθεί αυτό το θέμα (ακόμα και με χαζό τρόπο φάση λουκετάκι στο βύσμα...), είναι γελοίο
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Μην αλλαξουμε και την ιστορια για το ποιος ξεβρακωσε ποιον.Καλα αμα σε χαλαει το ξεβρακωσε το παιρνω πισω.θα πω τον αγαπαμε γιατι πανικοβαλε τον κοντο και του εκοψε τα ραλι.αυτο κανει;
-
Όχι
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
Μην αλλαξουμε και την ιστορια για το ποιος ξεβρακωσε ποιον.
Καλα αμα σε χαλαει το ξεβρακωσε το παιρνω πισω.θα πω τον αγαπαμε γιατι πανικοβαλε τον κοντο και του εκοψε τα ραλι.αυτο κανει;
οχι δεν κανει ,γιατι ο πανικοβλημενος δεν επιλεγει να κανει 2-3 αγωνες ενω θα εχει να τρεξει ασφαλτο και χωμα 8 μηνες εως και 1 χρονο.Μονο να χασει ειχε ,και τιποτα να κερδισει.Αυτο δεν δειχνει πανικο,αλλα οτι δεν εχω προβλημα να τα βαλω μαζι σου οντας παραιτημενος.
Πανικο εδειξε ο Οζιε που εφυγε απο το wrc οταν εχασε στα ισια με ιδια ομαδα,
ιδια ελαστικα,
ιδιο αυτοκινητο,
με σιγονταρισμα απο το μανατζερ,
με κλειστα σπλιτ
,και με καλυτερη σειρα εκκινησης ολη τη χρονια στους χωματινους αγωνες.
Ειπαμε να μην αλλαζουμε την ιστορια.
οι δηλωσεις μετα απο Μοντε και Αργεντινη του Οζιε δειχνουν ποιος ηταν σε πανικο.Γελαγε ο κοζμος.
Οι δηλωσεις του Λεμπ σε Σουηδια και Αλσατια απο την αλλη καθολου.Παραδεχοταν παντα οποιονδηποτε τον ειχε νικησει,χωρις δικαιολογιες και υπεκφυγες.Και με τα σπλιτ ανοιχτα παντα ,ακομα και οταν επαιζε αγωνες στο δευτερολεπτο με οδηγο απο αλλη ομαδα(Λατβαλα,Χιρβονεν,Γκρονχολμ κλπ)δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ τους,ουτε ποσοτικη,ουτε ποιοτικη.
O Loeb αποχωρεί σιγά σιγά απο το WRC