-
μας εχετε ζαλισει τα παπαρια με τον Λεμπ
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
μας εχετε ζαλισει τα παπαρια με τον ΛεμπΜαλλον εσυ μας τα εχεις ζαλισει, φιλαρακο.
Τι το' θελες αυτο το βιντεακι και το σχολιο για τις εκτες , ετσι στο ξεκουδουνο ???
Το οτι το αυτοκινητο ειναι S-2000 μου ξεφυγε, αλλα το νοημα ειναι το ιδιο.
Το αν ο κοντος βλαξ δεν ξερει να μετραει εως το 6 η το 7, απεδειχθη αλλη μια φορα. Τα νουμερα μπροστα του δεν τα βλεπει ?
Για εξι πληρωσε, εξι πηρε.
Τι ψαχνει την 7η ?Φιλικα,
'el-em'
-
ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Το αν ο κοντος βλαξ δεν ξερει να μετραει εως το 6 η το 7, απεδειχθη αλλη μια φορα. Τα νουμερα μπροστα του δεν τα βλεπει ?
ετσι βλαξ!
Για εξι πληρωσε, εξι πηρε.
τον φωναξαν να οδηγησει,δεν το πληρωσε.
Τι ψαχνει την 7η ?
εχει συνηθισει να ανεβαζει ταχυτητες λεμε!
-
-
ο λεμπ είναι βλαξ αλλά εσένα σου ξέφυγε ε?? Υπερτιτανομεγιστοτεράστιε!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Τι ψαχνει την 7η ?
Φιλικα,
'el-em'
Ηταν πολυ κοντο για τον κοντο...
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
ο λεμπ είναι βλαξ αλλά εσένα σου ξέφυγε ε?? Υπερτιτανομεγιστοτεράστιε!Αφου το ¨χοντραινεις', γραψε μας ποιος εισαι εσυ που μας κρινεις και τους δυο ???
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Αφου το ¨χοντραινεις', γραψε μας ποιος εισαι εσυ που μας κρινεις και τους δυο ???
'el-em'
Δε θέλει πολύ μυαλό για να δώ οτι έχεις εμπάθεια. Όποτε κάποιος σου πει κάτι που δεν συμφωνείς αμέσως λες ''εσύ ποιός είσαι''.
Εσύ ποιός είσαι? -
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Αφου το ¨χοντραινεις', γραψε μας ποιος εισαι εσυ που μας κρινεις και τους δυο ???
'el-em'
Δε θέλει πολύ μυαλό για να δώ οτι έχεις εμπάθεια. Όποτε κάποιος σου πει κάτι που δεν συμφωνείς αμέσως λες ''εσύ ποιός είσαι''.
Εσύ ποιός είσαι?Απο θρασος καλα παμε, ετσι ???
Και που συνεχιζω να σου μιλαω, πολυ σου ειναι!!!
Την καλοσυνη την εκλαμβανουν καποιοι σαν αδυναμια.Λεγε τα μονος σου, απο εδω και περα κακομοιρουλη.
'el-em'
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Εσύ ποιός είσαι? -
@dim8 για πες καμμια πληροφορια για το βιντεο.τι,πως ,που ποτε,συνοδηγος κλπ
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
@dim8 για πες καμμια πληροφορια για το βιντεο.τι,πως ,που ποτε,συνοδηγος κλπδεν βρηκα πληροφοριες,μαλλον καποιος φιλος/γνωστος τον φωναξε απλα να οδηγησει? Να βοηθησει σε σεταπ καποιον φιλο?
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
'el-em'
Εσύ ποιός είσαι?Απο θρασος καλα παμε, ετσι ???
Και που συνεχιζω να σου μιλαω, πολυ σου ειναι!!!
Την καλοσυνη την εκλαμβανουν καποιοι σαν αδυναμια.Λεγε τα μονος σου, απο εδω και περα κακομοιρουλη.
'el-em'
Δεν έχω καμία διάθεση να πω κάτι άλλο μαζί σου, άλλωστε δε μπορείς να συζητήσεις.
-
Christos το τερμάτισες
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
...και εδώ που τα λέμε, ο Loeb δεν πρέπει να είναι πιο γρήγορος από τον Rebout, κι αν είναι, θα είναι στο δευτερόλεπτο γι αυτή την διαδρομή. Κι αυτός με κόφτες πάει. Όποιος δεν βαριέται ας τα χρονομετρήσει...Μα δεν το οδήγησε με σκοπο να δειξει ποιος ειναι πιο γρηγορος, δοκιμες κανει δεν το πηγαινει σε ρυθμους αγωνα.
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Εσύ ποιός είσαι?Σιγουρα και εμενα μου κανει εντυπωση η εμπαθεια που εχει ο el em για τον κοντο αλλα δεν μπορουμε τωρα εμεις να τον ειρωνευομαστε κιολας δεν μπορεις να ξεπερνας το γεγονος οτι ειναι ενας απο τους καλυτερους προσωπικα για μενα ειναι ο καλυτερος συνοδηγος στην Ελλαδα και δεν τον ξερω τον ανθρωπο αλλα νταξει σεβασμος ρε παιδια πως να το κανουμε
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Δεν έχω καμία διάθεση να πω κάτι άλλο μαζί σου, άλλωστε δε μπορείς να συζητήσεις.
Αγιο ειχαμε !!!!
Ενας λιγοτερος.
'el-em'
-
Ο χρήστης w110finback stro έγραψε:
Εσύ ποιός είσαι?Σιγουρα και εμενα μου κανει εντυπωση η εμπαθεια που εχει ο el em για τον κοντο αλλα δεν μπορουμε τωρα εμεις να τον ειρωνευομαστε κιολας δεν μπορεις να ξεπερνας το γεγονος οτι ειναι ενας απο τους καλυτερους προσωπικα για μενα ειναι ο καλυτερος συνοδηγος στην Ελλαδα και δεν τον ξερω τον ανθρωπο αλλα νταξει σεβασμος ρε παιδια πως να το κανουμε
Δεν βαριεσαι φιλε, εδω ειναι η χωρα του 'οτι δηλωσεις εισαι' και της 'απολυτης απαξιωσης / ισοπεδωσης των παντων'.
Να εξηγησω τωρα στον καθε τυχαρπαστο - πικραμενο που κρυβεται πισω απο ενα ψευδωνυμο, ποιος ειμαι και τι εχω κανει, δεν αξιζει καν τον κοπο.
Αστον να νομιζει οτι εχει την αξια του και ο καθενας ξερει για παρτυ του.Φιλικα,
'el-em'
-
Στο Forum όμως κρινόμαστε από τα γραπτά μας, όχι από το ποιοί είμαστε στην πραγματική ζωή μας. Το 'ξέρεις ποιός είμαι εγώ' δεν προσθέτει στα όποια επιχειρήματά μας, μάλλον αφαιρεί.
Και επίσης δικαίωμα καλόπιστης κριτικής δεν έχουν μόνο όσοι 'είναι κάποιοι' ή 'έχουν κάνει κάτι'.
O Loeb αποχωρεί σιγά σιγά απο το WRC