-
Την καλύτερη επιλογή έκανες! Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
-
Ο χρήστης Τούβλο έγραψε:
Χεχ. Θα απαντούσα νωρίτερα αλλά το thread τα χε φάει και δεν άνοιγε. Τελικά αγόρασα αυτοκίνητο .
Toyota corolla 2001 , 1400cc 98bhp , έλεγξα με την Toyota και δεν ήταν απο τα προβληματικά, 116000 χιλιόμετρα, service γενικό στα 115000 ,και όλα τα σέρβις σε αντιπροσωπείες toyota (γελάνε τα μουστάκια μου),και τα βιβλία άψογα τηρημένα και καθόλου ύποπτα. Όλα καθαρά , όλα λειτουργούν, άψογη μηχανή, ελάχιστες γρατσουνιές , όλα τα ανταλλακτικά επίσημα καινούρια της Toyota, ακόμα και τα καλύματα. Το σαλόνι είναι σε καλύτερη κατάσταση απο το i30 του 2008 που διατηρούμε σαν οικογένεια , και το αμάξωμα επίσης. Και έδωσα και λιγότερα απόσα postara στην αρχή του thread ( πάλι καλά δηλαδή γιατί δε μου περίσσευαν).Από ιδιώτη. Τελικά με υπομονή και τύχη βρίσκεις και καλά αμάξια στις αγγελίες...
Μπραβο φιλε ,εκανες την καλυτερη επιλογη ,ιδιαιτερα στις δυσκολες εποχες που περναμε ενα αξιοπιστο αυτοκινητο θα σε γλυτωσει απο πολλες στεναχωριες.
Καλοταξιδο και πολλα απροβληματιστα χλμ. -
οκ καλοταξιδο........το εστρωσε ο προηγουμενος για να το χαρεις εσυ.....
-
Λοιπον φιλε μια που λες για 160000χλμ οτι εχει το 156, τουλαχιστον λεει τα πραγματικα χλμ, γιατι εγω πηρα 1 αυτ/το skoda octavia ανταλαγη + μετρητα απο PATSOS MOTROR SPORT( μπουρναζι) το οποιο το ελενξα οσο καλυτερα μπορουσα αλα επεξε κομπινα εχουν γυρισει χλμ φιλε το αυτ/το ειναι σε καλη κατασταση και κανεις δεν μιλαγε, ουτε εξουσιοδωτημενο skoda (oscar καλαντζης) δεν μου ελεγε το story του αυτ/του γιατι εκει εκανε τα service, εμαθα την αληθεια ψαχνωντας βαθεια,και τα book service ψεμα,50000χλμ λεει το κοντερ 105000χλμ εχει service στην oscar καλαντζης.Και απο τον ιδιο ενα Audi A3 που ρωτησα την καρεντα ενω το κοντερ γραφει 75000χλμ η καρεντα εχει 92000χλμ οτι το αυτ/το μπηκε στο συναιργειο της,Γιαυτο μπορει να το εχει λιωσει να ειναι χαλια αλα ειναι συμαντικο να εχει τα πραγματικα χλμ ωστε να ξερεις τι κανεις.
Αναζήτηση Sedan 10ετιας