-
Ο χρήστης platis έγραψε:
@ Scn. Μου εχει ειπωθει κι εμενα στο ιατρειο. Η πληρης απαξιωση του σπορ. Θα το ελεγε κανεις την εποχη του Σιροκο, του Τζιγγερ ή του Μοσχού?
@ Hyperion. Αυτο ειναι το μεγαλειο μας . Σκοτωνομαστε για κατι που δεν μας αφορα. Λιγο πολυ σημαινει οτι ποναμε το ρημαδι κι ενδιαφερομαστε για το μελλον του.Ε ας 'σκοτωθούμε' τότε για όλα τα άλλα πλην ιστορικών. Εκτός εάν θεωρούμε τα ιστορικά ως μέλλον των αγώνων.
Και για να μην παρεξηγηθώ, μου αρέσει πάρα πολύ το παλαιό καλοδιατηρημένο αγωνιστικό μέσα στην ειδική.Παραβγήκαμε νομίζω...
-
για να ξερω τι βλεπω ρωτησα,αφου με το μηχανοκινητο ασχολουμαι,αν ασχολιομουν με τη μπαλα θα ρωταγα και εκει.
με την ιδια λογικη της ερωτησης σου, εσυ γιατι ρωτας γιατι ρωταω για τα ιστορικα αν δεν εχεις προσωπικο ενδιαφερον? χαχαχαχαχαχα
μηπως εισαι ο νομοθετης?
υγ.στην ουσια ρωταω για να δω αν η κοινη λογικη που λεει οτι τα εχουν κανει για αλλη μια φορα κουλουβαχατα ειναι κατανοητη και αποδεκτη ακομα και απο τους αμεσα εμπλεκομενους,και απο οτι φαινεται μονο λιγοι το βλεπουν παραλογο ,οι αλλοι οτι τους δωσουν ,σε αυτο συμμετεχουν(υπαρχει και η εκδοχη βεβαια οτι οι αλλοι(οποιοι ειναι αυτοι) ειναι οι ιδιοι που θελουν κατι τετοιο,το οποιο στο τελος της χρονιας μοιραζει απλετα κυπελλα
και αρα καταληγουμε στο πιο πανω συμπερασμα-απαντηση του ΑΠΡ η οποια φυσικα καταληγει στο πολυ σωστο αν και ισοπεδωτικοτο αθλημα δεν σωνεται στη χωρα μας...
και συνεχιζουμε να ασχολουμαστε με τα αλλα προβληματα της καθημερινοτητας μας. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ωραια, κι ετσι εγω θα παω να ριξω ενα μπουκετο στον Δαρα, γιατι μπορει να βαζει κι αυτος εμφυτευματα και να μου παιρνει τη δουλεια
Πονεσε η κοιλια μου .......
Mε τούς συναδέλφους Αναδιώτη , Μακρινό δεν θάχω πρόβλημα , τους ρίχνω ενάμισυ κεφάλι .....
Με τον 'Αμερικάνο' θα ζοριστώ λιγάκι........ -
Βίντεο του αγώνα με διπλά περάσματα από κάθε αυτοκίνητο από το Μελετάκι 1 και 2.
www.youtube.com/watch?v=fc2lPV9DSE4&feature=plcp -
Κύριε Χρήστο και αγαπητέ Δημήτρη, όλη αυτή την κάψα σας με το πώς προκυρήσσονται τα 1 - 2 - 3 ..... 13 πρωταθλήματα στα ιστορικά, δεν μπορώ να την καταλάβω, δεδομένου ότι δεν έχετε κάποια ιδιαίτερη εμπλοκή.
Φιλικά
H εμπλοκη αγαπητε μου Κωσταντινε ειναι δεδομενη για τον εξης λογο ......
Οταν καποιος αγαπαει και εχει ιδιαιτερη σχεση μ'αυτο που ασχολειται σαν χομπι (στην προκειμενη ηταν και το επαγγελμα μου) παρακολουθει τα παντα γυρο απ'αυτο , ξεχωριζει τα ωραια του , τα σωστα του , τα λαθη του , εκφραζει γνωμη και αποψη δημοσια ωστε να ζυγισει αυτα που σκεπτεται με τις αποψεις και των αλλων και απ'ολη την ζυμωση να βγαινουν και πεντε συμπερασματα , με καλες προθεσεις παντα για το σπορ μας .Τελος παντων κουραστικα' ολα αυτα που γραφω , απλα μου εχει γινει συνηθεια η προπαγανδα για εξωτερικευση των ελληνων αγωνιζομενων ......
Υ.Γ. μπορει να μην τρεχω με τα ιστορικα Κωστα , αλλα παρακολουθω μεχρι και με ποσες μπαλακλαβες τρεχει ο καθε ιστορικος εκτος απ'τα οχηματα τους , τα ,και τα ανεκδοτα περι επιδοσεων και μη , εχουν την πλακα τους κι αυτοι .Ωραια τα παιδια , οπως μας συνηθεισαν πλεον , και μ'αρεσουν γιατι εχουν το δικο τους περι αγωνων , και εμφανιζουν χαρακτηριστικα μικρα βιντεακια που πιανει ο φακος τους και το ανυσηχο πνευμα τους , που δειχνουν ΠΟΛΛΑ περι του κοσμου των αγωνων !
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ωραια τα παιδια , οπως μας συνηθεισαν πλεον , και μ'αρεσουν γιατι εχουν το δικο τους περι αγωνων , και εμφανιζουν χαρακτηριστικα μικρα βιντεακια που πιανει ο φακος τους και το ανυσηχο πνευμα τους , που δειχνουν ΠΟΛΛΑ περι του κοσμου των αγωνων !
Αξιολογότατο....
Αρκετά ωραία περάσματα.....
Επαναλαμβάνω ότι η παρουσία των ιστορικών δίνει άλλο χρώμα. Θα ήθελα πολύ να μπορούσα να τρέξω έναν αγώνα (οδηγώντας εννοείται) με την alfasud, μια 911 , και την BMW .....
-
Πω πω ρεζίλι με κάνατε με το χειρογκαζο!
-
Επειδή έγινε μια κουβέντα στο facebook στο R40 σχετικά με ένα βίντεο που αφορά τον συγκεκριμένο αγώνα και κάποιοι έσπευσαν να πάρουν τηλέφωνο να παραπονεθούν και ίσως διαβάζουν κι εδώ απλά να τους ενημερώσω πως ένοχλούν ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ που δεν έχει καμμία σχέση με το fαcebook και φυσικά την συγκεκριμένη κουβέντα .
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Επειδή έγινε μια κουβέντα στο facebook στο R40 σχετικά με ένα βίντεο που αφορά τον συγκεκριμένο αγώνα και κάποιοι έσπευσαν να πάρουν τηλέφωνο να παραπονεθούν και ίσως διαβάζουν κι εδώ απλά να τους ενημερώσω πως ένοχλούν ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ που δεν έχει καμμία σχέση με το fαcebook και φυσικά την συγκεκριμένη κουβέντα .σωστά, στην ομάδα R40 στο φεις έγραψα την 'άποψη μου' και εβαλα και ένα βίντεο σε κουβέντα που αφορούσε το Παλλάδιο,στο φεις γραφω με το ονομα μου που ειναι ΙΩΣΗΦ ΓΑΙΤΑΝΗΣ, κάποιοι πήραν τηλέφωνο τον γνωστό φωτογράφο των αγώνων ΓΑΙΤΑΝΗ και σχεδόν τον έβρισαν,βρε ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ αφήστε ήσυχο τον άνθρωπο να κάνει την δουλειά του και μη τον μπερδεύετε με εμένα,και αν κάποιον έθιξα,πρόσβαλα,τα παράπονα σε εμένα και όχι σε άνθρωπο που καμιά σχέση ΜΑ ΚΑΜΙΑ δεν έχει μαζί μου.( εκτός από το όνομα).
ΥΓ. το γράφω αυτό εδώ στο φόρουμ γιατί στα 'παράπονα' που του έκαναν αναφέρουν πως γράφει και στο φόρουμ,εκτός από μερικά λινκ που βάζω για φώτο και βίντεο στους Ελληνικούς αγώνες ΔΕΝ νομίζω να έχω γράψει κάτι που να ενοχλήσει κάποιον-ους.
Ράλλυ Παλάδιο 2012