-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εδώ ο άλλος, γέρος άνθρωπος, όταν ήμουν στο γυμνάσιο έβαζε τον εγγονό του στο σχολείο να φέρνει φυλλάδια του ΚΚΕ και μας καλούσε στο σπίτι του για να μας μιλήσει ο παππούς του. Και πήγα αρκετές φορές από περιέργεια και μας έβαζε εκτός των άλλων, να υπογράφουμε για να μπούμε στον Περισσό. Και εγώ το ζώο χωρίς να ξέρω τι είναι αυτά*** πήγα και υπόγραψα***.
Μια μέρα κουκουές για πάντα κουκουές !!!!
-
Παιδικά τραύματα...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ενα σωρο πιπες για να καταληξουμε οτι κυβερνησε, εστω και σε κυβερνηση συνεργασιας. Αν κι εγω αναφερομουν στην συγκυβερνηση του 78. Οποτε ασε μας κουκλιτσα μου Αλμπα.Sent from my Neo V using Tapatalk.
Η ημιμαθεια παει δικανο με την ξεροκεφαλια .....Δια παιδι μου μην τα κανεις ολα ferrari forum
To PCI του Berlinguer ουδεποτε συγκυβερνησε με τη χριστιανοδημοκρατια.Απο το 76 ως το 78 απλα παρειχε μαζι με τους σοσιαλιστες ψηφο ανοχης στις χρηστιανοδημοκρατικες κυβερνησεις Moro και Andreotti και ως τις αρχες του 79 απλα υπερψηφισε καποια κυβερνητικα νομοσχεδια,χωρις ουδεποτε να μετεχει στην κυβερνηση Andreotti.....
Απο compromesso storico......εχεις μεσανυχτα -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Μια μέρα κουκουές για πάντα κουκουές !!!!
Μα ήμουν στον ριζοσπαστικό αριστερό χώρο και όταν ήμουν φοιτητής...
Και μετά μεγάλωσα...Άλλωστε δεν είμαι ο μόνος. Και ο Χρύσανθος που είναι και το δεξί χέρι του Αντώνη κουκουές ήταν...όπως και πολλοί άλλοι... π.χ. Μέρκελ...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Έχουν τελειώσει και τα δύο μεγάλαια νεολαιϊστικα φεστιβάλ της αριστεράς (το τελευταίο ήταν του ΣΥΡΙΖΑ, το περασμένο ΣΚ) και δεν μπορείς να πας για να το διαπιστώσεις μόνος σου.
Αν είχες πάει πχ στην ΚΝΕ, θα άκουγες τον Θάνο Μικρούτσικο σε αφιέρωμα στον Άλκη Αλκαίο. Ο τελευταίος, στον Ριζοσπάστη δημοσιεύσε τα πρώτα του ποιήματα...καλα απο πολιτισμο, αλλο τιποτα.
Τώρα με αποστόμωσες είναι η αλήθεια... (ΝΟΤ)
Και μιας και μιλάμε για πολιτιστικά δρώμενα, ας αναφέρουμε κάτι σχετικό από μια πηγή που αγαπάς και εμπιστεύεσαι:Δωρεάν είσοδος για τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στις φετινές «Νύχτες Πρεμιέρας»
http://www.tokoulouri.com/culture/premiere_of_zeus/δεν αποστομωσα κανεναν, απλα χαρηκα που ΔΕΝ σχολιασες το βιντεο και αναφερθηκες σε κουλουρια.
Τι να σου σχολιάσω; Εγώ μίλησα για ποίηση και πολιτισμό κι εσύ ποστάρεις χαιρετισμό ενός αντάρτη... Τι σχόλιο θέλεις δηλαδή; Αν ταιριάζει το βίντεό σου με την κουβέντα; Ε, δεν ταιριάζει, γι' αυτό κι εγώ σου έβαλα τα αγαπημένα σου κουλούρια!
Αν είναι να κουβεντιάσουμε για τα αντάρτικα κινήματα της Νότιας Αμερικής, άνοιξε ένα νέο τοπικό.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
μα και γω για 'πολιτισμο' μιλησα, στο φεστιβαλ προβληθηκε οχι στο σπιτι του Κουτσουμπα. Απλα ειναι λιιιγο πιο περα απο τον Αλκαιο.
btw, δεν τους λες απλα ...ανταρτες ε;
απο το αγαπημενο σου site...
Το ΚΚΕ και οι Κολομβιανοί τρομοκράτες
What the FARC?Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο βίντεο με απόσπασμα από το μήνυμα που απηύθυνε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ-Οδηγητή η κολομβιανή οργάνωση FARC, στις 21 Σεπτεμβρίου.
Η μαρξιστική-λενινιστική ένοπλη αντάρτικη οργάνωση FARC, Fuerzas Armadas Revolucionarias de Colombia, ιδρύθηκε το 1964. Από τότε έχει αιματοκυλήσει την Κολομβία σε έναν εμφύλιο πόλεμο διάρκειας ήδη πενήντα ετών (υπάρχουν κι άλλες αντίστοιχες ομάδες). Είναι χαρακτηρισμένη τρομοκρατική οργάνωση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τις ΗΠΑ και άλλες δυτικές και δημοκρατικές χώρες, όπως και από την ίδια την κυβέρνηση της Κολομβίας.
Οι διεθνείς οργανώσεις για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Human Rights Watch και Διεθνής Αμνηστία, τα Ηνωμένα Έθνη, η ΕΕ και οι ΗΠΑ, καταγγέλλουν συνεχείς παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τους FARC: ειδικεύονται και αντλούν τους πόρους τους μεταξύ άλλων από απαγωγές, λύτρα και υποχρεωτική πώληση «προστασίας» στις περιοχές της Κολομβίας που ελέγχουν. Ενίοτε, εκτελούν όσους αρνούνται να πληρώσουν, ενώ τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτύξει ιδιαίτερα το εμπόριο ναρκωτικών για τη χρηματοδότησή τους.
Κάποιοι στην Ελλάδα ίσως να άκουσαν για την οργάνωση το 2008, όταν μετά από πολύμηνη προετοιμασία ο στρατός της Κολομβίας κατάφερε να απελευθερώσει δεκαπέντε συνολικά ομήρους των FARC, σε μία αναίμακτη επιχείρηση. Άνθρωποι του στρατού είχαν καταφέρει να διεισδύσουν στην οργάνωση, να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των μελών και τελικά να απελευθερώσουν τους ομήρους. Μεταξύ αυτών ήταν και η Γαλλο-κολομβιανή πολιτικός Ingrid Betancourt όπως και η συνεργάτιδά της Clara Rojas, η οποία γέννησε με καισαρική τομή το παιδί του βιαστή της, σε άθλιες συνθήκες, μέσα στη ζούγκλα όπου ήταν φυλακισμένη.
Πριν από ενάμισι χρόνο, τον Φεβρουάριο του 2012, η FARC ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει τις απαγωγές και τους εκβιασμούς για λύτρα. Πριν από έναν χρόνο περίπου, τον Νοέμβριο του 2012, πέρασε ειδικός νόμος στην Κολομβία ο οποίος επέτρεψε την έναρξη ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων μεταξύ της νόμιμης κυβέρνησης και της FARC. Μεταξύ των σημείων που συζητούνται είναι η τύχη των ομήρων καθώς και το εμπόριο ναρκωτικών.
Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι η Κολομβία είναι μία χώρα με δημοκρατικό πολίτευμα. Η κυβέρνηση εκλέγεται σε ελεύθερες εκλογές, όπου συμμετέχουν αρκετά κόμματα (η Ingrid Betancourt ήταν υποψήφια πρόεδρος με τους Πράσινους), αλλά δεν ελέγχει το σύνολο της επικράτειας. Όπως σε πολλές χώρες της Λατινικής Αμερικής, η λειτουργία της δημοκρατίας είναι προβληματική και θα μπορούσε να βελτιωθεί, αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι πρόκειται για μία δημοκρατία που μάλιστα τα τελευταία χρόνια βελτιώνεται.
Όπως μας πληροφορεί το επίσημο portal του ΚΚΕ, 902.gr, το «οπτικοποιημένο μήνυμα» που απέστειλε η οργάνωση «προβλήθηκε από το μάτριξ της Κεντρικής Σκηνής του Φεστιβάλ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του Δ. Κουτσούμπα». Είναι προφανές ότι το σταλινικό ΚΚΕ δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην στήριξη που του παρέχουν οι οπλισμένοι αντάρτες της FARC, αλλιώς δεν θα τους προέβαλε αμέσως μετά την ομιλία του Γ.Γ. του κόμματος.
Αναρωτιέται λοιπόν κανείς, ποιο είναι ακριβώς το μήνυμα που θέλει να περάσει το Κουμμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας στη νεολαία του; Εγκρίνει την καταστροφική ένοπλη δράση των FARC – μήπως την προτείνει κιόλας ως εναλλακτική για τη χώρα μας;
Ελπίζω ότι οι νέες και οι νέοι που συμμετείχαν στο φεστιβάλ θα μπουν λίγο στο ίντερνετ και θα αναζητήσουν πληροφορίες για την τρομοκρατική αυτή οργάνωση. Ότι δεν θα αρκεστούν στην μασημένη ιδεολογική τροφή που τους τάισαν. Τώρα που τα σχολεία είναι κατειλημμένα και τα πανεπιστήμια κλειστά, θα έχουν χρόνο. Υπάρχει ελπίς, τελικά.
http://www.athensvoice.gr/article/city- ... E%B5%CF%82
Ακόμη και ακριβώς όπως τα λέει η Athensvoice να είναι, αυτό ακυρώνει τα υπόλοιπα;
Εδώ που πήγα και άκουσα την συναυλία, αλλά όχι το χαιρετισμό, πήρα αρκετή κουλτούρα ή όχι;
Αν είχα ακούσει το χαιρετισμό, θα είχε χαθεί η κουλτούρα μήπως;
Στην τελική, αν δεν σου αρέσει, εσύ να πας στα πάρτι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στον Πάμε-Κιάμο που δεν κινδυνεύεις από τέτοιους χαιρετισμούς...Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Γενικά για τα σύμβολα, ανάλογα από ποια (ιδεολογική/κομματική) σκοπιά το βλέπεις και πόσο 'μισείς' τους 'άλλους'.
Π.χ. ακόμη και ένα μαύρο μπλουζάκι τείνει να θεωρηθεί παράνομο.
Ειδικά αν συνοδεύεται με κοντό κούρεμα και σωματότυπο που έχει σηκώσει και κανένα βαράκι, τότε είναι λόγος και για να τις φας αλλά και για να σε μπουζουριάσουν... Επιβεβαιωμένο. Εδώ βγήκε ο άλλος από το πανεπιστήμιο και τις έφαγε επειδή έμοιαζε λέει με Χρυσαυγίτη. Καλά να πάθει. Που νομίζει ότι ζει;ασε τις σαλτσες με τα μαυρα μπλουζακια (και καλα) και πες μας για την φωτο του Χιτλερ του Παππα μεσα στο σαλονι μαζι με τα γερμανικα κρανη.
Ενταξει αυτοι δεν εχουν αρχιδια(γιατι παντελονιαζουνε και 8κ ευρω μηνιαιως) οι υποστηρικτες τους που δινουν 20 ευρω για να γραφτουν στη Χυση Αυγη ουτε αυτοι εχουν αρχιδια νΑ παραδεχτουν οτι ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΩ?Ποιες σάλτσες;
Πλάκα με κάνεις; Έχω ζήσει χειρότερα. Εδώ ο άλλος, γέρος άνθρωπος, όταν ήμουν στο γυμνάσιο έβαζε τον εγγονό του στο σχολείο να φέρνει φυλλάδια του ΚΚΕ και μας καλούσε στο σπίτι του για να μας μιλήσει ο παππούς του. Και πήγα αρκετές φορές από περιέργεια και μας έβαζε εκτός των άλλων, να υπογράφουμε για να μπούμε στον Περισσό. Και εγώ το ζώο χωρίς να ξέρω τι είναι αυτά πήγα και υπόγραψα.Θα κάτσω να ασχοληθώ με το τι έχει ο άλλος ο Παπά(φλέσσας) στο σπίτι του; Το θεωρώ φυσιολογικό επακόλουθο στην κ@λοχώρα που ζούμε ο καθένας (παπαρίδης) να έχει στο σπίτι του ότι του κατέβει στο κεφάλι.
υ.γ. τώρα μου θύμισες ένα 'τρελό' γείτονα μου, που κυκλοφορούσε μέσα στο Μαρούσι με στολή Manowar.
Σπαθί, warrior και κάτι τέτοια ... Έτοιμος για μάχη...Aπολυτα κατανοητος!!
Δεν σε πειραζει που ο Παππας ,ενας Ελληνας Βουλευτης που θα σωσει την χωρα οπως λεει απο αυτους που την εχουν παραδοσει στους Γερμανους,εχει στο σπιτι του τα παρακατω- πιστόλι 9 mm LUGER και 6-σφαιρο περίστροφο COLT .38 Special , τα οποία κατείχε παράνομα
- ξιφολόγχη συνολικού μήκους 53 εκ., με μήκος λάμας 42 εκ.,
- σιδερογροθιά,
- δύο (2) κράνη, εκ των οποίων το ένα με διακριτικά « SS » και το άλλο με αγκυλωτό σταυρό (σβάστικα),
μπουκάλια κρασιού κενού περιεχομένου, με ετικέτα όπου απεικονίζεται ο Μπενίτο Μουσολίνι και συγκεκριμένα πορτρέτο αυτού, και φωτογραφία όπου χαιρετά ναζιστικά, - πλήθος βιβλίων που αναφέρονται στους ναζί,
- δύο (2) μικρές πάνινες σημαίες με αγκυλωτό σταυρό και κοντάρι,
- δύο (2) μεγάλες πάνινες σημαίες με αγκυλωτό σταυρό, χωρίς κοντάρι,
- πάνινη σημαία με δικέφαλο αετό και τα διακριτικά « SS »,
- δύο (2) τριγωνικά σημαιάκια μεσαίου μεγέθους με αγκυλωτό σταυρό,
- φωτογραφία του Αδόλφου Χίτλερ, στο πάνω μέρος της οποίας αναγράφεται «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ».
που δεν εχει τα αρχιδια η λουλου να τα πει δημοσιως προφανως ουτε αυτο δεν σε πειραζει.
Παμπαρακατ.
-
οι κλησεις στα κινητα των εμπλεκομενων χυσαυγιτων το βραδυ του φονου.
http://www.zougla.gr/greece/article/ta- ... fonia-fisa
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Γενικά για τα σύμβολα, ανάλογα από ποια (ιδεολογική/κομματική) σκοπιά το βλέπεις και πόσο 'μισείς' τους 'άλλους'.
Π.χ. ακόμη και ένα μαύρο μπλουζάκι τείνει να θεωρηθεί παράνομο.
Ειδικά αν συνοδεύεται με κοντό κούρεμα και σωματότυπο που έχει σηκώσει και κανένα βαράκι, τότε είναι λόγος και για να τις φας αλλά και για να σε μπουζουριάσουν... Επιβεβαιωμένο. Εδώ βγήκε ο άλλος από το πανεπιστήμιο και τις έφαγε επειδή έμοιαζε λέει με Χρυσαυγίτη. Καλά να πάθει. Που νομίζει ότι ζει;ασε τις σαλτσες με τα μαυρα μπλουζακια (και καλα) και πες μας για την φωτο του Χιτλερ του Παππα μεσα στο σαλονι μαζι με τα γερμανικα κρανη.
Ενταξει αυτοι δεν εχουν αρχιδια(γιατι παντελονιαζουνε και 8κ ευρω μηνιαιως) οι υποστηρικτες τους που δινουν 20 ευρω για να γραφτουν στη Χυση Αυγη ουτε αυτοι εχουν αρχιδια νΑ παραδεχτουν οτι ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΩ?Ποιες σάλτσες;
Πλάκα με κάνεις; Έχω ζήσει χειρότερα. Εδώ ο άλλος, γέρος άνθρωπος, όταν ήμουν στο γυμνάσιο έβαζε τον εγγονό του στο σχολείο να φέρνει φυλλάδια του ΚΚΕ και μας καλούσε στο σπίτι του για να μας μιλήσει ο παππούς του. Και πήγα αρκετές φορές από περιέργεια και μας έβαζε εκτός των άλλων, να υπογράφουμε για να μπούμε στον Περισσό. Και εγώ το ζώο χωρίς να ξέρω τι είναι αυτά πήγα και υπόγραψα.Θα κάτσω να ασχοληθώ με το τι έχει ο άλλος ο Παπά(φλέσσας) στο σπίτι του; Το θεωρώ φυσιολογικό επακόλουθο στην κ@λοχώρα που ζούμε ο καθένας (παπαρίδης) να έχει στο σπίτι του ότι του κατέβει στο κεφάλι.
υ.γ. τώρα μου θύμισες ένα 'τρελό' γείτονα μου, που κυκλοφορούσε μέσα στο Μαρούσι με στολή Manowar.
Σπαθί, warrior και κάτι τέτοια ... Έτοιμος για μάχη...Aπολυτα κατανοητος!!
Δεν σε πειραζει που ο Παππας ,ενας Ελληνας Βουλευτης που θα σωσει την χωρα οπως λεει απο αυτους που την εχουν παραδοσει στους Γερμανους,εχει στο σπιτι του τα παρακατω- πιστόλι 9 mm LUGER και 6-σφαιρο περίστροφο COLT .38 Special , τα οποία κατείχε παράνομα
- σιδερογροθιά,
- δύο (2) κράνη, εκ των οποίων το ένα με διακριτικά « SS » και το άλλο με αγκυλωτό σταυρό (σβάστικα),
μπουκάλια κρασιού κενού περιεχομένου, με ετικέτα όπου απεικονίζεται ο Μπενίτο Μουσολίνι και συγκεκριμένα πορτρέτο αυτού, και φωτογραφία όπου χαιρετά ναζιστικά, - πλήθος βιβλίων που αναφέρονται στους ναζί,
- φωτογραφία του Αδόλφου Χίτλερ, στο πάνω μέρος της οποίας αναγράφεται «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ».
που δεν εχει τα αρχιδια η λουλου να τα πει δημοσιως προφανως ουτε αυτο δεν σε πειραζει.
Παμπαρακατ.
Αφου το έχουν ξεκαθαρίσει!!
Χρυσή Αυγή: 'Δεν είμαστε νεοναζί, είμαστε Έλληνες εθνικιστές'
http://news247.gr/eidiseis/politiki/xry ... 68276.htmlΚαμία σχέση!!!
-
Όσο διαβάζω εδώ μέσα τις θέσεις/απόψεις των ΧΑγιτών(ναζιστες/χιτλερικοί) αλλά και κάποιων ΥΠΕΡδεξιών - κατά τη δική μου εκτίμηση - μούρχεται στο μυαλό μια παλιά παροιμία: 'Η πουτάνα κάνει τόσα έχει και μεγάλη γλώσσα!'...
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Δεν σε πειραζει που ο Παππας ,ενας Ελληνας Βουλευτης που θα σωσει την χωρα οπως λεει απο αυτους που την εχουν παραδοσει στους Γερμανους,εχει στο σπιτι του τα παρακατω
...
...
...
που δεν εχει τα αρχιδια η λουλου να τα πει δημοσιως προφανως ουτε αυτο δεν σε πειραζει.Παμπαρακατ.
Ρε φίλε δεν έχω φάει κόλλημα όπως εσύ. Αυτό γίνεται κατανοητό;
Το μόνο που με απασχολεί αυτή τη περίοδο είναι ότι σε 3 μήνες λήγει η σύμβαση εργασίας μου και θα μείνω άνεργος σε ηλικία που δεν πρόκειται να ξαναβρώ δουλειά. Το καταλαβαίνεις αυτό ή ζεις σε άλλο τόπο, χρόνο και χώρα;
Αν εσένα το πρόβλημά της ζωή σου ξεκινά και τελειώνει σε Παππάδες, Ναζί και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, είναι δικό σου θέμα. Εγώ σε αναλύσεις και συζητήσεις τύπου 'Φιλοσοφικός σύλλογος ο Παρνασσός' δεν πρόκειται να μπω.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ρε φίλε δεν έχω φάει κόλλημα όπως εσύ. Αυτό γίνεται κατανοητό;
και βεβαια γινεται κατανοητο οτι δεν εχεις κανενα προβλημα με Ναζιστικες σημαιες.Για χαζους χυσαυγητες μας περνας?
Το μόνο που με απασχολεί αυτή τη περίοδο είναι ότι σε 3 μήνες λήγει η σύμβαση εργασίας μου και θα μείνω άνεργος σε ηλικία που δεν πρόκειται να ξαναβρώ δουλειά. Το καταλαβαίνεις αυτό ή ζεις σε άλλο τόπο, χρόνο και χώρα;
Και πιστευεις οτι κανωντας τα στραβα ματια σε Ναζιστες θα σε βοηθησει να βρεις δουλεια?
Αν εσένα το πρόβλημά της ζωή σου ξεκινά και τελειώνει σε Παππάδες, Ναζί και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, είναι δικό σου θέμα. Εγώ σε αναλύσεις και συζητήσεις τύπου 'Φιλοσοφικός σύλλογος ο Παρνασσός' δεν πρόκειται να μπω.
Τα δικα μου τα προβληματα τα λυνω χωρις να σιγονταρω Χυσαυγητες φιλοναζιστες λουλουδες.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Aπολυτα κατανοητος!!
- σιδερογροθιά,
Παμπαρακατ.
Να πω κι εγώ κάτι...
Δηλαδή το οτι για μία μέρα τον έψαχναν και ήξερε οτι οταν θα τον έπιανα/παραδιδόταν θα έψαχναν τα πάντα και αυτός δεν τα κρυψε σου φαίνεται τελείως λογικό ε? -
[ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΝ]Αν αύριο ένα πιτσιρίκι αρχίζει να βάζει βόμβες για συμπαράσταση στους κλαπαρχιδίστας θα έχει κάποια ευθύνη ο κλαπαρχίδης που του παρουσίασε τους κλαπαρχιδίστας ως 'συντροφικό' παρεάκι που έχει στα χέρια του έναν εμφύλιο για το καλό τη κενωνία;[ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ OFF]
Σε αντίστοιχο φεστιβάλ της ΧΑ που θα τραγουδούσε ύμνους ο Γαϊτάνος (κλεμμένο - ) και κάπου στο background έπαιζε μια νεκροκεφαλή θα ήταν όνειδος και ντροπή για τη δημοκρατική Ελλάδα.
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Aπολυτα κατανοητος!!
- σιδερογροθιά,
Παμπαρακατ.
Να πω κι εγώ κάτι...
Δηλαδή το οτι για μία μέρα τον έψαχναν και ήξερε οτι οταν θα τον έπιανα/παραδιδόταν θα έψαχναν τα πάντα και αυτός δεν τα κρυψε σου φαίνεται τελείως λογικό ε?Το να μην μπορούσε να πάει να τα κρύψει γιατί θα τον έπιαναν δεν σου ακούγεται λογικό;
-
Aπολυτα κατανοητος!!
- σιδερογροθιά,
Παμπαρακατ.
Να πω κι εγώ κάτι...
Δηλαδή το οτι για μία μέρα τον έψαχναν και ήξερε οτι οταν θα τον έπιανα/παραδιδόταν θα έψαχναν τα πάντα και αυτός δεν τα κρυψε σου φαίνεται τελείως λογικό ε?Το σπιτι ειναι στα Γιαννενα...αυτος ηταν Αθηνα.
Απο ολα αυτα που βρηκαν στο σπιτι Ελληνα Βουλευτη αυτο βρηκες να ρωτησεις?
Γιατι σου κανει εντυπωση? δεν εχεις διαβασει τα βιβλια που εχει γραψει ο Ναζιστης? -
Δηλαδή ο υπαρχηγός της εγκληματικής αυτής οργάνωσης, δεν είχε κάποιον να του ξεφορτωθεί τα πράγματα... Έπρεπε να πάει ο ίδιος...
Τι να σας πω? Θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα... Αν πραγματικά υπάρχουν στοιχεία, τότε να σαπίσουν στη φυλακή. Μαζί με τους υπόλοιπους εγκληματίες βέβαια...Απ' την άλλη η αριστερά-αναρχοάπλυτοι βρήκαν πάλι το πρεζάκι ήρωα τους για να τα σπάνε κάθε χρόνο τέτοια εποχή...
-
Το πρεζάκι ποιός είναι;
-
Ο Π. Φύσσας...
-
για να φρεσκάρουμε λίγο μνήμες
-
Δηλαδή ο υπαρχηγός της εγκληματικής αυτής οργάνωσης, δεν είχε κάποιον να του ξεφορτωθεί τα πράγματα... Έπρεπε να πάει ο ίδιος...
Τι να σας πω? Θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα... Αν πραγματικά υπάρχουν στοιχεία, τότε να σαπίσουν στη φυλακή. Μαζί με τους υπόλοιπους εγκληματίες βέβαια...Απ' την άλλη η αριστερά-αναρχοάπλυτοι βρήκαν πάλι το πρεζάκι ήρωα τους για να τα σπάνε κάθε χρόνο τέτοια εποχή...
Εσυ δηλαδη με την Αντιτρομοκρατικη κατω απο το σπιτι να σε περιμενει,θα εβγαζες κουτες με ξιφολογχες,ΠΑΡΑΝΟΜΑ περιστροφα, οπλα,κρανη κλπ Ναζιστικα λαβαρα σημαιες.
Αφου η λουλου τα κρυβει απο τους ψηφοφορους,τι να κανουμε που δεν εχει τα αρχιδια να τα εμφανιζει φορα παρτιδα?
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]