-
-
-
-
Γιατί σε όλα τα μοντέλα της Hyundai τα πλαίσια των θυρών φαίνονται κάπως 'εύθραυστα'
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Γιατί σε όλα τα μοντέλα της Hyundai τα πλαίσια των θυρών φαίνονται κάπως 'εύθραυστα'Χμ... δεν το είχα σκεφτεί αλλά μάλλον έχεις δίκιο. Μήπως επειδή δεν τα μαυρίζουν;
-
Νο More κάθετα πίσω φώτα ;
-
χμμμ... πράγματι...
Πάνω που είχα συνηθίσει τα κάθετα φώτα και είχαν αρχίσει να μου αρέσουν...
-
Μου κάνει εντύπωση πάντως που δεν είναι hatchback έκδοση του Elantra. Όπως αντίστοιχα που το Forte διαφέρει τόσο από το Ceed.
-
http://carplace.virgula.uol.com.br/novo ... -o-visual/
-
Προσπαθώ να θυμηθώ από πότε έχω να δω τόσο κακό chop
Προφανώς το τελικό σχέδιο θα είναι κάτι παραπάνω από ένα i30 με τη μούρη του Elantra.
-
Και εγώ το ίδιο θέλω να πιστεύω...
-
Έτσι θα μπορούσε να είναι μια f/l έκδοση.
Από την στιγμή που τα πρωτότυπα είναι ολοκληρα καμουφλαρισμένα δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να μοιάζει με το τωρινό. -
Εγώ πάντως θα το περιμένω... ...
Κοιτάω τις τιμές του i30 και του Ceed και έχω φρικάρει στην κυριολεξία.
Βλέπω τις τιμές των άλλων κατασκευαστών και τους εξοπλισμούς τους και από μέσα μου λέω: ΚΟΡΕΑ και ΠΑΛΙ ΚΟΡΕΑ... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ πάντως θα το περιμένω... ...Κοιτάω τις τιμές του i30 και του Ceed και έχω φρικάρει στην κυριολεξία.
Βλέπω τις τιμές των άλλων κατασκευαστών και τους εξοπλισμούς τους και από μέσα μου λέω: ΚΟΡΕΑ και ΠΑΛΙ ΚΟΡΕΑ...τι λες ;
-
Προσφέροντας αμάξια 1-1,5 γενιάς πίσω λογικό είναι να έχουν τέτοιες τιμές-μπόμπα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Προσφέροντας αμάξια 1-1,5 γενιάς πίσω λογικό είναι να έχουν τέτοιες τιμές-μπόμπα.Εγώ έχω βρει / εντοπίσει σχεδόν σε όλους τους κατασκευαστές αυτοκίνητα που μου με πάνε στην εποχή του 1998... και όμως τα πουλάνε πανάκριβα.
Επειδή είναι ακριβά θεωρείται ότι είναι σύγχρονα;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Προσφέροντας αμάξια 1-1,5 γενιάς πίσω λογικό είναι να έχουν τέτοιες τιμές-μπόμπα.
Εγώ έχω βρει / εντοπίσει σχεδόν σε όλους τους κατασκευαστές αυτοκίνητα που μου με πάνε στην εποχή του 1998... και όμως τα πουλάνε πανάκριβα.
Επειδή είναι ακριβά θεωρείται ότι είναι σύγχρονα;
πως το κατάλαβες δηλ ;
-
Ξέρει κανείς πότε θα γίνει η επίσημη παρουσίαση;
-
Γιατί θεωρείτε τα σύγχρονα μοντέλα της χιουνται και της κια 1,5 γενιά πίσω;
-
Είχα και εγώ αυτή την απορία. Το i30 και το Ceed δε νομίζω ότι είναι ούτε 1 ούτε 1,5 γενιές πίσω από τον ανταγωνισμό.
HYUNDAI i30 (2012) Diesel - Petrol