-
Καλησπερα παιδια.Ειμαι νεο μελος και θα ηθελα να με βοηθησετε στην παρακατω απορια γιατι δεν ξερω και πολλα απο αυτα.Ειχα ενα Honda crx del sol μοντ.'97 και θελω να παω σε ποιο καινουριο αμαξι και επειδη μ'αρεσει η εμφανιση εξωτερικα και εσωτερικα και εχω ακουσει τα τελευταια χρονια οτι παει πολυ καλα η Hyundai Coupe ελεγα να παρω το μοντ.'03.Η ερωτηση μου ειναι η εξης,θα καιει περισσοτερο η λιγοτερο απο το Honda που ειχα;Να σημειωσω οτι ειχα το 1600 με τους 125 ιππους.Σας ευχαριστω.
-
Καλησπερα παιδια.Ειμαι νεο μελος και θα ηθελα να με βοηθησετε στην παρακατω απορια γιατι δεν ξερω και πολλα απο αυτα.Ειχα ενα Honda crx del sol μοντ.'97 και θελω να παω σε ποιο καινουριο αμαξι και επειδη μ'αρεσει η εμφανιση εξωτερικα και εσωτερικα και εχω ακουσει τα τελευταια χρονια οτι παει πολυ καλα η Hyundai Coupe ελεγα να παρω το μοντ.'03.Η ερωτηση μου ειναι η εξης,θα καιει περισσοτερο η λιγοτερο απο το Honda που ειχα;Να σημειωσω οτι ειχα το 1600 με τους 125 ιππους.Σας ευχαριστω.
-
-
Βρες τι κινητήρα έχει το Ηyundai Coupe που σε ενδιαφέρει πρώτα και μετά το συγκρίσεις με αυτό που έχεις.
-
Το απλο το 1600 16V
-
Εκτός πόλη 6.2 λτ/100χλμ
Εντός πόλης 9.8 λτ/100χλμ
Συνδυασμός 7.5 λτ/100χλμ -
Αρα ποιο καιει περισσοτερο απο τα δυο;Δεν μπορω να βρω πληροφοριες για το del sol.Μηπως μπορεις να βρεις και να μου πεις;Θα σου ειμαι ευγνωμων!!!!!
Υ.Γ. Το μονο που θυμαμαι ηταν οτι στο del sol εβαζα για μεσα στη πολη 20 ευρω καθε 5-7 μερες.
-
Ο χρήστης Sakis2000 έγραψε:
Αρα ποιο καιει περισσοτερο απο τα δυο;Δεν μπορω να βρω πληροφοριες για το del sol.Μηπως μπορεις να βρεις και να μου πεις;Θα σου ειμαι ευγνωμων!!!!!Ψαξε στο http://www.spritmonitor.de/en/
-
Αρα ποιο καιει περισσοτερο απο τα δυο;Δεν μπορω να βρω πληροφοριες για το del sol.Μηπως μπορεις να βρεις και να μου πεις;Θα σου ειμαι ευγνωμων!!!!!Υ.Γ. Το μονο που θυμαμαι ηταν οτι στο del sol εβαζα για μεσα στη πολυ 20 ευρω καθε 5-7 μερες.
Πόσα κυβικά έχει το Del Sol;
-
1600 με τους 125 ιππους.
-
Συνδυασμός 7.6 λτ/100χλμ
Εντός εκτός πόλης χωριστά δεν μπορώ να βοηθήσω.118 ίππους έχει το Del Sol
-
Υ.Γ. Το μονο που θυμαμαι ηταν οτι στο del sol εβαζα για μεσα στη πολυ 20 ευρω καθε 5-7 μερες.
-
Τα ίδια πάνω κάτω είναι.
-
Ενταξει ρε Bill γραψε λαθος...Πηγαινε-ελα στη δουλεια το ειχα και καπου-καπου για καμια βολτα.Αν πεις οτι δουλευα πενθημερο με εφτανε 20 ευρω της 5 μερες σιγουρα!
Υ.Γ. Ειμαι νορμαλ οδηγος.Οδηγο οικονομικα!!!!!
-
Σας ευχαριστω πολυ παιδια.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Υ.Γ. Το μονο που θυμαμαι ηταν οτι στο del sol εβαζα για μεσα στη πολυ 20 ευρω καθε 5-7 μερες.
Σαν τον γυφτο, που οταν του ειπαν τι σκεφτεται για την τιμη της βενζινης απαντησε: 'εγω ενα 5χιλιαρο εβαζα, ενα 5χιλιαρο θα βαζω'
Honda crx del sol - Hyundai Coupe - Καταναλωση