-
αγαπητοι φιλοι
πριν απο μερες ακουγα ενα μεταλικο θορυβο ,οταν το πηγα για ΚΤΕΟ αυτο που ειπαν ηταν να κανω ευθυγραμμιση τροχων
χτες ομως το αυτοκινητο nissan micra model 2009 δεν κινειται καθολου λες και ειναι μονιμα πατημενα τα φρενα του.
Ξερεις καποιος τι διαβολο μπορει να εχει παθει?
Το κακο ειναι οτι μου ετυχε παραμονη της Παναγιας και ολα ειναι κλειστα.
σας ευχαριστω πολυ -
αγαπητοι φιλοι
πριν απο μερες ακουγα ενα μεταλικο θορυβο ,οταν το πηγα για ΚΤΕΟ αυτο που ειπαν ηταν να κανω ευθυγραμμιση τροχων
χτες ομως το αυτοκινητο nissan micra model 2009 δεν κινειται καθολου λες και ειναι μονιμα πατημενα τα φρενα του.
σας ευχαριστω πολυ -
αγαπητοι φιλοι
σας ευχαριστω πολυ -
Ο χρήστης plaster46 έγραψε:
αγαπητοι φιλοι
σας ευχαριστω πολυEχεις κατεβασει το χειροφρενο;
-
Κολλημένα φρένα έχω να δω από εποχή Steyr M680. Το χειρόφρενο πάντως μπορεί να έχει κολλήσει...
-
Περίεργα πράγματα!
Το είχες καιρό σε ακινησία πριν το πάρεις ?
Ειναι κατεβασμενο το χειρόφρενο?
Ο μεταλικός θορυβος που ακουγες σταματησε μετα το ΚΤΕΟ? Βρέθηκε η αιτία ή συνέχισε να κανει έτσι?
Ο θόρυβος αυτός ακούγονταν κατα την περιστροφή των τροχών περιοδικά ή συνεχόμενα?
Μήπως όταν έστριβες το τιμόνι δεξια ή αριστερα παρατηρούσες επιβραδυνση του αυτ/του σου?
Η διαδρομή του χειροφρενου ειναι πολύ μικρή?
Τακάκια πότε αλλαξες τελευταια φορά? Μερικοί απο τη βιασυνη τους κανουν τραγικά λάθη!
Μηπως εκανες καποια διαδρομή κατηφορική παρατεταμένη και αναψαν τα φρενα σου ? -
την ιδια μερα επαθα το ιδιο...μετα απο ΚΤΕΟ χθες το απογευμα παραμονη της παναγιας. Ηρθε οδικη και μουπε υπερθερμανση αντλιας βενζινης ημουν αδειος...μετα απο λιγη ωρα κρυωσε πηγα εβαλα βενζινη και ολα καλα.
ΣΕ εσενα κατι στον ελεγχο του κτεο εκανε και μαλλον κολλησε το χειροφρενο αφου φουσκωσαν τα υγρα λογω υπερθερμανσησ και να το κατεβασεις παλι κολλημενι θα μεινει. Πρεπει να το αφησεις να κρυωσει 2-3 ωρες...επισης Λ,Χτυπα με ενα σφυρι μαλακα απο κατω το συρματοσχοινο του χειροφρενου να ξεμπλοκαρει να κανεις δουλεια σου και αυριο σε εναν φρενα να στο κυτταξει.
Σε ποιο ΚΤΕΟ πηγες?....μη μου πεις στον Αγ. Στεφανο...διοτι κατι υποψιαζομαι...
-
μηπως βρωμαγε καμμενο πριν παρκαρεις ? (κολλημενα τακακια και υπερθερμανση...)
-
Τελικα αδερφε μου αυτο ηταν που ειπες.
τακακια τελειως φαγωμενα και 'παρμενες'δισκοπλακες.
Ηθελα να ηξερα εκει στο ΚΤΕΟ δεν εκαναν ελεγχο στα φρενα για να μην μπω σε αυτη την περιπετεια?
Παντως φιλε μου επεσες μεσα..νασαι καλα και σε ευχαριστω οπως ολα τα παιδια που μου απαντησαν..
Γιωργος
Ναυπλιο
to αυτοκινητο δεν κινειται