-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
με τι ευκολια χρεωνουν τα 500αρικα....τελικα απο την αντιπροσωπεια το βρηκαν ή το πηγες σε τοπικο μαστορα;;
Αντιπροσωπεια... Ο τοπικος μαστορας ειπε οτι δεν εχει ανταλλακτικο αν χρειαστει κατι και θα πρεπει να παω να το ψαξω μονος μου...
-
...Ειναι μη σου τύχει! ....στη ζούγκλα των μαστόρων.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
. Αν έχεις οδική ξεμπερδεύεις εύκολα, αλλιώς πρέπει να γίνεις συνδρομητής και να περιμένεις 3 μέρες (παίζει από εταιρεία σε εταιρεία) μέχρι να αρχίσει να σε καλύπτει. .εκανα ασφαλιση με οδικη που θα ισχυε απο της 12 της επομενης. Στισ 3 η ωρα τη χρειαστηκα...πηρα τηλεφωνο μου ειπαν δεν εχουν τα στοιχεια στο συστημα τους ακομη, Τους περασα με φαξ το ασφαλιστηριο και σε 20 λεπτα ηρθανε. Στο χαρτι της ασφαλιστικης δεν εγραφε την επωνυμια της οδικης αλλα μολισ πηρα τηλεφωνο ειπανε ΕΞΠΡΕΣ ΣΕΡΒΙΣ...μα καλα αυτη δεν εκλεισε...μαλλον πουλησε το ονομα η καποιος το χρησιμοποιει..παντωσ εγω τη δουλεια μου την εκανα και το φορτηγακι ειχε λογοτυπα της ΕΞΠΡΕΣ
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
. Αν έχεις οδική ξεμπερδεύεις εύκολα, αλλιώς πρέπει να γίνεις συνδρομητής και να περιμένεις 3 μέρες (παίζει από εταιρεία σε εταιρεία) μέχρι να αρχίσει να σε καλύπτει. .
εκανα ασφαλιση με οδικη που θα ισχυε απο της 12 της επομενης. Στισ 3 η ωρα τη χρειαστηκα...πηρα τηλεφωνο μου ειπαν δεν εχουν τα στοιχεια στο συστημα τους ακομη, Τους περασα με φαξ το ασφαλιστηριο και σε 20 λεπτα ηρθανε. Στο χαρτι της ασφαλιστικης δεν εγραφε την επωνυμια της οδικης αλλα μολισ πηρα τηλεφωνο ειπανε ΕΞΠΡΕΣ ΣΕΡΒΙΣ...μα καλα αυτη δεν εκλεισε...μαλλον πουλησε το ονομα η καποιος το χρησιμοποιει..παντωσ εγω τη δουλεια μου την εκανα και το φορτηγακι ειχε λογοτυπα της ΕΞΠΡΕΣ
Χαίρομαι για σένα! Δυστυχώς άλλοι την πάτησαν όμως. Ίσψς να αναφερόμαστε σε άλλες εποχές. Εγώ μιλάω για πριν από 10 χρόνια.
Koλλημενο χειροφρενο