-
θα ηθελα την γνωμη σας.παραγγηλα ενα s60 ασπρο και ηρθε1/8 μετα απο 2 μηνες και ακομη ειναι στο λιμανι μεσα στον ηλιο και τον καυσονα της κυπρου για 12 μερες και παμε ακομα ασε που δεν διαθετει προστατευτικο πανω απο την καμπινα και απο την θερμοκρασια δεν μπορουσα να αγγιξω τον ανεμοθορακα φανταζομαι μεσα που ειναι και κλειστα τα παραθυρα τι θερμοκρασιες επικρατουν.ο πολητης μου ειπε ψεματα οτι το σαββατο 11/8 περιμενουν το πλοιο ασχετα αν εγω επειδη μου τα μασισε ο πολητης το διερευνησα μεσον φιλου εκτελωνηστη και πηγαμε και ειδαμε το αυτοκινητο στο λιμανι και ειδαμε και την ημερομινια που ηρθε.πηγα πισω στην αντιπρωσοπια και τους ειπα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να παραλαβω αυτο το αυτοκινητο η μου φερνετε αλλο η να μου δωσετε την προκαταβολη 5000 πισω και εφυγα ενω αυτοι αρχισαν τις δικαιολογιες.ειμαι υπερβολικος ?καινουριο αυτοκινητο αγοραζω οχι μεταχειρισμενο
-
θα ηθελα την γνωμη σας.παραγγηλα ενα s60 ασπρο και ηρθε1/8 μετα απο 2 μηνες και ακομη ειναι στο λιμανι μεσα στον ηλιο και τον καυσονα της κυπρου για 12 μερες και παμε ακομα ασε που δεν διαθετει προστατευτικο πανω απο την καμπινα και απο την θερμοκρασια δεν μπορουσα να αγγιξω τον ανεμοθορακα φανταζομαι μεσα που ειναι και κλειστα τα παραθυρα τι θερμοκρασιες επικρατουν.ο πολητης μου ειπε ψεματα οτι το σαββατο 11/8 περιμενουν το πλοιο ασχετα αν εγω επειδη μου τα μασισε ο πολητης το διερευνησα μεσον φιλου εκτελωνηστη και πηγαμε και ειδαμε το αυτοκινητο στο λιμανι και ειδαμε και την ημερομινια που ηρθε.πηγα πισω στην αντιπρωσοπια και τους ειπα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να παραλαβω αυτο το αυτοκινητο η μου φερνετε αλλο η να μου δωσετε την προκαταβολη 5000 πισω και εφυγα ενω αυτοι αρχισαν τις δικαιολογιες.ειμαι υπερβολικος ?καινουριο αυτοκινητο αγοραζω οχι μεταχειρισμενο
-
-
Ναι είσαι υπερβολικός και μάλιστα υπερβολικά υπερβολικός.
-
+1!
-
της πλάκας ειναι το αυτοκίνητο? Δλδ επειδή λιάστηκε χάλασε? έκοψε το χρώμα? Τι? Αμα έχεις αμφιβολίες για το αμάξι επειδή έκατσε ας πουμε και ένα μήνα στον ήλιο τότε κακώς το αγόρασες.
Δεν το συζητώ το αν είσαι υπερβολικός... ειναι αυτονόητο!
Χαλάρωσε και απόλαυσε το νέο σου αμάξι .-
-
Sent from my GNex using smoke signals.
-
γιατι ρε φιλε 12 μερες να φουρνιζετε αν ηταν δικο του θα το δεχονταν?και γιατι να μου πει ψεματα τοτε αφου δεν ηταν κατι υπολογισιμο το οτι εμεινε τοσεσ μερες στον ηλιο.τα ταμπλο τα δερματινα,το βερνικι της πογια δεν επηρεαστικαν?
-
Ο χρήστης t.chrysostomou έγραψε:
γιατι ρε φιλε 12 μερες να φουρνιζετε αν ηταν δικο του θα το δεχονταν?και γιατι να μου πει ωεματα τοτε αφου δεν ηταν κατι υπολογισιμο το οτι εμεινε τοσεσ μερες στον ηλιοΔεν επαθε τιποτα.Εχει κερια και πλαστικα για να το προστατευουν κατα την μεταφορα και την αποθηκευση.
-
γιατι ρε φιλε 12 μερες να φουρνιζετε αν ηταν δικο του θα το δεχονταν?και γιατι να μου πει ψεματα τοτε αφου δεν ηταν κατι υπολογισιμο το οτι εμεινε τοσεσ μερες στον ηλιο.τα ταμπλο τα δερματινα,το βερνικι της πογια δεν επηρεαστικαν?Ξέρεις πόσες μέρες είναι στον ήλιο το αμάξι σου πριν φτάσει τελωνείο; Καλα αν σε 12 μέρες γίνονται όλα αυτά φαντάσου σε ένα χρόνο που θα κυκλοφορεί έξω το αμάξι
-
γιατι ρε φιλε 12 μερες να φουρνιζετε αν ηταν δικο του θα το δεχονταν?και γιατι να μου πει ωεματα τοτε αφου δεν ηταν κατι υπολογισιμο το οτι εμεινε τοσεσ μερες στον ηλιοΤελικά ξεκαθάρισε μας... αμάξι πήρες η χαλουμι που χάλασε με την εκθεση στον ηλιο!? Ρε χριστιανέ μου, το αμαξι ζει 10+ χρόνια και ασχολείσε το αν εκατσε 10-15 μερες στον ηλιο????? Σοβαρα τώρα....
-
Εδώ άλλα έχουν συμπληρώσει 2 και 3 χρονάκια στον ήλιο και πωλούνται κανονικότατα. Για 10 μέρες?
-
Περναει ενα δραμα ο κυπριος φιλος
-
ναι αλλα οταν κυκλωφορει η καμπινα ειναι με εαρκοντισιον καμια σχεσει με την θερμοκρασια που εχει τορα. και επιδει ειπατε για κατι 10 χρονια ,δεν ειναι 10 μονο καλοκαιρι.ομως για να λετε ολοι το ιδιο μαλον.......
-
ναι ρε thoma εσεις μα κανατε να τα μετρουμε ολα με αυτα που διαβαζουμε ,οχι το βερνικι ετσι οχι αλιοσς,τα ταμπλο ,τα δερματινα και τα λοιπα και τα λοιπα
-
Μας δουλεύεις μάλλον...
-
Φίλε μου συνΈλληνα......χτύπα δυο-τρείς ρακές(80άρες όχι αστεία).....και πάνε πάρε το εργαλείο να το ευχαριστηθείς!!!!!!
Έχεις κάνει μιά πολύ καλή αγορά....μη ψειρίζεις τη 'μαιμού'!!!!!! -
με ολα αυτα που μου γραψατε εβαλα νερο στο κρασι μου.ευχηθητε μου να το παρω τουλαχιστο σε καμια 10 μερες.
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!!!!
-
Μην του λες καλορίζικο, θα νομίζει ότι υπονοείς πώς με τόσες μέρες στο τελωνείο.θα έχει βγάλει ρίζες. Άντε να το παραλάβει μετά...
Sent from my GNex using smoke signals.
προβλημα στην παραλαβη volvo s60