-
θα εξηγηθω...
ειχα παει σε μαστορα φανοποιο και μου ζητησε τρελα λεφτα σε σχεση με αλλους.
Μιλαμε για χιλιαρικο και...και για να δικαιολογηθει μου εδειξε ενα κουτι ασταρι-σασικοτ και μου λεει...
το βλεπεις αυτο...'κανει 300 ευρω το κιλο...γερμανικο πραμα'αν βγω και πω ο μαστορας Χλεχλεκος που εχει το μαγαζι στην οδο Αρκουδας 69 ειναι μεγας καραγκιοζης και απατεωνας τι αποτελει, οταν δεν εχω αποδειξεις;;
-
θα εξηγηθω...
Μιλαμε για χιλιαρικο και...και για να δικαιολογηθει μου εδειξε ενα κουτι ασταρι-σασικοτ και μου λεει...
το βλεπεις αυτο...'κανει 300 ευρω το κιλο...γερμανικο πραμα'αν βγω και πω ο μαστορας Χλεχλεκος που εχει το μαγαζι στην οδο Αρκουδας 69 ειναι μεγας καραγκιοζης και απατεωνας τι αποτελει, οταν δεν εχω αποδειξεις;;
-
θα εξηγηθω...
-
Το οτι ειναι ακριβος,για τον οποιο λογο, γιατι τον κανει καραγκιοζη και απατεωνα;
-
Μπορείς να παραθέσεις απλά το γεγονός και να τον βρίσουμε εμείς από κάτω.
-
μα κανει ενα κουτι σασικοτ 300 ευρω το κιλο;;
δεν μιλαω για την ποιοτητα δουλειας...
ας ελεγε 'φιλαρακι θα γινει τζαμι δουλεια...
αυτο ειναι το προστατευτικο ασταρι....δεν κανει τιποτα 20 ευρω εχει...
το θεμα ειναι η εργασια'αυτο με χαλασε...
οτι αν ειπε ψεμματα σε αυτο γιατι να μην πει ψεμματα και στο τι εργασιες εκανε;; -
Από αυτό το σασικότ σε χάπια βγαίνει ή καπνίζεται;
3€ το γραμμάριο δεν ακούγεται ακριβό, στην πιάτσα κυκλοφορούν μπουρούχες για τα τριπλάσια. -
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
θα εξηγηθω...ειχα παει σε μαστορα φανοποιο και μου ζητησε τρελα λεφτα σε σχεση με αλλους.
.......................................................................
αν βγω και πω ο μαστορας Χλεχλεκος που εχει το μαγαζι στην οδο Αρκουδας 69 ειναι μεγας καραγκιοζης και απατεωνας τι αποτελει, οταν δεν εχω αποδειξεις;;Αν δεν εχεις αποδειξεις και το καταγγελεις ανωνυμα ( το kingstonian δεν σε καλυπτει) καταλαβαινεις και συ οτι σιωπας και βραζεις στο ζουμι σου....Σε οσους ομως φιλους και γνωστους σε ρωτουν για φαναρτζη καλιστα μπορεις να τον στολιζεις....
-
Νομικος δεν ειμαι. Παρολαυτα θεωρω οτι εαν απλα παραθεσεις ψυχρα τα γεγονοτα χωρις χαρακτηρισμους, γραφοντας απλα την αποψη σου οτι ειναι υπερβολικη υψηλη τιμη για το υλικο δεν νομιζω να μπορεσει να στηριχθει νομικα σαν δυσφημιση.
Εξαλου κανεις την αναφορα στην ηλεκτρονικη παρεα σου που συζητας καθε βραδυ για το χομπυ σου. Δεν το ειπες στις ειδησεις για να του κλεισεις το μαγαζι.
μαστορες-τι ειναι δυσφημιση και τι αναφορα γεγονοτος