-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Αυτά χθες αλλά και σήμερα μια από τα ίδια για τον Ευτύχη μαςΑτακα τριμαλακα Ελληνα αγωνιζομενου σε τηλεφωνικη συνομιλια μου σχολιαζοντας διαφορα για το motorsport. Ε και πως κανεις ετσι. Κυπριος ειναι. Δεν ειναι Ελληνας. Τι του λες μετα απο αυτο?
-
Του το κλείνεις
-
Του το κλείνειςΒασικα πρωτα τον εβρισα... Παντως μπορω να πω οτι ο κοσμος εχει λαλησει.... Δεν εξηγειται αλλιος.
-
Ο Ευτύχης επιτέλους ανακοινώθηκε από την Marussia GP3
3 βδομάδες που θα περάσουν δύσκολα
-
Ο Ευτύχης επιτέλους ανακοινώθηκε από την Marussia GP33 βδομάδες που θα περάσουν δύσκολα
http://4troxoi.24man.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=1995
-
Διαβάζω ότι ο Tio ξεκινά πρώτος
-
[spoiler:2sop1fa5]http://www.firstrow1.eu/watch/185886/1/watch-fia-gp3-series:-barcelona,-spain---race-1.html[/spoiler:2sop1fa5]
GP3 BARCELONA RACE 1
-
και έψαχνα πόση ώρα
-
Nίκησε τον Niederhauser και τις τσίχλες!
-
-
Ωραίος,το κράτησε παρά την πίεση.
-
'Έλα Κύπρος, έλα'
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
:yahoo:Nίκησε τον Niederhauser και τις τσίχλες!
Είδα τ'όνομα και νόμιζα ότι είναι Γερμαναράς, αλλά δεν πειράζει κι έτσι πονάει.
-
Ανατρίχιασα...
-
Nόμιζα ότι ήταν μπροστά και μας δείχνει ξαφικά τον Έλληνα με κολλημένο πίσω του τον Niederhauser και πάγωσα για λίγο. Τέλος καλό, όλα (πολύ) καλά!
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
Nόμιζα ότι ήταν μπροστά και μας δείχνει ξαφικά τον Έλληνα με κολλημένο πίσω του τον Niederhauser και πάγωσα για λίγο. Τέλος καλό, όλα (πολύ) καλά!Να ναι καλά το live timing και φαινόταν πώς ροκάνιζε τη διαφορά. Αλλά επίσης φαινόταν ότι στους τελευταίους γύρους τα είχε δώσει πλέον όλα και είχε ξεμείνει και αυτός από λάστιχα, γιατί ο Ευτύχιος μπορούσε πια να σταθεροποιήσει κάπως τη διαφορά στα 3 δέκατα. Τίποτα θα μου πείτε αλλά νομίζω ότι εκεί κρίθηκε ο αγώνας (και φυσικά στην άμυνα του που δεν είδα γιατί κόπηκε το λινκ και μέχρι να κάνει refresh ο αγώνας είχε λήξει)
-
Είναι και το ότι ούτε ο Νιντερχαουζερ θα έπαιρνε ποτέ τρελά ρίσκα, και αυτός για το πρωτάθλημα πάει
-
Είναι και το ότι ούτε ο Νιντερχαουζερ θα έπαιρνε ποτέ τρελά ρίσκα, και αυτός για το πρωτάθλημα πάειΑπ' ότι μου έλεγε ο Phaethon, το ότι και ο Niederhauser δεν είναι κανένας άμπαλος βοήθησε πολύ στην αναίμακτη έκβαση της μάχης.
-
-
GP2/GP3 2012