-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Εκτ'ός κι αν μου διαφεύγει κάτι, ο συμπληρωματικός κανονισμός από το site της ΟΜΑΕ, δεν αναφέρει τίποτα σχετικό.....
Φαγωθηκατε για να θεσπιστουν κυπελλα για την Ν2.
Τα θεσπισαμε και για την Ν1 και για την Ν3, γιατι το ζητουσατε.
Δηλωσαν δυο (2!) Ν2.
Ευγε σας.Φιλικα,
'el-em'
Πριν ανακατευτεις με τη συγκεριμενη οργανωση και ακουσεις το συγκεκριμενο αιτημα, την κατηγορια Ν2, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΗΞΕΡΕΣ.
Ασε λοιπον τις μεγαλοψυχιες.
Τοσοι γουσταρισαν, τοσοι εμφανιστηκαν.Ωραιο τροπο γραφης εχεις.
Διεγράφη προκλητική έκφραση. Το παρατραβάς [Mod], γραψε μας και το ονοματακι σου, να ξερω με ποιον μιλαω, οπως το κανω και εγω.
Οσο για το αν ηξερα απο προχτες την κλαση Ν2, λιγος περισσοτερος σεβασμος, δεν θα εβλαπτε.'el-em'
Το ονοματακι μου, αν θες να το μαθεις, ρωτησε το μου με pm. Αν θες, γραψε μου και ο,τι αλλο θελεις εκει, ωστε να μη σε λογοκρινει κι ο mod. Εδω μεσα εξαλλου, ολοι ξερουν ποιος ειμαι.
Αν θες σεβασμο, φροντισε να ειναι αμοιβαιος και γενικα να προσεχεις τα λογια σου. Μερικες φορες υπαρχει κοσμος που εχει ορεξη ν' απανταει, δεν μπορεις να κανεις παντα μονολογο. Αλλιως, βρες τι αλλο να κανεις τις μπηχτες. -
Ο χρήστης vosko5 έγραψε:
για τον τ.ε-->''Θα βγει πρόγραμμα προσέλευσης με ξεχωριστό δελτίο πληροφοριών''
τελικα θα βγει??και αν ναι ποτε??Λογω του οτι οι συμμετοχες δεν ειναι πολλες, δεν θα βγει αναλυτικο ωραριο Τεχνικου Ελεγχου.
Φιλικα,
'el-em'
-
Λωρη, δεν ειναι γκρινια,δεν ειναι κακια. Μια Ριτσωνα με 30 συμμετοχες δειχνει (χωρις περιστροφες) στον θεατη, τον χορηγο, τον κοσμο ολο, το μεγεθος της παρακμης και σ οσους ξερουν , το μεγεθος της ανικανοτητας μιας αρχης ν αντιμετωπισει μια κριση.
Σε παρακαλω-οσο περναει απ το χερι σου- πιεσε να γινει ενας συνολικος επαναπρογματισμος, ενα συμμαζεμα των αγωνων απο δω και περα, για να σταματησουμε να βγαζουμε τα ματια μας με τα ιδια μας τα χερια.
Επισης, αν περναει απ το χερι σου, αλλαξε τροπο απονομης, γιορτουλα με 12 καλεσμενους δεν γινεται. Φοβαμαι στραπατσο. Βρες μια σκια η μια παραλια η μια ταβερνα εκει κοντα και καντην μετα τον αγωνα. Γνωμη μου. -
Θα συμφωνήσω με το γιατρο. Καλύτερα καπου εκει γύρω. Οι συμμετοχές είναι λίγες και κάποιοι ίσως να μην μπορούν τη Δευτέρα λόγω απόστασης ή λόγω διακοπών , δουλειάς κλπ.
Τα υπόλοιπα αμέσως μετα. -
':2jb06smn]......, δεν ειναι γκρινια,δεν ειναι κακια. Μια Ριτσωνα με 30 συμμετοχες δειχνει (χωρις περιστροφες) στον θεατη, τον χορηγο, τον κοσμο ολο, το μεγεθος της παρακμης και σ οσους ξερουν , το μεγεθος της ανικανοτητας μιας αρχης ν αντιμετωπισει μια κριση.
Σε παρακαλω-οσο περναει απ το χερι σου- πιεσε να γινει ενας συνολικος επαναπρογματισμος, ενα συμμαζεμα των αγωνων απο δω και περα ...........................[/size]...............................................Γραφεις οτι σωστοτερο για την περιπτωση ...... και μετα προτρεπεις τον ιδιο τον αρχικαταστροφεα να σωσει το σπορ !!!
Γιατρεεεεεεε .... αυτα τα κολλητιλικια πρεπει να τα κοψουμε καποια στιγμη αν θελουμε μια εξελιξη ! Ημαρτον οχι κι εσυ !
-
Σιγουρα η κριση,και η ημερομηνια επαιξαν ρολο ,αλλα σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογουν αυτο τον αριθμο συμμετοχων ,κατι πρεπει να γινει και γρηγορα.Η ΟΜΑΕ οι συνδεσμοι οδηγων και οι λεσχες επιγοντως σε ενα τραπεζι χωρις εγωισμους, κοντρες για εναν επαναπρογραμματισμο(οπως ορθα λεει ο γιατρος)
Υ.Γ.Ακομα και σε αυτο το forum και μεσα απο ακραιες μερκες φορες αντιπαραθεσεις εχουν πεσει πολλες ιδεες-προτασεις
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ..... -
APR θες να γίνω κολλητός σου και να σώσουμε το σπορ; ( αφου σε κάνω χαλιφη στη θέση του χαλιφη)
-
Ο χρήστης bericocker έγραψε:
APR θες να γίνω κολλητός σου και να σώσουμε το σπορ; ( αφου σε κάνω χαλιφη στη θέση του χαλιφη)Αυτα τα αστειακια σου ερχοντε μετα τις καταδυσεις των διακοπων ?
Εχε το νου σου , η μεγαλη πιεση πειραζει χωρις να το καταλαβαινεις ο ιδιος !
Εχε επισης τον νου σου στο ... , με τα τρακοσια μετα την κλειστη αριστερη
-
Σανιδα (στεγνη) και απέναντι!!
-
καλημέρα
Τί να τον κάνεις τον επαναπρογραμματισμό ?
Μεσοκαλόκαιρο βλέπεις στο επίσημο σαιτ της ομαε : ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την επανέναρξη των αγώνων. ..(λές μέσα σου είδαν τa προβλήματα και κάτι θα κάνουν ..) ανοίγεις και διαβάζεις για την.....γραμματοσειρα HELVETICA και το ύψος και το πάχος και ότι ασχολήθηκαν για αυτό το σημαντικό πράγμα για το μέλλον δύο επιτροπές !!!!!
Και κάτι άλλο...
τις 34 συμμετοχές τις είδαμε... 'οτι οι 22 είναι Ε και ιστορικά το είδαμε ?Αλλαγή νοοτροπίας και προσέγγισης χρειάζεται
-
Είναι όπως στο στρατό! Πρώτα μαθαίνεις να κανεις φάκελο και μετα να πηδας με αλεξίπτωτο!!
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
καλημέραΤί να τον κάνεις τον επαναπρογραμματισμό ?
Μεσοκαλόκαιρο βλέπεις στο επίσημο σαιτ της ομαε : ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την επανέναρξη των αγώνων. ..(λές μέσα σου είδαν τa προβλήματα και κάτι θα κάνουν ..) ανοίγεις και διαβάζεις για την.....γραμματοσειρα HELVETICA και το ύψος και το πάχος και ότι ασχολήθηκαν για αυτό το σημαντικό πράγμα για το μέλλον δύο επιτροπές !!!!!
....................................
Αλλαγή νοοτροπίας και προσέγγισης χρειάζεται
ΑΛΛΑΓΗ ΑΠ'ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΜΟΝΟΝ ..................τα υπολοιπα ειναι ρετουσαρισμα στην σαπιλα !
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
καλημέραΤί να τον κάνεις τον επαναπρογραμματισμό ?
ιΚι εγώ το είδα και έμεινα με την απλή απορία
Αν από τους 34 του σπριντ, οι 10 δεν έχουν τις σωστές αναλογίες γραμματοσειράς, θα τους κόψουν?? -
Εμένα ο υπολογιστής μου εχει μονο γραφή ARIAL...κόβομαι?
Της κοντής..., της φταίν' οι τρίχες...
Εντάξει, δε λέω...τα παρμπριζ και τα τζαμια είχαν παραγίνει...Αλλα οχι και πρώτο θέμα με συνεδριάσεις δύο επιτροπών!
Κυρ Χρήστο...με εστειλες με τα λόγια σου...!
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
τις 34 συμμετοχές τις είδαμε...τις ειδαμε και θυμομαστε το σπριντ που εκανε η ΑΛΑ λιγους μηνες πριν, λιγα χλμ πιο μακρυα απο τη Ριτσωνα και μαζεψε σχεδον τις διπλασιες.
Η αφισα του αγωνα που ειναι? -
Ο χρήστης APR έγραψε:
':1kcm3isc]......, δεν ειναι γκρινια,δεν ειναι κακια. Μια Ριτσωνα με 30 συμμετοχες δειχνει (χωρις περιστροφες) στον θεατη, τον χορηγο, τον κοσμο ολο, το μεγεθος της παρακμης και σ οσους ξερουν , το μεγεθος της ανικανοτητας μιας αρχης ν αντιμετωπισει μια κριση.
Σε παρακαλω-οσο περναει απ το χερι σου- πιεσε να γινει ενας συνολικος επαναπρογματισμος, ενα συμμαζεμα των αγωνων απο δω και περα ...........................[/size]...............................................Γραφεις οτι σωστοτερο για την περιπτωση ...... και μετα προτρεπεις τον ιδιο τον αρχικαταστροφεα να σωσει το σπορ !!!
Γιατρεεεεεεε .... αυτα τα κολλητιλικια πρεπει να τα κοψουμε καποια στιγμη αν θελουμε μια εξελιξη ! Ημαρτον οχι κι εσυ !
Χριστακο , Βασιλη κι Αγγελε γιατι με μαλωνετε? Ακουστε με πρωτα.
Οι επαναστασεις κι οι εκ βαθρων αλλαγες γινονται οταν υπαρχει μαζικοτητα κατω απο εναν καθοδηγητη. Που ειναι ο δικος μας? Που ειναι οι συνδεσμοι ρε φιλαρακια?
Αφου λοιπον η βασικη προυποθεση απουσιαζει, μοιραιο ειναι τα πραγματα να εξελισσονται οπως μεχρι τωρα, αργα και χαζα. Κι αφου πανε ετσι, κι αφου θα γινει λιγο Λαμια, λιγο ΔΕΘ, λιγο Ιστορικο και λιγο Ολυμπιακο, απλα παρακαλας καποιος να ξυπνησει διαυγεστερος καΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ. Αυτο, απλα και τιποτ αλλο.
Αλλιως? Αλλιως , αιντε, βγαλτε απο τη μεση τα παιδαρελια του facebook, ξεχαστε οτι σας χωριζει, μαζεφτε τα δυνατα γεροντια, βαλτε σ ενα χαρτι τι θελουμε, βαλτε κι απο κατω τις υπογραφες οτι ξαναφορεσατε παντελονια χωρις πουστιές, και παμε τον Οκτωβρη στον υπερ παντων αγωνα! Κι οποιος πατησει την υπογραφη του και θυμηθει παληα, θαψει συνεργατη, σπασει αποχή, κουτσομπολεψει σε καφενειο, πουλησει μυστικο η καβαλισει καρεκλα, ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΕ ΚΕΙΝΟ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ.
Δε θα μιλησει κανενας μονος του στο τηλεφωνο με τον Χαλιβελακη, δεν θα παρει γραμμη απο τον Στρατή, δεν θα γλειψει τον κωλο του Μανιατοπουλου, δεν θα βγαλει πρωταθλητη τον κουλο στα χαρτια, εχοντας μπλεξει το δεξια με τ αριστερα. Δεν θα ειναι οδηγος του Δεσποτοπουλου, δεν θα προωθησει το δικο του αμαξι, δεν θα βαλει τον δικο του περιοριστη, δεν θα νομιζει οτι μονο αυτος συντηρει το σπορ, δεν θα μαιμουδευει την δικια του βενζινη.
Αντε αντρες μου, βαλτε το μπροστα κι ακολουθω κι εγω η αδερφουλα... -
εδώ κολλάει η υπογραφή του APR ...
-
Ο χρήστης hyperion έγραψε:
Αν από τους 34 του σπριντ, οι 10 δεν έχουν τις σωστές αναλογίες γραμματοσειράς, θα τους κόψουν??Υποθέτω - δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω - ότι θα τους γράψουν την σχετική παρατήρηση στο βιβλιάριο του αυτοκινήτου, ώστε στον επόμενο αγώνα - αν και όποτε γίνει - να είναι όλα εντάξει.
Εκτός εάν τους είχαν γράψει την παρατήρηση στον Πύργο, οπότε είναι υπότροποι... -
Εμενα με κοψανε και καλα μου κανανε! Οι κανονισμοι δεν εχουν + και - κι επειδη χρονια φωναζω για την πιστη τηρηση τους, αποδεχθηκα απολυτα την αποφαση του Τ.Ε. Ξερω. Θα πειτε, απο τα γραμματα αρχιζουμε? Απαντηση. Νεοελληνικο το ερωτημα. Δεν αρχιζουμε απο πουθενα, τηρουμε καθε κανονισμο. Ετσι το βλεπω εγω.
-
Δεν ξέρω εάν φταίει η οικονομική μας φτώχια, ή η φτώχια της επικοινωνιακής πολιτικής που μας διαπνέει. Μα χειρότερες παραθέσεις δεν έχω διαβάσει. (σίγουρα όχι όλες). Επιθυμούμε διακαώς έναν αγώνα. Για χ ψ λόγους οργανώνετε ένας, μα την εποχή των ελληνικών διακοπών. Μάλιστα στους 40ο + βαθμούς που θα επικρατήσουν. Κάποιος που θα αγωνιστεί, πρότεινε το Σάββατο το βράδυ με προβολής. Αργά προετάθη. Μα ο αγώνας σχεδιάστηκε και αυτός είναι.
Και εδώ αρχίζουν τα παρατράγουδα.
Ο οργανωτής και διαφωνούντες, βρίζονται με σκληρό τρόπο. Πρωτόγνωρο στα 49 χρόνια της εμπλοκής μου στο σπορ, να διαβάζω τέτοια κατάπτυστα κύμαινα. Και σίγουρα, το δίκαιο κανενός δεν το είδα πουθενά τεκμηριωμένο, έστω και μερικώς…..
Μήπως κύριοι mod πρέπει να συμπληρώσουμε την επικεφαλίδα, Rally Sprint Ριτσωνας +++ κοκορομαχιες?.
σίγουρα είναι πλέον καταφανέστατο, ότι η αγωνιζόμενοι, διαφωνούν κάθετα με την αρχή του σπορ. Μα η αρχή του σπορ θα υπήρχε εάν δεν υπήρχαν αγωνιζόμενοι?. Θα ήταν εκτός αντικειμένου και θα πήγαιναν στο σπίτι τους.
Μήπως αυτό επίκειται?. Μήπως είναι η μόνη λύση?.
Διαβάζοντας της συμμετοχές, αυταπόδεικτο είναι ένας αγώνας για ιστορικούς, με ελάχιστους διεκδικητές του πρωταθλήματος επέχοντες την θέση ντριφτάδων….. που σίγουρα είναι οι τελευταίοι που φταίνε.
Μα βλέποντας μια σκληρή διαμάχη σκέπτομαι. Την Κυριακή, δεύτερο τρίτο πέρασμα, που η άσφαλτος με τους μετριότερους υπολογισμούς θα έχει 70ο , πιο φρένο θα κρυώνει, ποιο λάστιχο θα κρατάει, με σίγουρα μια χειμωνιάτικη κατηφόρα. Ποιος θα έχει φρένα στον τερματισμό?.
….μάλλον θα χρειαστούν τα ΜΑΤ…… .
Α.
Rally Sprint Ριτσωνας