-
Ο χρήστης bericocker έγραψε:
Έχω διαφορικο 4.75/1 που δίνει τελική γύρω στα 160 πραγματικά χιλιόμετρα . Έχω και το μαμά που είναι 4.1/1.
Λες μάστορα να το αλλάξω?Αστο οπως ειναι παλληκαρι μου, τα 160 δεν ειναι στραγαλια! Παμε να ξεμουδιασουμε και να κανουμε παρεα, κι οταν περασουμε την παρατεταμενη με 4η, τοτε βαζουμε και μακρυτερα διαφορικα...
Σοβαρα τωρα. Το μυστικο αυτης της Ριτσωνας ειναι το στησιμο και ο συνδυασμος των ελαστικων. Ακονιστε λιγο το μυαλο, δοκιμαστε, μαθετε κι ετσι ερχονται οι (πολυποθητες) νικες...
(Αντε να σε βοηθησω. Αν αρχισεις τις κολιες στην κατηφορα καλυτερα ν αλλαξεις σπορ ) -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
:ysterical:
Κοιτα να δεις που πρεπει να μπαινω κι εδω μεσα ,στο πεθαμενο φορουμ για να γελασω .......
Οσο σκεπτομαι οτι θα πρεπει να αντιμετωπισω αυτον τον γιγαντα (το ανεκδοτο με το λαγουδακι που ελεγε καμια μαλακια να περασει η ωρα , το θυμασαι Δημητρη ?ε αυτο κανει το ΛΜλαγουδακι ) αν κανω το λαθος και πω στα παιδια να τρεξουν στην σουπερ ........... του σουπερ ............. οργανωτη , δεν ξερω αλλα σχεδον με δελεαζει
Αλλα παλι οσο πλακα και να εχει το σκηνικο με τον ............. σε τετοιο ανεκδοτο αγωνα .....δεν θα τους κανω το χατιρι ..........
Οταν θα μαθουν να κανουν αγωνες συμφωνα με τους καιρους ,και τους αγωνιζομενους , θα μας ξαναδει η ελπα ..............
Εχασε η Βενετια βελονι !!!!!!
'el-em'
Διαβασε το αρθρο 6.3 του Γενικου Κανονισμου Σπριντ, για να καταλαβεις οτι δεν ειναι στο χερι σου 'να πεις στα παιδια να τρεξουν' και να μην δελεαζεσαι χωρις τον ξενοδοχο !!!
'el-em'
-
ΠωωωΠω!!! Γκρίνια γκρίνια γκρίνια...Και εσύ κύριε Οργανωτά...αντί να 'σκύψεις' το κεφάλι και να δεχτείς οτι εχουν δικιο ολοι οση εχουν παράπονα, πουλάς μαγκιά...Για να ικανοποιήσεις το 'Εγώ' σου και την μουτσούνα σου...
Η διαδρομή ειναι αυτή...και ολοι την ξέρουμε...Αλλα το πρόβλημα ειναι το ολο πακετο ξεπέτας...Στον αέρα ολα...Ακόμα και εσύ κύριε οργανωτά, το γνωρίζεις, αλλα με μαγκιά και απειλές προσπαθείς να κανεις τον καμπόσο και να δώσεις αξία στο τίποτα...Εχεις πιάσει τα κινητά και τα τηλέφωνα, με παρακάλια να γεμίσεις συμμετοχές...Μέχρι και τσάμπα παράβολα εχεις τάξει σε μερικούς, για να τους δελεάσεις...Δεν ειναι ομως ετσι..Αντί λοιπόν να εισαι σε επαφή-σε επικοινωνία και να προσπαθεις να φτιάξεις το ακατόρθωτο, εσύ απειλείς και συνεχίζεις τις κόντρες...Δεν θα σου δώσουμε λογαριασμό για το αν θα τρέξει η ομάδα ή οχι και για το αν θα παρευρεθούμε...θα το αποφασίσουμε μονοι μας...!
Το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα, είναι οτι ακόμα οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι Οργανωτές, δεν εχουν καταλάβει οτι η ποιότητα και η προσπάθεια ειναι αυτά που λείπουν....Και απο την αλλη μεριά, Ο κυρ Χρήστος(ο Γιατρός) να παροτρύνει και να σιγοντάρει τον κόσμο να τρέξει...που?! σε εναν αγώνα ξεπέτα...Σε εναν αγώνα που γίνεται για να αποδείξει ο οργανωτής πόσο καλός οργανωτής μπορεί να ειναι και τι καλούς αγώνες φτιάχνει κλπ κλπ...Δεν λέω, να το αποδείξει αλλα σε ποιον και πως...
Τώρα στα γεράματα που εγινε σπορτσμαν με το starlet, αποφάσισε να τρέχει για να ευχαριστηθεί αγώνες...μα ποιους κύρ Χρήστο? Τι θα ευχαριστηθείς? Εχεις τρέξει πάνω απο 500 αγώνες και περίμενες μια ζωή να τρέξεις αυτόν για να ευχαριστηθείς? ¨η μηπως τότε δεν ήσουν σπορτσμαν αλλα τώρα εγινες? Δεν μιλάω για την διαδρομή...Μιλάω για το ολο πακέτο... Αν σου αρέσει, ειδικά εσένα, η ολη αντιμετώπιση ενώς αγώνα που προσμετρά σε εναν σοβαρό θεσμό και θέλεις πολύ να τρέξεις γιατι πιστευεις οτι αξίζει αυτός ο αγώνας και αυτή η οργάνωση την προσοχή σου, λυπάμαι αλλα είσαι και εσύ συνένοχος στην ολη κατάντια...Στο κάτω κάτω, εγώ θα πληρωθώ και παρόλα αυτά αντιδρώ γιατι δεν θέλω οι φίλοι-πελάτες μου να τρέχουν σε αγώνες παρωδίες, βγαλμένους απο την δεκαετία του 60... Για τον Σπύρο και τον Γιατρό (τον αλλον...) το καταλαβαίνω...Εχουν κάνει λίγους αγώνες και εχουν περίσσια... -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Έχω διαφορικο 4.75/1 που δίνει τελική γύρω στα 160 πραγματικά χιλιόμετρα . Έχω και το μαμά που είναι 4.1/1.
Λες μάστορα να το αλλάξω?Αστο οπως ειναι παλληκαρι μου, τα 160 δεν ειναι στραγαλια! Παμε να ξεμουδιασουμε και να κανουμε παρεα, κι οταν περασουμε την παρατεταμενη με 4η, τοτε βαζουμε και μακρυτερα διαφορικα...
Σοβαρα τωρα. Το μυστικο αυτης της Ριτσωνας ειναι το στησιμο και ο συνδυασμος των ελαστικων. Ακονιστε λιγο το μυαλο, δοκιμαστε, μαθετε κι ετσι ερχονται οι (πολυποθητες) νικες...
(Αντε να σε βοηθησω. Αν αρχισεις τις κολιες στην κατηφορα καλυτερα ν αλλαξεις σπορ )εεεεε,τι είναι αυτά που του λες!!!
αν θα έτρεχα σε αυτόν τον αγώνα θα έτρεχα για να κάνω κωλιές!!!!όξω οι φερστάπεν,ζήτω οι ρανιοτίδες!!
6.3 H Oργανωτική Eπιτροπή έχει το δικαίωμα, με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΠΑ/EΘEA, να αρνηθεί την εγγραφή οποιουδήποτε διαγωνιζομένου ή οδηγού εξηγώντας τους λόγους άρνησής της. H απόρριψη πρέπει να γνωστοποιηθεί εγγράφως στον ενδιαφερόμενο το αργότερο 24 ώρες μετά το κλείσιμο των εγγραφών
ενδιαφέρον απειλή-(προειδοποίηση όπως το λένε) προς τον ΑΠΡ....το μαμίσαμε και ψόφησε(το άθλημα)
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα, είναι οτι ακόμα οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι Οργανωτές, δεν εχουν καταλάβει οτι η ποιότητα και η προσπάθεια ειναι αυτά που λείπουν....Και απο την αλλη μεριά, Ο κυρ Χρήστος(ο Γιατρός) να παροτρύνει και να σιγοντάρει τον κόσμο να τρέξει...που?! σε εναν αγώνα ξεπέτα...Σε εναν αγώνα που γίνεται για να αποδείξει ο οργανωτής πόσο καλός οργανωτής μπορεί να ειναι και τι καλούς αγώνες φτιάχνει κλπ κλπ...Δεν λέω, να το αποδείξει αλλα σε ποιον και πως...
Τώρα στα γεράματα που εγινε σπορτσμαν με το starlet, αποφάσισε να τρέχει για να ευχαριστηθεί αγώνες...μα ποιους κύρ Χρήστο? Τι θα ευχαριστηθείς? Εχεις τρέξει πάνω απο 500 αγώνες και περίμενες μια ζωή να τρέξεις αυτόν για να ευχαριστηθείς? ¨η μηπως τότε δεν ήσουν σπορτσμαν αλλα τώρα εγινες? Δεν μιλάω για την διαδρομή...Μιλάω για το ολο πακέτο... Αν σου αρέσει, ειδικά εσένα, η ολη αντιμετώπιση ενώς αγώνα που προσμετρά σε εναν σοβαρό θεσμό και θέλεις πολύ να τρέξεις γιατι πιστευεις οτι αξίζει αυτός ο αγώνας και αυτή η οργάνωση την προσοχή σου, λυπάμαι αλλα είσαι και εσύ συνένοχος στην ολη κατάντια...Στο κάτω κάτω, εγώ θα πληρωθώ και παρόλα αυτά αντιδρώ γιατι δεν θέλω οι φίλοι-πελάτες μου να τρέχουν σε αγώνες παρωδίες, βγαλμένους απο την δεκαετία του 60... Για τον Σπύρο και τον Γιατρό (τον αλλον...) το καταλαβαίνω...Εχουν κάνει λίγους αγώνες και εχουν περίσσια...Βασιλακο μου καλε
- Δεν παροτρυνω κανεναν να τρεξει.Ολοι ειμαστε ελευθεροι να αποφασισουμε τι μας αρεσει, τι οχι.
- Ενας αγωνας ειναι μερος ενος συνολικου πακετου που λεγεται πρωταθλημα-κυπελλο-επαθλο. Δεν ειναι απαραιτητο ολοι ν αρεσουν σε ολους. Αποφασισα στην αρχη του χρονου ν ακολουθησω τον θεσμο, και κανω το σκατο μου παξιμαδι γι αυτο. Απλα γιατι ειπα (μετα απο 30 χρονια τρεχω-δεν τρεχω αναλογα με τα οικονομικα μου) ν ακολουθησω ενα ολοκληρο προγραμμα, να δω πως ειναι. Τωρα που το σταρλετ ειναι στα μετρα μου απο οικονομικη αποψη.
- Η διαδρομη Μ ΑΡΕΣΕΙ. Με το δικο μου φτωχο μυαλο την θεωρω ΑΝΤΡΙΚΗ, ΠΟΝΗΡΗ, ΔΥΣΚΟΛΗ, ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ κι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. Τα 4 απ αυτα τα 5 με 'ζαλιζουν' και σε μια...γυναικα . Φυσικα θελω να την κατακτησω...
- Γιοκα μου, ξερεις καλα οτι δεν ειμαι συνενοχος σε καμμια καταντια. Δεν θελω να γινω ΕΝΟΧΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΟ ΜΟΥ!. Θα τρεχω οπου και οπως μπορω, γιατι η διαδρομη μου ολο και κονταινει, τα νιατα σου δεν σ αφηνουν να καταλαβεις τι σημαινει αυτο για εναν φανατικο!
Σταματα να βγαζεις συμπερασματα για το ολον με βαση τα προσωπικα σου συναισθηματα για τον ΕΝΑ.
Νασαι καλα.
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
εεεεε,τι είναι αυτά που του λες!!!
αν θα έτρεχα σε αυτόν τον αγώνα θα έτρεχα για να κάνω κωλιές!!!!όξω οι φερστάπεν,ζήτω οι ρανιοτίδες!!
)
Σωστα Δημητρακη. Εσυ κι ο Ragnotti. Με τη διαφορα οτι ξεχασες ν αποφασισεις σε ποιον αξονα θαχεις την κινηση!
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
- Η διαδρομη Μ ΑΡΕΣΕΙ. Με το δικο μου φτωχο μυαλο την θεωρω ΑΝΤΡΙΚΗ, ΠΟΝΗΡΗ, ΔΥΣΚΟΛΗ, ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ κι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. Τα 4 απ αυτα τα 5 με 'ζαλιζουν' και σε μια...γυναικα . Φυσικα θελω να την κατακτησω...
.
ΩΠΑ, ΩΠΑ. ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ. Το θελω γινεται ΗΘΕΛΑ
αμα το διαβασει θα φαω ξυλο - Η διαδρομη Μ ΑΡΕΣΕΙ. Με το δικο μου φτωχο μυαλο την θεωρω ΑΝΤΡΙΚΗ, ΠΟΝΗΡΗ, ΔΥΣΚΟΛΗ, ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ κι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. Τα 4 απ αυτα τα 5 με 'ζαλιζουν' και σε μια...γυναικα . Φυσικα θελω να την κατακτησω...
-
Γαμώτοοο! Κυρ Χρήστοοο!
Θέλω ωραίους αγώνες...Δεν θέλω το Κορσικής ούτε το San Remo...Θέλω σωστά οργανωμένους αγώνες που να εχουν φροντίσει τον αγωνιζόμενο, τον Θεατή την αγωνιστική ομάδα...Να τον εχουν απο κοντά πριν και κατα την διάρκεια με συνεχή επίσημη ενημέρωση (οχι μονο απο το Forum). Να του εχουν φροντίσει τον χώρο του, χωρίς να χρειάζεται να παίξει μπουνιές με συναθλητή του.Να του εχουν φροντίσει μια δυο προσφορές σε κοντινά καταλύμματα, (Δεν θέλω το τσάμπα...Δεν γίνετε πια). Να τον ενημερώνουν για την κατάσταση των συμμετοχών...Να του εχουν μια ωραία γιορτούλα-φθηνή -καλή και μπολικη- στην εκκίνηση ή στον Τερματισμό...για να μαζετούν ολοι οι αγωνιζόμενοι και να ξεχάσουν τις κόντρες τους και τις εχθρες τους...να τον σέβονται, οταν δηλώνει την συμμετοχή του και οχι να ψάχνειτο τηλ του 'κάθε' Λώρη για να δει αν παρέλαβαν την συμμετοχή του... ή τον εγγραψαν στα μαυρα κατάστοιχα μιας και το Δημόσιο-ΕΛΠΑ τον εχει χεσμένο...Γιατι δλδ, σε ολους τους αγώνες οι συμμετοχές κλείνουν στις 8 ή 9 το βράδυ και στον Αγώνα τις ΕΛΠΑ να κλείνουν στις 4 και 5?Δεν υπάρχουν δυο χριστιανοί που να μπορούν περιμένουν και να απαντούν στα τηλέφωνα? Εστω να γίνει και μια προσωρινή εκτροπή κλήσης βρε αδερφέ? Ολα αυτά είναι μικρές λεπτομέρειες και δείχνουν αξιοπρέπεια...πόσο κοστίζουν γαμώτο ολα αυτά?
Ακόμα και οι παιδικές χαρές είναι πιο σωστά οργανωμένες απο τους φετινούς Ελληνικούς αγώνες...
-
6.3 H Oργανωτική Eπιτροπή έχει το δικαίωμα, με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΠΑ/EΘEA, να αρνηθεί την εγγραφή οποιουδήποτε διαγωνιζομένου ή οδηγού εξηγώντας τους λόγους άρνησής της. H απόρριψη πρέπει να γνωστοποιηθεί εγγράφως στον ενδιαφερόμενο το αργότερο 24 ώρες μετά το κλείσιμο των εγγραφώνενδιαφέρον απειλή-(προειδοποίηση όπως το λένε) προς τον ΑΠΡ....το μαμίσαμε και ψόφησε(το άθλημα)
Θα ηθελα να δω σε μια τετοια περιπτωση ποια θα ηταν η εξηγηση.
-
αν και θέλουμε μετάφραση για αυτό που είπες γιατρέ,
να σου θυμίσω ότι ο ρανιοτί οδηγούσε αρχικά και το ίδιο γρήγορα πισωκίνητα.
το ειρωνικό εσύ και ο ρανιοτί τι το ήθελες?
-
[quote='van']ΠωωωΠω!!! Γκρίνια γκρίνια γκρίνια...Και εσύ κύριε Οργανωτά...αντί να 'σκύψεις' το κεφάλι και να δεχτείς οτι εχουν δικιο ολοι οση εχουν παράπονα, πουλάς μαγκιά...Για να ικανοποιήσεις το 'Εγώ' σου και την μουτσούνα σου...
Mιλα καλυτερα για να σε καταλαβαινω.
Η διαδρομή ειναι αυτή...και ολοι την ξέρουμε...Αλλα το πρόβλημα ειναι το ολο πακετο ξεπέτας...Στον αέρα ολα...
Η' ξεπετα ' (οπως γραφεις) ειναι μονο στο μυαλο σου.
Εχουμε ηδη παει επτα φορες στην διαδρομη για να φροντισουμε και την τελευταια λεπτομερια.
Την προηγουμενη εβδομαδα με 40 βαθμους καυσωνα εβαφα με spray τα σημεια ΣΕΧ- Εκκινησης-Επιβραδυνσης-Flying και τερματισμου.
Πηγα στα Οινοφυτα και αγορασα το υλικο που επρεπε να βαλουμε μεσα στα Jersseys τα οποια τα φτιαξαμε με τον Γιαννη Τασιοπουλο στις 12.00 το βραδυ (ετσι επρεπε) της Δευτερας 13 08.12.
Δεν τολμισα να παω καπου διακοπες για να ειμαι απο πανω και να μην ξεφυγει τιποτα.Αναφερε μας σε παρακαλω ΕΝΑΝ οργανωτη που ενα μηνα πριν τον αγωνα του, εχει δημοσιευσει Road Book-Κανονισμο και φορμα συμμετοχης.
Κατα την προσφυλη σας οικογενειακη τακτικη, θελετε να μειωνετε και να υποβαθμιζετε την προσπαθεια του αλλου.
Προχωρατε προς αυτην την κατευθυνση.
Οι πορτες ανοιχτες και τα σκυλια δεμενα.Ακόμα και εσύ κύριε οργανωτά, το γνωρίζεις, αλλα με μαγκιά και απειλές προσπαθείς να κανεις τον καμπόσο και να δώσεις αξία στο τίποτα...Εχεις πιάσει τα κινητά και τα τηλέφωνα, με παρακάλια να γεμίσεις συμμετοχές...Μέχρι και τσάμπα παράβολα εχεις τάξει σε μερικούς, για να τους δελεάσεις...
Ενα ονοματακι θελω που του ταξαμε τζαμπα συμμετοχη. Αν δεν το εχεις... μουγκα στην στρουγκα !!! Ξερω και εγω να μιλαω ετσι για να καταλαβαινομαστε.
Δεν ειναι ομως ετσι..Αντί λοιπόν να εισαι σε επαφή-σε επικοινωνία και να προσπαθεις να φτιάξεις το ακατόρθωτο, εσύ απειλείς και συνεχίζεις τις κόντρες...Δεν θα σου δώσουμε λογαριασμό για το αν θα τρέξει η ομάδα ή οχι και για το αν θα παρευρεθούμε...θα το αποφασίσουμε μονοι μας...!
Το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα, είναι οτι ακόμα οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι Οργανωτές, δεν εχουν καταλάβει οτι η ποιότητα και η προσπάθεια ειναι αυτά που λείπουν....
Αν ησασταν παροντες σε αυτον τον αγωνα, θα βλεπατε την ποιοτητα και την προσπαθεια που δεν εχετε διακρινει ως τωρα.
'el-em'
-
(Αντε να σε βοηθησω. Αν αρχισεις τις κολιες στην κατηφορα καλυτερα ν αλλαξεις σπορ )εεεεε,τι είναι αυτά που του λες!!!
6.3 H Oργανωτική Eπιτροπή έχει το δικαίωμα, με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΠΑ/EΘEA, να αρνηθεί την εγγραφή οποιουδήποτε διαγωνιζομένου ή οδηγού εξηγώντας τους λόγους άρνησής της. H απόρριψη πρέπει να γνωστοποιηθεί εγγράφως στον ενδιαφερόμενο το αργότερο 24 ώρες μετά το κλείσιμο των εγγραφών
ενδιαφέρον απειλή-(προειδοποίηση όπως το λένε) προς τον ΑΠΡ....το μαμίσαμε και ψόφησε(το άθλημα)
Eσυ τι εισαι Δημητρη ?
Ο νομικος συμβουλος της οικογενειας ???
Συνελθε γιατι σε ειχα για πιο σοβαρο.'el-em'
-
αν και θέλουμε μετάφραση για αυτό που είπες γιατρέ,να σου θυμίσω ότι ο ρανιοτί οδηγούσε αρχικά και το ίδιο γρήγορα πισωκίνητα.
το ειρωνικό εσύ και ο ρανιοτί τι το ήθελες?
Α, καααλα. Ξινοσαστε για παρεξηγηση. Δεν θ ακολουθησω.
Σε μια σοβαρη συζητηση χωρις παθη, μπορουμε ισως να εξηγησουμε πως ενα πισωκινητο μπορει να κανει χρονους σε μια κατηφορα. Μεσα σ εναν χαζο τσακωμο, οπου κανείς δεν καταλαβαινει γρι , ουτε καν απο χιουμορ, τι να πουμε?
Κουλος ημουνα, κουλος και μουγγος θα παραμεινω. Καλυτερα ετσι...Η Ξεκαθαρη Θεση μου: (Οπως παντα) Α) Θεωρω οτι ο Λωρης και η οργανωτικη του παρεα θα κανουν οσα πρεπει για εναν καλο κι ασφαλη αγωνα. Θα κρινω εκ του αποτελεσματος κι οχι προκαταβολικα Β) Διαφωνω με το υφος του Λωρη (ως οργανωτη) στις απαντησεις του, τοσο οσο και με την κριτικη προ γεγονοτος των Χριστου, Δημητρη και λιγοτερο του Βασιλη, που τουλαχιστον επιχειρηματολογει και ζηταει συγκεκριμενα πραγματα.
Ως ατομα, πειτε οτι θελετε, μυαλο υπαρχει, ολοι κρινομαστε. -
H απάντησή μου, βρίσκετε μερικές σελίδες πίσω...
Το one man show δεν ειναι οργάνωση αγώνα...
Βρε ...άμυαλε...Δεν καταλαβαίνεις? Είναι κρίμα να εχω 8 αγωνιστικά αυτή την στιγμή στο μαγαζί μου και οι 8 ιδιοκτήτες τους, να μην εχουν ορεξη και να το σκέφτοντε μεχρι τελευταία στιγμή, αν θα τρέξουν...Γιατι? Θες να μαθεις το γιατί? Γιατι απλά οι αγώνες που τους παρέχετε, δεν τους κ@..ουν πια! Δεν εχετε τον τρόπο να τους πείσετε οτι κάτι καλό εχετε στο μυαλό σας(αν εχετε) και οτι η προσπάθειά σας αξίζει, για να ερθουν να συμμετάσχουν στον αγώνα σας...μια απο τα ιδια...Ειναι απλά τα πράγματα που ακόμα και ενας βραδύνους, θα το καταλάβαινε...Εγώ το μόνο που εχω να χάσω απο ολη την ιστορία είναι χρήματα...Δεν θα κερδίσουμε ή θα χάσουμε δόξα απο το αν θα συμμετάσχουμε στο Σπριντ...Αλλα οι σκέψεις σου φτάνουν μέχρι...
Οταν λοιπόν το καταλάβετε ολοι σας τότε, οι προσπάθειες που λές οτι εκανες και κάνεις, θα ευοδώσουν...Ειναι αδιανόητο να μην καταλαβαίνεις και εσύ και οι υπόλοιποι ΟΜΑΕΤΖΗΔΕΣ, οτι ενώ θα επρεπε ο αγώνας αυτός να εχει 100+ συμμετοχές, διοτι ειναι φτηνός και δεν εχει εξοδα, αντίθετα οι περισσότεροι προτίμησαν να προγραμματίσουν τις διακοπές μέχρι τότε.Που σε αντίθετη περίπτωση με σωστή ημερομηνία και σωστή προώθηση θα το ειχες το νούμερο...
Οσο για 'ταξίματα'..εδώ, στα Καμμένα που είμαι...Αυτά μου σφύριξαν μερικά 'πουλάκια' της Λαμίας...
-
Μήτσο..Εδώ θα συμφωνήσω με τον Γιατρό...Εγώ τουλάχιστον κατάλαβα (μάλλον ως αδειούχος - αρα καλόκεφος) οτι σε ανέβασε(έμμεσα) και οχι ειρωνικά...Βέβαια για να πούμε και του στραβού το δικιο, ο Γιατρός το εγγραψε λίγο σαν ...απο χρησμό του Μαντείου των Δελφών...Χε χε χε !
-
[quote='van']Γαμώτοοο! Κυρ Χρήστοοο!
Θέλω ωραίους αγώνες...Δεν θέλω το Κορσικής ούτε το San Remo...Θέλω σωστά οργανωμένους αγώνες που να εχουν φροντίσει τον αγωνιζόμενο, τον Θεατή την αγωνιστική ομάδα...Να τον εχουν απο κοντά πριν και κατα την διάρκεια με συνεχή επίσημη ενημέρωση (οχι μονο απο το Forum). Να του εχουν φροντίσει τον χώρο του, χωρίς να χρειάζεται να παίξει μπουνιές με συναθλητή του.Aν εσυ και οι ομοιοι σου, το κοσμημα που ονομαζεται 'Μηχανικη' το διαφυλαττατε ως κοριν οφθαλμου, δεν θα κανατε τωρα Service στον δρομο, αλλα σε προκαθορισμενους χωρους.
Να του εχουν φροντίσει μια δυο προσφορές σε κοντινά καταλύμματα, (Δεν θέλω το τσάμπα...Δεν γίνετε πια). Να τον ενημερώνουν για την κατάσταση των συμμετοχών...Να του εχουν μια ωραία γιορτούλα-φθηνή -καλή και μπολικη- στην εκκίνηση ή στον Τερματισμό...
Γιορτουλα εχουμε ετοιμασει για την απονομη την Δευτερα το βραδυ στις 20.00, προκειμενου να αποφυγουμε την επι πλεον ταλαιπωρια για μιαμιση ωρα ακομη στο λιοπυρι.
για να μαζετούν ολοι οι αγωνιζόμενοι και να ξεχάσουν τις κόντρες τους και τις εχθρες τους...να τον σέβονται, οταν δηλώνει την συμμετοχή του και οχι να ψάχνειτο τηλ του 'κάθε' Λώρη για να δει αν παρέλαβαν την συμμετοχή του... ή τον εγγραψαν στα μαυρα κατάστοιχα μιας και το Δημόσιο-ΕΛΠΑ τον εχει χεσμένο...Γιατι δλδ, σε ολους τους αγώνες οι συμμετοχές κλείνουν στις 8 ή 9 το βράδυ και στον Αγώνα τις ΕΛΠΑ να κλείνουν στις 4 και 5?
Εδω εισαι (για αλλη μια φορα) λαθος. Οι συμμετοχες εκλειναν την Παρασκευη 17 Αυγουστου στις 21.00 και σε διαβεβαιω οτι καποιος (εγω) ημουν εκει απο τις 14.00 εως τις 21.30. Εχεις κατσει ποτε σε ενα γραφειο 17 Αυγουστου (που ολοι ειναι στις παραλιες και στα μπαρακια) σε ενα γραφειο να περιμενεις ποτε θα καπνισει στον καθενα να παρει τηλεφωνο, να δεις την γλυκα ?
Η παραραταση της ληξης των συμμετοχων, εληγε σημερα στις 17.00 (και παλι ημουν εκει μεχρι τις 17.15') και αυτο διοτι ο χρονος για να τυπωθουν Road Book- νουμερα-αυτοκολλητα-καρτελακια, ωστε να ειναι ολα ετοιμα μεθαυριο στις 18.00 για τον Τεχνικο Ελεγχο, ειναι ηδη πολυ λιγος.Δεν υπάρχουν δυο χριστιανοί που να μπορούν περιμένουν και να απαντούν στα τηλέφωνα? Εστω να γίνει και μια προσωρινή εκτροπή κλήσης βρε αδερφέ? Ολα αυτά είναι μικρές λεπτομέρειες και δείχνουν αξιοπρέπεια...
πόσο κοστίζουν γαμώτο ολα αυτά?
Κοστιζουν, οτι ο οργανωτης για αλλη μια φορα θα 'Μπει μεσα' διοτι οι αγωνιζομενοι δεν τιμησαν τον αγωνα του.Εδω θα το πω το παραπονο μου βρε παιδια.
Οργανωθηκε ενας αγωνας φρεσκος σε καινουργια διαδρομη, με ονομα βαρυ σαν ιστορια (μεχρι και ταινια με τον Τζανετακο εχει γυριστει στην Ριτσωνα).
Ειναι διπλα στο σπιτι σας.
Το κοστος ειναι το ελαχιστο δυνατον.
Οταν ανακοινωθηκε ο αγωνας, ολοι μου ελεγαν οτι 'τετοιο αγωνα δεν τον χανω με τιποτα' !!!
Που εισαστε τωρα ???'el-em'
-
Οταν δεν κανετε σωστες παραθεσεις δεν μπορει να διαβασει κανεις τι γραφετε επισης.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΠωωωΠω!!! Γκρίνια γκρίνια γκρίνια...Και εσύ κύριε Οργανωτά...αντί να 'σκύψεις' το κεφάλι και να δεχτείς οτι εχουν δικιο ολοι οση εχουν παράπονα, πουλάς μαγκιά...Για να ικανοποιήσεις το 'Εγώ' σου και την μουτσούνα σου...
Mιλα καλυτερα για να σε καταλαβαινω.
Η διαδρομή ειναι αυτή...και ολοι την ξέρουμε...Αλλα το πρόβλημα ειναι το ολο πακετο ξεπέτας...Στον αέρα ολα...
Η' ξεπετα ' (οπως γραφεις) ειναι μονο στο μυαλο σου.
Εχουμε ηδη παει επτα φορες στην διαδρομη για να φροντισουμε και την τελευταια λεπτομερια.
Την προηγουμενη εβδομαδα με 40 βαθμους καυσoνα εβαφα με spray τα σημεια ΣΕΧ- Εκκινησης-Επιβραδυνσης-Flying και τερματισμου.
Πηγα στα Οινοφυτα και αγορασα το υλικο που επρεπε να βαλουμε μεσα στα Jersseys τα οποια τα φτιαξαμε με τον Γιαννη Τασιοπουλο στις 12.00 το βραδυ (ετσι επρεπε) της Δευτερας 13 08.12.
Δεν τολμισα να παω καπου διακοπες για να ειμαι απο πανω και να μην ξεφυγει τιποτα.Αναφερε μας σε παρακαλω ΕΝΑΝ οργανωτη που ενα μηνα πριν τον αγωνα του, εχει δημοσιευσει Road Book-Κανονισμο και φορμα συμμετοχης.
Κατα την προσφυλη σας οικογενειακη τακτικη, θελετε να μειωνετε και να υποβαθμιζετε την προσπαθεια του αλλου.
Προχωρατε προς αυτην την κατευθυνση.
Οι πορτες ανοιχτες και τα σκυλια δεμενα.Ακόμα και εσύ κύριε οργανωτά, το γνωρίζεις, αλλα με μαγκιά και απειλές προσπαθείς να κανεις τον καμπόσο και να δώσεις αξία στο τίποτα...Εχεις πιάσει τα κινητά και τα τηλέφωνα, με παρακάλια να γεμίσεις συμμετοχές...Μέχρι και τσάμπα παράβολα εχεις τάξει σε μερικούς, για να τους δελεάσεις...
Ενα ονοματακι θελω που του ταξαμε τζαμπα συμμετοχη. Αν δεν το εχεις... μουγκα στην στρουγκα !!! Ξερω και εγω να μιλαω ετσι για να καταλαβαινομαστε.
Δεν ειναι ομως ετσι..Αντί λοιπόν να εισαι σε επαφή-σε επικοινωνία και να προσπαθεις να φτιάξεις το ακατόρθωτο, εσύ απειλείς και συνεχίζεις τις κόντρες...Δεν θα σου δώσουμε λογαριασμό για το αν θα τρέξει η ομάδα ή οχι και για το αν θα παρευρεθούμε...θα το αποφασίσουμε μονοι μας...!
Το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα, είναι οτι ακόμα οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι Οργανωτές, δεν εχουν καταλάβει οτι η ποιότητα και η προσπάθεια ειναι αυτά που λείπουν....
Αν ησασταν παροντες σε αυτον τον αγωνα, θα βλεπατε την ποιοτητα και την προσπαθεια που δεν εχετε διακρινει ως τωρα.
'el-em'
Α.Ο.Θ.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Οταν δεν κανετε σωστες παραθεσεις δεν μπορει να διαβασει κανεις τι γραφετε επισης.Απολυτο δικιο !
Αλλα συγχωρατον τον δυστυχο , γιατι εκτος απο Τυραμολας για να προλαβει την ανυπαρξια μιας υποτιθεμενης που βαινει ολοταχως προς λουκετο , προσπαθει να κανει και τον εκπροσωπο τυπου εκτος απ'την Ομαε που την εθαψε με προηγουμενες φραπεδιες του !
Τα εχει παιγμενα ο φουκαρας , με τις απανωτες αποτυχιες του .Λιγο οικτο του ωφειλουμε ολοι ! Εγινε και παραπονιαρικο ρε παιδια ........................ηρεμιστε και ακουστε το παιδι =Εδω θα το πω το παραπονο μου βρε παιδια.
Οργανωθηκε ενας αγωνας φρεσκος σε καινουργια διαδρομη, με ονομα βαρυ σαν ιστορια (μεχρι και ταινια με τον Τζανετακο εχει γυριστει στην Ριτσωνα).
Ειναι διπλα στο σπιτι σας.
Το κοστος ειναι το ελαχιστο δυνατον.
Οταν ανακοινωθηκε ο αγωνας, ολοι μου ελεγαν οτι 'τετοιο αγωνα δεν τον χανω με τιποτα' !!!
Που εισαστε τωρα ???'el-em' (τον Μπαρκουλη θα εννοουσε η τον Γιωργιτση με το μινι, λεπτομερειες )
ΛουΜου η αξια σου καποτε θα αναγνωριστει .... keep walking
I
-
Οχι ρε παιδια απ'τον ΑΟΘ .... τον εκτελεσατε τον ΛουΜουδακο τωρα . Ειχε την ελπιδα οτι το φαγαμε το παραμυθι του , με τις ........................
Rally Sprint Ριτσωνας