-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
έλα πάρε το μοτέρ το Α6 εσύ,γιατί είναι ήδη 5 ,να το κάνουμε και ενα τεστ αύριο...
Να φέρω καλύτερα το σασμαν μου στο δικό σου;
πολυ θα ηθελα να υπηρχε split στην κορυφη του βουνου......!
ο νοων νοειτω
-
Ο χρήστης varni έγραψε:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΤΟΝΗ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΣΥΖΗΤΗΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΑ.Αυτό είναι εντελώς άστοχο, αν έχουν πρόβλημα για τις πράξεις της συγκεκριμένης λέσχης ας κάνουν αποχή από τους αγώνες της. Εκτός και αν με την ευκαιρία θέσουν γενικότερους στόχους όπως πχ το θέμα με την αναγνωρισμένη από ΓΓΑ ομοσπονδία.
-
Ο χρήστης grN έγραψε:
έλα πάρε το μοτέρ το Α6 εσύ,γιατί είναι ήδη 5 ,να το κάνουμε και ενα τεστ αύριο...
Να φέρω καλύτερα το σασμαν μου στο δικό σου;
πολυ θα ηθελα να υπηρχε split στην κορυφη του βουνου......!
ο νοων νοειτω
Τι σημαίνει φίλε μου στην περίπτωση η ‘διαίρεση’, η το να ‘μοιράσει’?.’ Σίγουρα κάποιος όρος είναι. Φώτισε με.
Α. -
Ο χρήστης varni έγραψε:
Δεν αφήνετε τη μανούρα παραμονές αγώνα, λέω εγώ, να συγκεντρωθούμε στα καθαρά αγωνιστικα θέματα;
ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΨΙΜΟΥΣ 'ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ' ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ SPRINT ΤΗΣ ΡΙΤΣΩΝΑΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΗΚΕ, ΑΠΟ ΤΑ 26 ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΗΡΕ 'ΟΚ'. ΑΙΤΙΑ : Η ΦΑΣΑ ΣΤΑ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ !!!!
'ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ, ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ' ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ .... Ή 'ΒΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο Κ.... ΜΑΣ, ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΘΕΛΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΜΑΣ'.
ΛΥΣΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΕΙΝΑΙ 10 Ή 12 cm.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΤΟΝΗ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΣΥΖΗΤΗΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΑ.
ΟΨΟΜΕΘΑ ...Εδω σε θελω καβουρα ...............
Γινεται ενας απ'τους τρεις αγωνες του μοναδικου ωραιου θεσμου που ειχαμε την χαρα να δουμε στο μαλλον ελεεινο φετινο προγραμμα αγωνων , και αρκετοι αγωνιζομενοι τον ειχαν συμπεριλαβει στο προγραμμα τους .....
Η ημερομηνια αλλαξε , και μπηκε στην χειροτερη που θα μπορουσε να σκεφτει νους . Η ειδικη διαδρομη επιλεχθει (και οι γνωμες διχαζοντε για την ορθοτητα της) απο εναν ανθρωπο που εμπιστευτηκαν οι υποτιθεμενοι μεταρυθμιστες της τραγικης ελπα και του αθληματος γενικοτερα , παρ'ολα αυτα υπηρξαν πληρωματα που δηλωσαν συμμετοχη ,θελοντας να κανουν το κεφι τους εστω και μεσα σε υψηλες θερμοκρασιες και την αναλογη ταλαιπωρια (μικρο το κακο ).
Οταν διαβαζουμε οτι στον τεχνικο ελεγχο κοπηκαν τα 25 πληρωματα απ'τα 26 , για λογους οχι απλως αστειους ,.......... δειχνοντας οτι , η γινεται σαμποταζ στην αρχη του σπορ για να τους παρουν με τις κλωτσιες οι αγωνιζομενοι ......η , κατι αλλο συμβαινει που μαλλον οι ιδιοι , θα θελουν να εξαφανιστουν και ψαχνουν τον τροπο .....................
Οσο για αποχες και αλλα τετοια ....... οταν βλεπεις το σκατο που ακομα δεν εχει καταλαβει αν εχει καμια σχεση με αυτο το σπορ επειδη εκανε μια βολτα με μια σαβουρα που νομιζει οτι ειναι αγωνιστικο , και **εχει αποψη και απαιτει ** απ'ολους να φροντισουν να μην του χαλασουν το ονειρο ....... δεν υπαρχει περιπτωση να γινει ποτε τιποτα απ'την βαση (αγωνιζομενοι 90%στοκαδουρα )και μονο αν μας προκυψει στο μελλον κατι ..... κατα λαθος σε αρχη να περιμενουμε !
Το αθλημα αυτο εχει τελειωσει πριν μερικα χρονια , που υπηρχαν και πεντε δεκαρες και το κραταγαν με οξυγονο με το ζορι (οι μαζοχες οδηγοι ),αναμεσα στις απανωτες μ@λ@κιες της εξουσιας του !
-
Ο χρήστης varni έγραψε:
Δεν αφήνετε τη μανούρα παραμονές αγώνα, λέω εγώ, να συγκεντρωθούμε στα καθαρά αγωνιστικα θέματα;
ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΨΙΜΟΥΣ 'ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ' ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ SPRINT ΤΗΣ ΡΙΤΣΩΝΑΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΗΚΕ, ΑΠΟ ΤΑ 26 ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΗΡΕ 'ΟΚ'. ΑΙΤΙΑ : Η ΦΑΣΑ ΣΤΑ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ !!!!
'ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ, ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ' ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ .... Ή 'ΒΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο Κ.... ΜΑΣ, ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΘΕΛΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΜΑΣ'.
ΛΥΣΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΕΙΝΑΙ 10 Ή 12 cm.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΤΟΝΗ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΣΥΖΗΤΗΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΑ.
ΟΨΟΜΕΘΑ ...Τώρα αυτό αληθεύει, ή είναι πλάκα για να χαλαρώσει το κλίμα εδώ μέσα??
Ελπίζω να είναι το 2ο...
-
Επειδη για την θλιβερη συζητηση δεν θελω να γραψω κατι θα αναφερθω στις φασες και στα λοιπα που αφησαν πολλους αγωνιζομενους χωρις οκ στον ΤΕ εστω και προσωρινα αγχωνοντας τους με ανοησιες!Αν θελει ο mod ας το παει στα τεχνικα θεματα.Το εγραψα στο φορουμ του ΣΟΑΑ τα γραφω και εδω.
Αυτο με την φάσα είναι μεγαλη βλακεία.
10cm σε ενα μπαρμπριζ νεου αυτοκινητου που εχουν τεραστια παρμπριζ,εχουν μεγαλη κλίση, και δεν ειναι απολυτα ισια στην πάνω πλευρα, στην ακρη θα ειναι 10 εκατοστα και στην μεση του μπαρμπριζ πολυ λιγοτερο.
Με το κάθισμα στο πάτωμα και χωρίς σκιάδιο αφου λογο ρολμπαρ δεν μπαινει, το λιγοτερο που θα συμβει ειναι να οδηγαμε σαν τον βατανεν στο παικ σπικς με το χερι ορθιο!!!Εχω βαλει 20 εκατοστα ελαφρως σκουρα φιμε μεμβρανη απο την μεσα μερια του μπαρμπριζ για φασα και παλι τυφλωνομαι απο τον ηλιο!
Οσο αφορα την αναγραφη της ομαδας αιματος ειναι το ιδιο βλακεια αφου οπως πολυ σωστα εγραψε καπου ο Πλεσσας οτι ποτε σε επειγον περιστατικο οι γιατροι δεν λαμβανουν υποψιν αυτοκολητα,χαρτια,ουτε καν συγγενεις.Αν υπαρχει χρονος κανουν διασταυρωση αιματος και αν δεν υπαρχει χρονος βαζουν σε ολους αιμα ομαδας αιματος 0 χωρις προβλημα!
Τελος αυτο με τα ονοματα και την γραφη ελβετικα πιστευω ειναι σωστο γιατι ο καθενας εγραφε ελληνικα,ξενα,μεγαλα,μικρα κτλ.
Πολλες φορες εχουμε δει ονομα συνοδηγου σε χαρτι με μαρκαδορο γραμενο,και πολλες φορες διαβαζοντας λαθος οι διοργανωτες, προφερουν με λαθος τόνο τα επίθετα οδηγου-συνοδηγου!!
Οποτε κατα την γνωμη μου καλυτερα ολα αυτα πρεπει να τα παρουν πισω,να τα μελετησουν και τα ξαναλεμε. -
Ο χρήστης poseidon έγραψε:
Επειδη για την θλιβερη συζητηση δεν θελω να γραψω κατι θα αναφερθω στις φασες και στα λοιπα που αφησαν πολλους αγωνιζομενους χωρις οκ στον ΤΕ εστω και προσωρινα αγχωνοντας τους με ανοησιες!Προφανώς δεν ήταν αστείο...
Και τελικά τι έγινε, άρχισαν να ξεκολλάνε τις φάσες????
-
Εγώ τι δικιά μου, 11 χρόνια που τρέχω, δεν την έχω μετρήσει ποτέ, αν και αποκλείεται να είναι μόνο 10 cm.
(Για τη φάσα λέω ε...?)
-
Ο χρήστης hyperion έγραψε:
Εγώ τι δικιά μου, 11 χρόνια που τρέχω, δεν την έχω μετρήσει ποτέ, αν και αποκλείεται να είναι μόνο 10 cm.(Για τη φάσα λέω ε...?)
...καλά θα κάνεις να τη μετρήσεις (τη φάσα), γιατί θα πας σε κανά αγώνα και θα σε βάλουν να τη ... διπλώσεις! (τη φάσα πάντα)
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
Εγώ τι δικιά μου, 11 χρόνια που τρέχω, δεν την έχω μετρήσει ποτέ, αν και αποκλείεται να είναι μόνο 10 cm.
(Για τη φάσα λέω ε...?)
...καλά θα κάνεις να τη μετρήσεις (τη φάσα), γιατί θα πας σε κανά αγώνα και θα σε βάλουν να τη ... διπλώσεις! (τη φάσα πάντα)
Άμα δεν το ρίξουμε στο καλαμπούρι, θα φρικάρουμε με αυτά που ακούμε.
Άσε και μόνο που σκέφτομαι πώς ξεκολλάει ένα αυτοκόλλητο μετά από 11 χρόνια (ενόψει ΔΕΘ)....
-
Ο χρήστης hyperion έγραψε:
...Άσε και μόνο που σκέφτομαι πώς ξεκολλάει ένα αυτοκόλλητο μετά από 11 χρόνια (ενόψει ΔΕΘ)....Γάμα τα με μεγάλα γράμματα (γραμματοσειρά ελεύθερη)...
...πιο εύκολα αλλάζεις παρμπρίζ! -
.....
10cm σε ενα μπαρμπριζ νεου αυτοκινητου που εχουν τεραστια παρμπριζ,εχουν μεγαλη κλίση, και δεν ειναι απολυτα ισια στην πάνω πλευρα, στην ακρη θα ειναι 10 εκατοστα και στην μεση του μπαρμπριζ πολυ λιγοτερο.
Με το κάθισμα στο πάτωμα και χωρίς σκιάδιο αφου λογο ρολμπαρ δεν μπαινει, το λιγοτερο που θα συμβει ειναι να οδηγαμε σαν τον βατανεν στο παικ σπικς με το χερι ορθιο!!!Εχω βαλει 20 εκατοστα ελαφρως σκουρα φιμε μεμβρανη απο την μεσα μερια του μπαρμπριζ για φασα και παλι τυφλωνομαι απο τον ήλιο!
....Ακριβώς, μόνο αντηλιά και τον ουρανό με τα άστρα θα βλέπει καλύτερα το πλήρωμα με αποτέλεσμα μάλλον λιγότερη ασφάλεια.
Με τα καθίσματα στο πάτωμα και τις κλίσεις που έχουν τα σύγχρονα παρμπρίζ τα 10 εκ είναι ελάχιστα.
-
Επειδη για την θλιβερη συζητηση δεν θελω να γραψω κατι θα αναφερθω στις φασες και στα λοιπα που αφησαν πολλους αγωνιζομενους χωρις οκ στον ΤΕ εστω και προσωρινα αγχωνοντας τους με ανοησιες!Αν θελει ο mod ας το παει στα τεχνικα θεματα.Το εγραψα στο φορουμ του ΣΟΑΑ τα γραφω και εδω.
Αυτο με την φάσα είναι μεγαλη βλακεία.
Με το κάθισμα στο πάτωμα και χωρίς σκιάδιο αφου λογο ρολμπαρ δεν μπαινει, το λιγοτερο που θα συμβει ειναι να οδηγαμε σαν τον βατανεν στο παικ σπικς με το χερι ορθιο!!!Εχω βαλει 20 εκατοστα ελαφρως σκουρα φιμε μεμβρανη απο την μεσα μερια του μπαρμπριζ για φασα και παλι τυφλωνομαι απο τον ηλιο!Ποσειδωνα, εδω εισαι λαθος.
Τα 10 εκ πρεπει να ειναι στην μεση της φασας. Λογικο ειναι στα πλαγια να ειναι λιγο πιο φαρδυα για να φαινεται και ωραια. Απο εκει και περα, το ημιδιαφανες σκιαδιο ειναι ελευθερο να καλυψεις και ολο σου το παρμπριζ αν θελεις. Αλλο εγχρωμη φασα και αλλο ημιδιαφανες σκιαδιο.
Μην δραματοποιουμε καταστασεις σε παρακαλω.Οσο αφορα την αναγραφη της ομαδας αιματος ειναι το ιδιο βλακεια αφου οπως πολυ σωστα εγραψε καπου ο Πλεσσας οτι ποτε σε επειγον περιστατικο οι γιατροι δεν λαμβανουν υποψιν αυτοκολητα,χαρτια,ουτε καν συγγενεις.Αν υπαρχει χρονος κανουν διασταυρωση αιματος και αν δεν υπαρχει χρονος βαζουν σε ολους αιμα ομαδας αιματος 0 χωρις προβλημα!
Τελος αυτο με τα ονοματα και την γραφη ελβετικα πιστευω ειναι σωστο γιατι ο καθενας εγραφε ελληνικα,ξενα,μεγαλα,μικρα κτλ.
Πολλες φορες εχουμε δει ονομα συνοδηγου σε χαρτι με μαρκαδορο γραμενο,και πολλες φορες διαβαζοντας λαθος οι διοργανωτες, προφερουν με λαθος τόνο τα επίθετα οδηγου-συνοδηγου!!
Οποτε κατα την γνωμη μου καλυτερα ολα αυτα πρεπει να τα παρουν πισω,να τα μελετησουν και τα ξαναλεμε. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
...Πολλες φορες εχουμε δει ονομα συνοδηγου σε χαρτι με μαρκαδορο γραμενο,και πολλες φορες διαβαζοντας λαθος οι διοργανωτες, προφερουν με λαθος τόνο τα επίθετα οδηγου-συνοδηγου!!
και οι εκφωνητες των εκκινησεων επισης!!!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Ποσειδωνα, εδω εισαι λαθος.
Τα 10 εκ πρεπει να ειναι στην μεση της φασας. Λογικο ειναι στα πλαγια να ειναι λιγο πιο φαρδυα για να φαινεται και ωραια. Απο εκει και περα, το ημιδιαφανες σκιαδιο ειναι ελευθερο να καλυψεις και ολο σου το παρμπριζ αν θελεις. Αλλο εγχρωμη φασα και αλλο ημιδιαφανες σκιαδιο.
Μην δραματοποιουμε καταστασεις σε παρακαλω.Οκ δεν το γνωριζα αυτο που λες, κανενα προβλημα τοτε για μενα...αρκεί να το γνωρίζουν και οι ΤΕ αυτο που μου λες!
Δεν λεει καπου οτι επιτρεπεται φασα απο διαφανο φιμε υλικο οποιουδηποτε μεγεθους απο μεσα η απο εξω!
Στο περσινο σπριντ δωδωνης με εβαλαν και ξεκολησα ενα τεραστιο πανακριβο αυτοκολητο χορηγου που καλυπτε ολο το πισω παρπριζ,ηταν ομως διατρητο καινουργιας τεχνολογιας με τρυπουλες απο αυτα που βλεπεις μεσα απο αυτο και απο εξω και απο μεσα!Ο χορηγος με πιεζε να το ξανακολησουμε μετα τον τεχνικο ελεγχο αφου ειχε βαλει και σε αλλο αμαξι που δεν το ειδαν οι ΤΕ και δεν το ξεκολησαν!!Εγω φοβουμενος οτι θα μπλεξω με τους ΤΕ αρνηθηκα και χαλασαμε τις καρδιες μας!!
Σε αλλους ξεκολησαν ακομα και απλα γραμματα αυτοκολητα μιας γραμμης απο το πισω παρπριζ με την δικαιολογια οτι στα τζαμια δεν πρεπει να υπαρχει τιποτα κολημενο!
Οποτε αν ειναι να ασχοληθουμε με κατι τοσο ανουσιο τουλαχιστον να υπαρχουν σαφεις κανονισμοι τελοιοποιημενοι γνωστοι απο ολους τους ΤΕ και τους αγωνιζομενους για να μην εχουμε συνεχως παρατραγουδα! -
Eρώτηση για τους θεατές:
Βλέπω οτι το πρώτο αυτοκίνητο πάει στο ΣΕΧ 1 στις 09:00 , άρα είναι και αυτή η επίσημη ώρα έναρξης του αγώνα;
Δηλαδη τι ώρα θα κλέισει ο δρόμος; Υπάρχει τουλάχιστον κάποια ενδιάμεση πρόσβαση; -
Ποσειδωνα, εδω εισαι λαθος.
Μην δραματοποιουμε καταστασεις σε παρακαλω.Οκ δεν το γνωριζα αυτο που λες, κανενα προβλημα τοτε για μενα...αρκεί να το γνωρίζουν και οι ΤΕ αυτο που μου λες!
Δεν λεει καπου οτι επιτρεπεται φασα απο διαφανο φιμε υλικο οποιουδηποτε μεγεθους απο μεσα η απο εξω!
Στο περσινο σπριντ δωδωνης με εβαλαν και ξεκολησα ενα τεραστιο πανακριβο αυτοκολητο χορηγου που καλυπτε ολο το πισω παρπριζ,ηταν ομως διατρητο καινουργιας τεχνολογιας με τρυπουλες απο αυτα που βλεπεις μεσα απο αυτο και απο εξω και απο μεσα!Ο χορηγος με πιεζε να το ξανακολησουμε μετα τον τεχνικο ελεγχο αφου ειχε βαλει και σε αλλο αμαξι που δεν το ειδαν οι ΤΕ και δεν το ξεκολησαν!!Εγω φοβουμενος οτι θα μπλεξω με τους ΤΕ αρνηθηκα και χαλασαμε τις καρδιες μας!!
Σε αλλους ξεκολησαν ακομα και απλα γραμματα αυτοκολητα μιας γραμμης απο το πισω παρπριζ με την δικαιολογια οτι στα τζαμια δεν πρεπει να υπαρχει τιποτα κολημενο!
Οποτε αν ειναι να ασχοληθουμε με κατι τοσο ανουσιο τουλαχιστον να υπαρχουν σαφεις κανονισμοι τελοιοποιημενοι γνωστοι απο ολους τους ΤΕ και τους αγωνιζομενους για να μην εχουμε συνεχως παρατραγουδα!Το διατρητο αυτοκολλητο του πισω παρμπριζ που περιγραφεις, το γνωριζω και καλα εκαναν και σε εβαλαν να το ξηλωσεις, διοτι στα τζαμια απαγορευονται οι διαφημισεις, εκτος απο τις δυο φασες των 10 εκ εμπρος και 8 εκ πισω.
Πιο πανω μιλησα για φημε υλικο που σκοπο εχει να προστατευσει τα ματια σου απο τον ηλιο και οχι να προβαλει καποιον χορηγο.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης gonakinen έγραψε:
Eρώτηση για τους θεατές:
Βλέπω οτι το πρώτο αυτοκίνητο πάει στο ΣΕΧ 1 στις 09:00 , άρα είναι και αυτή η επίσημη ώρα έναρξης του αγώνα;
Δηλαδη τι ώρα θα κλέισει ο δρόμος; Υπάρχει τουλάχιστον κάποια ενδιάμεση πρόσβαση;Ο δρομος θα κλεισει στις 07.30'
Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Eρώτηση για τους θεατές:
Δηλαδη τι ώρα θα κλέισει ο δρόμος; Υπάρχει τουλάχιστον κάποια ενδιάμεση πρόσβαση;Ο δρομος θα κλεισει στις 07.30'
Φιλικα,
'el-em'
Eyxαριστώ, καλο αγώνα.
Γνωρίζει κανείς καμμιά ενδιάμεση πρόσβαση;
-
Ο χρήστης gonakinen έγραψε:
Eρώτηση για τους θεατές:
Φιλικα,
'el-em'
Eyxαριστώ, καλο αγώνα.
Γνωρίζει κανείς καμμιά ενδιάμεση πρόσβαση;
Ευχαριστουμε για τις ευχες.
Προσβαση σε δρομο που ξεκιναει στην μια μερια του βουνου και καταληγει στην αλλη, μαλλον δυσκολο να υπαρχει.
Η πιο καλη επιλογη, ειναι να παει καποιος στον τερματισμο και να περπατησει αναποδα μεχρι την Κ1 της αναβασης, οπου εχει καλο σημειο για παρακολουθηση.Φιλικα,
'el-em'
Rally Sprint Ριτσωνας