-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Από ότι έμαθα ο Τάκης Καϊτατζής δε θα τρέξει, προφανώς περίμενε περισσότερο ανταγωνισμό στην κατηγορία του που τελικά δεν εμφανίστηκε ποτέ.
Λυπάμαι, διότι ο Τάκης κληρονόμησε το αγωνιστικό του πνεύμα. Και ο αγωνιζόμενος συναγωνίζεστε κατά πρώτο τον εαυτό του. θα χάσουν οι θεατές το θέαμα ουσίας, και εκείνος την προώθηση του επαγγέλματος του.
Τάκη φιλέ μου, μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείς?.
Φιλικά -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Το δεύτερο. Άστοχα ενώ έπρεπε να ακολουθήσω άλλη διαδικασία, έγραψα μια λέξη δηκτική μεν, όσο και υποτιμητική, μα έδειχνε ιδιότητα και όχι υβριστικού χαρακτήρα. Έτσι και χωρίς να με καλέσουν για να απολογηθώ, με τιμώρησαν αφαιρώντας μου δυο ιδιότητες, που επί 40+ χρόνια υπηρέτησα επιτυχώς. Και το τρελό!!!!!.... πριν τρις μέρες τότε, μου είχαν δώσει ‘φρέσκες’ της διαπιστεύσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............... και δεν μου το ανακοίνωσαν, το έμαθα από το φιλόξενο 4tforum………..
Διέγραψαν με μια μονοκονδυλιά 40+ χρόνια εμπλοκή και γνώση, κάνοντας εγώ/? «λάθος» εκτελώντας διαταγή της γραμματείας……. Αναίμακτα, και χωρίς καμιά καθυστέρηση!. Και δεν φτάνει ο εξοστρακισμός μου ένα χρόνο?. Και είναι δυνατόν να έχει γίνει reset στο μυαλό και στης γνώσεις μου και να μην το κατάλαβα!!!!!!......
Of topic μα κόσμια διατυπωμένο!……
Α.Σε θεωρω θρασυτατο να παραπονιεσαι που ΜΟΝΟΝ εχασες το πτυχιο του κριτου και του τεχνικου εφορου, μετα απο αυτο που εκανες στο Ακροπολις του 2011.
Μην το συνεχισεις γιατι θα εκτεθεις.'el-em'
-
-
ο αγωιζομενος τον εαυτο του συναγωνιζετε?...καινουργιο πάλι και αυτο...
άμα τρέχαμε μόνοι μας,θα ήμασταν slow motion...
αφού όσο αργα και να πηγαίναμε θα κερδίζαμε...και σιγουρα ο θεατης δεν θελει κατι τετοιο. -
Ποιος θεατης;
Θα εχει και θεατες ας πουμε στην Ριτσωνα; -
παγκοσμίως μιλάμε τώρα...
χαχα -
Ερώτηση: Τα αυτοκίνητα θα ξεκινάνε ανά δυο ή ανά ένα λεπτό;
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Το δεύτερο. Άστοχα ενώ έπρεπε να ακολουθήσω άλλη διαδικασία, έγραψα μια λέξη δηκτική μεν, όσο και υποτιμητική, μα έδειχνε ιδιότητα και όχι υβριστικού χαρακτήρα. Έτσι και χωρίς να με καλέσουν για να απολογηθώ, με τιμώρησαν αφαιρώντας μου δυο ιδιότητες, που επί 40+ χρόνια υπηρέτησα επιτυχώς. Και το τρελό!!!!!.... πριν τρις μέρες τότε, μου είχαν δώσει ‘φρέσκες’ της διαπιστεύσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............... και δεν μου το ανακοίνωσαν, το έμαθα από το φιλόξενο 4tforum………..
Διέγραψαν με μια μονοκονδυλιά 40+ χρόνια εμπλοκή και γνώση, κάνοντας εγώ/? «λάθος» εκτελώντας διαταγή της γραμματείας……. Αναίμακτα, και χωρίς καμιά καθυστέρηση!. Και δεν φτάνει ο εξοστρακισμός μου ένα χρόνο?. Και είναι δυνατόν να έχει γίνει reset στο μυαλό και στης γνώσεις μου και να μην το κατάλαβα!!!!!!......
Of topic μα κόσμια διατυπωμένο!……
Α.Σε θεωρω θρασυτατο να παραπονιεσαι που ΜΟΝΟΝ εχασες το πτυχιο του κριτου και του τεχνικου εφορου, μετα απο αυτο που εκανες στο Ακροπολις του 2011.
Μην το συνεχισεις γιατι θα εκτεθεις.'el-em'
Θα προσπεράσω χαρακτηρισμό σου, και θα σε παρακαλέσω να ξαναδιαβάσεις τα τελευταία που έγραψα. Σίγουρα μετά από αυτό που μου έκαναν, (δεν σχολιάζω άλλο τώρα), δεν έμενε από το να με οδηγήσουν στο γουδί για εκτέλεση, μα την γλίτωσα διότι δεν επιβάλετε η ποινή αυτή πλέον στην Ευρώπη. Σίγουρα δεν θα το ήθελες.
Μα ξανά διάβασε, και ενέργησε πλέον ανθρωπιστικά, και με αντίθετη φορά από την πρώτη.
Καλό αγώνα να έχετε.
Α. -
Ο χρήστης TOMMI03 έγραψε:
Ερώτηση: Τα αυτοκίνητα θα ξεκινάνε ανά δυο ή ανά ένα λεπτό;θα αποφασισουν οι Αγωνοδικες την Κυριακη το πρωι, αλλα μαλλον για διλεπτο πηγαινει.
Φιλικα,
'el-em'
-
πόσα αυτοκίνητα πέρασαν τεχνικό έλεγχο;
-
Εσεις κύριοι, έμπειροι και γηραιότεροι, που ξεκατινάζεστε σαν 12χρονα μεσα σε ένα forum για το ποιος τον εχει μεγαλύτερο και απαντάτε στον moderator με απαντησούλες του τύπου ''αυτός άρχισε...'' κουνήστε λίγο το κεφάλι σας , και αν ακούστε κάτι να κουνιέται εκεί μέσα βάλτε το να δουλέψει για τις επόμενες γενιές αγωνιζόμενων.
Μεγάλωσα με την κ@υλα να τρέξω, έχω κάνει το σκ@το μου παξημάδι τα τελευταία 3 χρόνια ετοιμάζοντας αυτοκίνητο και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν καρεκλοκένταυρο-εμπειρογνωμονα-επαγγελματία-πρώην πρωταθλητη κλπ να μου καταστρέψει το όνειρο.
Γιατί έτσι όπως το πάτε, όλοι εσείς οι...έμπειροι όταν θα έρθει η ώρα να τρέξω , εγώ και πολλοί άλλοι όμοιοι μου , θα έχετε καταφέρει να μην υπάρχουν αγώνες...
Φιλικά,
Σπύρος
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
ο αγωιζομενος τον εαυτο του συναγωνιζετε?...καινουργιο πάλι και αυτο...άμα τρέχαμε μόνοι μας,θα ήμασταν slow motion...
αφού όσο αργα και να πηγαίναμε θα κερδίζαμε...και σιγουρα ο θεατης δεν θελει κατι τετοιο.
Και σίγουρα πολύ παλιό και τσεκαρισμένο στο πέρασμα του χρόνου.
Slow motion, ένας αθλητής δεν πάει ούτε στην προπόνηση.
Ανάθεμα εάν άλτης με ρεκόρ 2,10m, προπονείτο στα 2 μέτρα,….. στα 2,15 προπονείτε.
Και δεν κάνεις κέφι όταν τρέχεις και σου’ κάθετε’ μια στροφή?. Εγώ τρελαίνoμε που υπερέβαλα εαυτό.
Και κοιτώντας της καταστάσεις στον τερματισμό και ενόσω είσαι σημαντικά πρώτος, λες στους θεατές αρκετά σα έδωσα?. Μα τσίγκο δίνουν όχι λεφτά σε επαγγελματίες, που νομίζω ότι δεν είσαι. Τσίγκο με τιμή και όχι οικονομική άξια, να την πάρεις και να την εκποιήσεις.
Πάντως παρακολουθώντας τον Τάκη, διαπίστωσα ότι η οικογενειακή του κουλτούρα επαναλαμβάνετε!. Του αρέσει να ξεσηκώνει τους θεατές, και αυτό εκτιμάτε από αυτούς….. είναι ‘χερας’!. Εάν δεν πάει την Κυριακή θα μας λήψη.
Φιλικά
Α. -
Ο χρήστης PyrgiotisRS έγραψε:
:offtopicviii: Εσεις κύριοι, έμπειροι και γηραιότεροι, που ξεκατινάζεστε σαν 12χρονα μεσα σε ένα forum για το ποιος τον εχει μεγαλύτερο και απαντάτε στον moderator με απαντησούλες του τύπου ''αυτός άρχισε...'' κουνήστε λίγο το κεφάλι σας , και αν ακούστε κάτι να κουνιέται εκεί μέσα βάλτε το να δουλέψει για τις επόμενες γενιές αγωνιζόμενων.Μεγάλωσα με την κ@υλα να τρέξω, έχω κάνει το σκ@το μου παξημάδι τα τελευταία 3 χρόνια ετοιμάζοντας αυτοκίνητο και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν καρεκλοκένταυρο-εμπειρογνωμονα-επαγγελματία-πρώην πρωταθλητη κλπ να μου καταστρέψει το όνειρο.
Γιατί έτσι όπως το πάτε, όλοι εσείς οι...έμπειροι όταν θα έρθει η ώρα να τρέξω , εγώ και πολλοί άλλοι όμοιοι μου , θα έχετε καταφέρει να μην υπάρχουν αγώνες...
Φιλικά,
Σπύρος
+1000
A. -
Ο χρήστης PyrgiotisRS έγραψε:
:offtopicviii: Εσεις κύριοι, έμπειροι και γηραιότεροι, που ξεκατινάζεστε σαν 12χρονα μεσα σε ένα forum για το ποιος τον εχει μεγαλύτερο και απαντάτε στον moderator με απαντησούλες του τύπου ''αυτός άρχισε...'' κουνήστε λίγο το κεφάλι σας , και αν ακούστε κάτι να κουνιέται εκεί μέσα βάλτε το να δουλέψει για τις επόμενες γενιές αγωνιζόμενων.Μεγάλωσα με την κ@υλα να τρέξω, έχω κάνει το σκ@το μου παξημάδι τα τελευταία 3 χρόνια ετοιμάζοντας αυτοκίνητο και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν καρεκλοκένταυρο-εμπειρογνωμονα-επαγγελματία-πρώην πρωταθλητη κλπ να μου καταστρέψει το όνειρο.
Φιλικά,
Σπύρος
δεν τρέχεις ήδη με ένα φιεστα;
-
δεν τρέχεις ήδη με ένα φιεστα;
Πρός το παρόν Regularity Δημήτρη, το ''καλό'' Fiesta είναι under construction...
-
Δεν αφήνετε τη μανούρα παραμονές αγώνα, λέω εγώ, να συγκεντρωθούμε στα καθαρά αγωνιστικα θέματα;
-
έλα πάρε το μοτέρ το Α6 εσύ,γιατί είναι ήδη 5 ,να το κάνουμε και ενα τεστ αύριο...
-
έλα πάρε το μοτέρ το Α6 εσύ,γιατί είναι ήδη 5 ,να το κάνουμε και ενα τεστ αύριο...Να φέρω καλύτερα το σασμαν μου στο δικό σου;
-
ναι,και τα προβολακια θα χρειαστουμε...
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Δεν αφήνετε τη μανούρα παραμονές αγώνα, λέω εγώ, να συγκεντρωθούμε στα καθαρά αγωνιστικα θέματα;ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΨΙΜΟΥΣ 'ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ' ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ SPRINT ΤΗΣ ΡΙΤΣΩΝΑΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΗΚΕ, ΑΠΟ ΤΑ 26 ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΗΡΕ 'ΟΚ'. ΑΙΤΙΑ : Η ΦΑΣΑ ΣΤΑ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ !!!!
'ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ, ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ' ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ .... Ή 'ΒΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο Κ.... ΜΑΣ, ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΘΕΛΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΜΑΣ'.
ΛΥΣΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΕΙΝΑΙ 10 Ή 12 cm.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΤΟΝΗ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΣΥΖΗΤΗΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΑ.
ΟΨΟΜΕΘΑ ...
Rally Sprint Ριτσωνας