-
Ολα πλεον ειναι ετοιμα για το Rally Sprint Ριτσωνας, που θα διοργανωσει το Αγωνιστικο Τμημα της ΕΛΠΑ στις 26 Αυγουστου.
Ηδη στην ιστοεσελιδα της ΟΜΑΕ, εχει αναρτηθει τοσο ο Συμπληρωματικος κανονισμος του αγωνα, οσο και το Road Book και η δηλωση συμμετοχης.
Οσοι πιστοι προσελθετε και θα ανταμοιφθειτε με εναν ολοκαινουργιο και αρτια οργανωμενο αγωνα, διπλα στο σπιτι σας.Φιλικα,
'el-em'
-
Ολα πλεον ειναι ετοιμα για το Rally Sprint Ριτσωνας, που θα διοργανωσει το Αγωνιστικο Τμημα της ΕΛΠΑ στις 26 Αυγουστου.
Ηδη στην ιστοεσελιδα της ΟΜΑΕ, εχει αναρτηθει τοσο ο Συμπληρωματικος κανονισμος του αγωνα, οσο και το Road Book και η δηλωση συμμετοχης.
Οσοι πιστοι προσελθετε και θα ανταμοιφθειτε με εναν ολοκαινουργιο και αρτια οργανωμενο αγωνα, διπλα στο σπιτι σας.Φιλικα,
'el-em'
-
'el-em'
-
Λώρη, αυτά που λέγαμε για αθλοθέτηση ξεχωριστών κυπέλων για τα Ν να υποθέσω ότι πήγαν περίπατο;
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Λώρη, αυτά που λέγαμε για αθλοθέτηση ξεχωριστών κυπέλων για τα Ν να υποθέσω ότι πήγαν περίπατο;Σπυρο τα γραφει ο συμπληρωματικος κανονισμος
-
edit: χθες το εγραφε, σημερα δεν ανοιγει το αρχειο
-
Εκτ'ός κι αν μου διαφεύγει κάτι, ο συμπληρωματικός κανονισμός από το site της ΟΜΑΕ, δεν αναφέρει τίποτα σχετικό.....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Εκτ'ός κι αν μου διαφεύγει κάτι, ο συμπληρωματικός κανονισμός από το site της ΟΜΑΕ, δεν αναφέρει τίποτα σχετικό.....Ανοιξα παλι τον συμπληρωματικο κανονισμο που ειμαι σιγουρος πως αλλαξε σε σχεση με χθες.
Χθες εγραφε οτι θα απονεμηθουν κυπελλα στις κατηγοριες Ν1 Ν2 Ν3. -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Εκτ'ός κι αν μου διαφεύγει κάτι, ο συμπληρωματικός κανονισμός από το site της ΟΜΑΕ, δεν αναφέρει τίποτα σχετικό.....
Ανοιξα παλι τον συμπληρωματικο κανονισμο που ειμαι σιγουρος πως αλλαξε σε σχεση με χθες.
Χθες εγραφε οτι θα απονεμηθουν κυπελλα στις κατηγοριες Ν1 Ν2 Ν3.Θα το δω αυτο που αναφερετε, αλλα σιγουρα θα απονεμηθουν κυπελλα στις Ν1-Ν2-Ν3 οπως ειχαμε δεσμευθει.
Φιλικα,
'el-em'
Κατι ανεξηγητο εγινε κατα την διαρκεια της αναρτησης του κανονισμου και απο το 16.4 παει απ ευθειας στο 16.6. Οπως θα δειτε ομως φαινεται αχνα η κορυφη του 16.5.
Απο Δευτερα θα φροντισω να διορθωθει.
Παντως ισχυει κανονικα αυτο που εγραψα πιο πανω.Φιλικα,
'el-em'
-
OK!!!
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
OK!!!Διορθωθηκε ο κανονισμος.
Συγνωμη για το λαθος αλλα εγινε πανω στην σελιδοποιηση.
Ευχαριστουμε για την ειδοποιηση.Φιλικα,
'el-em'
-
Να επισημανω, για τους συμμετεχοντες με Ιστορικα αυτοκινητα, οτι μολις εχθες βγηκε η εγκυκλιος Νο 18 που προβλεπει την παραταση της μη υποχρεωτικης χρησης του Hans μεχρι το τελος του χρονου.
Η Εγκυκλιος εχει επισυναφθει στον κανονισμο του αγωνα σαν αρθρο με νουμερο 18.Φιλικα,
'el-em'
-
Kαποιοι δηλωσαν συμμετοχη με φαξ , παιρνει τηλεφωνο να δει αν τις ελαβαν ....... αλλα μαλλον εχουν συνδεσει τον αγωνα και τους αγωνιζομενους με τα ......... τους εκει πανω , και θα τους θυμηθουν τον Σεπτεμβρη που θα σφηξουν οι ....... τσεπες
-
Οι συμμετοχες 'ανοιγουν' την 1η Αυγουστου.
Ετσι, θεωρω αστοχα τα παραπονα σας.Φιλικα,
'el-em'
-
Eχεις δικιο κυριε οργανωτα .....
Ειδες θρασος μερικοι οδηγοι , να θελουν να πανε και διακοπες απο τωρα , και να νομιζουν οτι θα ειναι συνεπεις αν παρουν τηλεφωνο εξακριβωσης .....
Αντε ρε καλαμπουρια .............. -
Λώρη καλησπέρα,
έχω στείλει από το πρωί τη δήλωση συμμετοχής με fax και προσπαθώ συνέχεια να επιβεβαιώσω τη λήψη της, τηλεφωνικώς αλλά δυστυχώς δεν απαντά κανένας στο τηλ.
Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος επιβεβαίωσης γιατί θα φύγουμε για ολιγοήμερες διακοπές σε μέρος χωρίς δίκτυο.
Μην έχουμε και το άγχος αυτό.....
Η δήλωση συμμετοχής αφορά το πλήρωμα (Χιονίδης - Παναγιωταράς)
Σ' ευχαριστώ.Άκης Παναγιωταράς.
-
Ο χρήστης AKIS-CRD έγραψε:
Λώρη καλησπέρα,
έχω στείλει από το πρωί τη δήλωση συμμετοχής με fax και προσπαθώ συνέχεια να επιβεβαιώσω τη λήψη της, τηλεφωνικώς αλλά δυστυχώς δεν απαντά κανένας στο τηλ.
Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος επιβεβαίωσης γιατί θα φύγουμε για ολιγοήμερες διακοπές σε μέρος χωρίς δίκτυο.
Μην έχουμε και το άγχος αυτό.....
Η δήλωση συμμετοχής αφορά το πλήρωμα (Χιονίδης - Παναγιωταράς)
Σ' ευχαριστώ.Άκης Παναγιωταράς.
Αγαπητε Ακη,
Μην ανησυχεις και θα το επιβεβαιωσω εγω την Δευτερα.
Αν θες στειλε μου με sms το τηλέφωνο σου στο 6934 590504 για να το εχω, γιατι και εγω φευγω αυριο για λιγες ημερες.Φιλικα,
'el-em'
-
Και ένα βιντεάκι από τη διαδρομή του αγώνα για τους φίλους που ίσως είναι από πιο μακριά και δεν τη γνωρίζουν....
-
Eυτυχως που εβαλες το βιντεο Sp0+ , και θα μπορεσουν να αποτυπωσουν τα απειρες στροφες οι συναθλητες σου ...... γιατι πως να το κανουμε βρε φιλε , και τα καλυτερα γραπτα , εδω χολαινουν , μπερδευεσαι απ'το στροφομανι ......
Τυφλα ν'αχει η Κορσικη .....
-
Αντρική διαδρομή....
Στο πρώτο κομμάτι σε κάθε ''ασε'' μετρας πολλά δευτερόλεπτα....τι μ.ω.τ. βγάζει ??
Rally Sprint Ριτσωνας