-
Κατα καιρους βλεπω στο lidl υαλοκαθαριστηρες διαφορων διαστασεων ( 400 – 530 mm)
Τι και πως θα πρεπει να μετρησω για να ξερω εαν θα ταιριαζαν σε ενα αυτοκινητο; -
Κατα καιρους βλεπω στο lidl υαλοκαθαριστηρες διαφορων διαστασεων ( 400 – 530 mm)
Τι και πως θα πρεπει να μετρησω για να ξερω εαν θα ταιριαζαν σε ενα αυτοκινητο; -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τι και πως θα πρεπει να μετρησω για να ξερω εαν θα ταιριαζαν σε ενα αυτοκινητο;Μετρα το δικο σου μακτρο.
-
Εκτος το μηκος να δεις και τον τροπο με τον οποιο κουμπωνουν πανω στον βραχιονα.
-
(να μην ανοίγω νέο θέμα)
που πουλάνε μάκτρο σκέτο να κόψω και να αλλάξω στον υπάρχοντα πίσω γιατί μου ζητάνε 18 και 20€.
μπροστά ευτυχώς βρήκα με 15€ από αγγλία, πήρα και πέρσι. Εδώ ελλάδα ζητάνε για valeo 60€ !!
-
Εγω πηρα απο το praktiker μονο λαστιχο ,με 3 ευρω και τα περασα μονος μου.Δουλευουν μια χαρα.Αξιζει να τα δοκιμασεις!3 ευρω ειναι...
-
θα δοκιμάσω από πρακτικερ αν και μου πέφτει λίγο μακρυά.
αλλά θα συνδιάσω και με άλλα πράγματα από κει.
θενξ -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
(να μην ανοίγω νέο θέμα)που πουλάνε μάκτρο σκέτο να κόψω και να αλλάξω στον υπάρχοντα πίσω γιατί μου ζητάνε 18 και 20€.
μπροστά ευτυχώς βρήκα με 15€ από αγγλία, πήρα και πέρσι. Εδώ ελλάδα ζητάνε για valeo 60€ !!
Ερωτηση για υαλοκαθαριστηρες