-
αγορασα το volvo s60 d2 σε χρωμα ασπρο και θα το παραλαβω σε 1 μηνα και θα ηθελα την γνωμη σας οσον αφορα την προστασια του χρωματος/βερνικιου πριν παθει οτιδηποτε δεδομενου και του δυνατου ηλιου.εχω διαβασει για το ceramic coat της williams και για το teflon καθως επισης και για την νανοτεχνολογια.αντιλιφθηκα, ισως να καω και λαθος οτι το ceramic ειναι οτι καλυτερο αλλα στην κυπρο δεν υπαρχει καποιος που να το προσφερει,το βρικα στο ebay κοντα στα 150 ευρω αλλα προβληματιζομαι εαν ειναι αυθεντικο και κατα ποσο εαν μπορω να το κανω μονος μου.
λετε να μην χρειαζετε και επιπροσθετα να γινετε καποια ζημεια στο χρωμα/βερνικι σε ενα καινουριο αυτοκινητο με μια τετοια προστασια που προανεφερα. -
αγορασα το volvo s60 d2 σε χρωμα ασπρο και θα το παραλαβω σε 1 μηνα και θα ηθελα την γνωμη σας οσον αφορα την προστασια του χρωματος/βερνικιου πριν παθει οτιδηποτε δεδομενου και του δυνατου ηλιου.εχω διαβασει για το ceramic coat της williams και για το teflon καθως επισης και για την νανοτεχνολογια.αντιλιφθηκα, ισως να καω και λαθος οτι το ceramic ειναι οτι καλυτερο αλλα στην κυπρο δεν υπαρχει καποιος που να το προσφερει,το βρικα στο ebay κοντα στα 150 ευρω αλλα προβληματιζομαι εαν ειναι αυθεντικο και κατα ποσο εαν μπορω να το κανω μονος μου.
λετε να μην χρειαζετε και επιπροσθετα να γινετε καποια ζημεια στο χρωμα/βερνικι σε ενα καινουριο αυτοκινητο με μια τετοια προστασια που προανεφερα. -
αρχικα αρκει να το προφυλασσεις απο τον ηλιο οσο μπορεις με κουκουλες , παρκινγκ σε σκια κλπ...μην αρχισεις τα πειραματα με καινουριο αυτοκινητο!
-
εγω ειπα μηπος και μπορεσω να σφραγισω το βερνικι του, ωστε να μην χρειαζετε αργοτερα polish και κατεβασμα του παχους του βερνικιου.και δεν ειναι μονο ο ηλιος ειναι και οι ακαθαρσιες απο πουλια, δεντρα κ.τ.λ.
-
Πέρασε ένα κερί για προστασία.
-
http://Swell.gr/car/index.php?option=co ... &Itemid=80
επαθα πλακα με την δουλεια του ..
-
-
απευθεια κερωμα? η χρειαζετε κατι αλλο πριν ? πχ πολυ ελαφρι polish η κατι αλλο.υποψη ,μιλαμε παντοτε για καινουριο αυτοκινητο
-
Αφού είναι καινούργιο, φυσιολογικά δεν θα χρήζει ιδιαίτερης περιποίησης.
Αν έμεινε όμως πολύ καιρό εκτεθειμένο στις καιρικές συνθήκες, ίσως να χρειάζεται ένα καθάρισμα με πηλό. -
τι ειναι και τι καμνει ο πηλος? γραψε μου σε παρακαλω ενα τετοιο προιον.
-
Ο χρήστης t.chrysostomou έγραψε:
τι ειναι και τι καμνει ο πηλος? γραψε μου σε παρακαλω ενα τετοιο προιον.http://www.detailedimage.com/Auto-Detai ... /Clay-Bar/
-
δυστυχος δεν ξερω αγγλικα.φανταζομαι θα ειναι κατι εντελος αθωο που να μην αφαιρει καθολου βερνικι.τι καμνει ομως?
-
δυστυχος δεν ξερω αγγλικα.φανταζομαι θα ειναι κατι εντελος αθωο που να μην αφαιρει καθολου βερνικι.τι καμνει ομως? -
ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ το τι καμνει. να σε καλα. ειναι συνηθισμενη πλαστεσινη?.υπαρχει περιπτωσει να δημιουργηθει καμενο βερνικι κατα την μεταφορα του αυτοκινητου με το πλοιο η μηπω σε καινουρια αυτοκινητα περνου καποιες προφυλαξεις? απο οτι καταλαβα ο πηλος δεν αφαιρει καμενο βερνικι σωστα?
-
Αργυλικό τακάκι είναι, όχι πλαστελίνη.
Σε βλέπω πολύ αγχωμένο, όμως.Γιατί να καεί το βερνίκι από το πλοίο;
Περισσότερο, νομίζω, ταλαιπωρείται από τους αφγανούς που πλένουν τα αυτοκίνητα, με τον τρόπο που τα πλένουν, ή αν αποθηκευτεί για μήνες μέχρι να βρει αγοραστή.. -
1 περιπου μηνα πανω στο πλοιο με τον ηλιο να το βαραει δεν θα καει?τελοσπαντο αστο να ερθει πρωτα και βλεπουμε
-
1 περιπου μηνα πανω στο πλοιο με τον ηλιο να το βαραει δεν θα καει?τελοσπαντο αστο να ερθει πρωτα και βλεπουμεΤα οχήματα (αν όχι όλα) πλέον έρχονται με προστασία από χοντρό κερί ή άλλες προστατευτικές μεμβράνες.
Αυτό το βγάζουν κατά τον εκτελωνισμό.(αν μπορέσεις να το δεις πριν, θα πάθεις πλάκα για το πώς είναι πριν το παραλάβεις εσύ γυαλισμένο στην αντιπροσωπεία)
Μην αγχώνεσαι. Δε θα πάθει τίποτα το αμάξι σου.Όλα αυτά που αναφέρονται καλά είναι αλλά τουλάχιστον για 1 έτος, δεν έχει ανάγκη το καινούριο αμάξι. (κατά τη γνώμη μου).
ΥΓ: μου άρεσε αυτό με τον 'πηλό'. Ίσως προλάβω να το αγοράσω και να περάσω το αμάξι στις διακοπές!
-
Kοιτάζοντας τον κατάλογο, βλέπω πως έχει δυό λευκά:
Ice White και Cosmic White μεταλλικό.
Ποιό έχεις παραγγείλει, γιατί το πρώτο, πιθανόν να μην έχει βερνίκι για προστασία. -
το ice white το αλλο δεν ειναι ακριβος ασπρο αλλα ειναι μεταλικο.αν δεν εχει βερνικι τι εχει?εγω νομιζω συγουρα και εχει,σκεττο χρωμα δεν γινετε.
η αληθεια ειναι οτι ειχα λιγο αγχος με την μεταφορα αλλα αν ειναι οπως τα λεει ο Καβουρας.........
προστασια χρωματος σε volvo s60