-
εχω ενα scenic και με εχει αναψει το abs.γνωριζει κατι καποιος.ειναι επικινδυνο να ταχιδευσω ετσι.
-
εχω ενα scenic και με εχει αναψει το abs.γνωριζει κατι καποιος.ειναι επικινδυνο να ταχιδευσω ετσι.
-
-
Ο χρήστης jeck έγραψε:
εχω ενα scenic και με εχει αναψει το abs.γνωριζει κατι καποιος.ειναι επικινδυνο να ταχιδευσω ετσι.Πηγαινε σε συνεργειο να το δουν.
-
γεια.με αναψε 2 φορες και εσβησε.καλα συνεργειο θατο παω ,αλλα αμεσα να κυκλοφορησω?
-
Ο χρήστης jeck έγραψε:
γεια.με αναψε 2 φορες και εσβησε.καλα συνεργειο θατο παω ,αλλα αμεσα να κυκλοφορησω?Κυκλοφορα
-
ευχαριστω.καλο 2μερο.
-
Ξέρεις ότι όσο ανάβει το λαμπάκι, το abs είναι εκτός λειτουργίας, έτσι;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ξέρεις ότι όσο ανάβει το λαμπάκι, το abs είναι εκτός λειτουργίας, έτσι;+1
Και αν είναι αισθητήρας μπορεί να είναι Off και άλλα καλούδια που τον χρησιμοποιούν, πχ αντισπίν , esp (αν έχει τέτοια το αυτοκίνητο σου). -
Ο χρήστης gakost έγραψε:
+1
Και αν είναι αισθητήρας μπορεί να είναι Off και άλλα καλούδια που τον χρησιμοποιούν, πχ αντισπίν , esp (αν έχει τέτοια το αυτοκίνητο σου).- κατανεμητης
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
+1
Και αν είναι αισθητήρας μπορεί να είναι Off και άλλα καλούδια που τον χρησιμοποιούν, πχ αντισπίν , esp (αν έχει τέτοια το αυτοκίνητο σου).Ακριβώς αυτό συνέβη στο δικό μου, που χάλασε ο αισθητήρας και έβγαλε Off όλα τα σχετικά ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης (ABS - ESP -T/C ). Ανάβουν όμως οι ενδείξεις για ότι τέθηκε εκτός λειτουργίας. Το ίδιο δεν θα συνέβαινε εάν είχε πρόβλημα αισθητήρα το αυτοκίνητο του jeck ?
@ jeck Αν το κυκλοφορείς θα πρέπει να ξέρεις ότι δεν έχεις ABS άρα θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός, ειδικά εάν δεν έχεις εμπειρία από παλαιότερης τεχνολογίας αυτοκίνητα που δεν είχαν τα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης.
προβλημα με abs