-
Κατσε...Η 1 δεν ειναι στην εκκινηση και η 2 απο το χωριο Μεσσινο?Απο αυτην λεω εγω οτι ειναι σκληρος ο δρομος.Ετσι λεει το Rally Guide του αγωνα..
-
Ο χρήστης Vaggelιs27 έγραψε:
Κατσε...Η 1 δεν ειναι στην εκκινηση και η 2 απο το χωριο Μεσσινο?Απο αυτην λεω εγω οτι ειναι σκληρος ο δρομος.Ετσι λεει το Rally Guide του αγωνα..Στην εκκινηση δεν εχει αριθμημενη προσβαση. Η 1 ειναι απο το Μεσσινο και η 2 απο τα Τρικαλα.
-
Αλλα ειναι πολυ σκληρος ο δρομος στην προσβαση2.μονο με 4χ4 η enduro.Οσο για το λουτρακι οντως ειναι αναποδα φετος και δεν ξερω αν περναει απο εκει...Oχι ειναι πολυ καλος ο χωματοδρομος, μονο για την προσβαση 1 λεει οτι θελει 4χ4!
-
Λαθος δικο μου τοτε παιδια.Την προσβαση 1 εννοουσα.Σορρυ...Για πειτε που θα πατε γενικα στον αγωνα?
-
Λαθος δικο μου τοτε παιδια.Την προσβαση 1 εννοουσα.Σορρυ...Για πειτε που θα πατε γενικα στον αγωνα?Πόσο μακριά από την κοπάνα είναι το πατημένο κομμάτι? Είναι ευθεία ή έχει παρατεταμένες με 5η ή 6η?
-
Δεν ξερω να σου πω γιατι δεν εχω πει.Και αυτα που εγραφα πριν ηταν οτι διαβασα απο το site..
-
1 χλμ μεσα στην ειδικη ειναι το σημειο αυτο. Ολο ευθεια μεχρι εκει... Μιλαμε για τελικιασμα κατα 99%...
Εχει ενα αριστερο σπασιμο ο δρομος...Λοιπον στο 2:45 το βιντεο ειναι η προσβαση 2 που λεμε. Η πατημενη καμπη ειναι στο 3:28. Τελικιασμενοι θα ερχονται, αντε το πολυ να αφησουν λιγο γκαζι... Εχει πλατος ο δρομος.
Εγω παντως θα ειμαι στο αργο κομματι στο 8:10 του βιντεο.
-
Και εγω θα πηγαινα Ζηρεια αν ηταν καλος ο δρομος στην 1 αλλα δεν θελω να μπλεξω με τρικαλα και τετοια και θα παω κεφαλαρι...
-
Και εγω θα πηγαινα Ζηρεια αν ηταν καλος ο δρομος στην 1 αλλα δεν θελω να μπλεξω με τρικαλα και τετοια και θα παω κεφαλαρι...Ρε φιλε ειναι ισως το τελευταιο Acropolis που διοργανωνεται... Ισως αξιζει να μπλεξεις για να δεις κατι διαφορετικο...
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
1 χλμ μεσα στην ειδικη ειναι το σημειο αυτο. Ολο ευθεια μεχρι εκει... Μιλαμε για τελικιασμα κατα 99%...
Εχει ενα αριστερο σπασιμο ο δρομος...Λοιπον στο 2:45 το βιντεο ειναι η προσβαση 2 που λεμε. Η πατημενη καμπη ειναι στο 3:28. Τελικιασμενοι θα ερχονται, αντε το πολυ να αφησουν λιγο γκαζι... Εχει πλατος ο δρομος.
Εγω παντως θα ειμαι στο αργο κομματι στο 8:10 του βιντεο.
Και στο 5.46 ειναι η** ΠΕΡΣΥΝΗ** προσβαση Νο 2.
-
http://www.youtube.com/watch?v=QIu-tbaCPSA
Γνωρίζει κανείς σε ποιο χλμ βρίσκεται η στροφή στο 0,25 και η στροφή στο 0,30(η ειδική είναι η ζήρεια).ΕΚΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ!! -
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
Γνωρίζει κανείς σε ποιο χλμ βρίσκεται η στροφή στο 0,25 και η στροφή στο 0,30(η ειδική είναι η ζήρεια).ΕΚΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ!!Στο οροπέδιο της Ζήρειας. Από την επίσημη κοπάνα 1 , προχωράς 2χλμ προς τη φορά του αγώνα και
1,5 χλμ παρακάτω η 2η καμπή μόλις αρχίζει να μπαίνει στο ελατόδασος. -
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Και εγω θα πηγαινα Ζηρεια αν ηταν καλος ο δρομος στην 1 αλλα δεν θελω να μπλεξω με τρικαλα και τετοια και θα παω κεφαλαρι...
Ρε φιλε ειναι ισως το τελευταιο Acropolis που διοργανωνεται... Ισως αξιζει να μπλεξεις για να δεις κατι διαφορετικο...
Δεν νομιζω να ειναι το τελευταιο..Αν παω για ζηρεια θα παω μονο αν ερθει ενας συγγενης που εχει τζιπ που ξερει το δρομο γιατι πριν το μεσσινο ειναι το χωριο της μανας μου και θα μας παει αυτος.αλλιως κεφαλαρι.θα δουμε...
-
Εδώ ξέρουμε σε ποια πρόσβαση είναι :
Youtube Video -
Εδω ειναι μονταρισμενα πλανα ανα οδηγο στις δυο ειδικες....στην Ζηρεια τα πλανα ειναι απο την προσβαση στο Μεσινο....που αν δεν εχεις 4χ4 μην πλησιασεις τουλαχιστον με τα περσινα δεδομενα...εκτος και αν φετος που ειμαι επισημη προσβαση την στρωσουν λιγο...το βιντεο που εχεις βαλει εσυ ειναι η τελευταια αριστερη φουρκετα, εκει που εκανε τετακε ο Αραβας...ελπιζω να βοηθησα...καλον αγωνα
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
Γνωρίζει κανείς σε ποιο χλμ βρίσκεται η στροφή στο 0,25 και η στροφή στο 0,30(η ειδική είναι η ζήρεια).ΕΚΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ!!λογικά το σημείο που λες στο 0,25 πρεπει να ειναι αυτο εδω http://www.youtube.com/watch?v=cyCEjgQWvQM σωστα? πολυ ενδιαφέρον παντως.
-
spinos το βίντεο(kai το σημείο) που λες είναι άλλο από αυτό που έχω ανεβάσει εγώ.πάντως και αυτό που λες(άψογο) το έχω κατα νου από τότε που βγήκε το βίντεο.
-
Ξερει καποιος αν η φετινη προσβαση 2 στο Κεφαλαρι ειναι σε πολυ καλη κατασταση???
Θα παω με πολυ καλο αυτοκινητο και δε θελω να το σπασω... -
Η προσβαση 2 ειναι απο το χωριο Καισαρι?Αξιζει το σημειο??
-
Η προσβαση 2 ειναι απο το χωριο Καισαρι?Αξιζει το σημειο??Η 4 ειναι εκει. και ναι αξιζει, ειναι κλασσικο σημειο θα το χεις δει σε 50 βιντεο.
H 2 ειναι απο το χωριο Μαννα, μαζι με την 3.
Για την 2 ενδιαφερομαι, οποιος ξερει!!!!
Ραλλυ Ακρόπολις 2013: προεόρτια, προετοιμασία, προσβάσεις...