-
Υπερτερούν τα μειονεκτήματα ή τα πλεονεκτήματα? Έχω βρεί σε καλή τιμή περιπου (6000)? Η μήπως το peugeot 207 σε αντίστοιχη κατηγορια ειναι καλυτερο. Πραγματικά δεν γνωρίζω για αυτό ζητάω βοήθεια από όσους κατέχουν το αντικειμενο. Ευχαριστώ εκ΄ των προτέρων.
-
Υπερτερούν τα μειονεκτήματα ή τα πλεονεκτήματα? Έχω βρεί σε καλή τιμή περιπου (6000)? Η μήπως το peugeot 207 σε αντίστοιχη κατηγορια ειναι καλυτερο. Πραγματικά δεν γνωρίζω για αυτό ζητάω βοήθεια από όσους κατέχουν το αντικειμενο. Ευχαριστώ εκ΄ των προτέρων.
-
-
To 207 δεν είναι ίδια κατηγορία με το Astra. Οδηγικά το 207 είναι ανώτερο για μένα ενώ στα 1400 το μοτέρ του είναι πιο ζωντανό απ'του Astra (δε βάζει φωτιές στο δρόμο βέβαια). Το 207 είναι πιο στριμωγμένο σε χώρους πίσω. Από κει και πέρα είναι θέμα αναγκών. Και τα 2 είναι καλά και κάνουν τη δουλειά τους μια χαρά.
-
Thanx !!!
Opel Asta 1400 08 (facelift);