-
Καλησπερα...εχω ενα citroen saxo του 1999 με μολις 75 χιλ. χλμ σε αψογη κατασταση...για πρωτο αυτοκινητκι δεν εχω παραπονο...με μονη εξερεση την ελειψη υδραυλικου τιμονιου...λεω να βγω στην γυρα στα μαγαζια με μεταχειρισμενα ανταλλακτικα για να βρω οτι χρειαζετε για την μετατροπη του τιμονιου σε υδραυλικο...ξερει κανεις τι ακριβως χρειαζετε?και κανενα μερος να ψαξω για τα ανταλλακτικα ?
-
Καλησπερα...εχω ενα citroen saxo του 1999 με μολις 75 χιλ. χλμ σε αψογη κατασταση...για πρωτο αυτοκινητκι δεν εχω παραπονο...με μονη εξερεση την ελειψη υδραυλικου τιμονιου...λεω να βγω στην γυρα στα μαγαζια με μεταχειρισμενα ανταλλακτικα για να βρω οτι χρειαζετε για την μετατροπη του τιμονιου σε υδραυλικο...ξερει κανεις τι ακριβως χρειαζετε?και κανενα μερος να ψαξω για τα ανταλλακτικα ?
-
-
Μια βολτα στην Φραντζη στην Αθηνα να βρεις τιποτα μτχ ανταλλακτικα, οπως αντλια τιμονιου για Saxo, και λοια παρεμφρερη. Ενας γνωστης θα σε κατατοπισει.
-
σε ευχαριστω πολυ thomas...
-
κανενας που να ξερει τι ακριβως?για να παω με λιστα και ψαρωτικο υφος ?
-
κατ αρχην το χεις ψαξει οτι μπαινει σιγουρα? και αν ναι αξιζει τον κοπο και το κοστος? αν ειναι να σου βγει οσο κανει ολο τ αμαξι τι να το κανεις
-
Εχω την εντυπωση οτι ειναι ηλεκτρουδραυλικο το τιμονι.Εδω πρεπει να το ειχα διαβασει.
-
Ακριβώς.
-
για αυτο θελω μεταχειρισμενα ανταλακτικα να την βγαλω φτηνα σχετικα...
-
Eπίσης θα έλεγα να κοιτάξεις για υδραυλικό από Rallye. Πολύ καλύτερη αίσθηση, με μόνη διαφορά μια βαλβίδα, αν θυμάμαι καλά.
-
που χάνεσαι ρε κλαμπανε ταυρε ??
-
Σου έλειψα;
-
μια χαζη ερωτηση, καποτε ο ιδιοκτητης ενος 106 1100 χωρις υδραυλικο μου εκανε παραπονα οτι το τιμονι ηταν παρα πολυ βαρυ, μαλιστα οπως ελεγε και ο ιδιος το τιμονι του ηταν πιο βαρυ και απο αυτο του παλιου του τρακτερ ,μηπως συμβαινει το ιδιο και με το saxo?????
-
βλαση ισχυει...εχω οδηφησει ενα toyota starlet me μηχανικο και ηταν πολυ πιο ελαφρυ
υδραυλικο τιμονι σε saxo