-
ολοι πρωτα πολιτες ειναι...και ο καθενας αγανακτει απο μεριας του για τους δικους του λογους...
-
Άμα είναι κι ο Κασιδιάρης πολίτης...και μάλιστα αγανακτισμένος...πάω πάσο...
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
ολοι πρωτα πολιτες ειναι...και ο καθενας αγανακτει απο μεριας του για τους δικους του λογους...Αν αγνακτεί γιατί χάνει ατομικά προνόμια εν μέσω του κομματικού καθεστώτος που υπηρετεί ναι ρε φίλε αν δεν υπάρχει λογική πιά σ αυτόν τον τόπο να ξανανοίξει η Γυάρος και η Μακρόνησος.
Λυπάμαι που το λέω αλλά τελικά μόνο έτσι βάζει μυαλό ο ελληνας,και τώρα ειλικρινά καταλαβαίνω γιατίο δρούσε έτσι η χούντα.
Καλά τους έκανε.....τα κομματόσκυλα,σαν να ήξερε πως θα καταντούσαν τη χώρα. -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
'Με τα.... πουσταριά θα ασχολουμαστε τώρα....???'Αν ακουσα καλα οταν εβλεπε το βιντεο, λεει 'φασισταρια' κ οχι 'πουσταρια'. Το οποιο θα ηταν κ περιεργο, δεδομενου οτι η Κανελλη ειναι καραλεσβια.
-
ολοι πρωτα πολιτες ειναι...και ο καθενας αγανακτει απο μεριας του για τους δικους του λογους...Δηλαδή έχει την ίδια βαρύτητα το να σε πλακώσω εγώ με το να σε πλακώσει ο Κουβέλης(το πιο οξύμωρο παράδειγμα btw);
-
εχει την ιδια βαρυτητα και απο το νομο η ποινη ειναι ιδια...διαφωνεις ακομα και με αυτο...?
επισης ο ενας το εκανε προσωπικα ενω ο αλλος υποκινει αλλους να δρασουν για λογαριασμο του...
Όταν σπέρνεις σφυροδρέπανα, θερίζεις σβάστικες....
ΔΥΣΤΥΧΩΣ
-
ΔΥΣΤΥΧΩΣ
Ποιά σβάστικα ρε κομματικέ πολίτη,έτσι σε δασκάλεψαν τα μητσοτακέικα?
-
δεν ειναι σβαστικα ειπαμε ειναι φιδακι
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
ΔΥΣΤΥΧΩΣ
-
εχει την ιδια βαρυτητα και απο το νομο η ποινη ειναι ιδια...διαφωνεις ακομα και με αυτο...?επισης ο ενας το εκανε προσωπικα ενω ο αλλος υποκινει αλλους να δρασουν για λογαριασμο του...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ
Είναι πολιτικά το ίδιο; Έχει την ίδια πολιτική βαρύτητα και τον ίδιο κοινωνικό αντίκτυπο;
Τα αποφθέγματα θεωρείς πως σου δίνουν κύρος;
-
Φαντάζομαι πως ο ξυλοδαρμός των άκρων απο την μια και η αυτοδικία στη ληστεία απο την άλλη θα μας βγαλουν απο προβλήματα, ακυβερνησία, μνημόνια, εφορίες (τρίτο σπανιο ειδος πλεόν μετα τους δεινόσαυρους, τις παρθένες και αυτός με πιστωτικό φορο), ανεργία (νέα στοιχεία στη δημοσιότητα), φαρμακα (πολλά τα δραματα πλέον) κλπ.
Ας μην πέσουμε στην παγίδα των media παραπάνω απο 24 ώρες! -
Ο χρήστης skye έγραψε:
δεν ειναι σβαστικα ειπαμε ειναι φιδακιΕίναι Ο ΑΡΧΑΙΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ κι όχι τα σφυροδρέπανα του Στάλιν και του Σοβιέτ.Τα φιδάκια ξέρετε που να τα βάλετε.....
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
ΔΥΣΤΥΧΩΣ
ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ
ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ....
ΟΥΣΤ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ
-
ΔΥΣΤΥΧΩΣ
ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ
ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
ΟΥΣΤ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ
Ποιον λές κομματόσκυλο,εμένα?
-
το μεγιστο νουμερο ο Παπαδακης εβλεπε οτι οξυνεται η κατασταση και δεν ελεγε/εκανε τιποτα
η Δουρου δεν ειπε κατι τραγικο, αδικα εφαγε το νερο.
η Κανελη πηγε να τον κανει 'ντα' με την εφημεριδα; Και τι περιμενε να κανει ο αλλος, να της πει ευχαριστω;
κακως την εδειρε βεβαια ο 'νταης', ουτε να την πετυχει δεν ηταν αξιος
τα υπολοιπα ας τα βρει η δικαιοσυνη...το κλιμα οξυνεται οσο περνανε οι μερες, ελπιζω να μην εχουμε αλλες εξελιξεις. Αυτα συμβαινουν οταν μια χωρα -μπουρδελο απο μονη της-, μενει 2 μηνες χωρις κυβερνηση. Και αυτο ας το σκεφτουν ΟΛΑ τα κομματα την επομενη φορα που θα εχουν την διερευνητικη εντολη στα χερια και την κανουν βολτα στην Αθηνα.
οπως ειπε καποια, σε αυτες τις εκλογες αναμετρωνται οι ανευθυνοι με τους αναξιοπιστους!
περαστικα μας. -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
δεν ειναι σβαστικα ειπαμε ειναι φιδακι
Είναι Ο ΑΡΧΑΙΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ κι όχι τα σφυροδρέπανα του Στάλιν και του Σοβιέτ.Τα φιδάκια ξέρετε που να τα βάλετε.....
Προς το παρόν τα φιδάκια της Νοκια(copyright by Merciful ) στείλαμε στη Βουλή...
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
**εχει την ιδια βαρυτητα και απο το νομο η ποινη ειναι ιδια...διαφωνεις ακομα και με αυτο...?
επισης ο ενας το εκανε προσωπικα ενω ο αλλος υποκινει αλλους να δρασουν για λογαριασμο του...**
Όταν σπέρνεις σφυροδρέπανα, θερίζεις σβάστικες....ΔΥΣΤΥΧΩΣ
Είναι πολιτικά το ίδιο; Έχει την ίδια πολιτική βαρύτητα και τον ίδιο κοινωνικό αντίκτυπο;
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
ΔΥΣΤΥΧΩΣ
Αδερφέ,να κάντε τους Πακιστανούς κάνα 2 μύρια ακόμα,να κατεβάστε τα σύνορα μέχρι τη Λάρισα και πάλι ελώ Μακεδονικού,φτιάξτε τζαμιά ανά την επικράτεια σ αυτούς που σφάζουν παιδιά με τα μαχαίρια δημοσια(υπάρχει και βίντεο) κι έλα να μου πεις πόσο ποιό κάτω θα καταντηστε τη χώρα μετα από δεκα χρόνια.
Αλλα προκειμένου να μην χαθείτε απ τις καρέκλες σας έστω και για ένα ξεροκόμματο είστε διατεθιμένοι να ψηφίστε και υπέρ της ολοκληρωτικής υποδούλωσής μας στους Σκοπιανούς.
Να ξανανοίξει η Μακρόνησος και ΑΜΕΣΑ. -
**εχει την ιδια βαρυτητα και απο το νομο η ποινη ειναι ιδια...διαφωνεις ακομα και με αυτο...?
επισης ο ενας το εκανε προσωπικα ενω ο αλλος υποκινει αλλους να δρασουν για λογαριασμο του...**
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
αν ζαλιζεσαι πολυ παρε depon , panadol, ponstan αλλιως η τακτικη του απανταω πλαγιως με ερωτηση στο ιδιο θεμα η το διαμορφωνω το θεμα οπως γουσταρω για να δημιουργισω εντυπωσεις δεν πιανει σε μενα...αυτα στα κομματικα σας οργανα...
Εκλογές 2012 Reloaded [#3]: Επιστροφή στις κάλπες