-
Χαίρετε. Όπως λέει και ο τίτλος του θέματος, πουλάω αυτό:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1821211/
Αγορασμένο την 10-06-2004. Είμαι ο πρώτος ιδιοκτήτης και είναι ατρακάριστο. Έχει βαφτεί μόνο το πίσω αριστερό φτερό του. Σαφώς και έχει αρκετά χιλιόμετρα, πλην όμως αυτά έγιναν κατά 95% σε εθνική οδό, λόγω εργασίας. Από τον 03/2010, όταν και σταμάτησαν αυτά τα δρομολόγια, έχει κάνει περί τα 12.000 χιλιόμετρα. Όλα τα παραπάνω αποδεικνύονται και από το πλήρως ενημερωμένο book-service.
Όπως γράφω και στο σχετικό link, έχουν αντικατασταθεί πρόσφατα σχεδόν όλα τα αναλώσιμα που κοστίζουν (καταλύτης, συμπλέκτης, αμορτισέρ κ.λπ.),ενώ δεν έχει πρόβλημα με εισροή νερού (έχουν αντικατασταθεί, στα πλαίσια ανάκλησης, όλες οι τσιμούχες της οροφής).
Το αυτοκίνητο σταθμεύει σε κλειστό γκαράζ, ενώ όπως προανέφερα, τα τελευταία δύο χρόνια δεν χρησιμοποιείται ιδιαίτερα. Αυτός είναι και ο λόγος της πώλησης, καθώς πλέον στην οικογένεια είμαστε τρεις και αυτό δεν μας εξυπηρετεί χωροταξικά. Ουσιαστικά μετακινούμαστε με το άλλο αυτοκίνητό μας (που είναι και μικρότερο) και το megane έχει καταστεί το όχημα αποκλειστικά και μόνο για τις δικές μου ατομικές μετακινήσεις. Ως εκ τούτου θα πρέπει, παρά τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, να αγοράσω κάτι άλλο, περισσότερο χρηστικό.
Η τιμή του είναι στα 6.800€ και σαφώς, εάν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον, θα την συζητήσουμε.
Ευχαριστώ. -
Αγορασμένο την 10-06-2004. Είμαι ο πρώτος ιδιοκτήτης και είναι ατρακάριστο. Έχει βαφτεί μόνο το πίσω αριστερό φτερό του. Σαφώς και έχει αρκετά χιλιόμετρα, πλην όμως αυτά έγιναν κατά 95% σε εθνική οδό, λόγω εργασίας. Από τον 03/2010, όταν και σταμάτησαν αυτά τα δρομολόγια, έχει κάνει περί τα 12.000 χιλιόμετρα. Όλα τα παραπάνω αποδεικνύονται και από το πλήρως ενημερωμένο book-service.
Όπως γράφω και στο σχετικό link, έχουν αντικατασταθεί πρόσφατα σχεδόν όλα τα αναλώσιμα που κοστίζουν (καταλύτης, συμπλέκτης, αμορτισέρ κ.λπ.),ενώ δεν έχει πρόβλημα με εισροή νερού (έχουν αντικατασταθεί, στα πλαίσια ανάκλησης, όλες οι τσιμούχες της οροφής).
Το αυτοκίνητο σταθμεύει σε κλειστό γκαράζ, ενώ όπως προανέφερα, τα τελευταία δύο χρόνια δεν χρησιμοποιείται ιδιαίτερα. Αυτός είναι και ο λόγος της πώλησης, καθώς πλέον στην οικογένεια είμαστε τρεις και αυτό δεν μας εξυπηρετεί χωροταξικά. Ουσιαστικά μετακινούμαστε με το άλλο αυτοκίνητό μας (που είναι και μικρότερο) και το megane έχει καταστεί το όχημα αποκλειστικά και μόνο για τις δικές μου ατομικές μετακινήσεις. Ως εκ τούτου θα πρέπει, παρά τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, να αγοράσω κάτι άλλο, περισσότερο χρηστικό.
Η τιμή του είναι στα 6.800€ και σαφώς, εάν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον, θα την συζητήσουμε.
Ευχαριστώ. -
Ευχαριστώ. -
Να προσθέσω ότι:
- Η πώληση αφορά μόνο σε μετρητά.
- Υπάρχει δυνατότητα ανταλλαγής υπό προϋποθέσεις (συγκεκριμένα μοντέλα, 2010 και νεότερα, 5θυρα και μόνο B ή C segment). Η χρηματική διαφορά από μέρους μου θα καταβληθεί σε μετρητά.
Καλή Ανάσταση σε όλους!
-
Και έχει κατανάλωση 6,5 με 115 ίππους? Εντυπωσιακό! Δηλαδή εντός πόλης έχει γύρω στα 7,5-8? Βρε μήπως να σουτάρω το κορσάκι να πάρω ένα megane?
-
Η κατανάλωση που αναφέρω στην αγγελία αφορά την μέση εργοστασιακή που δίνει ο κατασκευαστής. Εάν διαφωνείς με το νούμερο μπορείς να απευθυνθείς στην renault.
-
Είπε να μπει να γράψει μία Μ@Λ@ΚΙΑ το παιδί . . .
Καλοπούλητο !
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Είπε να μπει να γράψει μία Μ@Λ@ΚΙΑ το παιδί . . .Καλοπούλητο !
Δημοκρατία έχουμε... ο καθένας δικαιούται να λέει ό,τι θέλει...
Σε ευχαριστώ... Αν και χαλεποί οι καιροί για αγοραπωλησίες!!! -
Καλημέρα σε όλους και... up!!!!!
-
Up... και καλησπέρα σας!
-
Καλημέρα. Η τιμή είναι στα 6.500 ευρώ...
-
Up!
-
Πάνω!!!!!
-
Καλημέρα. Up και η τιμή στα 6.000 ευρώ...
-
Καλό μήνα!
-
Up!
-
-
Up!!!
-
Up!
-
Καλημέρα... Στα 5.800 ευρώ η τιμή...
Renault megane II coupe-cabriolet.