-
Είμαι να κάνω το service των 15000 km... To έκανε κάποιος? ξέρετε πόσο κοστίζει? και επίσης, έχετε κάποιο εξουσιοδοτημένο που να είστε super ευχαριστημένοι? Από αυτόν που το πήρα το αμάξι έχω θεματάκια...
-
Φιλε Εστι Απο που το αγορασες;Επισης κ γω ειμαι κοντα στο ετησιο σερβις κ θα το παω στο μουστακα στο χαιδαρι, απ' οπου και το αγορασα.Εκει το εχω παει μονο για τα πρωτα λαδια και δεν εχω εικονα.Μου ειπαν βεβαια οταν τηλεφωνησα οτι θα κοστισει 150 ευρω περιπου συν οτι αλλο προκυψει, χωρις να επεκταθω ομως στο τι θα μπορουσε να ειναι αυτο.
-
Πρώτο σέρβις 15000χλμ:λάδια, φίλτρο λαδιού -αέρος -καμπίνας,καθαρισμός φρενών, διάφοροι έλεγχοι, υγρό παρμπρίζ, κάρτα καυσαερίων, εξωτερικό πλύσιμο, 119 ευρώ.
Δεύτερο σέρβις 30000χλμ:ακριβώς τα ίδια με τη διαφορά ότι φίλτρο καμπίνας μπήκε ενεργού άνθρακα, 140 ευρώ.
Τρίτο σέρβις 45000χλμ: Ό,τι στο δεύτερο +φίλτρο πετρελαίου, 192 ευρώ.
Chevrolet AVC,Θεσσαλονίκη. -
Ναι και εγώ από το μουστάκα το πήρα... Σε γενικές γραμμές δεν μου έχουν δημιουργήσει κάποιο σημαντικό πρόβλημα, ίσα ίσα μου δίνουν την εντύπωση ότι είναι πρόθυμοι να λύσουν προβλήματα... απλά κάθε φορά που φεύγω από εκεί έχω μικροθεματάκια... Αγόρασα ένα παρκτρόνικ που μου το έφτιαξαν 2 φορές και πάλι κολλάει,μου πέρασαν φιμέ τζαμάκι με κανά δυο ατσουμπαλιές (τσακισματάκια - που δεν φαίνονται πολύ βέβαια)... και το αρχικό πρόβλημα που είχα με το τιμόνι από τη μέρα που το αγόρασα που το έχω γράψει και παραπάνω. Είπα μήπως είχε δοκιμάσει κανένας κάποιον άλλο και να είναι πιο ευχαριστημένος...
Hellcat μου πέφτεις λίγο μακριά φίλε
-
Ε,τί να κάνουμε. Λάβε υπ'όψιν τουλάχιστον τις εργασίες και τις τιμές,τις οποίες εγώ θεωρώ αρκετά ικανοποιητικές για αντιπροσωπία και γνήσια ανταλλακτικά, μην τυχόν σε πιάσει κορόιδο κανένας (εκτός αν υπάρχει κανείς με ακόμη φθηνότερο παράδειγμα, οπότε πιάστηκα εγώ κορόιδο, χα χα χα!)
-
Πήρα τηλέφωνο στο κεντρικό στον Κηφισό και μου είπαν στα 130€(περίπου) μαζί με φίλτρο ac που κανονικά θα το άλλαζα στο χρόνο... σε 2 μήνες δλδ.
-
στα 18k χλμ και δεν έχω κλείσει χρόνο και το αμάξι μου έβγαλε πρόβλημα... στα 16k το πήγα για service στη chevellas (στην lion hellas δλδ). από τότε που και που μου ανάβει που και που η ένδειξη ότι πρέπει να περάσει service και code 89. Μίλησα μαζί τους και το πέρασα την Δευτέρα να μου μηδενίσουν το μετρητή που έχει για το service. Σήμερα ξανά άναψε η ένδειξη... τους πήρα τηλέφωνο πάλι, μου είπαν να περάσω πάλι... και το googlara..... το code 89 απ ότι κατάλαβα είναι σαν το depollution system faulty για τα peugeot.... Κανείς δεν ξέρει ακριβώς τι φταίει, απλά αρχίζουν να αλλάζουν πράγματα μέχρι να φτιάξει. (Στο peugeot που είχα έφτιαξε όταν άλλαξα τη βαλβίδα εκτόνωσης του turbo και αφού συνολικά οι αλλαγές και το extra service μου κόστισαν περίπου ένα 700αρι € και 2 εβδομάδες τρέξιμο)
-
Ω ρε πικρα. Ελπιζω να μν σου ξαναεβγαλε τιποτα
-
Εγώ με 54000 χλμ προς το παρόν κανένα πρόβλημα, φτου φτου.Εύχομαι γρήγορη επίλυση του προβλήματος (εννοείται εντός εγγύησης...)
-
Πήγα χθές. Ο πρώτος έλεγχος δεν έδειξε πρόβλημα γιατί το σφάλμα έσβηνε μόνο του και δεν κράταγε log. Τους ζήτησα να το κοιτάξουν πάλι και του έκαναν πιο εξονυχιστικό έλεγχο, όπου βρήκαν έναν αισθητήρα στο φιλτρόκουτο που δεν είχε καλή επαφή. Μου αλλάξανε το φιλτρόκουτο (στην εγγύηση εννοείται) και το παρακολουθώ τώρα.
-
Εφιστώ την προσοχή στους κατόχους, διότι τώρα με την απόσυρση της Chevrolet από την Ευρώπη γίνονται πολλές αλλαγές στην ελληνική αντιπροσωπία και πολλοί έως τώρα εξουσιοδοτημένοι παύουν πλέον να είναι. Για παράδειγμα εγώ έκλεισα ραντεβού για service τον επόμενο μήνα στη δικιά μου αντιπροσωπία από όπου το αγόρασα και έκανα όλες τις εργασίες ως τώρα.Επειδή η τιμή που μου είπαν ήταν πολύ αυξημένη σε σχέση με τα προηγούμενα service (άλλο θέμα αυτό...), μπήκα στο σάιτ της Chevrolet και έκανα αναζήτηση επίσημου συνεργάτη για να ρωτήσω και τον άλλο αντιπρόσωπο στην πόλη μου. Διαπίστωσα λοιπόν ότι δεν εμφανιζόταν πλέον η δικιά μου αντιπροσωπία και γι αυτό μου μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά και πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά στην Αθήνα να ρωτήσω. Με ενημέρωσαν λοιπόν ότι ο δικός μου είναι εξουσιοδοτημένος μέχρι τέλος Ιανουαρίου και από τον άλλο μήνα καλύτερα θα ήταν να πάω σε άλλον αντιπρόσωπο! Ενημερωτικά, όταν πήγα να κλείσω ραντεβού (είχα πάει ο ίδιος και όχι από το τηλέφωνο) δεν με ενημέρωσε κανένας για το θέμα και είμαι και πελάτης τους. Αυτός είναι ο ιδιωτικός τομέας στην Ελλάδα, που λειτουργεί σωστά και σέβεται τον πελάτη. Κατά τα άλλα φταίει για όλα το δημόσιο... Να σημειώσω τέλος για τις τιμές ότι από το πρώτο service μέχρι το τέταρτο που θα έκανα τώρα, οι τιμές κάθε φορά για τις ίδιες εργασίες και ανταλλακτικά αυξάνονταν περίπου 15%! Εννοείται πως τους έριξα άκυρο και θα πάω σε εξωτερικό συνεργείο,όπου με γνήσια ανταλλακτικά θα μου βγει 30% φθηνότερα...(κι ας έχω 6 μήνες ακόμα εγγύηση..)
-
Γεια σας παιδια….εχω ένα σεβρολετ αβεο του 12 γαματο αυτοκινητο σε γενικες γραμμες. ,τωρα όμως εχω ένα προβλημα, εκει που προχωραω με οποιαδηποτε ταχυτητα μου σβηνει η μηχανη το ξαναβαζω μπρος όπως είναι εν κινηση και παω κανονικα ,ενδεχετε να το κανη ξανα η να το κανη μετα απο δυο εβδομαδες , σε καποια συνεργεια που το πηγα δεν μπορουν να εντοπισουν κατι ,ενδεχετε το ένα ενδεχετε το άλλο ,και εχουν δικιο τετοιες βλαβες είναι ζορικες να εντοπιστουν. Μηπως ετυχε σε καποιν από εσας αυτό το προβλημα να βοηθουσε την κατασταση λιγακι……σας ευχαριστω.
Chevrolet Aveo Diesel 1.3