-
Καλησπέρα σε όλους,
Πρόσφατα είχα ένα μικροατυχημα όπου μου έσπασε το φανάρι, η μετώπη και ο προφυλαχτήρας του αυτοκινήτου.
Τα ανταλλακτικά αυτά κόστισαν 400 ευρώ. Από το συνεργείο για τις εργασίες που έκαναν θέλουν 600 ευρώ.
Μου φάνηκε η τιμή εξωφρενική. Για το βάψιμο μου ζητουν επιπλέον 450 ευρώ. Επίσης, επειδή στράβωσε το καπώ χρειάστηκε να το ισιάξουν. Εσείς τι λέτε για την τιμή? Είναι πολλά τα λεφτα που ζητούν? Το αυτοκίνητο είναι seat alea xl. -
Καλησπέρα σε όλους,
Πρόσφατα είχα ένα μικροατυχημα όπου μου έσπασε το φανάρι, η μετώπη και ο προφυλαχτήρας του αυτοκινήτου.
Τα ανταλλακτικά αυτά κόστισαν 400 ευρώ. Από το συνεργείο για τις εργασίες που έκαναν θέλουν 600 ευρώ.
Μου φάνηκε η τιμή εξωφρενική. Για το βάψιμο μου ζητουν επιπλέον 450 ευρώ. Επίσης, επειδή στράβωσε το καπώ χρειάστηκε να το ισιάξουν. Εσείς τι λέτε για την τιμή? Είναι πολλά τα λεφτα που ζητούν? Το αυτοκίνητο είναι seat alea xl. -
Καλησπέρα σε όλους,
σε αντιπροσωπεια πηγες?αν καταλαβα σου ζητανε 600εργασια?μα η εργασια δεν ειναι και το βαψιμο?θελουν 600ευρω για να βαλουν (ισιωμα καπο,τοποθετηση φαναριου,τοποθετηση μασκας,τοποθετηση προφυλακτηρα)?δεν ειμαστε με τα καλα μας σκετη ληστεια ειναι.οι τιμες νορμαλ ειναι βαψιμο-τοποθετηση το καθε κομματι 100ευρω αντε 120 το πολυ.δεν εκανες διακανονισμο πριν?
-
αισχροκερδια σε ολο της το μεγαλειο.!!!
-
Οχι δεν πήγα σε αντιπροσωπεία.Σε απλό συνεργείο πήγα. Διακανονισμό δεν έκανα ακριβώς, αυτή ήταν η βλακέι και τώρα την πληρώνω. Σήμερα θα πάω να το παραλάβω, να δω αν θα αλλάξει κάτι. Ελπίζω να γλιτώσω κάτι.
-
τωρα οτι εγινε εγινε δες μονο να εχει κανει καλη δουλεια.
Κοστος εργασιων σε συνεργειο