-
τι λετε;
συμφερει μετρητοις;συμφερει ενα γερο ποσο μπροστα και τα αλλα σε λιγες δοσεις(3 χρονια ξερω γω;)
λογικα αν τυχον βγουμε απ το ευρω,οι δοσεις μετατρεπονται σε δραχμες ε;
-
τι λετε;
συμφερει μετρητοις;συμφερει ενα γερο ποσο μπροστα και τα αλλα σε λιγες δοσεις(3 χρονια ξερω γω;)
-
τι λετε;
-
Πω; αλλιώς μπορούμε να πούμε το 'εκτός τοπου και χρόνου' είναι το συγκεκριμένο θέμα ...
Και θέλουμε και την 'λογικότερη'! Μυαλό δεν βάζει ο Έλληνας! -
Αυτή την εποχή συμφέρει μεταχειρισμένο νομίζω. Κι αν θεωρείται 'μικρή' περίοδος αποληρωμής τα 3 χρόνια, τότε ποια θεωρείται 'μεγάλη'; Εγώ το μοναδικό αυτοκίνητο που πήρα με δόσεις, ήταν το πρώτο μου, (12 δόσεις) και από τότε είπα 'πάντα μετρητοίς, αν δεν έχω λεφτά μένω με το παλιό ή χωρίς αυτοκίνητο'. Σημειωτέον, ότι σε 3 χρόνια, οπότε και το αυτοκίνητο γίνεται 'δικό σου' με την άρση παρακράτησης, έχει χάσει μεγάλο ποσοστό της αξίας του, ενώ το ποσό που πλήρωσες για να το αποκτήσεις έχει αυξηθεί επιπλέον λόγω των τόκων.
-
μετρητοις λες ε...ισως παιξει και καλυτερη προσφορα μετρητοις
για τα μεταχειρισμενα δεν εχω εμπιστοσυνη..πως θα ξερω αν δεν πειραξαν τα χιλιομετρα;επισης εγγυησεις δεν εχουν..
ενα νεο μεταχειρισμενο ποση διαφορα να χει απο το καινουριο;ασε που επειδη θα κανω πολλα χιλιομετρα παω για ντιζελ..και που ντιζελ η αγορα των μεταχειρισμενωνγιατι βρε cosneo τοση επιθετικοτητα
-
Ο χρήστης ELEAZAR έγραψε:
μετρητοις λες ε...ισως παιξει και καλυτερη προσφορα μετρητοιςγια τα μεταχειρισμενα δεν εχω εμπιστοσυνη..πως θα ξερω αν δεν πειραξαν τα χιλιομετρα;επισης εγγυησεις δεν εχουν..
ενα νεο μεταχειρισμενο ποση διαφορα να χει απο το καινουριο;αμαξι τριετίας με 40-50% κάτω. οποιοδήποτε αμάξι! εγώ έτσι αγοράζω κ δεν το έχω μετανοιώσει ασε που επειδη θα κανω πολλα χιλιομετρα παω για ντιζελ..και που ντιζελ η αγορα των μεταχειρισμενωνπήγαινε ρε άνθρωπε κ κλείσε το C3 με 11χλρ κ καλό εξοπλισμό. εχει κανα διμηνο αναμονη, οποτε θα το πάρεις όταν θες, κ δε βλέπω να κρατάνε για καιρό την προσφοράγιατι βρε cosneo τοση επιθετικοτητα
-
Ο χρήστης ELEAZAR έγραψε:
γιατι βρε cosneo τοση επιθετικοτηταΟχι σε σένα αλλα στο 'θεμα'. Το 'λογικό' λεει κοιτα το εκκαθαριστικό σου και κανε τους υπολογισμούς σου. Και μιλάμε γι' αυτη την στιγμή. Αν έχει πολλά μηδενικά τοτε απλώσου και καλύτερα μετρητά να μην έχεις και τόκους. Αν έχει λίγα όμως (μηδενικά) ... κάτσε σπίτι.
-
και μετρητοις να πληρωθουν δεν θα φυγουν και ολα για το αμαξι...κατι θα μεινει για να φαει και ο βενιζελος !
παω να δω αυριο το σιτροεν...για να μην κλαιγομαι μετα
-
Χρηματοδοτηση λιγο δυσκολο καθως οι τραπεζες εχουν κλεισει την κανουλα. Περα απο αυτο με τα μετρητα ολο και καποια καλυτερη τιμη μπορει να γινει.Σε καθε περιπτωση κοιτα τον τραπεζικο σου λογαριασμο και το εκκαθαριστικο της εφοριας.
η λογικότερη χρηματοδότηση αυτήν την εποχή