-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Για παράδειγμα , στο Νεοχώρι μπορείτε να δείτε κάποια εδω http://www.greekhotel.gr/gr/north_greece_hotels/thessalia_hotels/plastira_lake_hotels/neohori_hotels.asp?id=462
Το 'Αγναντι' εχει τη καλυτερη θεα στη Λιμνη και (πριν κατι χρονια,τωρα δεν ξερω) την καλυτερη πιττα....Το 'Ναιαδες' ειναι διπλα στη Λιμνη αλλα το θυμαμαι για ακριβο....
Το Ναϊάδες είναι όντως ακριβό, αλλά με διαφορά το καλύτερο. Και αν μιλάμε μόνο για Σάββατο δύσκολα να πέσει ή τιμή. Αν είναι να μείνουμε όλοι μαζί, θα κάνουμε παραχωρήσεις. Μια μέση λύση. Κάποιοι θα μείνουν με λιγότερες ανέσεις από ότι θα ήθελαν, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά οι περισσότεροι.
Ο Κωνσταντίνος μάλλον θα έχει καλύτερη άποψη για την περιοχή. Το Μουζάκι πάντως που είπε ο ταύρος είναι μακρυά. Αλλά και η τιμή 45€ με πρωινό είναι τζάμπα.
-
Οταν αποφασισουμε ημερομηνια (που πρεπει να γινει αμεσα πιστευω) και στο περιπου ποσοι θα μεινουμε ενα βραδυ, θα πεσουν τηλεφωνα σε διαφορα για να δουμε τιμες κλπ.
ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΑΑΑΑΑ!
-
Οταν καταλήξουμε στην ημερομηνία, έχω επιβιώσει μέχρι τότε και ο καιρός είναι ευνοϊκός, θα έρθω κι εγώ (με διανυκτέρευση)
Περιμένω νεώτερα!
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
1/ efthymis (29/4 η 6/5 )
2/ dbekos (22/4 και μέχρι 27 Mαίου - όλες τις Κυριακές)
3/ kyr80 (22/4) edit μέχρι 6-5 όποτε θέλετε ακόμα και καθημερινές
4/ Ernani (Οποιαδήποτε Κυριακή εκτός από αυτή των εκλογών )
5/ Κίκιζας Γρηγόρης ( Οποιοδηποτε ΣΚ μετα το Πασχα, εκτος συγκλονιστικου απροοπτου, edit: κατα φωνη, 28/4 παντρευεται φιλος...αν ακολουθησει ξενυχτι, κατι πολυ πιθανο, Κυριακη πρωι δεν παιζει 'εκκινηση', με επιστροφη αυθημερον ειδικα... )
6/ cosneo (οποτεδήποτε, εκτός απροόπτου)
7/ VolvoZeus ( Θα προτιμουσα οχι 22/04, αφου θα ειμαι Πασχα εκει...δυο ΣΚ σερι θα μου πεσει βαρια η Καλαμπακα )
8/ Angel
9/ sv2 (δεν το κάνουμε την Κυριακή των εκλογών όποτε γίνουν αυτές ?)
10/ Thomas_C200K (οταν μαθει ποτε βγαινουν τα γκρουπακια και η Αδεια Απολυσεως )
11/ Orestisren (ημερομηνία σύντομα για να κανονίσω άδεια )
12/ kotetsi (οποιαδήποτε Κυριακή)
13/ REALZEUS για λίμνη Πλαστήρα! Όποτε θέτε αρκεί να μην είναι εκλογές... για την Ελλάδα ρε γμτ
14/ Κωνσταντίνος για λίμνη Πλαστήρα , είναι και δίπλα μου.Οποιαδήποτε ημερομηνία.
15/ InFiNiTy (22/4, μετά έχουμε να ψηφίσουμε την ΠΑΣΟΚαρα
16/kouliscd 22/4 κατά προτίμηση. Και πάλι ίδα γούστα με τον InFiNiTyΔυστυχώς δεν βλέπω να έρχομαι. Διόρθωσα και τη λίστα έτσι ώστε οι επόμενοι να συνεχίσουν στη σωστή. Καλά να περάσετε.
Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
...ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΑΑΑΑΑ!Αυτό είναι το δυσκολότερο.
-
Και εγώ με διανυκτέρευση φυσικά....
-
Ημουν σίγουρος !!!
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Ημουν σίγουρος !!! -
@ sv2 : Πλήν της 29ης Απριλίου, που αδυνατώ για προσωπικούς λόγους, θα είμαστε παρέα επι 2ημερο
-
Πρέπει να αποφασίσω με τι θα κατέβω.....
-
Αυτά είναι προβλήματα .......
-
-
Leftgalan μετα τησ κυριασ μέσα οποτε θέλετε μετα το Πάσχα ....
Διανυκτέρευση έχουμε δωρεάν σε τούτα τα μέρη ενεκα πεθεροχωρι ....Στην περιοχή ξέρω κρεατοταβερνα που ΤΑ ΣΠΑΕΙ .... Εκεί κατέληξε και πολυ πρόσφατα η δεύτερη συνάντηση Qπενταδων (έχοντας ξεκινήσει Απ το περτουλι )
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Αυτά είναι προβλήματα .......Με το Καγιεν δεν ειπαμε;
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Leftgalan μετα της κυριασ μέσα οποτε θέλετε μετα το Πάσχα ....Λευτέρη, ευκαιρια να τα πούμε πάλι απο κοντά !
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτά είναι προβλήματα .......
Με το Καγιεν δεν ειπαμε;
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Περάσανε πονηρές σκέψεις από το μυαλό μου.....
-
-
Aνανέωση λίστας :
1/ efthymis (29/4 η 6/5 )
2/ dbekos (22/4 και μέχρι 27 Mαίου - όλες τις Κυριακές, εκτός απο την 29/4 )
3/ kyr80 (μέχρι 6/5 όποτε θέλετε ακόμα και καθημερινές)
4/ Ernani (Οποιαδήποτε Κυριακή εκτός από αυτή των εκλογών )
5/ Κίκιζας Γρηγόρης ( Οποιοδηποτε ΣΚ μετα το Πασχα, εκτος συγκλονιστικου απροοπτου, edit: κατα φωνη, 28/4 παντρευεται φιλος...αν ακολουθησει ξενυχτι, κατι πολυ πιθανο, Κυριακη πρωι δεν παιζει 'εκκινηση', με επιστροφη αυθημερον ειδικα... )
6/ cosneo (οποτεδήποτε, εκτός απροόπτου)
7/ VolvoZeus ( Θα προτιμουσα οχι 22/04, αφου θα ειμαι Πασχα εκει...δυο ΣΚ σερι θα μου πεσει βαρια η Καλαμπακα )
8/ Angel
9/ sv2 (δεν το κάνουμε την Κυριακή των εκλογών όποτε γίνουν αυτές ?)
10/ Thomas_C200K (οταν μαθει ποτε βγαινουν τα γκρουπακια και η Αδεια Απολυσεως )
11/ Orestisren (ημερομηνία σύντομα για να κανονίσω άδεια )
12/ kotetsi (οποιαδήποτε Κυριακή)
13/ REALZEUS για λίμνη Πλαστήρα! Όποτε θέτε αρκεί να μην είναι εκλογές.
14/ Κωνσταντίνος για λίμνη Πλαστήρα , είναι και δίπλα μου.Οποιαδήποτε ημερομηνία.
15/ InFiNiTy (22/4, μετά έχουμε να ψηφίσουμε )
16/ kouliscd 22/4 κατά προτίμηση.
17/ Billopoulos
18/ HelenKor, αναλόγως ημερνίας**Συμμετέχοντες με διανυκτέρευση (σε παρένθεση ο αριθμός πρόσθετων ατόμων) : **
1/ kotetsi (+1)
2/ Billopoulos (+1)
3/ Angel (+1) με επιφύλαξη
4/ Orestisren
5/ sv2
6/ dbekos (+1 με επιφύλαξη)
7/ leftgalan (+1)
8/ HelenKor με επιφύλαξηΕκρινα σκόπιμο να περιλάβω και στις δύο λίστες τα ονόματα όσων πιθανώς διανυκτερεύσουν, για να 'διορθώνονται' ευκολότερα, μέχρι να καταλήξουμε στην ημερομηνία. Ας όψονται οι εκλογές ...
Aν υπάρχουν παραλήψεις , υπενθυμίστε και διορθώστε ανάλογα!
-
dbekos η επιφύλαξη είναι για εσένα ή για το +1 ?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
dbekos η επιφύλαξη είναι για εσένα ή για το +1 ?
Πανελλήνια Συνάντηση 4TF 2012