-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Τώρα για κάποια άτομα που ασχολήθηκαν μέχρι και την τελευταία στιγμή όπως ο Δημήτρης ή ο Ορέστης καθώς και άλλοι, ένα ευχαριστώ από όλους μας δεν θα έβλαπτε.+1
Στον Κωνσταντίνο, στον Θανάση, στον Δημήτρη και προσωπικά στον Ορεστη μαζί με την συγνώμη μου για την καθυστερημενη μου απαντηση και στον Γιώργο που διέθετε μαζί με την παρεα του και την υπεροχη Καγιεν για το ταξίδι και σε όλους τους υπόλοιπους που ήθελαν αυτη την συνάντηση. -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Το λάθος κατά τη γνώμη μου ήταν ότι ορίστηκε η ημερομηνία μετά το Πάσχα και είχε επισημανθεί αυτό.Φωνή βοώντως εν τη ερήμω όμως...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Μπράβο ρε καλά τα καταφέρατεμπορεί να μην έχω συμμετάσχει ποτέ σε πανελλήνια συνάντηση όμως έχω παρακολουθήσει όλες τις εξελίξεις και είναι αυτό που λέει και ο Θάνος, ποτέ δεν έχει ματαιωθεί. Πού είναι οι παλιοί να κάνουν μια σωστή οργάνωση...
Απλά τραγικός! Ούτε οι προπονητές της εξέδρας τόση
Ο καθένας είχε κάποιος λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση και δεν θα απολογηθεί κανείς στον dmitspan και στον κάθε dmitspan που στο κάτω κάτω δεν έχει καν δει από κοντά ποτέ, καθώς δεν έχει πατήσει ποτέ σε πανελλήνιες συναντήσεις όπως είπε και ο ίδιος!
Όσο για τις υπόλοιπες διοργανώσεις, μια χαρά έχουμε κάνει ΠΑΡΑ πολύ επιτυχημένες το 2011 και στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη και στον Βόλο! Guess who was missing though...
Με άλλα λόγια, είπε ο γάδαρος τον πετεινό κεφάλα!
Over and out!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τώρα για κάποια άτομα που ασχολήθηκαν μέχρι και την τελευταία στιγμή όπως ο Δημήτρης ή ο Ορέστης καθώς και άλλοι, ένα ευχαριστώ από όλους μας δεν θα έβλαπτε.
+1
Στον Κωνσταντίνο, στον Θανάση, στον Δημήτρη και προσωπικά στον Ορεστη μαζί με την συγνώμη μου για την καθυστερημενη μου απαντηση και στον Γιώργο που διέθετε μαζί με την παρεα του και την υπεροχη Καγιεν για το ταξίδι και σε όλους τους υπόλοιπους που ήθελαν αυτη την συνάντηση.Σωστότατος. Και παράλειψή μου πάνω στη βιασύνη μου που δεν τους ανέφερα.
-
Δία δεν ζήτησα κανέναν να απολογηθεί γιατί ούτε το δικαίωμα έχω, αφού δεν έχω παρευρεθεί ποτέ αλλά ούτε ο θεός είμαι, αλλά ούτε με ενδιαφέρει, εγώ απλώς διατύπωσα μια σκέψη συγκρίνοντας το παρελθόν και τώρα, τελεία και παύλα, nothing more or less. Αν ο καθένας το πήρε προσωπικά ποσώς με ενδιαφέρει, γιατί πολύ απλά δεν στόχευσα προσωπικά. Πείτε το παρεξήγηση του γραπτού λόγου και μη προσωπική γνωριμία.
Επίσης το ότι δεν έχω παρευρεθεί σε πανελλήνια δε σημαίνει ότι αυτό με βάζει στο περιθώριο, με κάνει 'μικρότερο'. Το τελευταίο μάλιστα το χω νιώσει πολλάκις.
-
Μιας και αναβάλλεται η συναντηση λουκετακι για να ηρεμησουν τα πνευματα απο παρεξηγησεις .
Πανελλήνια Συνάντηση 4TF 2012