-
1/ efthymis
2/ dbekos
3/ kyr80
4/ Ernani
5/ Κίκιζας Γρηγόρης
6/ cosneo
7/ VolvoZeus
8/ Angel
9/ sv2
10/ elvet (ενδεχομένως και Σάββατο)
11/ Orestisren
12/ kotetsi **
13/ REALZEUS
14/ Κωνσταντίνος **
15/ InFiNiTy
16/ kouliscd
17/ Billopoulos
18/ HelenKor
19/ Sakaflias
20/ leftgalan
21/ Τsardas
22/ rx8_drifter
23/ Αρης (για Σάββατο)Συμμετέχοντες με διανυκτέρευση το Σάββατο 21-4-2012 (σε παρένθεση ο αριθμός πρόσθετων ατόμων) :
1/ kotetsi (+1)
2/ Billopoulos (+1)
3/ **Angel **
4/ Orestisren
5/ sv2
6/ dbekos (+1 με επιφύλαξη)
7/ leftgalan (+1)
8/ HelenKor με επιφύλαξη
9/ cosneo
10/ REALZEUS
11/ rx8_drifter (αναλόγως ημερομηνίας, προτίμηση σκ μετά το πάσχα)
12/ kouliscd (+2 με +3 αν μιλάμε για 22/4, αλλιώς όλο παίζουν. )
13/ Τsardas (+2)
14/ εγκάθετος φορουμάς 1 (+1)
15/ εγκάθετος φορουμάς 2 (+1)
16/ Ernani
17/ τιμώμενος αστεράτος συμφορουμίτηςΣυμμετοχές για την περιήγηση το Σάββατο
1/ Orestisren
2/ Τιμώμενος αστεράτος
3/ VolvoZeus
4/ Κωνσταντίνος
5/ Angel!!!!
6/ InFiNiTy -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Οταν λεμε 3/4 του ρεζερβουαρ για το Σαββατο, εννοουμε μονο για το Σαββατο;
Υπολόγισε τι καταναλώνεις για 150 χιλιόμετρα , από τα οποία τα 110 ορεινή διαδρομή. Δεν υπάρχει πρατήριο στη διαδρομή αυτή , παρά μόνο στην Ελάτη.
Πω πωωωω
3 ντεπόζιτα καύσιμα θέλουμε δηλαδή -
Ο μήνας έχει 17 (και οχι 9) , οπότε μήπως πρέπει να δούμε λίγο και το οργανωτικό μέρος της συνάντησης της Κυριακής 22/04/2012Εχουν προταθεί έως τώρα δυο σημεία για την αρχική συνάντηση.
α) Το καφέ μέσα στη λίμνη , στην περιοχή Πεζούλα Καλύβας http://g.co/maps/42jw5
β) Το ξενοδοχείο Ναϊάδες , κοντά στο χωριο Νεοχώρι http://www.naiades.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=21&Itemid=39&lang=elΤο ξενοδοχείο νομίζω είναι η καλύτερη λύση καθότι και εύκολα το βρίσκεις και έχει και χώρο για παρκάρισμά
Το άλλο βέβαια σημείο δεν το ξέρω και οφείλω να πω ότι αν τυχόν είναι πιο όμορφο (που σίγουρα θα είναι ) και έχει περισσότερο χώρο να πάμε εκεί -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Οταν λεμε 3/4 του ρεζερβουαρ για το Σαββατο, εννοουμε μονο για το Σαββατο;
Υπολόγισε τι καταναλώνεις για 150 χιλιόμετρα , από τα οποία τα 110 ορεινή διαδρομή. Δεν υπάρχει πρατήριο στη διαδρομή αυτή , παρά μόνο στην Ελάτη.
Πω πωωωω
3 ντεπόζιτα καύσιμα θέλουμε δηλαδή2 θα χρειαστείτε , ας μην υπερβάλουμε
-
Όπως το είπες νόμισα ότι θέλουμε 3/4 μόνο για τη βόλτα
-
-
1/ efthymis
2/ dbekos
3/ kyr80
4/ Ernani
5/ Κίκιζας Γρηγόρης
6/ cosneo
7/ VolvoZeus
8/ Angel
9/ sv2
11/ Orestisren
12/ kotetsi **
13/ REALZEUS
14/ Κωνσταντίνος **
15/ InFiNiTy
16/ kouliscd
17/ Billopoulos
18/ HelenKor
19/ Sakaflias
20/ leftgalan
21/ Τsardas
22/ rx8_drifter
23/ Αρης (για Σάββατο)Συμμετέχοντες με διανυκτέρευση το Σάββατο 21-4-2012 (σε παρένθεση ο αριθμός πρόσθετων ατόμων) :
1/ kotetsi (+1)
2/ Billopoulos (+1)
3/ **Angel **
4/ Orestisren
5/ sv2
7/ leftgalan (+1)
8/ HelenKor με επιφύλαξη
9/ cosneo
10/ REALZEUS
13/ Τsardas (+2)
16/ Ernani
1/ Orestisren
2/ Τιμώμενος αστεράτος
3/ VolvoZeus
4/ Κωνσταντίνος
5/ Angel!!!!
6/ InFiNiTy
7/ Ernani -
Πόσες [spoiler=:3jtc1d84][/spoiler:3jtc1d84]
να πούμε στην ταβέρνα να ετοιμάσει για τους εκδρομικούς τύπους -
Να πω κατι αλλο εγω: Μην μας βγει ο πατος σε χρηματα που θα δωσουμε σε ταβερνες κλπ αν ειναι δυνατον...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Να πω κατι αλλο εγω: Μην μας βγει ο πατος σε χρηματα που θα δωσουμε σε ταβερνες κλπ αν ειναι δυνατον...Στο νομό μας το φαγητό είναι φθηνό
*Και καλό. * -
Πόσες [spoiler=:39hf02mi][/spoiler:39hf02mi]
να πούμε στην ταβέρνα να ετοιμάσει για τους εκδρομικούς τύπουςΖαραμπούκας.... εγγύηση
-
Να πω κατι αλλο εγω: Μην μας βγει ο πατος σε χρηματα που θα δωσουμε σε ταβερνες κλπ αν ειναι δυνατον...
Στο νομό μας το φαγητό είναι φθηνό
*Και καλό. *Εληφθη
-
Στο νομό μας το φαγητό είναι φθηνό
*Και καλό. *Μας έχει ενημερώσει ο VolvoΚωνσταντίνος επ' αυτού
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν θα έχουμε παρουσία mod τελικά?
-
1/ efthymis
2/ dbekos
3/ kyr80
4/ Ernani
5/ Κίκιζας Γρηγόρης
6/ cosneo
7/ VolvoZeus
8/ Angel
9/ sv2
11/ Orestisren
12/ kotetsi **
13/ REALZEUS
14/ Κωνσταντίνος **
15/ InFiNiTy
16/ kouliscd
17/ Billopoulos
18/ HelenKor
19/ Sakaflias
20/ leftgalan
21/ Τsardas
22/ rx8_drifter
23/ Αρης (για Σάββατο)
24/ ThanasisNΣυμμετέχοντες με διανυκτέρευση το Σάββατο 21-4-2012 (σε παρένθεση ο αριθμός πρόσθετων ατόμων) :
1/ kotetsi (+1)
2/ Billopoulos (+1)
3/ **Angel **
4/ Orestisren
5/ sv2
7/ leftgalan (+1)
8/ HelenKor με επιφύλαξη
9/ cosneo
10/ REALZEUS
13/ Τsardas (+2)
16/ Ernani
1/ Orestisren
2/ Τιμώμενος αστεράτος
3/ VolvoZeus
4/ Κωνσταντίνος
5/ Angel!!!!
6/ InFiNiTy
7/ Ernani
8/ThanasisN -
Για το Σάββατο καλό είναι να έχουμε και ένα plan Β γιατί αν ο καιρός δεν βελτιωθεί, η διαδρομή στον Ασπροπόταμο θα είναι ταλαιπωρία.
Ακόμη και με καλό καιρό πάντως. θα έχουμε πίεση χρόνου γιατί αναγκαστικά ξεκινάμε αργά. Εμένα φυσικά δεν με πειράζει γιατί ξεκινώ από Τρίκαλα αλλά αν κάποιος κάνει σε μια μέρα τη διαδρομή Αθήνα-Καρδίτσα-Λίμνη-Πύλη-Ασπροπόταμο-Καλαμπάκα-Τρίκαλα-λίμνη θα είναι σχεδόν 9 ώρες στο αυτοκίνητο και δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι την Κυριακή.Μια εναλλακτική διαδρομή που προτείνω είναι μια μικρή βόλτα από το Μουζάκι προς την περιοχή της Αργιθέας, μέχρι το χωριό Βατσουνιά ή/και μέχρι την Δρακότρυπα, κυρίως για φαγητό
Βολεύει όλους, είτε μένουν στη λίμνη είτε στην Ελάτη. Βέβαια τα τοπία του Ασπροποτάμου μην περιμένετε να το δείτε αλλά η περιοχή έχει τη δική της (μάλλον άγρια) ομορφιά.
Θυμάμαι εκεί γύρω μια ταβέρνα 'Κεραμαριό', έχει και site: http://www.keramario.gr/
έχω όμως χρόνια να πάω εκεί, αν πήγε κανείς πρόσφατα ας μας πει αν παραμένει καλή ή αν είναι ακριβή (έτσι δείχνει στο site...)
Ενδιαφέρουσες ταβέρνες υπάρχουν επίσης και στο χωριό Βατσουνιά.Διαλέξτε λοιπόν, Plan A ή Plan B (ή και κάτι διαφορετικό, δεν ξέρω)
-
Ασπροπόταμος χωρίς τους Αθηναίους.
-
Mακρυά από το 'Κεραμαριό' ο συνδυασμός βαλσαμωμένων ζώων και πλαστικής καρέκλας σκοτώνει.
Επαναλαμβάνω το σκεπτικό της πρότασής μου , οσοι προτιμήσουν την περιήγηση στον Ασπροπόταμο , να διανυκτερεύσουν στην Ελάτη. Ανετα και χωρίς πίεση χρόνου θα είναι στα δωμάτιά τους στης 20:00 το αργότερο του Σαββάτου.
Ακόμη και στης 13:00 να ξεκινήσει η περιήγηση , 7 ώρες είναι υπεραρκετές για καφέ-φαγητό-οδήγηση.*Πριν 2 χρόνια κάποιοι το έκαναν αυθημερόν. *
Παρ ολα αυτά , ας αποφασίσουν οι 'μακρυνοί'.
-
Λυπάμαι που το λέω, αλλά όσο και αν γουστάρω μια καλή βόλτα στο βουνό, 110 ολόκληρα χλμ δεν...
Δε λέω να μην κάνουμε καμια ειδικη διαδρομούλα, αλλά 110 χλμ ειναι ολόκληρο ράλλυ πανελληνίου πρωταθλήματος. -
Το λοιπόν
Το Σάββατο ωραίο θα ήταν να συμμετέχουμε στην εκδρομούλα καθότι θα δούμε νομίζω τα πιο πιασάρικα-όμορφα μέρη του νομού θεωρώ (καθότι έχουμε καλο ξεναγό ) όπως κι ότι θα οδηγήσουμε σε όμορφες διαδρομές.Νταξ 110 χλμ είναι αρκετα αλλα όχι αποθαρυντικο σαν νούμερο (την στιγμη που θα έχω 3 οδηγούς ακόμα μαζί μου με ότι σημαίνει αυτό )
Και δεν νομίζω να πηγαίνουμε 110 χλμ πετώνταςΕπίσης
Προτείνω συνάντηση στα διόδια των Αφιδνών το Σάββατο το πρωί
Κατα τις 08:00-08:15 είναι νομίζω καλή ώρα (όχι αργότερα όμως.Πρεπει να κάνουμε και check in και στο δρόμο πάνω απο 130 εγώ δεν πάω.Εκτός ίσως απο καμια κατηφόρα που δεν καίει ) Έχουμε και χιλιόμετρα να κάνουμε άρα ας είμαστε τυπικοι παρακάλω
Σε περίπτωση καθυστέρησης θα ενημερώσω και θα αναχωρήσω γιατί βάση ενημέρωσης θα μας βγάλει οριακα για τη βόλτα άρα δεν μπορούμε να αργήσουμε εμείς που θα πάρουμε μέρος τουλάχιστον
Καλο θα ήταν να κάνουμε και 1-2 στάσεις στο δρόμο γιατί απο ένα σημείο και μετά έχει μανίκι το θέμα με στροφές κλπ και δεν ξέρω κατα πόσο οι κυρίες θα αντέξουν συνεχόμενο ταξίδι τόση ώρα με στροφές κλπ άρα υπολογίστε κι αυτο στο χρονικό προγραμματισμό
Πανελλήνια Συνάντηση 4TF 2012