-
Αλφαβητικά με όνομα....Σύνολο 74....
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΡΟΥΞΗ
ΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΛΚΗΣ ΡΕΝΤΗΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΙΓΚΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΕΚΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΑΠΠΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΡΟΥΓΓΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΙΛΙΓΑΡΔΑΚΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΛΛΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΝΕΣΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΛΛΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΨΥΛΛΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΕΚΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΛΛΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΣΚΙΩΤΗΣ
ΔΑΦΝΗ ΤΣΟΥΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΑΤΣΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥΛΙΑΤΟΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΤΖΑΜΠΑΖΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΡΕΤΣΑΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΤΑΡΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΣΚΙΝΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΣΙΩΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΕΚΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΝΕΣΗΣ
ΛΑΜΠΗΣ ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΙΜΑΤΟΣ
ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
ΜΑΚΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΑΣ
ΜΑΡΙΑ ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΟΥ
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΓΓΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΙΔΑΛΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΠΥΡΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΖΑΚΧΑΙΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΚΑΡΕΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΓΕΤΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΦΙΦΛΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΚΛΙΑΜΠΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΛΑΤΣΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΦΩΤΗΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΚΑΡΕΑΣ
ΠΟΠΗ ΞΗΡΟΥ-ΝΤΕΚΑ
ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΝΙΚΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΥΝΤΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΡΕΤΣΑΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΥΦΑΝΤΗΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΛΑΚΤΑΡΗΣ
ΤΑΣΟΣ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΟΛΗΣ ΦΑΡΣΟΥΛΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΕΛΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΑΒΑΝΤΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΛΑΤΗΣ -
η επιστολη των συνολικα 75 αγωνιζομένων μολις εστάλη μεσω e-mail στην ομαε με κοινοποίηση στον συνδεσμο
-
Οπως σωστά καταλάβατε...απο την Εκπομπή του Φωτεινέλη...την επιστολή σας, πάρτε την και βάλτε την στο...ντουλάπι... Και οχι της ΕΛΠΑ, γιατι εκεί ενοχλει.!
Ο πρόεδρος, αποφάνθηκε οτι, αν γίνει αυτό, τότε δεν θα συμπληρώνει καμία κλάση...Ε και? Μα εχει γίνει κάτι και περιμένει κανεις να δει αποτελέσματα άμμεσα?Ρώτησε ποτέ κανεις ολους αυτούς που δεν συμμετέχουν στα σπρίντ, γιατι δεν συμμετέχουν?Για ενα καλύτερο μέλλον, θα ασχοληθεί ποτέ αυτή η ΟΜΑΕ?
Σπέρνεις σήμερα, για να θερίσεις αυριο...Δεν φυτεύεις σήμερα για να πάς το απόγευμα με το πιάτο ετοιμο να φας ντοματοσαλάτα...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!Ημίμετρα-ανακοινώσεις-διαβουλευσεις-υποσχέσεις για το 2013, ε και?
Τι εγινε φέτος? Τι καινοτομία έγινε που περιμένουμε στο μέλλον να 'δουλέψει'? Το οτι ουσιαστικά αχρηστεύονται αυτοκίνητα, για να έρθουν τα καινούρια?
Η μήπως οτι τα αναβασιάρηκα αυτοκίνητα θα πρέπει να τρέχουν και ράλλυ? Αυτή δεν ήταν η απορεία του Προέδρου?
Ο στόχος δλδ, είναι να τα πέρνουμε απο δώ και να τα πηγαίνουμε εκεί.Απο την μία τσέπη στην άλλη.Και δεν θα έπρεπε να είναι, να φτιάχνονται, με δικαίωμα ευκολων προϋποθέσεων, καινούρια αγωνιστηκά...απλά τα αγωνιστκά, ευκολα να μεταβάλλονται αν είδος αγώνα.
Και ποιος του είπε του Προέδρου και ολων των παλαιών 'σειρών', οτι η καινούρια γενιά θέλει Ράλλυ? Ποιός τους είπε οτι οι επόμενη γενιά θέλει να στηρίξει το ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ και οχι τις υπόλοιπες μορφές αγώνων?
Είναι σίγουρο οτι η Ριτσώνα θα εχει περισσότερες συμμετοχές απο το ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ και χωρίς ξένους...Οπως ολες οι αναβάσεις άλλωστε...
Περαστικά μας...ΥΓ:Περαστικά και για την 'πολύ' Δημοκρατία...Γιατι εγώ αλλιώς την εμαθα στο σχολείο και γαλουχήθηκα απο την οικογένειά μου. Βλέπεις, ο 'καθένας', δεν ειναι ο καθένας, αλλα ενας Πρωταθλητής και σίγουρα εχει μεγαλύτερη βαρύτητα ο λόγος του στην καταγγελία, απο τον δικό μου, που δεν ειμαι πρωταθλητής.
Αλλα το Lobby των Πρωταθλητών, είναι συγκεκριμένο?!ΥΓ2(διαχωρισμός κλάσεων στα σπρίντ):Βέβαια, στους κωλητούς τους, στις αναβάσεις, δώσανε απο μια κατηγορία στον Καθένα, να κερδίζει...ενα Ιστορικό-Τέρας να κερδίζει τους Κολοκοτρώνηδες και 3 ίδια αυτοκίνητα, σε τρείς διαφορετικές κατηγορίες(παγκόσμια επιτυχία )...βέβαια, τους το χάλασε λίγο το ΑUDI τελευταια, αλλα και εκεί βρήκαν λύση με τις κλάσεις ανα βαλβίδες-θερμοστάτες-τουρμπίνες-χρώμα καρότσας... Το ψάχνουν ομως και θα το πετάξουν εξω και αυτό...σε λίγο!
Αρχίζω και αναπολώ το Lobby της γερουσίας της ΕΛΠΑ...κοίτα να δεις...που απο πολέμιος θα καταλήξω νοσταλγός! Κύριε Φίλιππα, πόσο λάθος δείχνει να είχες!
-
Βασιλη, τι ειναι αυτο το 'καθενας' που ειναι και πρωταθλητης? Δεν ξερω τι σημαινει, για πληροφορησε μας.΅Επισης καταλαβα καλα? Η απαντηση ηρθε μεσω Φωτεινελη? Αν ναι, κριμα, δεν διορθωνονται με τιποτα...
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Βασιλη, τι ειναι αυτο το 'καθενας' που ειναι και πρωταθλητης? Δεν ξερω τι σημαινει, για πληροφορησε μας.΅Επισης καταλαβα καλα? Η απαντηση ηρθε μεσω Φωτεινελη? Αν ναι, κριμα, δεν διορθωνονται με τιποτα...Κύριε Χρήστο...Απογοήτευση. Η γενιά σας, αυτή η γενιά που συνέχισε'δυνατά' την ιστορία των Ελληνικών αγώνων που παρέλβε απο τους προηγούμενους (Σιροκο, Πεζαμτζογλου,Ραφτόπουλο κλπ), 'φεύγει' σιγά σιγά και το μόνο που κατορθώνει, είναι να μην αφήσει τίποτα πίσω της.Τα γκρεμίζει ολα...Τα διαλύει...
Και κάνει και μαθήματα Δημοκρατείας...
Αν δεν είδατε την Εκπομπή, καλύτερα, διοτι σίγουρα θα ... -
Βασιλακο, δεν την ειδα. Αν εχεις το κουραγιο κανε μια συνοπτικη περιγραφη,για να καταλαβουμε.Οσο για τον Μακαριτη Δαρδουφα και τις τοτε πρακτικες, ωρες ωρες τις αναπολω κι εγω. Τουλαχιστον τοτε ηξερες με ποιον ειχες να κανεις, υπηρχε μια 'απο κατω συσπειρωση', βαρουσες και μια στο τραπεζι, κατι γινοτανε. Τωρα, παιρνεις τις απαντησεις (αν τις παρεις) μεσω τριτων.
Ας καταλαβαινε κανεις οτι δεν εχουμε σκοπο την γκρινια. Ομως ρε παιδια, το δυναμικο ενος χωρου χρειαζεται αλλη αντιμετωπιση. Τι να πω... -
Θα περιμένω λίγο ακόμη επίσημη ενημέρωση και μετά θα μιλήσω για πράγματα που έφτασαν στα αυτιά μου από το παρασκήνιο αυτής της υπόθεσης, για το χρονικό μιας προαναγγελθείσας άρνησης, και για τα ασυμβίβαστα τα οποία υπάρχουν στο χώρο μας και που εξηγούν εν ολίγοις το γιατί είναι δύσκολο να λειτουργήσει κάτι.....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Θα περιμένω λίγο ακόμη επίσημη ενημέρωση και μετά θα μιλήσω για πράγματα που έφτασαν στα αυτιά μου από το παρασκήνιο αυτής της υπόθεσης, για το χρονικό μιας προαναγγελθείσας άρνησης, και για τα ασυμβίβαστα τα οποία υπάρχουν στο χώρο μας και που εξηγούν εν ολίγοις το γιατί είναι δύσκολο να λειτουργήσει κάτι.....Μην περιμένεις πολύ, γιατι θα ερθει το 2013 και ακόμα θα περιμένεις την απάντηση του 2012
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Θα περιμένω λίγο ακόμη επίσημη ενημέρωση και μετά θα μιλήσω για πράγματα που έφτασαν στα αυτιά μου από το παρασκήνιο αυτής της υπόθεσης, για το χρονικό μιας προαναγγελθείσας άρνησης, και για τα ασυμβίβαστα τα οποία υπάρχουν στο χώρο μας και που εξηγούν εν ολίγοις το γιατί είναι δύσκολο να λειτουργήσει κάτι.....Ωπ Σπυρακο Φαουλ. Είτε παρεις απαντηση, ειτε όχι, τα πραγματα εφτασαν στ αυτιά σου, αρα η δημοσιοποίηση τους είναι ανεξαρτητη απο το ενδεχομενο της απαντησης. Κοινως, πες τα βρε αδερφε!
Και για να γελασει το χειλακι σου, επειδη περιμενα ν ακουστει 'τι θελουν οι εκτός Ν2 (ο Πλατης δηλαδη) σε θεμα της Ν2', Ε ημουνα έτοιμος να δηλωσω ενα Ν2 στη Μαυροσουβάλα, να γελασουμε -
-
Παντως , αυτο που ακουσα εγω απ'την εκπομπη των μαπετςοου στο ....http://www.youtube.com/watch?v=82-vs3Ga ... re=related, ειπε ο προεδρος της Ομαε οτι θα καλεσει τους αγωνιζομενους να ακουσει τις προτασεις τους σε λιγες ημερες , κι απ'οτι καταλαβα στον τροπο που το ειπε(και στα ματια του) , η συνεχεια θα ειναι να τους εξηγησει οτι δεν γινοντε αυτα που λενε , γιατι εκεινος μαζι με τα αστερια τους συμβουλους του εχει αποφασισει οτι ετσι πρεπει να ειναι οπως τα εγραψαν , γιατι η gamaei τα παιδια της οπως πολυ σωστα εχει γραψει η ιστορια του εθνους ..........
-
Αν και μπηκα αργοπορημενος χωρις να προλαβω να υπογραψω και εγω την επιστολη, εχω να πω οτι τοσα χρονια η Α5 βιαζεται οσον αφορα τα σπριντ με αυτοκινητα τυπου κιτ καρ, peugeot 205 με τζαμια απο πλεξι γκλας κ.λ.π. με αποτελεσμα να παλευεις
για μια θεση στο ηλιο ....
Αυτο που μπορουμε να κανουμε, ειναι να κατσουμε σπιτια μας φετος αφου δεν παιρνουν απο λογια και κανουν του κεφαλιου τους.
Με το να συνεχισουμε να τρεχουμε εστω και επιλεκτικα δεν αλλαζει ουτε ιδρωνει το αυτι κανενος εφ οσον τσεπωνουν την συμμετοχη... -
Δεν εχω αγωνιστικο στην κατηγορια Ν αλλα πιστευω ότι θα πρεπει να δοθεί περισσότερο προσοχη στους κανονισμους οσο αναφορα την κατηγορια αυτή.
-
Θα σας παραθέσω τα επιχειρήματα της αρχής (στο 'αρχή' βάλτε όποιον σας αρέσει.....) η οποία δέχεται ότι αυτό που προτείνουμε είναι και δίκαιο και σωστό αλλά:
α) Θεωρεί ότι οι κλάσεις δεν θα συμπληρώνουν
β) Θεωρεί ότι περισσότερη τύχη για διάκριση έχει π.χ. ένα Ν2 απέναντι σε ένα Α6 ή ΕΕ10 παρά σε ένα Ν4 (εάν υιοθετηθεί η πρόταση και δεν συμπληρώνει η κλάση)
γ) Θεωρεί επιβεβλημένη την αύξηση του παραβόλου συμμετοχής λόγω περισσότερων κυπέλλων.
Τα αφήνω ασχολίαστα προς το παρών και τα θέτω στην κρίση σας.......
(Με το ζόρι κρατιέμαι, αλλά όχι για πολύ......)
-
Αν αρνηθει η ΟΜΑΕ την αλλαγη κανονισμων τι θα κανουν οι οδηγοι που εχουν συνυπογραψει την επιστολη στον επερχομενο αγωνα της μαυροσουβαλας?
Θα τρεξουν σαν να μην τρεχει τιποτα, ή θα 'σαμποταρουν' τον αγωνα απεχοντας? -
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Θα σας παραθέσω τα επιχειρήματα της αρχής (στο 'αρχή' βάλτε όποιον σας αρέσει.....) η οποία δέχεται ότι αυτό που προτείνουμε είναι και δίκαιο και σωστό αλλά:α) Θεωρεί ότι οι κλάσεις δεν θα συμπληρώνουν
β) Θεωρεί ότι περισσότερη τύχη για διάκριση έχει π.χ. ένα Ν2 απέναντι σε ένα Α6 ή ΕΕ10 παρά σε ένα Ν4 (εάν υιοθετηθεί η πρόταση και δεν συμπληρώνει η κλάση)
γ) Θεωρεί επιβεβλημένη την αύξηση του παραβόλου συμμετοχής λόγω περισσότερων κυπέλλων.
Σπυρο μου υπαρχουν και αλλες επιλογες για τα Ν για να μπορουν να συμπληρωσουν
- Δεν πειραζης τα Ν4
- Μπορουμε να κανουμε F3N και F2N για δοθουν κινιτρα σε αυτους που εχουν gr.n αγωνιστικα.
Ευχαριστω.
-
Δεν χρειάζεται αποχή...Τα πράγματα είναι ήδη σκ@τ@..Οι συμμετοχές είναι λίγες...Η πρότασή μας ήταν προς την κατέυθυνση της τόνωσης του ενδιαφέροντος...Αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα δεν υπάρχει όραμα από αυτούς που πρέπει....
Όσον αφορά το Αττικό, υπάρχουν δύο ιδιαιτερότητες, χωρίς αυτό να ακυρώνει τα παραπάνω:
α) ανήκει στο Έπαθλο Αττικής, στο οποίο ανήκει και το Παλάδιο, και ως εκ τούτου θα υπάρξει ξεχωριστή βαθμολόγηση σε κλάσεις και κατηγορίες (έτσι μου είπαν από την αρχή, έτσι είναι θέλω να πιστεύω....το πως, άγνωστο...)
β) η λέσχη, προς τιμήν της, έσπευσε να προκυρήξει ξεχωριστά κύπελλα για τα αυτοκίνητα της Ν2 (κάτι είναι και αυτό......)
-
Ο χρήστης kamatsos auto-moto έγραψε:
Θα σας παραθέσω τα επιχειρήματα της αρχής (στο 'αρχή' βάλτε όποιον σας αρέσει.....) η οποία δέχεται ότι αυτό που προτείνουμε είναι και δίκαιο και σωστό αλλά:
Σπυρο μου υπαρχουν και αλλες επιλογες για τα Ν για να μπορουν να συμπληρωσουν
- Δεν πειραζης τα Ν4
- Μπορουμε να κανουμε F3N και F2N για δοθουν κινιτρα σε αυτους που εχουν gr.n αγωνιστικα.
Ευχαριστω.
Καλά τα λες, τα έχω πει κι εγώ, αλλά με το υφιστάμενο πλαίσιο κανονισμών, αυτό είναι αδύνατο (στα σπριντ)...
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Θα σας παραθέσω τα επιχειρήματα της αρχής (στο 'αρχή' βάλτε όποιον σας αρέσει.....) η οποία δέχεται ότι αυτό που προτείνουμε είναι και δίκαιο και σωστό αλλά:α) Θεωρεί ότι οι κλάσεις δεν θα συμπληρώνουν
. Αφού παρατιθενται σαν επιχειρήματα τα α, β, και γ, πως ειναι δικαιο και σωστο ?
Ασε που αν προκηρύξεις ενα ετησιο επαθλο, δεν είναι αναγκαίο να δινεις κυπελλο σε καθε αγώνα. Φτιάχνεις ξεχωριστη βαθμολογία και δινεις κυπελλα κι ενα δωρακι στο τελος του χρόνου. Κι επειδη αποδέχεσαι την φτώχια σου, αναζητάς έναν χορηγό των 3Χ2 =6 κυπέλλων. Αυτόν τον βρήκαμε. Τα προσέφερα εγώ λίγο πιό πάνω και τελειώσαμε (αν θελουμε να τελειωσουμε..)
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
. Αφού παρατιθενται σαν επιχειρήματα τα α, β, και γ, πως ειναι δικαιο και σωστο ?
Ασε που αν προκηρύξεις ενα ετησιο επαθλο, δεν είναι αναγκαίο να δινεις κυπελλο σε καθε αγώνα. Φτιάχνεις ξεχωριστη βαθμολογία και δινεις κυπελλα κι ενα δωρακι στο τελος του χρόνου. Κι επειδη αποδέχεσαι την φτώχια σου, αναζητάς έναν χορηγό των 3Χ2 =6 κυπέλλων. Αυτόν τον βρήκαμε. Τα προσέφερα εγώ λίγο πιό πάνω και τελειώσαμε (αν θελουμε να τελειωσουμε..)Αυτά είναι τα παράδοξα....
Μακάρι να τελειώναμε τόσο εύκολα...
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΠΡΟΣ ΟΜΑΕ-ΕΠΑ