-
απαντηση νουμερο 1. δεν ειναι τα δικα μου... ειναι του βοηθου μου!!!
απαντηση ν2 . εχω να κοιμηθω 7 βραδια σερι μια μπεμπα μια νευρα μια μευρα μια νευρα μια κλαμα και δεν την παλευω καθολου.
λοιπον εχεις δικιο.. μαλλον θα το παω ταπετσερη να γινει τζττζι....
με τα αμορτισερ τι θα γινει... τα μπροστα... -
το ξερω οτι τα νθχακια μου καινε καρδιες....
-
Ο χρήστης keleb έγραψε:
με τα αμορτισερ τι θα γινει... τα μπροστα...γιατι θες να τα αλλαξεις? σε κοψανε στο ΚΤΕΟ?
-
λοιπον παιδια σημερα γραφω γιατι πρεπει να μοιραστω μαζι σας την απιιιιιστευτη οργη μου.
εγινα μπουκιες οταν λεμε μπουκιες ομως λεμε μπουκιες με το ματορα μου... ελεος πια....
του λεω... προσεχε σε παρακαλω να παραγγειλεις τα πισω φωτα που εχουν νικελ μονο απο τις 2 πλευρες και εχουν γωνια και οχι αυτα που εχουν νικελ γυρω γυρω και ειναι ψιλοοβαλ... ενταξει ενταξει... του το λεω10 φορες οκ.
σημερα λοιπον μου παρουσιαζει τα φαναρια με το νικελ γυρω γυρω μου λεει οτι θα τ αβαλει ετσι κι αλλιως και να μην του κανω νουμερα.......... και το καλυτερο θελει 150 €. 150€ για 2 ιμιτασιον φαναρια που στο κουτι τους πανω γραφουν 30€ στο καθενα συνολο 60 €. τα παιρνω στη κρανα του λεω ρε φιλε το κουτι γραφει 30 + 30 ελεος και αρχισαν τα οργανα.. περιττο να σας πω ( γιωργο...... ) οτι ο οποιοσδηποτε να ψαξει ελλεινα στο ιντερνετ απο θεσσαλονικη και δραμα μεχρι αθηνα και λαυριο τα συγκεκριμενα φαναρια ( τα οποια οπως ειπαμε ΔΕΝ ειναι του συγκεκριμενου μοντελου ) κανουν παντου συνολο 60 ευρω. οσα δηλ. εγραφαν και τα κουτια τους... και αυτος ηθελε 150 ευρω.. μου το εχει καθυστερηση 7 μηνες και και και και και....
γιναμε μπουκιες και αφου με ξεχεσε αν ειναι δυνατον..... μου ειπε οτι θα το τελειωσει μπαμ μπαμ και αν μου αρεσει γιατι του την εσπασα.....ΕΕΕΕΕΕΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΣΣΣΣΣ
-
Μπουκιες;
-
ΚΩΛΟΣ
-
Γιατι δεν τα εφερνες μονος σου;
-
του ειχα πει οτι δεν ηθελα αυτα αλλα τα δικα του της μαμας του.... και αν δεν εβρισκε να εβαζε αυτα που ειχε πανω ... μαλλον ηθελε το αντιδωρο του.... και απο εκει.
-
αν το παρω, θα μπορεσω μονος μου να κανω την δουλεια που υπολειπεται;;;
σταθεροποιητης σκουριας ασταρωμα και βαψιμο με πινελο εσωτερικα πισω απο το καπω.. μασκα, εσωτερικα ενταξει το εχω , προφυλακτηρες κ πισω φωτα και βεβαια το πιο δυσκολο στα ματια μου το συναρμολογημα του ταμπλω και των οργανων; -
Εναταξει, μερικοι ανθρωποι εχουν θρασσος απιστευτο. Φιλε παρ'το απ'το χασαπη και στην αναγκη φερτο αθηνα για να τελειωσει αν δεν υπαρχει κανενας σοβαρος εκει που εισαι.
-
Ερωτηση προς ενδιαφερομενους:
Υπαρχει κανεις που θελει να κανει διακοπες μια βδομαδα σε γνωστο ελληνικο νησι, φιλοξενουμενος απο γνωστο γιαπωνεζο συμφορουμιστα, να κανει τα μπανακια του και στις ελευθερες του ωρες να μονταρει ενα ΚΕ30 (ψιλοπραμματα, κανα ταμπλουδακι, κανα καντρανακι, κανα προφυλακτηρα) και τα βραδυα να κραταει το μωρο για βγει λιγο να ξεσκασει ο συμφορουμιστας?
Ελα να βλεπω ενδιαφερον !!!!!!
Λεων το ταμπλο φυσες ειναι, τις κουμπωνεις και τελιωνεις, λαθος δεν γινεται, ειναι μεχρι και διαφορετικα χρωματισμενες.
Μαζεψετο απο εκει, αστο εξω απο το σπιτι σου και φτιαξτο ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. Μην βιαζεσαι..........Το ταξιδι μετραει, οχι ο προορισμος....
-
http://imageshack.us/photo/my-images/68 ... 12046.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/41 ... 12053.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/83 ... 12054.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/23 ... 12055.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/71 ... 12056.jpg/
εδω φαινονται καποιες φωτο απο το πανω μερος του ταμπλω το οποιο ειχε 8 μεγαλα καθετα σχισιματα και 5 - 6 μικροτερα συν καποιες πολυ μικρες τρυπουλες.
πρωτα εκλεισα τις μεγαλες σχισμες με σιλικονη και τις πολυ μικρες με κολλα και μετα αφου εβαλα κολλα στις ακρες γυρω γυρω με το πιστολακι για τα μαλλια ( οχι τα δικα μου... ) εδωσα τη φορμα του ταμπλω στη δερματινη που ειχα μετα απο το τεντωμα της αρκουδας...
νομιζω οτι ειναι αρκετα καλο... τι λετε; αυριο φωτο απο το ταμπλω πανω στο αμαξι... -
Διστάζω να σου πω ότι δεν μου αρέσει...αλλά πάλι, δεν μπορώ να σου πω ψέμματα...
Φαίνονται οι σχισμές και δεν νομίζω ότι η σιλικόνη ήταν το ιδανικότερο γεμιστικό. Δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο μπορούσες να κάνεις...ας μας απαντήσουν όσοι ξέρουν...
Πάντως θυμάμαι ότι είχα δει κάποια βιντεάκια στο youtube και μου άρεσαν. Δεν ξέρω όμως πως να τα αναζητήσω. -
στις σχισμές δεξιά κι αριστερα οι ακρες εχουν στραβωσει με τα χρονια και εχουν σηκωθει λιγο. με ο,τι και να γεμιζε το κενο η διαφορα στο υψος θα υπαρχει.... γιατι οι ακρες εχουν ανυψωθει. πως θα μπορουσαν να μη φαινονται;
tsagry, νομιζω οτι απο εσενα ειχα εμπνευστει απο ενα lada αλλα δεν ειμαι σιγουρος -
Όχι απο εμένα...
Μακάρι το moretti να ήταν σε επίπεδο επένδυσης ταμπλό..χαχαΑυτό που λες για τις άκρες, έτσι είναι...απλά βάζεις κάποιο υλικό, το γεμίζεις και σκληραίνει, μετά το τρίβεις και έχεις λεία επιφάνεια για να περάσεις την δερματίνη...Το υλικό δεν ξέρω ποιό είναι για να σου το έγραφα...
-
το υλικο προφανως ειναι κολλα βινυλιου....το θεμα ειναι που τη βρισκουμε
-
Δεν ξέρω αν είναι κόλλα..ίσως είναι κάποιας μορφής στόκος, αλλά δεν είμαι και σίγουρος...
Μία άλλη λύση θα ήταν να μπεί ένα στρώμα αφρολέξ και μετά η δερματίνη...θα γινόταν πιο φουσκωτό ίσως, αλλά πιο λείο...
Θα μου πεις : Τώρα είναι αργά...
όχι δεν είναι ακόμα, όσο το καπάκι του ταμπλό είναι έξω... -
ταπετσερης μερακλης..... να βρεθει... και θα γινει καινουργιο
-
μετα απο το ξεκινημα των διακοπων μου και συγκεκριμενα χθες μετα απο ξαφνικο τηλ. λυθηκε και το προβλημα του ταμπλω.
.... πηρα ενα αυτοκινητο ολκοκληρο για ανταλλακτικα με ταμπλω αψεγαδιαστο.. προσεχως φωτος...
εχω ξεκινησει και μια πρωτη διαδικασια με το μηχανικο μου εδω στην αθηνα για την μηχανη... απο σεπτεμβρη καλα ναμαστε.
ταμπλω αψογο, σαλονι απλα αριστο.... πρεπει να το ειχε καποιος παππους που το εδωσε ο ιδιος η οι κληρονομοι που δεν εκτιμησντι ειχαν στα χερακια τους.. μια corolla απλα αψογη... -
Αυτά είναι .. Μόνο να σου είχε τύχει κάνα τριμηνο πριν να γλιτώσεις και τον κόπο....
ανακατασκευη corolla ke 30 4π του 78