-
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ένα κάρο απολυμένα στελέχη από διαφημιστικές, πολυεθνικές και λοιπές εμπορικές δραστηριότητες με φοβερές ικανότητες και εμπειρία.
Θα μπορούσε το κράτος να αξιολογήσει χ βιογραφικά (με τη βοήθεια ακαδημαϊκών ή μιας εταιρείας τύπου ICAP), να τους θέσει το ερώτημα 'Θες να ξενιτευτείς και να ακούς Καζαντζίδη ή να δουλέψεις για το δημόσιο με μάξιμουμ αποδοχών 1.500 ευρώ*;' και ακολούθως να αξιοποιούσε την εμπειρία τους σε υπουργεία ανάπτυξης, τουρισμού, αγροτικής αυτής κλπ.
Αναλόγως των αποτελεσμάτων φυσικά (και των εσόδων που θα έφερναν στο μαγαζί), το ποσό δεν θα έμενε σε καμμία περίπτωση ίδιο.Και ξαφνικά θα βλέπαμε καμπάνιες για τον τουρισμό, προγράμματα προώθησης για αγροτικά προϊόντα κλπ κλπ κλπ
*τυχαίο ποσό
και μετά ξύπνησα...
-
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=12654
βέβαια αυτοί ήταν αλβανοί απολίτιστα ζώα
ο ελληνας δεν θα εκανε τα ίδια
-
Εφόσον υπάρξει επιστροφή, θα πρέπει να υπάρξει δημόσια ιδιοκτησία και έλεγχος επί των τραπεζών, οι οποίες θα έχουν καταρρεύσει, ενώ θα πρέπει να μπουν για ένα διάστημα διοικητικά μέτρα σε σχέση με την κατανάλωση βασικών αγαθών τα οποία η Ελλάδα εισάγει, όπως πετρέλαιο, φάρμακα και τρόφιμα. Παραδέχτηκε ότι αν δεν υπάρξει επαρκής προετοιμασία για το νομισματικό γεγονός μπορεί να φτάσουμε σε συνθήκες χάους. «Ακόμα κι έτσι όμως συνήθως δεν κρατάει πολύ μεγάλο διάστημα η προσαρμογή, είναι υπόθεση μηνών, η ανάκαμψη αρχίζει σχετικά γρήγορα», κατέληξε.
Τίποτα το σοβαρό δηλαδή.
Θα μας βλέπει από το Λονδίνο να θάβουμε πτώματα ο κ. Λαπαβίτσας, αλλά μετά θα προσαρμοστούμε και θα μπορεί να επιστρέψει για διακοπές χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Απλώς, αν είχε συμβεί η ιστορία πριν 2 μήνες, χωρίς Παπαδήμους και άλλα κατευναστικά, θα προλάβαινε και τη θερινή σεζόν, τώρα περιπλέκεται το πράγμα. -
*«ποτέ μια περίοδος σύντομης αναταραχής δεν δικαιολογεί παραμονή σε μία κατάσταση η οποία οδηγεί σχεδόν μετά βεβαιότητας σε αργό θάνατο». *
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
*«ποτέ μια περίοδος σύντομης αναταραχής δεν δικαιολογεί παραμονή σε μία κατάσταση η οποία οδηγεί σχεδόν μετά βεβαιότητας σε αργό θάνατο». *οποια μαλακία κι αν πείς με ηρωικό τρόπο δικαιολογείται στα αυτιά των περισσοτέρων
/fact
-
Η Ελλάδα βαθύτερα στην ύφεση λόγω των νέων μέτρων
Οι μειώσεις από 22% έως 32% στους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα, οι περικοπές των συντάξεων και στα ειδικά μισθολόγια του Δημοσίου, οδήγησαν σε αναθεώρηση των στόχων του προϋπολογισμού του 2012.
Όπως αναφέρει το 'Βήμα', ο συμπληρωματικός προϋπολογισμός, που αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα, προβλέπει αναθεώρηση του ελλείμματος του 2012 από το 5,4% του αρχικού Προϋπολογισμού, στο 6,7% του ΑΕΠ, σημειώνοντας πάντως, ότι χωρίς τα πρόσφατα μέτρα, το έλλειμμα θα έφτανε το 8,2% του ΑΕΠ.
Σύμφωνα με τον συμπληρωματικό προϋπολογισμό, το πρωτογενές έλλειμμα θα φτάσει το 0,2% του ΑΕΠ, αντί για πρωτογενές πλεόνασμα 1,1% του ΑΕΠ του αρχικού Προϋπολογισμού.
Η αναθεώρηση προέκυψε μετά από την εκτίμηση της τρόικας ότι τα μέτρα που απαίτησε θα προκαλέσουν μεγαλύτερη ύφεση το 2012 και επομένως μειωμένα φορολογικά έσοδα και αυξημένες δαπάνες οι οποίες θα αφορούν για παράδειγμα την πληρωμή επιδομάτων ανεργίας και τη στήριξη των ασφαλιστικών ταμείων που χάνουν εισφορές λόγω της συνεχιζόμενης απώλειας θέσεων εργασίας.
Όσον αφορά στα έσοδα του Προϋπολογισμού, εκτιμάται θα είναι χαμηλότερα κατά 3 δισ. ευρώ λόγω της βαθύτερης ύφεσης, με τα έσοδα σύμφωνα με τον αρχικό προϋπολογισμό, να φτάνουν στα 59,18 δισ. ευρώ.
Ο συμπληρωματικός προϋπολογισμός εκτιμά, ότι τα συνολικά έσοδα θα φθάσουν τα 56,16 δισ. ευρώ.
Όσον αφορά στις δαπάνες, εκτιμάται ότι θα είναι μειωμένες κατά 2,26 δισ. ευρώ στα 70,29 δισ. ευρώ αντί για 72,55 δισ. ευρώ του αρχικού Προϋπολογισμού.
Αύξηση και στους τόκους που θα πληρώσουμε
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, από την περικοπή των ειδικών μισθολογίων στο Δημόσιο (ιατροί, δικαστικοί, κληρικοί, πανεπιστημιακοί, ένστολοι κλπ.) αναμένεται εξοικονόμηση 205 εκατ. ευρώ, ενώ 400 εκατ. ευρώ αναμένεται να εξοικονομηθούν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
Από τις αποκρατικοποιήσεις αναμένονται συνολικά έσοδα 12,2 δισ. ευρώ ως το 2014. Το ποσό αναλύεται σε 1,6 δισ. ευρώ το 2011, 2,9 δισ. ευρώ για εφέτος, 3 δισ. ευρώ για το 2013 και 4,7 δισ. ευρώ για το 2014.
Οσον αφορά τους τόκους, προβλέπεται ότι μετά το PSI η Ελλάδα θα πληρώσει εφέτος 13,05 δισ. ευρώ, αντί για 12,75 δισ. ευρώ του αρχικού Προϋπολογισμού.
Σημειώνεται ότι τα συνολικά μέτρα περικοπών που επιβλήθηκαν με το νέο μνημόνιο φτάνουν τα 3,18 δισ. ευρώ, ενώ πάνω από το ένα τρίτο των περικοπών (1,12 δισ. ευρώ) αφορά στην περικοπή των δαπανών υγείας.
-
Υπέρ της απώλειας εθνικής κυριαρχίας ο Θ. Πάγκαλος
Αίσθηση προκαλεί δήλωση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου στο γαλλικό ραδιόφωνο Europe 1.Αναφερόμενος στις δεσμεύσεις που ανέλαβε η Ελλάδα με τη συμφωνία για τη νέα δανειακή σύμβαση, δήλωσε ότι 'κατανοεί' τις αντιδράσεις ωστόσο είναι υπέρ του να χάνει κανείς την εθνική του κυριαρχία εντός της ΕΕ, καθώς είναι υπέρ του... φεντεραλισμού!
'Είναι μεγάλο πρόβλημα για πολλούς συμπολίτες μου, ίσως για την πλειονότητα, κατανοώ τους άποψή τους. Εγώ όμως είμαι υπέρ του να χάνει κάνεις την κυριαρχία του. Πάντα ήμουν' είπε χαρακτηριστικά.
http://news247.gr/ellada/politiki/politiki-krisi/yper_ths_apwleias_ethnikhs_kyriarxias_o_th_pagkalos.1662626.html
Kάποιος με γνώσεις της Γαλλικής? -
Αφου ο πρωθυπουργος μας αλλιως μας τα ειπε, δεν καταλαβαινω την εμμονη σας σε αρθρα που επιμενουν για τη συμφορα που θα μας βρει...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
...(quote στο τελευταίο ποστ για να μην τα πιάσω όλα...)
Μας λές, δηλαδή, ότι αυτές οι 60000 μικροεπιχειρήσεις (συν όσες έβαλαν λουκέτο από την αρχή της κρίσης), θα μας έβγαζαν από την ύφεση αν άλλαζαν τη γραμμή παραγωγής, όπως έγραψες πιο πριν.οχι πάρα πολλές απο αυτές θα κλείνανε ετσι κι αλλιώς
κάποιες ομως αν αλλάζανε πολύ ή λίγο (εξαρτάται) θα μπορούσαν να συντηρηθούν ή η κρίση να τους αγγιξει ελαχιστα
Ή δεν έχεις ιδέα τί σημαίνει μικροεπιχείρηση, ή τα γράφεις έτσι, για να γίνεται κουβέντα και να περνά η ώρα!!!
μικροεπιχείρηση είναι και η fidusa στη Ρόδο μικροεπιχείρηση είναι και η Vanilla bicycles στο Portland
η πρώτη έχει αναμονή 2-3 μήνες η αλλη 5 χρόνια
κάποια προφανώς κάνει κάτι καλύτερα απο την άλλη (ακόμα και αν τα προϊόντα είναι ισάξια)
Τύφλα να 'χει ο Michael Porter.
-
μάλλον υπάρχει άγνοια για το ντόπιο επιχειρηματικό περιβάλλον από αρκετούς στο θέμα.
οι εταιρείες ήταν δομημένες και προσαρμοσμένες στο υπάρχον περιβάλλον όπως οι αμερικάνικες στο αμερικάνικο κλπ κλπ.
όταν συμβαίνει ένα 'τσουνάμι' λογικό είναι να παρασυρθούν υγιείς και μη στα λασπόνερα.
γιατί δεν είχαμε επενδύσεις σοβαρές για πολλά χρόνια? γιατί το περιβάλλον που είχε δημιουργηθεί επέτρεπε μόνο στις ντόπιες επιχειρήσεις να επιβιώνουν.
και δε σημαίνει επ' ουδενί ότι ήταν και είναι το πρότυπο ανομίας και λαμογιάς. ήταν και είναι τόσο φοροφυγάδες όσο το περιβάλλον επιτρέπει-απαιτεί.
ο ΖΑΡΑ για παράδειγμα που είναι 'πρότυπο' αναπτυσσόμενης εταιρείας χρησιμοποιεί μέσα φοροαποφυγής που μπορεί σε τοπικό επίπεδο να είναι 'συμβατά' με τους ισχύοντες νόμους αλλά είναι αθέμιτα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
και για να μη κουράζω...δεν θα αποδώσουμε ευθύνες (μαζί τα φάγαμε) στον αυτοαπασχολούμενο έμπορο ειδών οικιακής χρήσης γιατί δεν ακολουθούσε κανόνες και πρακτικές υπερατλαντικής επιχειρηματικότητας...
όταν έχεις να αντιμετωπίσεις δύο και τρία φορολογικά νομοσχέδια σε κάθε χρήση....πες τε μου ποιος φταίει....
μη κρίνουμε-επικρίνουμε εκ του αποτελέσματος.... -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
*«ποτέ μια περίοδος σύντομης αναταραχής δεν δικαιολογεί παραμονή σε μία κατάσταση η οποία οδηγεί σχεδόν μετά βεβαιότητας σε αργό θάνατο». *Και, από την συνέντευξη του Ντένις Μακσέιν:
«τώρα το ερώτημα είναι αν η Ελλάδα θα κάνει εσωτερικά τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, αυτό σημαίνει να σπάσει τα καρτέλ, να σπάσει τα κλειστά επαγγέλματα, να σπάσει τον προστατευτισμό... Όλα αυτά πρέπει να σπάσουν έτσι ώστε όλοι οι πολίτες στην Ελλάδα να νιώθουν ότι μπορούν να συμμετάσχουν πλήρως και ισότιμα στην ελληνική οικονομία»
και
«Ένιωσα απέχθεια με κάποιες από τις δηλώσεις που είδα σε Γερμανικές εφημερίδες, μιλώ Γερμανικά, πηγαίνω στο Βερολίνο τακτικά και πολλοί από τους Γερμανούς φίλους μου από όλο το πολιτικό φάσμα ντρέπονται βαθιά για την ανοιχτά ανθελληνική, ελληνοφοβική ξενοφοβία στην οποία επιδίδονται Γερμανοί πολιτικοί και γερμανικές εφημερίδες.»
κ ά...(τα bold δικά μου, μπας κ δεν τα προσέξουν κάποιοι...)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τίποτα το σοβαρό δηλαδή.
Θα μας βλέπει από το Λονδίνο να θάβουμε πτώματα ο κ. Λαπαβίτσας, αλλά μετά θα προσαρμοστούμε και θα μπορεί να επιστρέψει για διακοπές χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Απλώς, αν είχε συμβεί η ιστορία πριν 2 μήνες, χωρίς Παπαδήμους και άλλα κατευναστικά, θα προλάβαινε και τη θερινή σεζόν, τώρα περιπλέκεται το πράγμα.Κανείς πιστεύω δεν μπορεί να προβλέψει πόσο χαοτική θα είναι μια τετοιου είδους χρεωκοπια για τη χώρα.Οπότε δε νομίζω οτι θα ήθελε και καποιος υπεύθυνα να αναλαβει ενα τετοιο ρίσκο. Στην καλύτερη καθεται και θεωρητικολογεί (Λαπαβίτσας πχ).
Αυτό όμως που θα σου θυμισω, είναι οτι τα 2 τελευταία χρόνια έχουν θαφτεί κοντά 1800 αυτόχειρες και δεν ξερω πόσοι ακόμα που πήγαν απο 'φυσικά' αίτια, που όμως οφειλόταν στην κρίση. Βεβαια, αν δεν τον δούμε τον αλλον να σκαει με το κεφάλι απο το μπαλκόνι μπροστά στα πόδια μας, δε μας συγκλονίζει να το διαβάζουμε στον Τύπο.
-
-
Aυτή τη στιγμή ο σκοπός είναι να χάσουν οι αγοραστες ομολόγων όσα το δυνατόν λιγότερα ενώ τα παιδιά τους να πληρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα.
Όσον αφορά τα κεφάλια που ΄πέφτουν και σκάνε στο δρόμο όσο θα περνούν οι μεταρυθμίσεις θα είναι περισσότερα. Αν δεχτούμε ότι γλυτώσαμε την ανεξέλενκτη χρεωκοπία μπορούμε συνχρόνος να πούμε ότι η χρεωκοπία των επιχειρήσεων ήδη έχει αρχίσει. Σε τοπικό επίπεδο 70 επιχειρήσεις δήλωσαν πτωχευση απο τον Ιανουάριο του '12 και άλλες τόσες ηδη κατέθεσαν τα χαρτιά τους. Αν νομίζετε ότι θα γλυτώσουμε την ενεξέλενκτη χρεωκοπία ειστε γελασμένοι. Προτιμώ να χασουν οι των ομολόγων τα λεφτά τους παρά να πληρώνω σε ευρώ μια ζωή .
Ειναι θέμα χρόνου να αρχίσουμε καινούρια οικονομία και σε όποιον αρέσει. Με όσες συνεντευξεις και διαγγέλματα βγούν στα ΜΜΕ. Απλά δεν θα πληρώσει ο έλληνας. Ειτε γιατί δεν έχει είτε γιατί δεν θέλει . Και στις δυο περιπτώσεις προσωπικά γνωρίζω πάρα πολλά άτομα . Μαλιστα αυτός που έχει (αγωνας μιας ζωής) θεωρεί κλέψιμο να δώσει αυτά που παράνομα του ζητούν. Αυτός ο τροπος σκέψης δεν αλλάζει με διαγγέλματα. Γι'αυτό ο Ρεν θέλει να μπεί στο ΄Συνταγμα η προτεραιότητα της πληρωμής των δόσεων. Ξεφτίλα και τίποτε άλλο.
Με άλλα λόγια το σχέδιο να πειστεί ο έλληνας για να πληρώσει έχει αρχίσει απο την βουλή με τους αντιμνημονιακούς και συνεχίζει με λόγια θριαμβολογίας στα ΜΜΕ.
Το θέμα όμως είναι ποιός θα πάει στα ταμεία. Κουράγιο λοιπόν στους επιχειρηματίες και καλά ξεμπερδέματα! Μου αρέσει που αναλύθηκε εδω μέσα ότι η ιδιωτική πρωτοβουλία θα φέρει ανάπτυξη.
Πέρα απο κάθε κομματική θέση αυτή είναι η πραγματικότητα. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
δεν εγραψα πουθενά για λεφτά απο την ευρώπη και απο το κράτος
εγραψα για χρηματοδότηση απο ιδιωτικά κεφάλαια (το ρομπότ ηταν τυχαίο παραδειγμα)
υπάρχουν πολλοί πιστευεις στην ελλάδα που θα χρηματοδοτούσαν μια ελληνική Tesla Motors πχ??
Το κράτος δεν είναι παρά ένα σύνολο ιδιωτών και οι επενδύσεις του είναι επενδύσεις που κάνουμε συνολικά όλοι μας μέσω φόρων. Δεν καταλαβαίνω γιατί το διαχωρίζεις από την ιδιωτική επένδυση. Δεν είναι κάποια μαγική άυλη οντότητα το κράτος, τα δικά μας λεφτά είναι.
Αναφορικά με τα προσωπικά ιδιωτικά κεφάλαια και μάλιστα στον χώρο του αυτοκινήτου http://www.replicarhellas.com/
Και κρατικά κεφάλαια στον χώρο της αεροναυπηγικής http://en.wikipedia.org/wiki/Dassault_nEUROnΔε σε χάλασε...
εμένα να με χαλάσει τι
κρατικές ΠΑΣΟΚ business (EDDIE_147) είχαμε τόσα χρόνια και να τα αποτελέσματα
αν το θεωρείς πετυχημένο μοντέλο με γειά σου
μια και εγραψα για την Tesla τα πρώτα λεφτά που μπήκαν ήταν κεφάλαια του Elon Musk. Και αφού είχε κάτι να παρουσιάσει πηρε λεφτά απο πολλούς ακόμα (toyota MB κλπ).
έχεις να παρουσιάσεις κάτι παρόμοιο -εστω και μικρότερο- στην ελλάδα?
http://www.indifex.com/#top ίσως από τις καλύτερες και πιο επιτυχημένες tech startups, επί της ουσίας spin-off από δουλειά που έγινε στο Παν. Πατρών και χρηματοδοτήθηκε από εγχώριους και ξένους επενδυτές.
Υπάρχουν άλλες πολλές μικρές startups που έχουν πάει μπροστά με venture capital που επενδύει στην Ελλάδα http://www.startupgreece.gov.gr/success-stories
...με Ελληνικά χρήματα
http://www.thermi-group.com/...και Ελληνική βοήθεια
http://www.corallia.org/index.php...από κάποιους Έλληνες που έχουν σηκώσει ένα μεγάλο μεσαίο δάχτυλο σε όποιον είπε ότι η χώρα τους είναι πεθαμένη.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
'Είναι μεγάλο πρόβλημα για πολλούς συμπολίτες μου, ίσως για την πλειονότητα, κατανοώ τους άποψή τους. Εγώ όμως είμαι υπέρ του να χάνει κάνεις την κυριαρχία του. Πάντα ήμουν' είπε χαρακτηριστικά.
http://news247.gr/ellada/politiki/politiki-krisi/yper_ths_apwleias_ethnikhs_kyriarxias_o_th_pagkalos.1662626.html
Kάποιος με γνώσεις της Γαλλικής?Είναι σωστή η μετάφραση στους υπότιτλους, πράγματι είπε αυτές τις μαλακίες...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
'Είναι μεγάλο πρόβλημα για πολλούς συμπολίτες μου, ίσως για την πλειονότητα, κατανοώ τους άποψή τους. Εγώ όμως είμαι υπέρ του να χάνει κάνεις την κυριαρχία του. Πάντα ήμουν' είπε χαρακτηριστικά.
http://news247.gr/ellada/politiki/politiki-krisi/yper_ths_apwleias_ethnikhs_kyriarxias_o_th_pagkalos.1662626.html
Kάποιος με γνώσεις της Γαλλικής?Είναι σωστή η μετάφραση στους υπότιτλους, πράγματι είπε αυτές τις μαλακίες...
Πριν από λίγο τις παπαγάλισε και ο Μπάμπης στον Σκαι ολο καμάρι.
-
Ο χρήστης komis1 έγραψε:
http://www.indifex.com/#top ίσως από τις καλύτερες και πιο επιτυχημένες tech startups, επί της ουσίας spin-off από δουλειά που έγινε στο Παν. Πατρών και χρηματοδοτήθηκε από εγχώριους και ξένους επενδυτές.
Υπάρχουν άλλες πολλές μικρές startups που έχουν πάει μπροστά με venture capital που επενδύει στην Ελλάδα http://www.startupgreece.gov.gr/success-stories
...με Ελληνικά χρήματα
http://www.thermi-group.com/...και Ελληνική βοήθεια
http://www.corallia.org/index.php...από κάποιους Έλληνες που έχουν σηκώσει ένα μεγάλο μεσαίο δάχτυλο σε όποιον είπε ότι η χώρα τους είναι πεθαμένη.
κάπου υπάρχει ενα αρθρό του γλέζου (ιδιοκτήτη της indifex) στο οποίο περιγράφει την αντιμετώπιση που ειχε απο VC κλπ οταν ήθελε να στήσει την εταιρία του
δυστυχώς δεν μπορω να το βρώ αλλα περιέγραφε πολύ ομορφες καταστάσεις απ οτι θυμάμαι
βεβαια ο γλέζος ήταν μπλεγμένος απο πριν με FOSS και τις βρήκε τις άκρες του και μπράβο. το πανεπιστημιο πατρών δεν θυμάμαι να αναμίχθηκε πουθενά
κάμποσες καλές εταιρίεςυπάρχουν αλλα αυτές και 20-30 startups δεν λύνουν το προβλημα. χρειάζονται αρκέτα περισσοτερα για να κουνηθεί ο νεκρός
-
Αν ήταν οι ισχυρότεροι Ευρωπαίοι ηγέτες 'ευρωπαϊστές' με την ίδια έννοια, δεν θα ήταν κακό, αφού θα δημιουργούσαμε κάτι σαν τις περίφημες 'Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης', με αυτόνομα κράτη, αλλά κεντρικά όργανα για τις γενικότερες ευρωπαϊκές πολιτικές (και την Άμυνα, την προστασία των 'ευρωπαϊκών' συνόρων κλπ).
Αποδεικνύεται όμως ότι οι σύγχρονοι Ευρωπαίοι ηγέτες ασχολούνται μόνο με τα κράτη τους και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση είτε τη γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια, είτε τη χρησιμοποιούν ως πρόσχημα για να επιβάλουν την ισχύ τους στα ασθενέστερα κράτη-μέλη.
Ως εκ τούτου, παπαριές λέει ο Θόδωρας. Γιατί ξέρει και μόνο βλάκας ή αστοιχείωτος δεν είναι. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
κάπου υπάρχει ενα αρθρό του γλέζου (ιδιοκτήτη της indifex) στο οποίο περιγράφει την αντιμετώπιση που ειχε απο VC κλπ οταν ήθελε να στήσει την εταιρία του
δυστυχώς δεν μπορω να το βρώ αλλα περιέγραφε πολύ ομορφες καταστάσεις απ οτι θυμάμαι
βεβαια ο γλέζος ήταν μπλεγμένος απο πριν με FOSS και τις βρήκε τις άκρες του και μπράβο. το πανεπιστημιο πατρών δεν θυμάμαι να αναμίχθηκε πουθενά
κάμποσες καλές εταιρίεςυπάρχουν αλλα αυτές και 20-30 startups δεν λύνουν το προβλημα. χρειάζονται αρκέτα περισσοτερα για να κουνηθεί ο νεκρός
Συμφωνώ αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσουν όλα. Δεν είναι δυνατόν από το πουθενά να ιδρυθεί μια BMW ή μια Google στην Ελλάδα.
Τα σκατά που έφαγε ο Γλέζος είναι αυτά που τρώνε όλοι στις αρχές... part of the deal. Σπούδασε στο Π.Π. και η εταιρία είναι αποτέλεσμα των εμπειριών του με open source κατά τις σπουδές του. Αργότερα χώθηκε στο επιστημονικό πάρκο (καθαρό τσιφλίκι, με την καλή έννοια, του ΠΠ) και έφτασε εκεί που έφτασε. Πανάξιος.
ΔΝΤ - Η ζωή μετά... (το Μνημόνιο 3)