-
Καλημέρα σε όλους,
Έχω το εξής πρόβλημα με το αυτοκίνητο μου. Άλλαξα λάδια στα 49.000 χλμ. και μόλις το κοντέρ έφτασε τα 50.000 χλμ. μου έβγαλε το εξής μήνυμα στην οθόνη : 'Service coupon expired' και επίσης βγαίνει ένα κλειδί μονίμως αναμένο στην οθόνη.
Μήπως ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό ? Στο βιβλίο δεν αναγράφεται κάτι.
Ευχαριστώ
-
Καλημέρα σε όλους,
Έχω το εξής πρόβλημα με το αυτοκίνητο μου. Άλλαξα λάδια στα 49.000 χλμ. και μόλις το κοντέρ έφτασε τα 50.000 χλμ. μου έβγαλε το εξής μήνυμα στην οθόνη : 'Service coupon expired' και επίσης βγαίνει ένα κλειδί μονίμως αναμένο στην οθόνη.
Ευχαριστώ
-
Καλημέρα σε όλους,
Ευχαριστώ
-
Μην φοβάσαι δεν είναι τίποτα, απλα ξέχασαν να του κάνουν reset στο συνεργείο.
Μπορείς είτε να περάσεις να στο κάνουν (αν δεν σε ενοχλεί να το βλέπεις) ή μπορείς να το κανείς και μόνος σου.Το πως θα το κανείς, άνετα μπορείς να το βρεις στο YouTube
-
Δεν νομίζω ότι γίνεται χωρίς examiner.
-
Στα PSA το κανείς μόνος σου.
-
Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση απάντηση. Όταν λες στο youtube τι εννοείς ? πως θα το βρώ?
-
Κατά 90% γίνεται με το examiner οπότε πέρνα απτο μηχανικό σου να το κάνει αυτός. 3 λεπτά υπόθεση.
-
ευχαριστώ!
-
ευχαριστώ!
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ FIAT GRANDE PUNTO MONT. 2009