-
kouliscd έγραψε:
Billopoulos έγραψε:
Το Vectra τελικα τι αναρτηση εχει για να μαθαινουμε κι εμεις οι νουμπαδες;
ΤΟVectra φοράει
Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
στην πισω αναρτηση, χρηση ημιακαμπτου τυπου watt αξονα (ο οποιος διαφημιζεται για νεος, ενω κατα τα αλλα τον φοραει και το Vectra B του 2000, που εχω... )
Ένα τυχαίο Vectra μπορεί να έχει άλλη ανάρτηση...Kαλησπερα. Μηπως ξερει κανενας πόσα Watt ειναι ο πισω αξονας του Vectra B MY 2000?
-
kouliscd έγραψε:
Billopoulos έγραψε:
ΤΟVectra φοράει
Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
στην πισω αναρτηση, χρηση ημιακαμπτου τυπου watt αξονα (ο οποιος διαφημιζεται για νεος, ενω κατα τα αλλα τον φοραει και το Vectra B του 2000, που εχω... )
Ένα τυχαίο Vectra μπορεί να έχει άλλη ανάρτηση...Kαλησπερα. Μηπως ξερει κανενας πόσα Watt ειναι ο πισω αξονας του Vectra B MY 2000?
-
kouliscd έγραψε:
Billopoulos έγραψε:
ΤΟVectra φοράει
Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
-
Δεν υπάρχουν στάνταρ watts.
Παίζει πρωταρχικό ρόλο το πόσο φορτίο υπάρχει στο πόρτ παγκαζ. -
Ειναι φθωριου?
-
Για όνομα του Θεού!!!
Φυσικα και όχι!
Φαντάσου τι έχει να γίνει αν σπάσει! -
-
Aν δεν ειναι φθωριου ομως δεν θα καιγεται ευκολα? βεβαια υπαρχουν πολλα ανταλλακτικα αφου τη φπραει το νεο Αστρα!!!
-
LAME
-
Κοιτα, μην σου λέω ψέματα... Εγω αυτα τα ξέρω απο το Vectra B Your2000.
Όμως πιστεύω ότι το ίδιο θα είναι και για το MY2000. -
Παλικάρια, αντί να τρολάρετε ρίξτε μια ματιά στο Watt's linkage. Πρακτικά μιλάμε για ένα πίσω άξονα με μια εγκάρσια διαγώνια ράβδο.
VECTRA B MY 2000