-
Έχω μπλέξει εδώ και λίγο καιρό μ' ένα παλιο-Φίατ [παλιό εννοώ] το οποίο φυλάσσεται σε στεγασμένο μεν, ανοιχτό δε χώρο και οι σκουριές αρχίζουν να επεκτείνονται ανησυχητικά. Μπαίνω, λοιπόν, στη διαδικασία να ψάξω κλειστό χώρο.
Αυτός θα πρέπει να:
-βρίσκεται κατά προτίμηση μεταξύ Χαλανδρίου - Μαραθώνα - Αγίου Στεφάνου
-χωράει από 1 μέχρι 4 αυτοκίνητα (υπάρχουν 1-2 φίλοι που, θεωρητικά τουλάχιστον, ενδιαφέρονται κι αυτοί να στεγάσουν τα κλασσικά τους)
-πληροί τους στοιχειώδεις κανόνες ασφαλείας
-μην έχει υγρασία
-δίνεται σε λογική τιμή.Ελπίζω να έχετε καμιά πρόταση.
-
Έχω μπλέξει εδώ και λίγο καιρό μ' ένα παλιο-Φίατ [παλιό εννοώ] το οποίο φυλάσσεται σε στεγασμένο μεν, ανοιχτό δε χώρο και οι σκουριές αρχίζουν να επεκτείνονται ανησυχητικά. Μπαίνω, λοιπόν, στη διαδικασία να ψάξω κλειστό χώρο.
Αυτός θα πρέπει να:
-χωράει από 1 μέχρι 4 αυτοκίνητα (υπάρχουν 1-2 φίλοι που, θεωρητικά τουλάχιστον, ενδιαφέρονται κι αυτοί να στεγάσουν τα κλασσικά τους)
-μην έχει υγρασία
-
Αυτός θα πρέπει να:
-μην έχει υγρασία
-
κάτι θα κάνουμε...
-
ΚΑΤΕΧΑΚΗ σε βολευει...δεν ειναι χωρος μου αλλα ο κολλητος μου νοικιαζε εκει και εχει μονα και 2-3 διπλες θεσεις(1 πισω απο την αλλη)...αν θυμαμαι καλλα εδινε για τη μονη γυρω στα 90 και τη διπλη 120-230...αν ενδιαφερεσαι να σου στειλω τηλεφωνο
(του εδινε και αποδειξη διοτι ειναι κτιριο γραφειων απο πανω και ειναι επαγγελματιας)
Ζητείται κλειστός χώρος στάθμευσης ή αποθήκη προς ενοικίαση