-
Ο χρήστης schumi44 έγραψε:
Ετσι οπως εχεις δημοσιευσει τον συνδεσμο, δεν μπορει κανεις να τον δει.
Παρ' ολα αυτα, τεσσερα περασματα απο νερα υπαρχουν μεταξυ των χλμ 13,33 και 15,50 της ε.δ. Αγ.θεοδωρων, αλλα δεν υπαρχει προσβαση και πρεπει καποιος να κλειστει μεσα απο νωρις.Φιλικα,
'el-em'
Χιλια ευχαριστω να'σαι καλα ...μηπως ξερεις να μου πεις και για τα οροπεδια στην Ζηρεια και στο Κεφαλαρι?
Το οροπεδιο στο Κεφαλαρι ειναι το ωραιοτερο κομματι του φετινου αγωνα.
Τυφλα να'χει η Ελβετια.
Την Ζηρεια δυστυχως δεν την εχω περασει.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Τυφλα να'χει η Ελβετια.
'el-em'
Ξερεις να μου πεις και σε ποιο χλμ-προσβαση της ειδικης βρισκεται?
-
Ο χρήστης schumi44 έγραψε:
Τυφλα να'χει η Ελβετια.
'el-em'
Ξερεις να μου πεις και σε ποιο χλμ-προσβαση της ειδικης βρισκεται?
Νομιζω οτι δεν υπαρχει προσβαση για το οροπεδιο και πρεπει να μπεις απο νωρις μεσα και να κλειστεις.
Ας σου απαντησουν οι επαγγελματιες θεατες ομως, γιατι εγω μονο απο αερος το εχω θαυμασει.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης saxter έγραψε:
Το video Road-Book για θεατές (και όχι μόνο ) για την ειδική ΘήβαΜέρος 1ο
Στο 2'.50'' του βίντεο, το άλμα! (1,45km )
Μέρος 2ο
Το μέρος 3ο μας βασανίζει λίγο ακόμα αλλά δεν θα του περάσει...
Και το τρίτο μέρος
-
To Κεφαλάρι 1 είναι 10.37 το Κεφλάρι 2 είναι 17.16.Με δεδομένο ότι οι ειδικές κλείνουν 3 ώρες πριν η λογική λέει ότι θα ανοίξει η ειδική στο μεσοδιάστημα.Γιατί το ενστικτό μου όμως λέει το αντίθετο????Ρωτάω γιατί δεν προλαβαίνω να κλειστώ μέσα το πρωί,το απόγευμα βάση προγράμματος ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ θα μπορούσα.Δώστε και σώστε!!!!!!!!!!!!Συντεταγμένες οροπεδίου?????νομίζω το έχω βρει στο google απλά για να είμαι σίγουρος!!!
-
Δεν εχω μαζι μου το βιβλιαρακι, το βραδυ θα σου πω αν θα κλεισει ή οχι το Κεφαλαρι, αν δεν σου εχει απαντησει αλλος με σιγουρια. Οταν λεμε οροπεδιο τι ακριβως εννοουμε;
-
Πεδιάδα στο βουνό,δλδ μέρος κατάλληλο για παρακολούθηση αφού δεν υπάρχουν δέντρα.
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
To Κεφαλάρι 1 είναι 10.37 το Κεφλάρι 2 είναι 17.16.Με δεδομένο ότι οι ειδικές κλείνουν 3 ώρες πριν η λογική λέει ότι θα ανοίξει η ειδική στο μεσοδιάστημα.Γιατί το ενστικτό μου όμως λέει το αντίθετο????Ρωτάω γιατί δεν προλαβαίνω να κλειστώ μέσα το πρωί,το απόγευμα βάση προγράμματος ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ θα μπορούσα.Δώστε και σώστε!!!!!!!!!!!!Συντεταγμένες οροπεδίου?????νομίζω το έχω βρει στο google απλά για να είμαι σίγουρος!!!Συμφωνα με τις οδηγιες για τις προσβασεις 'Μεταξυ των δυο περασματων των αγωνιστικων αυτοκινητων η διαδρομη θα ανοιξει αυστηρα για μονο 1 ωρα.' οπως ακριβως γραφει.
Συντεταγμενες ειδικης : START:N -37.55.130 E- 22.31.045 alt 737
STOP: N-37.58.667 E-22.33.499 alt 960.
Οροπεδιου δεν ξερω. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
To Κεφαλάρι 1 είναι 10.37 το Κεφλάρι 2 είναι 17.16.Με δεδομένο ότι οι ειδικές κλείνουν 3 ώρες πριν η λογική λέει ότι θα ανοίξει η ειδική στο μεσοδιάστημα.Γιατί το ενστικτό μου όμως λέει το αντίθετο????Ρωτάω γιατί δεν προλαβαίνω να κλειστώ μέσα το πρωί,το απόγευμα βάση προγράμματος ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ θα μπορούσα.Δώστε και σώστε!!!!!!!!!!!!Συντεταγμένες οροπεδίου?????νομίζω το έχω βρει στο google απλά για να είμαι σίγουρος!!!
Συμφωνα με τις οδηγιες για τις προσβασεις 'Μεταξυ των δυο περασματων των αγωνιστικων αυτοκινητων η διαδρομη θα ανοιξει αυστηρα για μονο 1 ωρα.' οπως ακριβως γραφει.
Συντεταγμενες ειδικης : START:N -37.55.130 E- 22.31.045 alt 737
STOP: N-37.58.667 E-22.33.499 alt 960.
Οροπεδιου δεν ξερω.Ξερω εγω ομως.
Το οροπεδιο ξεκιναει απο 37.56.091Β- 22.30.854 Ε μεχρι 37.56.483Β-22.30.269Ε.
Ολη η περιοχη ειναι μαγικη.Φιλικα,
'el-em'
-
Γεια σας παιδιά.Θα πάω πρώτη φορά στο ράλλυ ακροπολις και ψάχτηκα σε ποια ειδική και σε ποιο σημείο προσβασης θα πάω.
Κατέληξα για Κυριακή στην ειδική Αγιοι Θεοδωροι πηγαίνοντας στην πρόσβαση 2 που φαίνεται πιο βατή γιατί απ οτι βλεπω βγαινεις απο καινουργια Εθνική σχεδόν καρφί.
Οποιος έχει ψαχτεί και ξέρει κάποια πράματα παραπάνω μπορεί να με διαφωτίσει τι ώρα θα περάσει το πρώτο αυτοκίνητο... http://www.acropolisrally.gr/userfiles/ ... odoroi.pdf όπως λέει εδώ 9:14??
Λαβαίνοντας υπόψιν ότι αυτή είναι η ώρα εκκίνησης,κατά τι ώρα πρέπει να είμαι εκει πέρα για να μπορέσω να παρκάρω άνετα σχετικά?
Επίσης αυτό το σημείο το ξέρει κανένας είναι καλό?Βλέπω πάντως είναι συμπαθητικό έχει μια στροφή και γαμώ...
Υ.Γ : Δεν έχω 4χ4 η Jeep...θα μπορέσω να το πάω μέχρις ένα σημείο και να το παρκάρω ε? -
Η πιο ευκολη προσβαση για τους αγιους με ανετο παρκαρισμα ειναι η νο 1.Αλλα αφου θελεις τη δευτερη για να βρεις ανετο παρκαρισμα πρεπει να πας νωρις.Οσο το αργεις τοσο θα περπατας πιο πολυ.Το σημειο θα μαζεψει πολυ κοσμο γιατι ειναι και το τελος της P/S.Οσον αφορα την ωρα να ξερεις οτι περσυ τα 4 αυτα χιλιομετρα τα εκαναν σε λιγοτερο απο 3 λεπτα!!!
Η γνωμη μου ειναι οτι το αργοτερο που πρεπει να'σαι πανω ειναι 8 και μιση,νωριτερα ναι αργοτερα οχι.... -
Eυχαριστώ φίλε για τις πληροφορίες.Απλά το θέμα είναι πως θα πάω στη πρόσβαση 1 αφού πρέπει αναγκαστικά απ ότι βλέπω να περάσω από κεντρικό δρόμο του Λουτρακίου που θα έχει κλείσει για την διαδρομή Νέα Πίσια απ τις 6:45?
Κάνω λάθος σε αυτό? -
Ο χρήστης johnys1 έγραψε:
Eυχαριστώ φίλε για τις πληροφορίες.Απλά το θέμα είναι πως θα πάω στη πρόσβαση 1 αφού πρέπει αναγκαστικά απ ότι βλέπω να περάσω από κεντρικό δρόμο του Λουτρακίου που θα έχει κλείσει για την διαδρομή Νέα Πίσια απ τις 6:45?
Κάνω λάθος σε αυτό?Ναι κανεις.
Το Λουτρακι δεν μενει ουτε για δευτερολεπτο αποκλεισμενο με κλεισιμο δρομων. 06.45 κλεινει η ειδικη ΟΧΙ η απλη διαδρομη. -
Κάνω λάθος σε αυτό?Ο μπλε δρόμος που βλέπεις στους διάφορους χάρτες του αγώνα υποδηλώνουν την απλή διαδρομή. Η διαδρομή αυτή δεν κλείνει ποτέ. Ο δρόμος που κλεινει είναι ο ασπροκόκκινος δρόμος που υποδηλωνει την ειδική διαδρομή. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος που κλεινει κατά την διάρκεια του αγώνα και σύμφωνα με τα ωράρια που ανακοινώνουν οι διοργανωτές.
-
Α οκ οπότε είμαστε καλυμμένοι μπορούμε να πάμε είτε στο ένα είτε στο άλλο.
Εσείς ποιό σημείο προτείνετε σαν θέαμα,τη πρόσβαση 1 ή 2??Καθαρά απ το χάρτη που βλέπω μόνο πιστεύω ότι η πρόσβαση 2 μάλλον είναι καλύτερη γιατι μου φαίνεται ωραία στροφούλα.
Αν αποφασίσω να πάω στην πρόσβαση 1(που λένε οτι είναι πιο εύκολα προσβάσιμη),θα πρέπει να είμαι εκεί κατά τις 8μιση πάλι όπως είπε ο άλλος φίλος για την 2η πρόσβαση?
Σόρρυ για το πρήξιμο ρε παιδιά αλλά πρώτη φορά θα πάμε και πρέπει να ξέρουμε τι μας γίνεται πάνω κάτω... -
Γνωριζει κανεις αν υπαρχει προσβαση για βωξιτες πρωτη μερα απο τερματισμο, σε καποιο κατηφορικο πατημενο κομματι? (η΄ διαφορετικα καποιο εντυπωσιακο κομματι σε οποιοδηποτε υψος τις ειδικης .) δεν ανεβηκε κ κανενα βιντεο απο βωξιτες οπως τα προηγουμενα in car να σταμπαρουμε τιποτα.
-
Γενικως με τους Βωξιτες βλεπω ενα θεμα στις προσβασεις, απο αποψη ποιοτητας του σημειου που σκανε...
-
Εσείς ποιό σημείο προτείνετε σαν θέαμα,τη πρόσβαση 1 ή 2??Καθαρά απ το χάρτη που βλέπω μόνο πιστεύω ότι η πρόσβαση 2 μάλλον είναι καλύτερη γιατι μου φαίνεται ωραία στροφούλα.
Αν αποφασίσω να πάω στην πρόσβαση 1(που λένε οτι είναι πιο εύκολα προσβάσιμη),θα πρέπει να είμαι εκεί κατά τις 8μιση πάλι όπως είπε ο άλλος φίλος για την 2η πρόσβαση?
Σόρρυ για το πρήξιμο ρε παιδιά αλλά πρώτη φορά θα πάμε και πρέπει να ξέρουμε τι μας γίνεται πάνω κάτω...Δεν μπορω να σου προτεινω σημειο γιατι τα γουστα καθενος ειναι διαφορετικα και περι ορεξεως.....
Σε συμβουλευω να δεις βιντεο * απο την περσυνη power stage αφ΄ενος να δεις τη μορφολογια της ειδικης στα πρωτα χιλιομετρα της καθως και το πληθος του κοσμου και αναλογα να πραξεις.- Βρηκα εδω μεσα στην ενοτητα του περσυνου Ακροπολις αλλα ΔΕΝ ξερω να τα ανεβασω.
-
δηλαδη? παντως απο το να ρισκαρω να παω απο τον τερματισμο βωξιτες κ να φαω καμια φολα , μιας κ στο ''Τ'' που πιανει ασφαλτο εχει πολυ καλη προσβαση, αλλα δεν λεει κατι το ιδιαιτερο απ οτι θυμαμαι, σκεφτομαι σοβαρα να παω να κλειστω μεσα στον ελικωνα στα τελευταια πατημενα κομματια που κατηφοριζουν . (στο in car που ανεβασαν τα παιδια, δειχνουν εξαιρετικα)
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Σόρρυ για το πρήξιμο ρε παιδιά αλλά πρώτη φορά θα πάμε και πρέπει να ξέρουμε τι μας γίνεται πάνω κάτω...Δεν μπορω να σου προτεινω σημειο γιατι τα γουστα καθενος ειναι διαφορετικα και περι ορεξεως.....
Σε συμβουλευω να δεις βιντεο * απο την περσυνη power stage αφ΄ενος να δεις τη μορφολογια της ειδικης στα πρωτα χιλιομετρα της καθως και το πληθος του κοσμου και αναλογα να πραξεις.- Βρηκα εδω μεσα στην ενοτητα του περσυνου Ακροπολις αλλα ΔΕΝ ξερω να τα ανεβασω.
Ότι δείς μέχρι το 7'.48'' είναι η ειδική της Powerstage καθώς και τα πρώτα 4 km από την ειδική Αγ. Θεόδωροι. Στο σημείο εκείνο το οποίο είναι το 4o km τα αγωνιστικά στρίβουν αριστερά και συνεχίζουν την ειδική. Στο ιδιο σημείο είναι και ο τερματισμός της Powerstage!
Προσοχή: Από το 7'. 50'' και μετά είναι ΑΛΛΗ ΕΙΔΙΚΗ η οποία δεν υπάρχει φέτος!Το video των περσινών μας αναγνωρίσεων για το acropolis 2011
Rally Acropolis 24-27 May 2012: Προσβάσεις, πληροφορίες κτλ.