-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Σαν να΄χεις δικιο Χαρη.Στην Σουηδια ησαν 22 και διαλεξαν απο την 1η εως την 22η. Αλλα πουθενα δεν διαβασα γι'αυτον τον περιορισμο.Ελεγε οτι μπορει ο πρωτος να διαλεξει θεση εκκινησης μετα ο 2ος κ.ο.κ.Θα δουμε και στο Μεξικο πως θα το ερμηνευσουν.....Εν τελει ειχατε δικιο, οσοι μου βαλατε τις φωνες εδω μεσα.
Οι Ρ1 και οι Ρ2 θα διαλεξουν οσες θεσεις ειναι ο αριθμος τους (π.χ. αν ειναι 20 θα διαλεξουν αναλογα με τον χρονο τους, τις 20 πρωτες θεσεις) και μετα η οργανωση θα τοποθετησει τους υπολοιπους (εκτος Ρ1 και Ρ2) κατα το δοκουν.
Μην μου ξανα φωναξετε, διοτι οπως απεδειξα ειχα το κουραγιο να το παραδεχτω.Φιλικα,
'el-em'
-
Καλησπέρα!
Ξέρετε μήπως προβλέπετε κάτι για όσους ενδιαφέρονται να πάνε ως εθελοντές
όπως για παράδειγμα στέγη ή τροφή ή οτιδήποτε άλλο που θα παρακινούσε όσους
το σκέφτονται;Στέργιος, Θεσσαλονίκη.
-
-
Την αίτηση την έχω. Άλλο πράγμα ρώτησα!
Αν προβλέπετε κάτι για όσους ενδιαφέρονται να πάνε ως εθελοντές
όπως για παράδειγμα στέγη ή τροφή ή οτιδήποτε άλλο που θα παρακινούσε όσους
το σκέφτονται.(;)
E-Mail έστειλα αλλά απάντηση δεν πήρα! -
Θεώρησε ότι δεν προβλέπεται κάτι, κάνε το σχεδιασμό σου με βάση αυτό, και ό,τι και αν προκύψει, τόσο το καλύτερο.
-
Σίγουρα αυτός είναι ο πιο σωστός τρόπος σκέψης, αλλά η πραγματικότητα
είναι πολύ διαφορετική με την βενζίνη στην εθνική στο 1.849 και μισθό
πλέον πολύ κάτω απ'τα...300€.Είδομεν!
-
Αστο καλυτερα φιλε μου αυτοι ψαχνουν για κοροιδα.....Με την ευκαιρια πες τιποτα ρε Λωρη πλησιαζει το ακροπολις
-
Ο χρήστης w110finback stro έγραψε:
Αστο καλυτερα φιλε μου αυτοι ψαχνουν για κοροιδα.................Νομιζω οτι η λεξη εθελοντης δεν σημαινει κοροιδο......Εκτος αν εσυ νομιζεις οτι ολοι οι εθελοντες ειναι και κοροιδα....
-
Εσυ μπορεις να νομιζεις οτι θελεις αλλο ειπα αλλο καταλαβες ....εγω ειπα οτι ΨΑΧΝΟΥΝ για κοροιδα ΔΕΝ απαξιωσα αυτους που πανε εθελοντες ......οταν δεν παρεχουν τροφη και στεγη τι ψαχνουν κοροιδα δεν ψαχνουν;
-
Καλησπέρα σε όλους (και όλες).
Σκέφτομαι να ξαναδώ τον αγώνα μετά απο.....27 χρόνια (αν θυμάμαι καλά, τον είχα δει όταν έτρεχε ο Πεσματζόγλου με μια ασκόνα και ο Αλ Χαζρί με μια 944 (;) ή 911). Θα ήθελα τη συμβουλή σας για το πότε, πού και πώς μιάς και θα ανέβω απο Κρήτη (με μοτοσυκλέτα). Λόγω δουλειάς μπορώ να ειμαι Αθήνα Παρασκευή πρωί ή Σάββατο πρώι.... και να μείνω μέχρι Σαββάτο βράδυ ή Κυριακή βράδυ αντίστοιχα... Ευχαριστώ και καλό βράδυ. -
ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ Η ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΩΡΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 6.30.ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?
-
@emanoss
http://2011.acropolisrally.gr/userfiles ... 12_RG1.pdf
σελ 20-28 -
Ο χρήστης vxagro έγραψε:
ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ Η ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΩΡΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 6.30.ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?Aν γίνει κάτι τέτοιο δεν θα είναι νυχτερινή αλλά πρωινή,αν γίνει κάτι τέτοιο ποιός θα πάει??
.Κοίτα στο πρόγραμμα. -
Ο χρήστης vxagro έγραψε:
ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ Η ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΩΡΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 6.30.ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?Αυτο ειναι σωστο.
Θα γινει στις 18.28'.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ Η ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΩΡΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 6.30.ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?
Aν γίνει κάτι τέτοιο δεν θα είναι νυχτερινή αλλά πρωινή,αν γίνει κάτι τέτοιο ποιός θα πάει??
.Κοίτα στο πρόγραμμα.Μαλλον πιο καλα τα ξερει ο vxagro, φιλε nafpaktos!!!
Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης emmanoss έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους (και όλες).
Σκέφτομαι να ξαναδώ τον αγώνα μετά απο.....27 χρόνια (αν θυμάμαι καλά, τον είχα δει όταν έτρεχε ο Πεσματζόγλου με μια ασκόνα και ο Αλ Χαζρί με μια 944 (;) ή 911). Θα ήθελα τη συμβουλή σας για το πότε, πού και πώς μιάς και θα ανέβω απο Κρήτη (με μοτοσυκλέτα). Λόγω δουλειάς μπορώ να ειμαι Αθήνα Παρασκευή πρωί ή Σάββατο πρώι.... και να μείνω μέχρι Σαββάτο βράδυ ή Κυριακή βράδυ αντίστοιχα... Ευχαριστώ και καλό βράδυ.Αγαπητε emmanoss,
Καταληξε με την δουλεια σου, για το ποτε μπορεις να εισαι στον Πειραια και εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε.
Ειναι τελειως αλλο πραγμα να φτασεις Παρασκευη πρωι και τελειως αλλο να φτασεις Σαββατο πρωι.Φιλικα,
'el-em'
-
Δεν υπαρχουν αλλα νεα ρε Λωρη;
-
@el-em
Αν δλδ γίνει 18.28 θα είναι μέρα άρα δεν θα είναι νυχτερινή.Οσον αφορά το πρωί που έγραψα δε γίνεται έτσι και αλλιώς την πέμπτη αφού ο αγώνας ξεκινάει αργότερα.
edit
Θα ήθελα και γω με τη σειρά μου να ρωτήσω σχετικά με βωξίτες αφού θέλω να βάλω αυτοκίνητο μέσα και να δω και τα δυο περάσματα.Εχω δει την ειδική μετά από την εκκίνηση στο σημείο που από κάτω επικρατεί το χάος και πάνω και κάτω από το ασφάλτινο κομμάτι.Δεν θέλω να πάω να δω τα ίδια κομμάτια.Στο 6th gear διάβασα ότι κατηφορίζει από ένα σημείο και μετά.Θέλω να ρωτήσω πόσο απέχει το κατηφορικό κομμάτι από την άσφαλτο(από κει λέω να μπω στην ειδική)και αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να πάω στο κατηφορικό κομμάτι.Σχετικά κατηφορικό κομμάτι θέλω να ρωτήσω αν είναι πατημένο ή αργό με φουρκέτες και αργές στροφές και αν ειναι στενό η πλατύ. -
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
@el-em
Αν δλδ γίνει 18.28 θα είναι μέρα άρα δεν θα είναι νυχτερινή.Οσον αφορά το πρωί που έγραψα δε γίνεται έτσι και αλλιώς την πέμπτη αφού ο αγώνας ξεκινάει αργότερα.
edit
Θα ήθελα και γω με τη σειρά μου να ρωτήσω σχετικά με βωξίτες αφού θέλω να βάλω αυτοκίνητο μέσα και να δω και τα δυο περάσματα.Εχω δει την ειδική μετά από την εκκίνηση στο σημείο που από κάτω επικρατεί το χάος και πάνω και κάτω από το ασφάλτινο κομμάτι.Δεν θέλω να πάω να δω τα ίδια κομμάτια.Στο 6th gear διάβασα ότι κατηφορίζει από ένα σημείο και μετά.Θέλω να ρωτήσω πόσο απέχει το κατηφορικό κομμάτι από την άσφαλτο(από κει λέω να μπω στην ειδική)και αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να πάω στο κατηφορικό κομμάτι.Σχετικά κατηφορικό κομμάτι θέλω να ρωτήσω αν είναι πατημένο ή αργό με φουρκέτες και αργές στροφές και αν ειναι στενό η πλατύ.Η κατηφορα ξεκιναει περιπου 7 χλμ μεσα απο την ασφαλτο της Αμφισσας. Ανεβαινοντας, θα συναντησεις μια μεγαλη διασταυρωση με δρομο που ερχεται απο αριστερα σου. Η ε.δ. παει ευθεια και αρχιζει να κατηφοριζει. Συνεχιζεις ευθεια και μετα απο περιπου 1 χλμ βγαινεις απο τα δεντρα σε ενα ξεφωτο. Σε περιπου 800 μετρα πανω σε χασιμο πας δεξια και αρχιζει η κατηφορα. Επιλεγεις ενα κομματι που μπορεις να βολεψεις το αμαξι σου και βλεπεις το πρωτο περασμα. Μολις τελειωσει, συνεχιζεις ευθεια και αφου περασεις κατηφορικη αριστερη φουρκετα σε περιπου 100 μετρα φτανεις σε δεξια κατηφορικη φουρκετα οπου αριστερα εχει χωρο για να παρκαρεις. Καλο σημειο ειναι η αριστερη φουρκετα, διοτι φτανουν 'κολαση'με εντονα φρενα. Γενικα, ολη η ε.δ. εχει μια συνεχη ροη. Ειναι φαρδυα και γρηγορη, με τελειο οδοστρωμα. Υπαρχουν δυο φουρκετες στην ανηφορα (μετα την ασφαλτο) και οι δυο που περιεγραψα πιο πανω, στην κατηφορα.
Καλη διασκεδαση.
Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης georgeafe έγραψε:
Δεν υπαρχουν αλλα νεα ρε Λωρη;Αλλα νεα δεν υπαρχουν.
Ολα προχωρανε βασει του προγραμματος.Φιλικα,
'el-em'
Rally Acropolis 24-27 May 2012: Προσβάσεις, πληροφορίες κτλ.