-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Πάντως εγώ που παρακολουθώ το Ακρόπολις από το 1977 δηλώνω με τόλμη και παρρησία ότι έχω ψιλοβαρεθεί.
Μετά το 2008 δεν το φχαριστιέμαι πολύ το πράγμα . Θα πάω και φέτος αλλά με χαλαρό πρόγραμμα.Για λεγε.....για λεγε....
Εγω κλινω/ψηνομαι για Ελικωνα 1-2 η Βωξιτες 1-2,για Ζηρεια 1-2 (ισως στη δευτερη επειδη θα νυχτωσει να την παρατησω) και Αγιους 1-2.Φυσικα S/D , S/P και Ζαππειο...Αστα λαχανιασα μονο που το'γραψα....
Λεω να παω Ελικωνα γιατι ειναι καινουργια,Βωξιτες γιατι ειναι παλια ,Ζηρεια γιατι μου αρεσε οταν πηγα στο σπριντ,και Αγιους γιατι .......................εεε δεν μπορω να'μαι σπιτι και οι αλλοι να τρεχουν ακομη....Λαχάνιασα και μόνο που τα διάβασα
Δεν ξέρω άλλος φίλος επιμελείται το πρόγραμμα το οποίο θα είναι πολύ χαλαρό -
σουμι44 κατουρα και λιγο.
Αυτο που λεμε εμεις ειναι οτι ναι, προλαβαινεις να δεις τοσες ειδικες αν πας και κατσεις εκει που σκανε οι κοπανες, δεν σε κλεισει κανεις φευγοντας, βλεποντας μονο τους πρωτους κλπ κλπ.
Εσυ θα το αποδειξεις κιολας και θα εισαι και γαμιας. Ευγε.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
σουμι44 κατουρα και λιγο.Αυτο που λεμε εμεις ειναι οτι ναι, προλαβαινεις να δεις τοσες ειδικες αν πας και κατσεις εκει που σκανε οι κοπανες, δεν σε κλεισει κανεις φευγοντας, βλεποντας μονο τους πρωτους κλπ κλπ.
Ρε κοπανα Billopoule δεν πας να κατσεις σε καμια καπανα να δεις αν ερχομαι?
-
σουμι44 κατουρα και λιγο.Αυτο που λεμε εμεις ειναι οτι ναι, προλαβαινεις να δεις τοσες ειδικες αν πας και κατσεις εκει που σκανε οι κοπανες, δεν σε κλεισει κανεις φευγοντας, βλεποντας μονο τους πρωτους κλπ κλπ.
Βillopoulos μην σου φαινεται τοσο δυσκολο το ωραριο και η επιτευξη του.Βγαινει.Περσυ ειδα 11 ειδικες μαζι με το σεκνταουν,με αυτοκινητο και χωρις να τρεχουμε.Βλεπαμε ολα τα wrc kai μερικα σ2κ.Σε καποιες ειδικες φταναμε στο παρα 15 λεπτα,σε καποιες φτασαμε και πριν 1 ωρα. Μελετησε καλα τα ωραρια και θα το διαπιστωσεις,
-
Ειπα πουθενα οτι δεν βγαινει;
Διαβαστε προσεκτικα τι ειπα: ναι, προλαβαινεις να δεις τοσες ειδικες αν πας και κατσεις εκει που σκανε οι κοπανες.
Υπαρχει κατι που δεν ειναι κατανοητο σε αυτο;Επειδη ομως τα σημεια που σκανε οι προσβασεις συνηθως δεν εχουν και το καλυτερο θεαμα (σε σχεση με κοντινα), εμεις θα φαμε καποια ωρα πηγαινοντας προς καλυτερα (για εμας) σημεια.
Τωρα ο αλλος γιατι αρπαχτηκε και αρχισε να επιτιθεται ειναι αλλου παπα ευαγγελιο. Ο καθενας με το κομπλεξ του.
-
Τωρα ο αλλος γιατι αρπαχτηκε και αρχισε να επιτιθεται ειναι αλλου παπα ευαγγελιο. Ο καθενας με το κομπλεξ του.Καλα μην πας να βγεις και απο πανω...κατουρα και λιγο εγραψες,γαμιας κ.τ.λ κ.τ.λ
-
Μπαινεις μεσα σε ενα φορουμ, αρχιζεις να λες τα δικα σου, μετα λες στον αλλον 'κανεις μπαμ απο μακρια οτι εισαι ασχετος αλλα δεν θελω να σε προσβαλλω' κλπ κλπ και συνεχιζεις να μιλας μετα απο αυτο; Εχουμε συνομιλησει πολλες φορες εδω μεσα ας πουμε και ολα αυτα ειναι πλεον αστεια ή οτιδηποτε;
-
Μπαινεις μεσα σε ενα φορουμ, αρχιζεις να λες τα δικα σου, μετα λες στον αλλον 'κανεις μπαμ απο μακρια οτι εισαι ασχετος αλλα δεν θελω να σε προσβαλλω' κλπ κλπ και συνεχιζεις να μιλας μετα απο αυτο; Εχουμε συνομιλησει πολλες φορες εδω μεσα ας πουμε και ολα αυτα ειναι πλεον αστεια ή οτιδηποτε;Αν δεν κανω λαθος με ειρωνευτηκε:
Με τι αμαξι, με κανα Evo Gr.N ισως?
Φιλε μου συγνωμη που δεν καταλαβα απ'την αρχη οτι μετα απο 2000 post γινεσαι και δικηγορος εδω μεσα.
Αν συνεχισεις ετσι μπορει να γινεις και Admin...εισαι στον σωστο τον δρομο! -
Εσυ αυτο καταλαβες απο αυτο που διαβασες δηλαδη; Παω πασο.
-
Πασο και γω και συνεχιζουμε on topic.
-
Επηδή παρατήρησα πολλά τελευταία σχόλια θέλω να ανανεώσω το θέμα πάλι για να ξεχαστούν τα προηγούμενα...Λοιπόν εγώ που έκατσα και έψαξα σήμερα πολύ το θέμα του τετραημέρου αποφάσησα να πάω σε 3 Ε.Δ. και ένα Π.Σ. και είναι οι εξής...Πρώτη μέρα στους Αγίους Θεοδώρους Ε.Δ. πρόσβαση 3,δεύτερη μέρα θα ανέβω στην Θήβα για την Ε.Δ. στην πρόσβαση 6, την τρίτη μέρα δυστοιχός δεν θα είμαι παρόν πουθένα διότι ρε αδέρφια η βενζίνη είναι ακριβή και ξέρετε πως είναι τα πράγματα...Ε και τελευταία μέρα πάλι Αγίους Θεοδώρους στην πρόσβαση 2...Και έπειτα το super stage που θα είναι ακριβώς δίπλα στην πρόσβαση 2...Πώς με βλέπετε οι έμπειροι του φόρουμ, θα δώ τίποτα καλό??...
-
Ο χρήστης schumi44 έγραψε:
Φιλε μου(χωρις να θελω να σε προσβαλω),κανεις μπαμ απο μακρυα,οτι δεν εχεις ιδεα απο ραλλυ Acropolis.
Θα σου αναλυσω μονο το προγραμμα που θα κανω την Παρασκευη,για να μην σπαταλαω αλλο τον χρονο μου και θα μου πεις εσυ ποσα πληρωματα προλαβαινω να δω...λοιπον εχουμε και λεμε:Ξεκιναμε για Ελικωνα 1 στην προσβαση1 και θα κατσω το πολυ μεχρι 11:45 οπου και θα φυγω απο Διστομο στον δρομο Λιβαδειας-Αραχωβας,για Δροσοχωρι.Θα εχω στην διαθεση μου τουλαχιστον 1,5 ωρα για να φτασω Δροσοχωρι,ασε που θα εχω φυγει και νωριτερα απο Ελικωνα...λες να μην προλαβαινω?
Αφου θα ειμαι Δροσοχωρι προσβαση3Α μπορω να κατσω ανετα 1 ωρα μεχρι της 14:30 και μετα να εχω στην διαθεση μου ,αλλη 1 ωρα για να φτασω στους Βωξιτες2.Ασε που και παλι θα εχω φυγει νωριτερα απο Δροσοχωρι και θα εχω λιγο παραπανω χρονο απο 1 ωρα...λες και δω να μην προλαβαινω?
Και για τελος για να μην μακρηγορουμε θα ειμαι Βωξιτες2 και πες μου εσυ τωρα στις 3,5 ωρες που τους χωριζουν απο την Θηβα2 ποση ωρα να κατσω,ποσα πληρωματα να δω και ποση ωρα θελω για να φτασω στην Θηβα.
Οσο για το φαϊ που λες...εσυ σε λιγο θα θες Acropolis με διαλλειμα για μεσημεριανο υπνο! Εγω φιλε μου και το full προγραμμα που αναρτησα θα κανω και θα βρω να φαω και την Δευτερα θα σου στειλω και φωτογραφιες απο τις ειδικες.
Δηλαδη να κανω τοσα χιλιομετρα και να τρεχω σα τρελος στις αναμεσα διαδρομες για να παω στα σημεια που πανε ολοι και να δω 1 ωρα καθε φορα κι αυτο με την ψυχη στο στομα? Φωτογραφος εισαι? Πληρωνεσαι απο καμια εταιρια? Μονο αν πληρωνομουν θα το εκανα ετσι...
Χαλαει την εκδρομη...
Το θεμα ειναι να πας 1-2 ωρες πριν στη διαδρομη να περπατησεις να βρεις ιδανικο σημειο, να στησεις καμια καμερουλα σε κανα δεντρο, και μετα προφανως θα θες αρκετη ωρα για να γυρισεις πισω στ αμαξι και να πας στην επομενη διαδρομη... Αλλα θα χεις δει κατι που πολυς κοσμος δεν θα εχει δει, και θα σαι και με το πασο σου. Αλλωστε ειναι 3 μερες, πρεπει να κρατησεις ενεργεια και για τις επομενες.Προφανως γουστα ειναι αυτα, αν τοσα χρονια τρεχεις γυρω γυρω και το ευχαριστιεσαι τι να πω. Αργοτερα αν γερασεις και δεν εχεις κουραγιο για ολα αυτα μπορει να κανεις κατι κοντινο στο δικο μου προγραμμα και να δεις για τι διαφορα μιλαμε!!!
Και δε γινεται να λες οτι δεν εχω ιδεα απο Ακροπολις επειδη θελω να ζω τις επομενες μερες και δε θελω να ρισκαρω να σκοτωθω, ή να ριχνω καντηλια αν με κλεισει κανεις στο παρκιν και δε προλαβω την επομενη διαδρομη. Και ολα αυτα για να παω σ ενα σημειο που θα το εχουν δει ολοι, τοσα χρονια που υπαρχει το Ακροπολις... Μπα ευχαριστω δε θα παρω!!!
Υ.Γ. Αρα καλα ειπα οτι δε θα δεις ολα τα πληρωματα...
Y.Γ.2. Οσο γι αυτα που λες στην τελευταια σελιδα που τωρα τα ειδα, θα μπορουσα κανονικοτητα να σε βαλω στη θεση σου, αλλα σε καποιο αλλο φορουμ, εδω μεσα δε θελω να χαλασω ουτε το ονομα μου, ουτε το πολυ ωραιο αυτο thread για τον εθνικο μας αγωνα. Αιντε μπραβο. -
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
Πάντως εγώ που παρακολουθώ το Ακρόπολις από το 1977 δηλώνω με τόλμη και παρρησία ότι έχω ψιλοβαρεθεί.
Μετά το 2008 δεν το φχαριστιέμαι πολύ το πράγμα . Θα πάω και φέτος αλλά με χαλαρό πρόγραμμα.Φαντάζομαι ένας λόγος είναι ο κοντός!!!!
Και ομως !!!
Ο λογος ειναι οτι εχουμε να τρεξουμε απο το 2008 !!! Χα Χα.Φιλικα,
'el-em'
-
εχει αλλαξει ρε γμτ ο τροπος οδηγησης με λιγοτερα ντριφταρισματα και δινουν περισοτερη εμφαση στους χρονους.Αλλα συμφωνω εχει γινει λιγοτερο θεαματικο το ραλλυ και εκει πουχει αλλαξει τελειως το θεμα ειναι στα ασφαλτινα ειναι σχετη απογοητευση για μενα
-
Και εγώ έχω αρχίσει να ψιλοβαριέμαι..(παρακολουθώ από το 1980).
Δεν ξέρω πόσο ρόλο παίζει η ηλικία-που σίγουρα παίζει,αλλά το βασικότερο νομίζω είναι,ότι πλέον στέκεσαι σε ένα σημείο και ξέρεις ακριβώς από πριν,πώς θα περάσει ο καθένας!Πού θα πατήσει,πώς και πόσο θα γλυστρήσει,πού θα φρενάρει,ακόμα και ακριβώς τον ήχο που θα κάνει,τον ξέρεις από πριν....! -
Δε βελτιώθηκε η κατάσταση με τα καινούργια WRC ?
-
Θα ελεγα πως ναι, προσωπικα βρηκα σαφως πιο θεαματικα τα περασματα περσι σε σχεση με το 2009.
-
Συμφωνώ,ότι πέρισυ η κατάσταση βελτιώθηκε αρκετά,αλλά από φέτος νομίζω πάλι τα ίδια... Αυτό προς Θεού δε σημαίνει ότι πρέπει να αλλάζουν ριζικά οι προδιαγραφές κάθε χρόνο για να μη βαριέμαστε εμείς!
Απλά,νομίζω ότι τα αυτοκίνητα στην σύγχρονη μορφή τους έχουν γίνει αρκετά έως πολύ προβλέψιμα.... -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δε βελτιώθηκε η κατάσταση με τα καινούργια WRC ?Σιγουρα βελτιωθηκε, αλλα απο το περσινο ακροπολις παλι περασματα των S2000 μου εμειναν χαραγμενα και ειδικα του Τανακ!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δε βελτιώθηκε η κατάσταση με τα καινούργια WRC ?Αυτο που ¨βελτιωθηκε ' ειναι η θρασυτιδα των οδηγων στην αντιμετωπιση της καταστασης του δρομου.
ωχ....
Rally Acropolis 24-27 May 2012: Προσβάσεις, πληροφορίες κτλ.