-
Καλημερα-σπερα φιλοι/ες οδηγοι!!!Θα ήθελα τη βοιηθεια σας ή καλύτερα τη γνώμη σας πανω στο θεμα επιλογής αυτοκινήτου.Έχω μαζέψει 22 χιλ ευρώ και έχω καταλήξει στα εξής αμάξια.
VW POLO GTI 1,4 180 HP
SEAT IBIZA CUPRA BOCANEGRO I SPORTCOUPE 1,4 180HP
Αν εχετε καποια αλλη καλυτερη προταση,θα ηθελα να την ακουσω!Εγω προσωπικα κλεινω προς το Ιbiza γιατι ειναι πολυ πιο στυλατο και ας εχει 100 ευρω παραπανω τελη κυκλοφοριας.Απο ταχυτητα και ασφαλεια ειναι πανω κατω τα ιδια...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!
giorgos
Υ.Γ
Για να σας κατατοπησω αυτο που ζηταω κυριως απο το αμαξι που θα παρω ειναι,ταχυτητα,design,ασφαλεια!!! -
Καλημερα-σπερα φιλοι/ες οδηγοι!!!Θα ήθελα τη βοιηθεια σας ή καλύτερα τη γνώμη σας πανω στο θεμα επιλογής αυτοκινήτου.Έχω μαζέψει 22 χιλ ευρώ και έχω καταλήξει στα εξής αμάξια.
VW POLO GTI 1,4 180 HP
SEAT IBIZA CUPRA BOCANEGRO I SPORTCOUPE 1,4 180HP
Αν εχετε καποια αλλη καλυτερη προταση,θα ηθελα να την ακουσω!Εγω προσωπικα κλεινω προς το Ιbiza γιατι ειναι πολυ πιο στυλατο και ας εχει 100 ευρω παραπανω τελη κυκλοφοριας.Απο ταχυτητα και ασφαλεια ειναι πανω κατω τα ιδια...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!
giorgos
Υ.Γ
Για να σας κατατοπησω αυτο που ζηταω κυριως απο το αμαξι που θα παρω ειναι,ταχυτητα,design,ασφαλεια!!!
Βοηθεια επιλογης αυτοκινητου