-
Πουλάω το αυτοκίνητό μου, MG TF Limited Edition (1.8, 136hp). Δεν το σκεφτόμουν να το πουλήσω, αλλά δεδομένου ότι είμαι στο εξωτερικό δεν έχει και πολύ νόημα να το κρατάω.
Το έχω προσέξει πολύ και γι' αυτό θα χαιρόμουν πολύ να πάει σε κάποιον που θα το χαρεί και θα το αρέσει, όσο το χάρηκα κι εγώ.
Το αυτοκίνητο μπορεί να το ελέγξετε όπου θέλετε, και ότι ερωτήσεις έχετε εδώ είμαστε. Προφανώς αν θέλετε να το δείτε, θα βρω κάποιον να σας το δείξει στην πατρίδα. Ξέρω ότι είναι δύσκολοι καιροί, γι' αυτό και η τιμή είναι πολύ καλή. Plus είναι πολύ οικονομικό σε κατανάλωση και service, είναι 1.8 οπότε δεν έχει υψηλό τεκμήριο [edit]
Αυτά... τα πολλά λόγια είναι φτώχια και μια εικόνα ισούται με 1000 λέξεις:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1923925/Η τιμή του είναι 6.000€
Έχουν πληρωθεί τα τέλη του 2012
Η αγγελία είναι καλού φίλου, οπότε δεν μπορώ να σας πω και πολλά περισσότερα, καλύτερα να contact τον ίδιο.
Είναι όντως προσεγμένο αυτοκίνητο, αρκετά fun to drive και δεν του είχε βγάλει ιδιαίτερα προβλήματα.Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ίδιο στο mail
alexopoulosiraklis@gmail.com [Ηρακλής]
ή με την αδερφή του στο +306972772333 [Χριστίνα] -
Πουλάω το αυτοκίνητό μου, MG TF Limited Edition (1.8, 136hp). Δεν το σκεφτόμουν να το πουλήσω, αλλά δεδομένου ότι είμαι στο εξωτερικό δεν έχει και πολύ νόημα να το κρατάω.
Το έχω προσέξει πολύ και γι' αυτό θα χαιρόμουν πολύ να πάει σε κάποιον που θα το χαρεί και θα το αρέσει, όσο το χάρηκα κι εγώ.
Το αυτοκίνητο μπορεί να το ελέγξετε όπου θέλετε, και ότι ερωτήσεις έχετε εδώ είμαστε. Προφανώς αν θέλετε να το δείτε, θα βρω κάποιον να σας το δείξει στην πατρίδα. Ξέρω ότι είναι δύσκολοι καιροί, γι' αυτό και η τιμή είναι πολύ καλή. Plus είναι πολύ οικονομικό σε κατανάλωση και service, είναι 1.8 οπότε δεν έχει υψηλό τεκμήριο [edit]
Η αγγελία είναι καλού φίλου, οπότε δεν μπορώ να σας πω και πολλά περισσότερα, καλύτερα να contact τον ίδιο.
Είναι όντως προσεγμένο αυτοκίνητο, αρκετά fun to drive και δεν του είχε βγάλει ιδιαίτερα προβλήματα.Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ίδιο στο mail
Απλό είναι. Ο mjacob βάζει την αγγελία του φίλου του, ο οποίος λείπει στο εξωτερικό και Ελλάδα είναι η αδερφή του.
Νεεεξτ.
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
φιλε στο εξωτερικο εισαι εσυ η ο φιλος σου ο Ηρακλης...?..διοτι στην αρχη μιλας σε πρωτο ενικο και μετα μας λες να παρουμε αλλον τηλ. Ξεκαθαρισε το, αν θες.Το πρωτο κομματι ,αυτο που ειναι σε πλαισιο αλλου χρωματος ειναι του πωλητη.Απο κατω εχει γραψει ο mjacob το δικο του μηνυμα.
-
..οκ τωρα καταλαβα..δεν ειχα κανει λινκ στην αγγελια στο καρ.Ολα good. ..'στωωω (thanx στα ελληνικα)
-
ε... μάλλον με πρόλαβαν
[αν θέλετε και τηλ του ίδιου, προφανώς υπάρχει. Δεν το έβαλα γιατί φαντάζομαι ότι δεν θέλετε να χρεώνεστε με διεθνή, είναι εκτός ευρώπης.... Αν είναι στείλτε pm...] -
Τα τέλη κυκλοφορίας γιατί ειναι ίδια με ενός 1.4?
-
ναι χμ, μέχρι πέρσυ ίσχυε αυτό. Από φέτος δεν είναι...
-
Mg TF LIMITED EDITION '05