-
Καλησπερα! Ο κολλητος μου εχει ενα Suzuki Swift του 2000... Προσπαθουσε να εκκινησει τον κινητηρα αυτες τις μερες αλλα δεν γινοταν... Υποπτευομαστε οτι φταιει το πολυ κρυο που εχει εκει που μενει (Καρπενησι) αλλα κανεις απο τους 2 μας δεν ειναι σε θεση να γνωριζει ποια μηχανικα μερη εχουν επηρεαστει απο το κρυο.. Μηπως γνωριζετε εσεις?
-
Καλησπερα! Ο κολλητος μου εχει ενα Suzuki Swift του 2000... Προσπαθουσε να εκκινησει τον κινητηρα αυτες τις μερες αλλα δεν γινοταν... Υποπτευομαστε οτι φταιει το πολυ κρυο που εχει εκει που μενει (Καρπενησι) αλλα κανεις απο τους 2 μας δεν ειναι σε θεση να γνωριζει ποια μηχανικα μερη εχουν επηρεαστει απο το κρυο.. Μηπως γνωριζετε εσεις?
-
-
Γυρνάει η μίζα; Το πιο κλασικό πρόβλημα για χειμώνα είναι ψόφια μπαταρία. Δοκίμάσατε να βάλετε μπρος με καλώδια;
-
Να σου πω την αλήθεια δεν δοκίμασε... Η μίζα πάντως γυρνάει κανονικά...
-
Αφου η μιζα γυριζει κανονικα δεν φταιει το κρυο.Καποια τυχαια βλαβη ασχετη με το κρυο ειναι υπευθυνη για το οτι δεν εκκινει.Ακομη και πολλα νερα να εχει η βενζινη που ειναι καπως σπανιο γιατι συνηθως νοθευουν με τολουολη η οποια δεν παγωνει θα εκανε καποιο 'σκασιμο' ο κινητηρας και θα επαιρνε μπρος με κακο ρελαντι και διακοπες.
-
σωστό αντιπυκτικό είχε μέσα στο κύκλωμα του ψυγείου ή σκέτο νεράκι και πάγωσε τίποτα με τις χαμηλές θερμοκρασίες;
-
Τροφοδοσία που σημαινει τρομπα βενζινης ή ρεύμα που σημαινει δεν φτανει στα μπουζί.Και η μίζα θα πρέπει να γυρίζει ανετα τον κινητήρα για να πάρει μπρός.Χονδρικά. Καλέστε βοήθεια.
-
Τελικά , τι έφταιγε ?
Δεν παίρνει μπροστά... Τι φταίει?