-
Τελευταια συμβαινει το εξης στο αυτοκινητο μου(suzuki ignis sport του 2004),μετα τα 180(σχεδον τελικιασμενο)αρχιζει να κανει ενα τριγμο στον τιμονι ο οποιος ειναι περιοδικος και οχι πολυ εντονος,ειναι σαν το τριξιμο που κανει οταν χρειαζονται οι ζαντες ζυγοσταθμιση απλα μου κανει εντυπωση οτι δεν ειναι συνεχομενος αλλα σαν να ερχεται και να φευγει,να ειναι ζυγοσταθμιση,στραβες ζαντες η κατι πιο σοβαρο?το κανει μονο σε αυτες τις ταχυτητες.
-
Τελευταια συμβαινει το εξης στο αυτοκινητο μου(suzuki ignis sport του 2004),μετα τα 180(σχεδον τελικιασμενο)αρχιζει να κανει ενα τριγμο στον τιμονι ο οποιος ειναι περιοδικος και οχι πολυ εντονος,ειναι σαν το τριξιμο που κανει οταν χρειαζονται οι ζαντες ζυγοσταθμιση απλα μου κανει εντυπωση οτι δεν ειναι συνεχομενος αλλα σαν να ερχεται και να φευγει,να ειναι ζυγοσταθμιση,στραβες ζαντες η κατι πιο σοβαρο?το κανει μονο σε αυτες τις ταχυτητες.
-
-
Δεν ειναι τριγμός....Κραυγή αγωνίας,είναι!!
-
Πριν την απογειωση ε?ενδιαφερουσα αποψη
-
Πρώτα απο όλα...
Το συγκεκριμένο αμάξι είναι απο μόνο του επικίνδυνο... μην παίζεις με την ζωή σου και την ζωη των γύρο σου, πηγαίνοντας το 180...Δεύτερο απο όλα...
Αυτός είναι κάποιος συντονισμός... γιατί κάπου εκεί είνει το όριο του (μαλλον το εχει ξεπεράσει προ πολλού) αυτου και των ελαστικών. -
Κοιτα,το θεμα ειναι οτι αρχισε ξαφνικα να το κανει και οχι το αν ειναι ειναι επικινδυνο η οχι το αυτοκινητο ετσι και αλλιως δεν ειναι για τελικες και μια στις τοσες θα το τρεξω τοσο,και τα γκαζια του τα χει μεχρι τα 160-170 μετα επεμβαινει η αεροδυναμικη.
Απλα μια αποψη για το τι φταιει, αν εχει καποιος, ρωταω.
p.s αν δεν εχει πολυ αερα ειναι πιο σταθερο απο πολλα αυτοκινητα με μεγαλυτερη τελικη σε αυτα τα χιλιομετρα. -
Συντονισμός μου κάνει...
Για δοκίμασε την επόμενη φορά να δεις αν θα το ξανακάνει...Αν δεν... τοτε κάτι αλλο παίζει.
-
Δεν είναι τριγμός και δεν έρχεται από το τιμόνι, λάθος εντύπωση έχεις.
Ο χάρος που χτυπάει το τζαμάκι είναι.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν είναι τριγμός και δεν έρχεται από το τιμόνι, λάθος εντύπωση έχεις.Ο χάρος που χτυπάει το τζαμάκι είναι.
Ρε συ, τέτοιο δεν είχε ο (κοιτα που ξεχασα το ονομα του... τωρα εχει ενα clio - γιατρός ντε!) και τον εφερε τε τα κε απο το πουθενα στην πεντέλη;
-
Ο Bagus, ναι.
Άρον άρον το έστειλε! -
Α να γεια σου!
-
Εγώ θέλω να ρωτήσω το άλλο: Ποιος δρόμος στην Κρήτη σου επιτρέπει να πας με 180 με ignis;; Και επίσης, που ξέρεις ποιον Κρητικό οδηγό θα συναντήσεις στην πορεία σου;
Μην με παρεξηγήσετε, Κρητικός είμαι και γω (18 χρόνια μεγαλωμένος στο Ηράκλειο) αλλά όποτε κατεβαίνω πλεον και οδηγάω τα καμπανάκια μου γίνονται πλανήτες τόσο με τους δρόμους όσο και με τους οδηγούς
-
Ο χρήστης matt21 έγραψε:
Εγώ θέλω να ρωτήσω το άλλο: Ποιος δρόμος στην Κρήτη σου επιτρέπει να πας με 180 με ignis;; Και επίσης, που ξέρεις ποιον Κρητικό οδηγό θα συναντήσεις στην πορεία σου;Μην με παρεξηγήσετε, Κρητικός είμαι και γω (18 χρόνια μεγαλωμένος στο Ηράκλειο) αλλά όποτε κατεβαίνω πλεον και οδηγάω τα καμπανάκια μου γίνονται πλανήτες τόσο με τους δρόμους όσο και με τους οδηγούς
Δεν θελει και πολυ να τα πιασει αυτα τα χιλιομετρα 1ον και 2ον αμα δεν εχει κινηση εχουμε αρκετους δρομους,
μεσα απο το Ηρακλειο?εγω ειμαι απο μεσσαρα -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν είναι τριγμός και δεν έρχεται από το τιμόνι, λάθος εντύπωση έχεις.Ο χάρος που χτυπάει το τζαμάκι είναι.
Ο χαρος βαρεθηκε να μου χτυπαει το τζαμακι απο τοτε που ειχα το niva πλεον δεν ασχολειται
-
από που ρε πατριώτη;;
-
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Δεν θελει και πολυ να τα πιασει αυτα τα χιλιομετρα 1ον και 2ον αμα δεν εχει κινηση εχουμε αρκετους δρομους,
μεσα απο το Ηρακλειο?εγω ειμαι απο μεσσαραTo δεν θέλει και πολύ δεν θα το σχολιάσω, δεν ξέρω το αυτοκίνητο οπότε δεν εκφέρω άποψη για κάτι που δεν έχω δοκιμάσει.
Τους δρόμους όμως του Ηρακλείου τους ξέρω, και τα 180 είναι θάνατος .- Και στο λέει κάποιος που του αρέσει η ταχύτητα, και που η αγαπημένη του διαδρομή είναι η σκοτώστρα της Αθήνας.
Offtopic: Καταγωγή από Μεσσαρά και γω, γεννημένος κέντρο (σχετικά), οπότε ξέρω τι γίνεται.
Στην προκειμένη, λογικά ο τριγμός είναι λόγω της ταχύτητας.. Και ψιλοφυσιολογικό μου φαίνεται..
-
Η Κρήτη έχει γεμίσει με ηρώα βλακωδώς πεσόντων δίπλα στους δρόμους της.
Από κανένα ζωοκλέφτη/βοσκό που πήρε το hilux toyota, το καταλαβαίνω.
Από άτομο που μπαίνει στα ίντερνετς κι έχει μια κάποια άποψη για τον κόσμο, όχι.
Δεν είναι μαγκιά, είναι αποκοτιά. -
Ο χρήστης kospapad έγραψε:
από που ρε πατριώτη;;Απο το Ασημι ειμαι
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η Κρήτη έχει γεμίσει με ηρώα βλακωδώς πεσόντων δίπλα στους δρόμους της.
Από κανένα ζωοκλέφτη/βοσκό που πήρε το hilux toyota, το καταλαβαίνω.
Από άτομο που μπαίνει στα ίντερνετς κι έχει μια κάποια άποψη για τον κόσμο, όχι.
Δεν είναι μαγκιά, είναι αποκοτιά.Λοιπον,αν εγραφα οτι παω συνεχως με 180 ναι πες με μουσκαρο αλλα επειδη ξερω πολυ καλα που και ποτε να τρεξω θα σου πω οτι κατι τετοια τρεξιματα τα κανω σε μια ευθεια 3 χιλιομετρων βραδυ και με μηδενικη κινηση και ουτε μαγκια ειναι ουτε αποκοτια.
p.s οι γενικευσεις δεν ειναι καλες φιλε μου και δεν ισχυουν παντα
TΡΙΓΜΟΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ