-
Καλησπέρα. Θα ηθελα να μαθω πόσο συνολικα στοιχιζει, στην καλύτερη των περιπτωσεων, το βάψιμο καπό και προφυλακτήρα (υλικα και εργατικα μαζι) με ένα απλο χρώμα;
Τα υλικα ολα οσα θα χρειαστουν τα εχω βρει περιπου κοντα στα 70ευρώ. Καλά ειναι;
Επίσης θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται δουλειά με σπρέι. Και ποσο θα στοιχίσει συνολικά στην περιπτωση αυτη;
Ευχαριστω προκαταβολικά! -
Καλησπέρα. Θα ηθελα να μαθω πόσο συνολικα στοιχιζει, στην καλύτερη των περιπτωσεων, το βάψιμο καπό και προφυλακτήρα (υλικα και εργατικα μαζι) με ένα απλο χρώμα;
Τα υλικα ολα οσα θα χρειαστουν τα εχω βρει περιπου κοντα στα 70ευρώ. Καλά ειναι;
Επίσης θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται δουλειά με σπρέι. Και ποσο θα στοιχίσει συνολικά στην περιπτωση αυτη;
Δεν γνωριζω να σου απαντησω ποσο παει η εργασια σε βαφειο, ομως μπορω να σε διαφωτισω για τη χρηση σπρεϋ:
Για το καπω, θα θα χρειαστεις σιγουρα ενα σπρευ ασταρι ωστε να το περασεις εκει που εχεις τριψει, μπορει να χρειαστεις και 2ο αν το κανεις ολο.
Θες αλλα 3-4 σπρευ με το χρωμα σου, που θα το περασεις 2 χερια (200 ml)
Καi θες αλλα 2 σπρευ 400 ml βερνικι(κατα προτιμηση 2Κ)
Γενικα η εργασια γινεται και με το σπρευ απλα θελει λιγη εμπειρια.
Επισης το σπρευ δε δουλευει καλα οριζοντια δλδ το καπω να ειναι οριζοντιο, αρα πρεπει να το βγαλεις και να ψεκαζεις καθετα.
Θεωρω πως ασταρι και χρωμα μπορεις ευκολα να το κανεις μονος σου, αλλα στο βερνικι με σπρευ ειναι δυσκλολο εως ακατορθωτο να πετυχεις μια λεια και καθαρη επιφανεια.
Η γνωμη μου, κανε μεχρι το χρωμα μονος σου και το βερνικι σε βαφειο.
Με σπρευ υπολογισε 10 ευρω εκαστο .
Βάψιμο καπό και προφυλακτήρα