-
Ειχα ακουσει και ειχα δει και φιλους να ατμιζουν ηλεκτρονικο τσιγαρο αλλα δεν ειχα δωσει ιδιαιτερη σημασια
Πριν κανα 2-3 μερες βρηκα στο ιντερνετ ενα ελληνικο φορουμ ειδικα για το ηλεκτρονικο τσιγαρο
http://e-kapnisma.gr/index.php?action=forumΑφου εκανα εγγραφη εριξα αρκετη μελέτη (2-3 ωρες πρωτη μερα σε πολλα διαφορετικα τοπικ του φορουμ) και ετσι αποφασισα να αγορασω και εγω ενα και να δω τι γινεται
Να αναφερω πως ειμαι φανατικος καπνιστης με 2 πακετακια ημερησιως(... ο μαλακας)Εχτες εγινε η αγορα μετα απο αρκετη μελετη στο φορουμ ωστε να αγορασω το σωστο για μενα μοντελο.
Βεβαια ειναι πολυ νωρις για συμπερασματα αλλα εκ πρωτης οψης μπορω να πω οτι απο χτες στις 3 το μεσημερι που αρχισα να Ατμιζω ( ετσι το λενε χα χα) δεν εχω αναψει ουτε ενα κανονικο τσιγαρο.
Ειμαι αισιοδοξος οτι θα μπορεσω να το συνεχισω και να απαλλαγω απο τον καρκινο το τσιγαρο...Ας ξεκινησει η συζητηση λοιπον....
Σαν προταση παντως να προτεινω σε οποιον θελει να προβει σε αγορα ΗΤ ,ας γραφτει πρωτα στο φορουμ και να ριξει μια μελετη,πραγματικα αξιζει πιστευω.
-
Ειχα ακουσει και ειχα δει και φιλους να ατμιζουν ηλεκτρονικο τσιγαρο αλλα δεν ειχα δωσει ιδιαιτερη σημασια
Πριν κανα 2-3 μερες βρηκα στο ιντερνετ ενα ελληνικο φορουμ ειδικα για το ηλεκτρονικο τσιγαρο
http://e-kapnisma.gr/index.php?action=forumΑφου εκανα εγγραφη εριξα αρκετη μελέτη (2-3 ωρες πρωτη μερα σε πολλα διαφορετικα τοπικ του φορουμ) και ετσι αποφασισα να αγορασω και εγω ενα και να δω τι γινεται
Να αναφερω πως ειμαι φανατικος καπνιστης με 2 πακετακια ημερησιως(... ο μαλακας)Εχτες εγινε η αγορα μετα απο αρκετη μελετη στο φορουμ ωστε να αγορασω το σωστο για μενα μοντελο.
Βεβαια ειναι πολυ νωρις για συμπερασματα αλλα εκ πρωτης οψης μπορω να πω οτι απο χτες στις 3 το μεσημερι που αρχισα να Ατμιζω ( ετσι το λενε χα χα) δεν εχω αναψει ουτε ενα κανονικο τσιγαρο.
Ειμαι αισιοδοξος οτι θα μπορεσω να το συνεχισω και να απαλλαγω απο τον καρκινο το τσιγαρο...Ας ξεκινησει η συζητηση λοιπον....
Σαν προταση παντως να προτεινω σε οποιον θελει να προβει σε αγορα ΗΤ ,ας γραφτει πρωτα στο φορουμ και να ριξει μια μελετη,πραγματικα αξιζει πιστευω.
-
-
Και ο μπαμπάς μου που καπνίζει αρκετά το δοκίμασε και το χρησιμοποιεί άλλα δεν τον βλέπω να το κόβει το κανονικό τσιγάρο.
-
Τι διαφορες μπορει να εχουν δλδ τα ηλεκτροτσιγαρα μεταξυ τους?
Εχω ψηθει αγρια κι εγω (1 πακετο την μερα)
-
Εγώ έχω. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά το κανονικό τσιγάρο ως προς την γεύση.
Ίσως να βοηθάει όποιον καπνίζει μηχανικά που λέμε. Για να κάνει την κίνηση.
Εγώ, που καπνίζω επειδή μου αρέσει η γεύση, το έχω παροπλίσει. -
ατμιζω εδω και 2 χρονια.
δεν ειναι απλο ουτε ευκολο να ΜΗΝ το παρατησεις.
το 95% των ατμιστων παιρνουν προιοντα που ειναι της πλακας ή δεν ξερουν να τα χρησιμοποιησουν με αποτελεσμα μετα απο 1-2-5 μερες να πηγαινουν στα σκουπιδια.
το φορουμ που αναφερθηκε παραπανω ειναι πολυ καλο, αλλα θελει πολυ διαβασμα.
οποιος δεν διαβασει, δοκιμασει αρκετα, απλα θα πεταξει τα λεφτα του.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ατμιζω εδω και 2 χρονια.δεν ειναι απλο ουτε ευκολο να ΜΗΝ το παρατησεις.
το 95% των ατμιστων παιρνουν προιοντα που ειναι της πλακας ή δεν ξερουν να τα χρησιμοποιησουν με αποτελεσμα μετα απο 1-2-5 μερες να πηγαινουν στα σκουπιδια.
το φορουμ που αναφερθηκε παραπανω ειναι πολυ καλο, αλλα θελει πολυ διαβασμα.
οποιος δεν διαβασει, δοκιμασει αρκετα, απλα θα πεταξει τα λεφτα του.
Aκριβως αυτο.
Οποτε zxlover στα θρανια γρηγορα και διαβασμα στο φορουμ
Θα σου λυθουν πολλες αποριες και θα μαθεις και πολλα πραγματα.
Spiros γραφεις και εσυ στο φορουμ? Αν ναι με τι nick? -
μαλλον γραφω με το ...spiros
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μαλλον γραφω με το ...spirosοχι ρε σε εσενα απαντησα οτι συμφωνω.
Απλα μετα απαντησα και στον αλλο στο ιδιο ποστ -
Το χρησιμοποιώ εδώ και μερικούς μήνες. Περιόρισα το κάπνισμα στα 5-6 τσιγάρα ημερησίως. Και μάλλον θα τα καταφέρω να το κόψω. Το ζόρι μου είναι το τσιγάρο μετά τον καφέ/τσιγαρο.
Αυτό που με βοήθησε να επιμείνω είναι ότι βρήκα ένα άρωμα που μου αρέσει (Virginia της FlavourArt).
-
οντως τα αρωματα ειναι πολυ πονεμενη ιστορια. Το 90% ειναι τελειως αχρηστα. Αυτο που λες Νικο ειναι καλουτσικο παντως.
-
Eίχα διαβάσει κι εγω πριν λίγους μηνες σχετικά με τον ατμό, ωστε να το γυρίσω εκει αν άξιζε. Απ' ο,τι θυμάμαι όμως, έχει και αυτό τους κινδύνους του, όσον αφορά την υγεία. Απλά τώρα δε θυμάμαι λεπτομερως πού ενοχλεί και τί κινδυνους κρύβει...(νομίζω έχει πάλι νικοτίνη, αλλα όχι πισσα, κατι τετοιο τέσπα....).Τελικά δεν ασχολήθηκα και 27 Μαϊου έκανα το τελευταίο πραγματικό τσιγάρο (στριφτό) μετά απο 17 χρόνια καπνίσματος. Είχα κάνει μόνο μία αποπειρα στο παρελθόν, προπερσι, όπου τότε είχα βάλει αυτοκόλλητα nicorette κι έκανα επι 1 και κάτι μηνα, ενα τσιγάρο την ημέρα (το πρωί με τον καφέ). Συντομα το ξαναρχισα κανονικά. Τη 2η και τελευταία φορά το έκοψα μαχαίρι, με αφορμή όμως μια βρογχίτιδα που περασα (φυσικά δεν ήταν η πρώτη, ηταν όμως η καταλυτική...).
ΞΕΧΑΣΤΕ ΑΤΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣ....!!! ΜΠΟΡΕΙΤΕ...!! Πάρτε το απόφαση και παλέψτε το...!! Το κάπνισμα είναι μια απολαυση, αλλα κι εξαρτηση...!! Αυτό που μου τον σηκώνει τώρα που το έχω κόψει (γιατί είναι βέβαιο οτι τα έχω καταφερει), δεν είναι ούτε η καλύτερη υγεία μου, ούτε τίποτα...(υπάρχουν 1002 λόγοι που μπορεί να πάω χαμένος, την Κυριακη θα πάω για αναρρίχηση πχ, ή μπορεί ακόμη κι απο το τσιγάρο αφου χρειάζονται υποτίθεται 15 χρόνια μη καπνίσματος για να ισοφαριστούν οι πιθανότητες για εμφανιση καρκίνου με εναν μη καπνιστή ). Η μεγαλύτερη καύλα είναι που νικησα τα δεσμά της εξάρτησης και μάλιστα σε εποχές που ψυχολογικά δεν έχω υπάρξει ποτέ χειρότερα....!!!
Σορρυ για το O.T, απλά αν μπορέσω να πείσω έστω κι εναν να το κόψει, έχει τη σημασία του....
-
Spartan, σωστα αυτα που λες, αλλα και δυσκολα. Ολα βεβαια ειναι θεμα αποφασης.
Σπυρο, ποιο αρωμα προτεινεις;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Spartan, σωστα αυτα που λες, αλλα και δυσκολα. Ολα βεβαια ειναι θεμα αποφασης.Σπυρο, ποιο αρωμα προτεινεις;
Γυναικας
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το χρησιμοποιώ εδώ και μερικούς μήνες. Περιόρισα το κάπνισμα στα 5-6 τσιγάρα ημερησίως. Και μάλλον θα τα καταφέρω να το κόψω. Το ζόρι μου είναι το τσιγάρο μετά τον καφέ/τσιγαρο.Αυτό που με βοήθησε να επιμείνω είναι ότι βρήκα ένα άρωμα που μου αρέσει (Virginia της FlavourArt).
Εγω ειμαι ακομα στην αρχη και δεν εχω πειραματιστει με τα υγρα ακομα
Πηρα για αρχη το κλασσικο tobacco με 16mg και θα δουμε....Αν και ειναι αρχη η αληθεια ειναι πως απο χτες το μεσημερι δεν εχω αναψει ουτε ενα ΚΤ...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Spartan, σωστα αυτα που λες, αλλα και δυσκολα. Ολα βεβαια ειναι θεμα αποφασης.Σπυρο, ποιο αρωμα προτεινεις;
το καλυτερο ολων για παρα πολλους, ειναι το Freedom της HALO.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Spartan, σωστα αυτα που λες, αλλα και δυσκολα. Ολα βεβαια ειναι θεμα αποφασης.koukε άστα αυτά, ο πατέρας μου ξεκίνησε το κάπνισμα στα 33 και το έκοψε πρόπερσι στα 67 του. Πήρε το ένα εγγόνι αγκαλιά και του είπε 'παππού μυρίζεις άσχημα, άσε με κάτω' και από εκείνη τη στιγμή δεν το ξανάβαλε στο στόμα του. Γιατρός που κάπνιζε 3 πακέτα ΚΑΡΕΛΙΑ την ημέρα. Περιττό να σου πω τι ομάδα είναι
Ο αδερφός μου, για τον ίδιο περίπου λόγο, αγόρασε το ηλεκτρονικό τσιγάρο και δεν έχει καπνίσει εδώ και ένα 6μηνο κανονικό. Ετοιμάζεται να σταματήσει και αυτό... Επίσης ο κολλητός μου και μερικά πρωτοξάδερφα.. Ελπίζω να μην είναι μόδα και να κάνει καλό...
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
koukε άστα αυτά, ο πατέρας μου ξεκίνησε το κάπνισμα στα 33 και το έκοψε πρόπερσι στα 67 του. Πήρε το ένα εγγόνι αγκαλιά και του είπε 'παππού μυρίζεις άσχημα, άσε με κάτω' και από εκείνη τη στιγμή δεν το ξανάβαλε στο στόμα του. Γιατρός που κάπνιζε 3 πακέτα ΚΑΡΕΛΙΑ την ημέρα. Περιττό να σου πω τι ομάδα είναι
Ο αδερφός μου, για τον ίδιο περίπου λόγο, αγόρασε το ηλεκτρονικό τσιγάρο και δεν έχει καπνίσει εδώ και ένα 6μηνο κανονικό. Ετοιμάζεται να σταματήσει και αυτό... Επίσης ο κολλητός μου και μερικά πρωτοξάδερφα.. Ελπίζω να μην είναι μόδα και να κάνει καλό...
Ε, έχω καιρό ακόμα μέχρι τα 67 ρε!
Σπυρο, ποιο αρωμα προτεινεις;
το καλυτερο ολων για παρα πολλους, ειναι το Freedom της HALO.
Και που το βρίσκουμε αυτό?
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
ο πατέρας μου ξεκίνησε το κάπνισμα στα 33 και το έκοψε πρόπερσι στα 67 του. Πήρε το ένα εγγόνι αγκαλιά και του είπε 'παππού μυρίζεις άσχημα, άσε με κάτω' και από εκείνη τη στιγμή δεν το ξανάβαλε στο στόμα του.Ωραία ιδέα. Από σήμερα το βράδυ αρχίζουν συνεδρίες υπνοπαιδείας. Δε μπορεί, κάποια στιγμή θα του το σκάσει το παραμύθι (του πεθερού μου) (αν και είναι αγύριστο κεφάλι )
Ηλεκτρονικο Τσιγαρο,μια καλη εναλλακτικη του καπνισματος